Канали Один говорить, що це час, щоб зупинити вживання м'яса.

Для тих, хто ще не бачив.
Канали Один говорить, що це час, щоб зупинити вживання м'яса.

У різних країнах обговорення про переваги та шкоду «М’ясних продуктів» покрили оновлений вігор.
У різних країнах з оновленою вігорською дискусію, спрямованою на переваги та небезпеку «М’ясних продуктів»

Звіт опубліковано Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Його експерти зауважив, що ті, хто вважає за краще такі продукти автоматично потрапляють в групу ризику для раку. Відповідачі цієї теорії відносяться до досвіду давніх часів, коли їжа була отримана під час полювання.
Залиште палиці від Олени Колесової - для будь-якого випадку. І вдома на обід, і мій чоловік на діловій поїздці, і мій син до школи. Ковбаски, ковбаси в гречки встановлюють відсмаченням почесного першого місця і не збираються відмовитися.
Доповідь вчених з Всесвітньої організації охорони здоров’я Олена в вегетаріанську, хоча б не загорнув, але апетит досить зіпсований. Вирок 22 експертів з 10 країн: народна делікація є ворогом для здоров'я. Але здавалося б, де нешкідливі ковбасні вироби і де рак. Але більше 800 досліджень і експериментів не залишають сумнівів, що є взаємозв'язок між двома.
Ми подивимося на величезну кількість даних, узагальнені дослідження, які проводилися до 20 років, і прийшли до висновку, що регулярне споживання дрібних кількостей обробленого червоного м'яса підвищує ризик виникнення колоректального раку в будь-якому місці від 17-18%. По суті, це не багато, але є багато думати про, говорить дослідник Світової організації охорони здоров'я Курт Стериф.
Сендвічі з ковбасою для сніданку, ковбаси для обіду, закуски на роботі - шампан, добре і вечеря, наприклад, котлети. Таке меню може призвести не тільки до гастриту. Вчені стверджують, що навіть 50 грам обробленого червоного м'яса на добу досить збільшити ризик раку кишечника. Просто два штуки в день і ви ризикуєте.
Але як небезпечні ці два шматки? Поживчі говорять, що шкоду не так багато від самого м'яса, так як від речовин, які дають її презентацію. А потім є пучок карциногенів.
«Содій нітрит додається в технологічно оброблену м'ясо сировини, яка є харчовою добавками, яка захоплює колір продукту в кінцевому результаті. Якщо ми не додаємо його, то він не має привабливого рожевого відтінку, просто сірого продукту. Коли ми готуємо в домашніх умовах, ми розуміємо, що якщо ми готуємо м'ясо, вона має таку сірувану відтінок. Крім того, натрієвий нітрит є консервантом, тому що продукти у вигляді ковбас, ковбас, шинка, бекону повинні пройти деякий час з моменту, коли вони знаходяться в нашій пластині, нотує дієти, імунолог Марина Аплетаєва.

472244