728
Сирий салат "Олив'є" - 3 варіанти рецепта!
І на моїй кухні експерименти продовжують на приготування сирої їжі, тобто страв зі свіжої, необробленої їжі - овочі, фрукти, горіхи! Я щаслива поділитися результатами з вами. До питання про те, що я перейшов на сиру їжу, я відповідь – ні! Просто на вулиці остаточно влітку, і це чудова причина поповнення вашого тіла енергією свіжих овочів і фруктів! Крім того, я помітив, що взимку дуже хочу їсти гарячу їжу – рис, паста, супи. Але, як тільки погода спекотна, то природно, бажання їсти багато «ягнів» (як я називаю приготовану їжу) зникне. Я люблю своє тіло і слухаю всіх. Якщо ви не хочете, то вам не доведеться.
Хай! Останнім часом я помістила рецепт сирого салату з лялькою «злиття під шубою». Мені дуже сподобалося, і я надихнула ще один салат – сировина Олів'є. Я довго не з'ївся Олів'є. Навіть коли я їсти м'ясо, я не дуже сподобалося, і я рідко його їсти. Я дуже сподобався цей салат! Я не можу приховати мої захоплення, змащені голосно і було готово їсти його без зупинки.
Я зробив три варіанти цього салату спеціально для смаку і вибрати найкращий! Вони не відрізняються багато, тільки один інгредієнт, але смак всіх трьох варіантів виявився дуже різними.
Варіант 1 — «Базовий»
Інгредієнт:
Зучині (або кабачки) - 1/2 шт. середній розмір
Морква - 1 шт.
Огірок - 1 шт. великий або 1 шт. невеликий
Авокадо 1 шт.
Зелений горох (свіжий або заморожений) – зручний
Цибулю (У мене є пори) - шматок 3-4 см.
Зелений пакет
Сіль добре смакує. Використовуйте рожевий Хомалаян або море. Яка найкраща сіль і чому я писав в статті «Все про сіль».
Для заправки:
Сиро-еating майонез (кашвуд + лимон + часник + сіль + імбир)
Процес приготування простий як 5 копеків.
1,1 км Вирізати всі овочі. Я ріжу моркву в дуже дрібних кубиках, тому що він набагато важче, ніж інші інгредієнти. Зелені і цибулі дрібно нарізані ножем. Зелений горох просто розморожений (заморожений). Просто не використовуйте консервований горох. Перш за все, не підходить. По-друге, у нас є сирі салати.
Так, так, вирізати всі овочі свіжими, не кип'ятити нічого, не туш, не смажити. Ти можеш здивувати, що кабачки можна їсти сирою, але це так, як ви можете! До речі, часто додають його в салат огірків і помідорів влітку. за смаком він дуже нейтральний, майже несмачений, але здоровий і соковитий!
2,2 км Змішайте всі інгредієнти у великій комфортній посудині, додайте трохи солі.
3. У Робимо сирий майонез.
4. У Додайте «майонез» до салату і ретельно перемішайте.
Все правильно, сирий салат Олів'є готовий, хоча він ще не підозрює, що він пройде в 2 хвилини) Дуже смачно!
Варіант No 2 – «Пікант» (з грибами)
Інгредієнт:
так само, як і основний рецепт (Я взяв третину вже готового «басного салату»)
+ гриби гриби - 1 великий гриб
Побоювалися, що гриби впишеться в цей салат. Включений. І вони прекрасно підходять.
Для того, чи можна їсти сирі гриби, не було занепокоєння. Після того, як я їсти сирі шампіки багато, багато разів. Це єдиний гриб (повно, мабуть, устриці), який можна їсти сиру, яку я періодично робимо. По дорозі дівчина Даша на роботі пішли в сільськогосподарський комплекс, який на передмісті вирощують гриби і привозять хороші новини від подорожі - гриби вирощують такі дріжджі, не хімія використовується там! Я!
Я вирішив додати «чип» в салат і маринувати гриби (звичайно, без оцту). Потрібно якось обґрунтувати ім’я салату – «пікіант»
Так що нам потрібно зробити:
1,1 км Змішайте в мисці: соєвий соус + тертий часник + тертий корінь імбиру.
2,2 км Кубик грибів і замочити в маринаді 20-30 хвилин.
3. У Потім додаємо мариновані гриби до готового базового салату і воли - сирооооооооооое салат "Олив'є Пікант" готовий!
Я дуже сподобався спосіб мариновані гриби доповнять салат. Афігенський без грибів. Але гриби не зіпсували. Просто доданий зест. І що мені сподобалося, що гриби були мариновані. З часом вони половили в салаті - солоні і ароматні ...
Варіант #2 – Експериментальне (з яблуком)
«Я думав і додав яблука в салат Олив'є».
В інтернеті було яблуко! Я люблю експериментувати. Так я вирішив покласти деякі основні салати в окремій чаші і додати яблука до нього намагатися.
Так, інгредієнти:
так само, як і основний рецепт (Я взяв третину вже готового «басного салату»)
+ яблучні гриби - 1 шт. (солодкий і кислий)
За смаком тут підійде кисле або солодке яблуко. Я почистити яблуко від шкіри. З одного боку, душ розтушається, "Ні, не робити це, є всі вітаміни там." Але розум відповів – очистити шкіру, або вона буде спійманий в салаті і застрягти в зубах. Розум завоював цей час)
Далі все просто - візьміть готовий базовий салат і додайте яблуко нарізаний кубиками до нього. Салат «Олив'є Експериментальне» готовий до застосування
Що відбулося? Ну, не сказати поганий, але ще занадто екстравагантний для мене! З точки зору поєднання продуктів, здається нічого страшного ... яблуко + свіжі овочі не погана компанія. Але смак яблука не вписався. Він був чітко домінантний, розбиваючи всі інші смаки і я не хотів би це. Після всього салат не просто набір різних продуктів, але набір таких виробів, які разом гармонійно поєднуються в одну страву.
Результати експерименту. Мої висновки.
Я дуже щасливий з моїм кулінарним досвідом. Зауваження салату і варити його знову! Я рекомендую вам спробувати це занадто. Я люблю базову версію салату, вона проста і красива. Я також рекомендую для зміни. Так, в цілому, і з яблуками я рекомендую, або, можливо, я буду говорити вас зараз, і вам подобається цей салат найбільш! Ну, я кладаю салат з яблуками 5 з мінусом для аудит яблука, який вирішив виділити з інших інгредієнтів.
Успіхів з кулінарними експериментами! І не просто кулінарні...