ПАМЯТКА НАЧИНАЮЩЕМУ СЫРОЕДУ

Кілька простих, але корисних порад, які допоможуть зробити спілкування з іншими комфортними. Не тільки підходить для сирої їжі і не тільки для новачків.

Правила поведінки в суспільстві:

1,1 км Шаризма:
Добре виглядають (наявіть здоровий, активний і акуратний зовнішній вигляд) – особистий приклад.
Тексти пісень, а це означає: Будьте в гарному настрої (робота на настрій, так що нічого не болить),
Впевненість у собі та те, що ви робите (повність, чітка мотивація та прийняття рішень, обізнаність, інтелект)
Яка любов (робота і життя)

2,2 км Поважати іншим:
позитивне ставлення до інших,
- Просто залишатися спокійним.
Люблю своїх близьких за своє існування.
Оцінити людей за свої людські якості (не вміст їх пластини)
Не відключайтеся від друзів і сім'ї, не оголошуйте війну.
Зверніть увагу на вибір всіх, не судді (щодо розуміння причини їх вибору, більше дивності),
Не розповідайте про себе, і не висаджувати себе.
Приготуйте, що в якийсь день вам доведеться розкрити карти про свій спосіб життя і дієту (Ви не зміти з лісу),
Якщо ви запитуєте питання про харчування, відповідайте їх відповідно:

Варіант No 1 з агресивними людьми – жарт, візьміть їх на іншу тему, довести нічого або говорити конструктивно;
Варіант No 2 з небажаними людьми – тримайте тихі (заспокоїти спокійно), призводять до іншої теми або погоджуються з їх заявою, але самостійно – знайти альтернативу (у медичних закладах, в команді тощо); знайти альтернативу дитячому садку;
Варіант 3 з миротворчою (якщо вони показують інтерес) – пояснюйте чітко, без емоцій, підтримуючи ваші слова з знаннями та логікою.

- Зачекайте, поки вони звикли до неї,
Створіть середовище для взаємодопомоги.

Любов подарує терпіння і міцність! Причина допоможе вам знайти рішення!

Механізм взаємодії з іншими:

Ви змінюєте, ваші значення і звички зміняться, всі зміни життя.
Відповідь: Ви готові змінити життя? Для кращих? Ви повинні бути готові до будь-якого!
Пам'яті: Людина має багато різних соціальних зв'язків з іншими людьми через харчування і шляхом вилучення себе цього, ви автоматично позбавите себе від емоційного з'єднання!

Зміни життя – зміни навколишнього середовища.

Варіант 1
Від'єднати і залишити - непотрібний баласт.
Що таке: 1. Ті, хто любить і оцінить вас.
Що таке: 2. Щоб зробити задоволення ваших звичок харчування. Все залежить від адекватності людей – питання людського інтелекту.
Що таке: 3. Потрібно розуміти, що не тільки ви боїтеся суспільством, але суспільство також боїться вас.

Варіант 2
Ви погоджуєтесь та погоджуєтесь з вами.

Варіант 3
Виникнення нових друзів, однодумців є новим соціальним середовищем.

Варіант 4
Дискусії – частково приймають або звикли – приймати вас.
Дискусії, тому що: 1) показати занепокоєння про те, що ви будете їсти, через погану обізнаність цього типу їжі; 2) хвилюватися, страх для вас, що ви будете хворі або штампувати, і т.д., оскільки вони навчили цей стереотип поведінки в житті та харчування.

Як заспокоїти:
1,1 км Повідомити (розмова або показати: література та відео).
2,2 км Якщо вони відмовляться від попиту, заспокоїти, кажучи: «Якщо ви починаєте відчувати себе гіршим або хворим (дитячий), ви повернетеся до вашої попередньої дієти»; «це тимчасовий»; «Описана дієта для здоров'я»; «не визначилися робити швидкий день»; «попередній залік і сьогодні не хочеться важкої їжі», і т.д.
3. У Поступово змінити раціон. Це добре для вас, так як легше перебудувати тіло і психіку на новий раціон, без збоїв. Це також добре для тих, хто навколо вас, оскільки вони поступово звикнуть до вашої постійної зміни.
4. У Радикальний спосіб: тимчасово залишити свій погляд, якщо це можливо.
5. Умань З особистим прикладом покажіть всі переваги нової дієти (здоровлення, зовнішній вигляд, лікування захворювань, позивності, активності).

Як правильно обговорити:

1,1 км Візьміть позицію «колегатора», що ви вирішуєте одну проблему разом. За будь-яким запереченням є питання про відсутність інформації. Будь-який аргумент агресії.
2,2 км Пам'ятайте, що ніхто не хоче бути туманом!
3. У Спробуйте зацікавити. Допоможіть мені дізнатися більше.
4. У Відповісти на чітке заперечення і дати аргументи на користь вашої твердження. Наприклад, ви розповіли: «Мій слід їсти, тому що є багато білка в ньому». "Я згоден." Я використовую для того, щоб подумати, що теж. Але (і все ж, або ще) коли я дізнався більше, я пішов глибоко і змінив мій розум. Насправді, є багато живих продуктів, рослинних продуктів, де є також багато білка. І це не білок, який необхідний, але амінокислоти, які складають білок. Немає "не" або "але".
5. Умань Пам'ятайте, що об'єкти ваших друзів.
6. Жнівень Ви можете похвалитися співрозмовником: «Велике питання!»
7. Про нас Ви можете сказати своїм близьким і близьким: Я люблю вас дуже багато і поважаю вас, давайте мені зробити вибір і спробувати поліпшити здоров'я. Я навчаюся ретельно. Довірити мене і т.д.
8. У Ви можете запитати питання лічильника: «Що ви знаєте?» Чому ви думаєте, що? Ви впевнені про це? Коли є відповідь, простіше відповісти на заперечення.
9. Навігація Ви можете сказати за кохану дружину: «Я все для вас, бо я люблю тебе так багато». Тексти пісень, а це означає: Я буду тонким, красивим і молодим. Я хочу, щоб наші діти були здоровими. Дякуемо! й

Головне, що вони люблять і поважають один одному, щоб вони не занурилися на своїх мозку для того, що інший має різну композицію пластини. Це не найголовніше в житті, це?

Правила поведінки на столі та на заходах:

1,1 км Не варто йти на роботу з запахами до тих пір, поки ви перебудували фізично (тасті звички) і психічно (психологічно, емоційні звички).
2,2 км Будьте повністю. Не росіть постійно перед очима інших, не перетягуйте з столу, щоб ви не думаєте, що ви голодні, таким чином не дайте зайву причину, щоб розповісти вам, що ви не їсти свою їжу і постійно голодні.
3. У Не запускати або розвивати (не підтримує) тему вашого стилю харчування. Якщо, однак, обговорення виникла, то спробуйте перевести все в жарт або іншу тему (потрібно про щось, похвалити хости, попросити зустріч про здоров'я, так як ви більш зацікавлені в інших, ніж ви :).
4. У Фільтрувати події. Ви не повинні сходити всюди.
5. Умань На сімейній вечері знайдіть свою їжу (забуті, фрукти, салати) і поставте на повну чашку. Ви з'їдете багато. Головне - участь, громада. Якщо у вас немає вашої їжі, яка рідко, то візьміть свою їжу з вами (подбайте про неї передручним) і лікуйте її всім (фрукти, сирі солодощі, кавун оцінять все, навіть без лекцій на сирій їжі).
6. Жнівень Якщо на громадському заході ви попросите, що вам подобається більше їжі. Скажіть, що ви віддаєте перевагу фруктам (і не скажете, що ви їсти сиру).
7. Про нас Коли вони змушені пити і сказати, "Чи поважаєте мене?" Відповідь: "І ви мене?" Я думаю, що вам потрібно відфільтрувати свій соціальний коло і нехай це буває.
8. У Ви не можете їсти на всіх, звертаючись до того, що ви вже їсти щільно до цього, що ви можете подолати тільки фрукти, овочі або горіхи.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное