414
Прості методики пошуку рішень та створення ідей
Більшість з нас часто застрягають, коли мова йде про ідеї та прийняття нестандартних рішень.
Веб-сайт Вони навчать своїх читачів техніку, що допоможе їм.
Метод називається "Список 100." Він складається з чіткого написання вашого питання або проблеми у верхній частині заготовки аркуша паперу і складання списку 100 відповідей на нього.
«Чи не так?» Актуально. Це кількість, яка робить технологію потужним інструментом.й
Коли ви починаєте свій список, це може здатися неможливо продовжити і завершити його. Але після декількох точок, коли ви навчитеся трохи, ваш підсвідомий розум буде природним чином залучати.
А потім багато нових і дивовижних відповідей відкриється, і думка знову почне працювати.
Є лише два базові правила, щоб мати на увазі при створенні списку 100.
- Зробіть список на одному ходу.
- Усувається все, що відволікає увагу.
Не намагайтеся критикувати або оцінювати свої ідеї; Не пишіть слова і вироки в повному обсязі, якщо він уповільнює роботу. Не зупиняйтеся, щоб побачити, скільки ви вже зробили, краще, щоб кількість рядків від 1 до 100 або створити номерний список, якщо ви використовуєте текстовий редактор. Не хвилюйтеся про повторення ваших ідей; дублікати допоможуть вам зрозуміти свій шлях мислення.
При виготовленні списку ви отримаєте три різні фази.
- Перші близько 30 балів.Якщо ви хочете, щоб вам було якомога простіше. Ці перші фрази все ще включають вашу свідомість, і ви, ймовірно, просто викладати ідеї, які ви знали довго.
- Наступний 40 елементівВи починаєте помітити повторювані теми та психічні кліщі. Друга фаза – найважчіша, оскільки важко відмовитися від ідей, виражених в першій фазі і взяти на себе нові, які відрізняються від тих. Пам'ятайте, що це боротьба з собою, що зробить можливим перехід на третій і найплідній фазі. Найголовніше не давати на цьому етапі.й
- Останні 30 балівОсь ювелірна коробка. На цьому етапі ви вже вичерпані з точки зору найбільш «логічних» відповідей, тому ваш підсвідомий буде відчувати себе більш комфортно. Не дивитесь, якщо ви виявите пару дійсно абсурдних, непередбачуваних відповідей на вашому списку. Ти можеш бути спокусливим, щоб не записувати їх, якщо я думав це? Напишіть нам: Ці дивні, ідіотичні фрази можуть здаватися далеко від точки питання, щоб сказати принаймні, але вони відповідь, які ви шукали.
Крім того, в процесі складання списку ви зможете повністю змінити своє ставлення до проблеми в цілому: ви навіть можете прийти до висновку, що ви повинні зробити такий список на абсолютно різну тему.
"Список 100" списку 100
І ось вправа: придумайте випадковий номер від 1 до 100, подивіться на номер нижче, і зробіть його вгору.
100 речей, які я вдячний за це 100 речей, які я хочу зробити для моєї дитини, 100 речей, які я хочу зробити для моєї дитини, 100 речей, які я хочу зробити для моєї дитини, 100 речей, які я хочу зробити для мого життя, 100 речей, які я хочу зробити для моєї матері, 100 речей, які я хочу зробити для мого життя, 100 речей, які я хочу зробити для мого життя, 100 речей, які я не хочу зробити для мого життя, 100 речей, які я хочу зробити для 100 речей, 100 речей, щоб зробити 100 речей для мого життя.
ihappymama.ru/pisok-100-ili-prostoj-metod-poiska-reshenij-i-generatsii-idej/
Не помітив, що 6-річний чоловік не пішов до роботи, поки він був присуджений приз.
Щастя - це інверторне дерево. .