690
6 хв Що робити, щоб бути більш продуктивним
У нас є велика різниця між працевлаштуванням та продуктивністю, а також робота якнайважша, що не завжди є можливим. Часом роботи менше може призвести до поліпшення результатів. Веб-сайт Ось список 6 науково перевірених точок, які ви повинні припинити, якщо ви хочете отримати найбільш з ваших дій.
1,1 км Зупинити робочий час: Вашої продуктивності залишається високою на 40-годинних роботах, а не більше. У 1926 році Генрі Форд, засновник компанії Ford Motor провів експеримент, який довів найбільшу ефективність такого графіка.
Щоб збільшити продуктивність, дуже важливо, щоб отримати достатній сон, який підтверджується багатьма науковими експериментами. У статті для Олтернет, Сара Робінсон згадував дослідження, проведене військовими військами США: виявилося, що втратити одну годину сну кожну ніч на тиждень викликає пошкодження, еквівалентну рівні алкоголю крові 0.10 ppm.
Отже, якщо ви хочете збільшити свою продуктивність, не працює важко і отримати достатньо сну, ось перше правило.
2,2 км За принципом Парето 20% зусиль виробляє 80% результату, а решта 20% результату становить 80% зусиль. Зосередьтеся на тих зусиллях, які є 80% ефективним і зупинитесь, щоб справи, які не працюють. «Дізна між успішними людьми і дуже успішними людьми – це те, що дуже успішні люди кажуть, що практично все.» – Буфет Warren
На жаль, не дуже важко, але є один цікавий спосіб: У 2012 році дослідження в журналі споживчих досліджень було встановлено, що «Я не можу це зробити» і «Я не роблю це». Такий простий зміни у фразі згладжує внутрішній конфлікт і робить вас більш впевненими. Так, наступного разу, коли потрібно змусити себе згодою, спробуйте сказати: «Я не роблю це,» і результат не буде довго приходити.
3. У Стоп зробити все самостійно і дати вам допомогу Якщо вам потрібна допомога. Ви не можете зробити все самостійно. Якщо хтось може допомогти вам і зробити краще, довірити їх, і ви будете більше часу, щоб зосередитися на інших важливих речей.
Ви не хочете довірити когось, і ніхто не може допомогти вам? Клінічний нейропсихолог Девід Ноуелл запевняє, що з ADHD (захворювання дефіциту гіперактивності) існує наступний метод лікування: людина починає робити більше і ефективніше, коли хтось інший в одній кімнаті з ним. Тож спробуйте запитати когось, щоб бути там, як підтримка, але не як охоронець.
4. У «Ще більше професора прагне до досконалості, менш продуктивного, – каже доктор Симона Шеррі, професор психології Університету Далуцького, який провів дослідження щодо взаємозв’язків між досконалістю та продуктивністю.
Ось кілька проблем, які люди схильні до досконалості:
- Вони витрачають більше часу на поставлені завдання, ніж приглушені.
- Вони чекають на ідеальний момент, щоб почати. Але в бізнесі ідеальний момент, коли ви вже пізно.
- Вони пропускають повну картину, фокусуючись на деталях.
5. Умань За даними дослідження Tethys Solutions кілька команд п’яти осіб, які витрачали 3%, 20%, 25%, 30% та 70% свого часу на повторювані завдання втратили 3%, 10%, 15%, 15% та 10% їх продуктивності, відповідно, через два місяці.
Люди часто забувають, що час гроші. Якщо ви зрозуміли, що ви витрачаєте занадто багато часу на повторювані задачі, придумайте рішення, яке заощаджує вас від їх виконання або автоматизує вашу роботу. Якщо нічого не можливо, ви можете взяти експерта, щоб допомогти вам з цим. Краще витрачати гроші, ніж витрачати час. Пам'ятайте, що час є вашим найбільш цінним ресурсом.
6. Жнівень Дуже важливо, щоб відволікати себе від всіх неприємностей, прогулянки і бути самотніми. Деякі дослідження підкреслюють, що певна «доза» самотності робить людей більш схильними до емпатії для інших. В той час як ніхто не сперечався, що занадто довгою ізоляцією може бути детриментально для здоров'я, також має бути певна кількість особистого часу в нашому житті (наприклад, підлітки потребують його для того, щоб добре навчатися і досягти успіху в своїх хобі).
Для того, щоб нам було якомога простіше думати про здоров’я та відбиття. Ми часто знайдемо рішення, коли ми не шукаємо їх.
фраза: рїсђрѕсѓс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚сђсѓс‚рμс‚сѓс‚сѓс‚рμс‚сѓс‚сѓс‚рμс‚сѓс‚с‚сѓс‚с‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с