Рулі три: Як зробити свій день максимально продуктивним

Журналіст Джеремі Anderberg розповідає про простий спосіб зробити так багато більше, не хвилюючись про те, що не зроблено.

До кінця 2016 року я зробив великий стрибок в продуктивності. Це було запропоновано, перш за все, за допомогою ретельного аналізу, де я був відданий час і де був Це був надзвичайно корисним.

По-друге, я відкрив себе. "справа трьох"Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Р

Ця концепція, яка обговорюється в різних блогах і книгах, визначається автором Крісом Байлі:

«Для початку кожного дня, перш ніж потрапити на роботу, виявляти три завдання, які потрібно завершити до кінця дня. До того ж на початку кожного тижня. й

Це простий концепт, але це гра-змінник. Це дійсно дуже простий у використанні.

Далі я поясню, чому це так важливо, щоб слідувати за ним, і дати вам кілька порад про те, як використовувати правило трьох.

По-перше, поговоримо про те, що ми маємо на увазі продуктивність.

Швидка переоцінка продуктивності

Люди часто думають про продуктивність як сума речей, які були зроблені, тобто кількісна кількість завдань. Чим більше кліщів у списку додо, тим більш продуктивним був день.

Що, я кажу вам, страшний спосіб визначити продуктивність.

Цей підхід передбачає, що кожен пункт у вашому списку має однакове значення, але це не так.

Якщо у вас є 15 пунктів, але є одне, що дійсно важливо, щоб зробити сьогодні, що добре це, якщо 14 з 15 зустрічаються і один дійсно важливий елемент залишається?

Найкращий спосіб визначити вашу продуктивність, щоб запитати себе просте питання в кінці кожного дня: «Дів я можу зробити це зробити?» Або як Bailey кладе його, В якості продуктивного не означає більше завдань, це означає, що це завдання.й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Вони, які впливають на вашу мету.

Щоб розрахувати їх, потрібно визначити, які результати повинні бути так, щоб ви могли розглянути успішний і продуктивний день (див. місяць або рік). Ви також повинні визначити, які завдання будуть вигідні компанії або бізнесу.

У моєму випадку, наприклад, найвище значення у своїй роботі на сайті Art Manlines і радіопрограм є підготовка статей до публікації, запрошення гостей і створення шоу, а також написання статей. В результаті ми отримуємо якісні статті, готові до публікації, чудові гості в програмах та виставках високого класу.

Якщо моє основне, найважливіше завдання сьогодні полягає в тому, щоб закінчити написання статті, але я був відволіканий меншими речами на мій список завдань, тому що вони були легше робити і кліщ, то я не можу відповісти на питання «Ді я все, що я призначав? й

Продуктивність – це не сума поставлених завдань, але чи ви зробили необхідні та важливі речі, які важливі для вашого бізнесу.

Замість написання списку 10, 20 або ще більше предметів, або гірше, починаючи з дня сліпо, без будь-яких інструкцій, виділіть три важливі речі, щоб зробити і зосередити їх.

Переваги Рулі три

Ми працюємо над тим, що відбувається.й Багато людей працюють на основі того, що відбувається протягом дня: відповісти на телефон, електронну пошту, а потім бос нагадує їх про те, що вони забули робити. Коли ви використовуєте правило трьох, ви плануєте свій день на підставі ваших обов'язків, і що принесе вам перевагу вашому бізнесу.

Ви не перестаєте працювати, коли ви повинні відволікатися. Якщо вам подобається мені, є час, коли ви усвідомите, що ви відволікаєте протягом 30 хвилин і не зможете пам'ятати, що ви працюєте до. Якщо у вас є 3 зафіксовані пріоритети, ви завжди можете звернутися до тих записів і дізнатися, що було зроблено і що потрібно зробити в решті часу.

Це досить легко, коли ви дійсно починаєте такі правила. Одна з поширених проблем з різними експлуатаційними системами полягає в тому, що вони є більш складними. Я не можу думати про підхід Давида Аллена без почуття перенапруження. Правило трьох досить простий, щоб застосувати кожен день (і кожен тиждень). Все, що ви повинні зробити, дізнаючись, як попередити і виділити три найважливіші речі (можливість, яка йде з часом і досвідом).

Неімпортні завдання зникнуть. Вони не належать до вашого списку. Замість того, щоб перейти до одного і того ж завдання дня і тижня-перегляду, усвідоміть, що якщо вони не підходять до "порушення трьох", вони не можуть бути в курсі всіх. Можливо, хтось інший зробить їх краще. Не дозволяйте не імпортувати речі, які руйнують вашу продуктивність.

Ви не перевантажуєте лідерів. На відміну від відправки боса зводиться до списку, чому не відправляйте три найважливіші завдання? Якщо ви показуєте, що ви робите і звітувати позитивні результати. Якщо ви хочете, щоб зробити, але керівництво буде вражати, коли ви зможете презентувати три завдання, кожен день, який дійсно приносить користь компанії.

Те ж саме стосується командної роботи. Якщо ви замовляєте команду релізу продукту, вам не потрібно дати їм сто маленьких ерунів на добу. Подаруйте їм 3 завдання, нехай маленькі, щоб бути зроблено в день, і це набагато швидше за все, що ви отримаєте послідовні і позитивні результати, і ваша команда не відчує себе перекрученим.

Як використовувати Рулі три в кращому режимі

Як зазначено вище, правило трьох дуже простий у застосуванні: виписали три важливі речі, які ви повинні зробити сьогодні. Але є. кілька винЩоб отримати найзручніше з нього.

Використовуйте правило трьох не тільки протягом дня, але і на тиждень, місяць і рік.й На відміну від 3 найважливіших результатів протягом кожного періоду часу, потім зробіть плани на тиждень і день на основі менших дій, які повинні призвести до призначеного результату. Це може бути важче через більший обсяг (на мій досвід, це простіше думати про речі, які повинні бути зроблені сьогодні), але уявіть собі на п'ятий день або в кінці місяця і попросіть, що б ви не були зроблені.

Використовуйте паперовий ноутбук. Звичайно, ви можете використовувати будь-який цифровий додаток. Створіть замітку в iPhone, записайте в Evernote і т.д. Але з усього, що я прочитав і власний досвід використання правила три, я прийшов до висновку, що папір є найкращим. Написання плану вручну на шматку паперу робить його більш незабутнім - головне відбите в мозку. Ви можете тримати його на столі поруч з вашим комп'ютером, щоб він завжди був видимим; інакше він буде втрачений в пучку вкладок браузера або в кишечнику стільникового телефону.

Планувати день попереду. Ви можете зробити план, коли ви йдете на роботу вранці, але особисто я відчуваю себе менш напружено і отримати в роботу набагато краще, коли я вже знаю, що я буду робити. Замість витрат 20-30 хвилин свіжого енергопланування, чому б не потрапити в бізнес? Для цього я зробив це правило, щоб присвятити останні 15-20 хвилин дня, щоб розробити новий план.

Подумайте про це. В кінці дня (і тижні місяця, і рік), подумайте про те, як ви працювали. Ми робимо ваші цілі реалістичними? Ви занадто амбітний або не амбітний? З часом ви дізнаєтеся, що ви можете і не можете робити протягом певного періоду часу (див. ефективність часу прискорить процес навчання!).

Будьте гнучкими. Якщо ви зробили 3 заплановані речі, не зупинитеся там, не скажеш: «Дуже, я зробив все, ви можете розслабитися!» J.D. Meyer коментує у своїй книзі The Quick Way to Achieve Results: «Перші три речі, які ви окреслилите, а потім прицілилися на більше». Якщо ви не зробили трьох речей, пробачте себе. Можливо, ви перевищили себе. Може бути, це був поганий день. Всі вони мають. Краса правила три - це те, що ви починаєте новий ранок, навіть якщо один з речей повинен бути переміщений.

Реакція при необхідності. Неважливо, скільки ми плануємо наш день, іноді щось падає, як сніг на наших головах. У цьому випадку швидко оцінять ваші плани. Мойєр каже: "До цього, перекласти його, покласти його на свій графік або делегувати його." Щоб дізнатися, які завдання важливіше, і чи потрібно це зробити прямо зараз, або чи можна його відкинути, ви можете попросити себе, «Чи ж завдання принесе користь моїй роботі і компанії найбільш?» ?

Прийдіть до свого правила трьох.й Після того, як ви освоїли «справу трьох» на роботі, створите різне правило для вашого особистого, домашнього або сімейного цілей. Насолодіться Вашим життям, твоїм життям, правильним світом!

Також цікаві: 5 вправ, які розвивають творчість

Як дізнатися будь-який: 2 навички моделі Acquisition

Коли я не користуюся правилом трьох, мій виступ страждає і, дивно, моя мотивація страждає. Визначте, що ви зможете виділити три найважливіші речі в день, навіть якщо це мікротаки (emailing) в рамках більшого проекту, що допомагає вам відчути себе задоволені вашим днем.

Замість того, щоб витрачати ваші дні з потоком, зробіть кроки, щоб свідомо планувати себе, запроваджуючи «відправлення трьох». й

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Ideanomics.ru/articles/8278