Як зробити день в 90 хвилин

Типовий офісний працівник США працює лише на 90 хвилин на добу. (Я думаю, що в Росії та Україні параметри будуть ще гіршими.)

Решта часу витрачається на різні трифлі, такі як читання новин, серфінг веб, спілкування з колегами, закусками, кава-брейками, непотрібне зміщення документів, обробка електронної пошти, ігри та мрія.

Найпродуктивніша в світі. У багатьох інших країнах люди працюють не менше.

90-хвилинна фігура не змінила багато останніх десятиліть, незважаючи на масові інвестиції в управління часом та підвищення ефективності. Ми маємо велику технологію, щоб допомогти вам бути продуктивними, але ми маємо ще більше інструментів для відволікання від роботи.

Загальна проблема полягає в тому, що ми все ще використовуємо старовинні промислові моделі вимірювання продуктивності для працівників знань. Варто звернути увагу на робочі години, якщо продуктивність за кожну годину приблизно однакова. Це може бути вірним для репетивної роботи, але це, безумовно, не стосується психічних працівників.

Для працівника знань різниця між найбільш і найменшими продуктивними годинами може бути десятки разів, з точки зору кількості виконаних робіт і отриманих результатів.

Коли ви зазвичай працюєте на рівні 20%? Чому не просто робити всі роботи в 90 хвилин, а потім просто піти додому?

Що, якщо ви можете завершити свою роботу протягом 90 хвилин? Що б виглядати 90 хвилин?

Блок фокусуОсь кілька порад, щоб отримати дуже продуктивний 90-хвилинний період (викликайте його фокус-блок):

1,1 км Виберіть тему.- Замість того, щоб зробити пучок випадкових речей, оберіть одну чітку тему для блоку. Це дозволяє завантажувати мозок одним завданням і приклеїти до нього, що робить вас більш ефективними. Ваша тема може бути проектом, який ви працюєте, тип роботи, таких як обробка кореспонденції, або щось інше, що дозволяє вашому мозку працювати і дотримуватися одного типового завдання.

2. Визначте цілі- Виглядайте свій блок як спосіб досягти готової лінії швидко. Але де фінішна лінія? Як виглядає вона? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Не хвилюйтеся, якщо ви не завжди можете перехрестити його: це просто допоможе вам зосередитися. Якщо ви не досягнете цього. Ось деякі приклади цілей фокус-блока: Напишіть та опублікувати новий блог. Поручні листи в поштовому відділенні до порожнього. Планувати всі фокус-блоки на найближчі тижні

3. У Список практичних кроків – Список конкретних дій, які ви візьмете під час цього блоку. Для деяких блоків це дійсно корисно. Для інших, це може бути не обов'язково, якщо кроки чіткі. Я не списую кроки для написання нової статті, оскільки цей процес дуже знайомий мені, але я б списав кроки до мозкового штурму і список кроків для нового проекту, щоб полегшити його. Ось деякі приклади: Зніміть все перегорнути спам, і мене з моєї папки. Потім швидко обробляємо всі повідомлення, які я можу впоратися менш ніж за два хвилини. Далі сортуйте і передавайте познайомимо довгих повідомлень для відповіді. Відповіді на найважливіші довгі повідомлення в той час як я в межах 90-х хвилинного фокусу блоку. Решта листів, які не потрібно витрачати час, просто архівуються для очищення коробки.

4. У Забезпечити не переривання – Не потрібно переривати будь-які обставини під час вашого фокус-блоку. Якщо необхідно, покажіть людям заздалегідь, що ви не будете доступні на наступні 90 хвилин; дозвольте їм знати, що ви будете доступні після того, як. Заблокувати двері, якщо ви можете. Якщо ви не можете гарантувати, що ви не будете перерватися в поточному місці, проведіть свій фокус-блок кудись ще. Якщо ви знаєте, що нічого не турбуватиме.

5. Умань Шукайте роботу, подумайте швидко. Перемістити швидко. Робота швидко. Якщо ви відчуваєте, що ви сповільните, поспішайте! Уявіть, що ви перебуваєте в забігу, і це важливо, що ви підтримуєте високий рівень протягом 90 хвилин. Після цього можна відпочивати. З практикою стає простіше.

6. Жнівень Не дозволяйте себе відволікатися – Під час вашого фокус-блоку слід тільки робити заплановану роботу і нічого іншого. Вимкніть мобільний телефон. Вимкніть всі повідомлення, які можуть переривати вас. Увімкніть доступ до Інтернету, якщо вам не потрібно його під час цього блоку. Не перевірте електронну пошту протягом цього часу. Не беремо перерви на каву або закуску.

Я думаю, що ви отримали ідею.

Уникайте сірих зон і зробіть реальні перервиБагато людей проводять свої дні на роботі в сірій зоні марафону. Саме тому потрібно зробити 7-8 годин до 90 хвилин роботи. Вони працюють повільно і неефективно. Робочі години переросли з відволікаючими і перервами. Вони починають пізнати і врегулювати рано. Більшість часу вони працюють лише на півдорозі.

Замість продовження цього марафону в сірій зоні щодня відокремлюють реальну роботу і реальні перерви. Це буде набагато ефективніше, навіть якщо ви працюєте навпіл.

Також не відразу ж переключайте з одного фокус-блока до іншого. Після завершення фокусу блоку, відсвяткувати ваші досягнення. Потім оцініть, де ви знаходитесь. Почуття енергії.

Якщо ви ще відчуваєте себе стресом і наголошуєте, вам може знадобитися лише коротка перерва. Візьміть 5-10 хвилин, щоб розтягнути, перейдіть в туалет або їсти свіжі фрукти. Після цього відчуйте, щоб зануритися в інший фокус-блок.

Якщо ви відчуваєте втоми, це добре, щоб мати щось, щоб їсти або взяти з собою напругу.

Якщо ви відчуваєте необхідність вправ, перейдіть на прогулянку і зробіть деякі вправи.

Якщо ви відчуваєте необхідність емоційно відволікатися, променюючи, спілкуючись з друзями, або прочитавши щось натхнення може допомогти.

Як довго повинні бути перерви?Зробіть їх так, як потрібно бути готовим до наступного туру фокус-блоків. За кілька хвилин можна дістатися. В інших випадках це може бути пара годин, особливо якщо попередній блок був особливо важким. Між фокус-блоками, мета – освіжити та освіжати енергію до тих пір, поки ви готові прийняти на інший блок.

Не завантажуйте свої перерви сірими завданнями області. Наприклад, e-mail, оскільки це, ймовірно, позбавить вас від енергії. Я рекомендую зробити невеликі завдання власному фокус-блоці (включаючи електронну пошту). Але якщо це дійсно дуже коротке завдання, буквально за одну хвилину, то звичайно нічого поганого станеться, якщо ви це зробити. Так само не включають в себе короткі завдання, важливі або фінансові питання. Просто поставте ці речі на окремий блок.

Усвідомити, що якщо ви тільки завершили один фокус-блок протягом всього дня, ви все ще робите стільки реальної роботи, як типовий американський співробітник, який повністю восьмий день. Якщо ви завершите два блоки, ви двічі як продуктивно. Суперпродуктивний день - це день, який ви закінчите п'ять або шість блоків, що фактично є результатом роботи всього тижня в один день.

Щотижнева робота в деньПід час одного з найбільш поширених періодів мого життя, коли я робив роботу над угодою програмування гри, я використовую для роботи з 9 до н.е., з 1 годиною перерви на обід, а потім працювати з одного р. до 5 або 6 с. Я також поділю роботу на більш короткі фокус-блоки для глибокої концентрації.

На початку кожного дня я визначив наступний крок, який я хотів досягти, наприклад короткий список нових елементів, щоб додати. Після чого я зробив короткий перелік кроків і дій у своїй роботі в спеціальному журналі (у регулярному щоденному щоденному щоденному щоденнику на спіралі). Іноді я не писав всі кроки, якщо вони здавалося очевидним. Далі я просто перерахував все в порядку. Нарешті, я сидів і програмував, протестував, виправляючи помилки і пом'якшуючи все, поки я був повністю задоволений. Типовий час для роботи 45-90 хвилин.

З Я був розроблений комп'ютерних ігор, типовий тест був грати його трохи, щоб перевірити нові функції, а також загальний геймплей. В основному фаза тестування дав мій мозок хороший розрив від алгоритмів проектування і написання коду.

Коли я закінчив один такий цикл, я мав сенс виконання. Я зробив трохи перерву на розтяг. Після цього я сидів на новий цикл, починаючи з переліку завдань.

З ранку я закінчив кілька з цих фокус-блоків, як правило, три. У другій половині я зробив ще кілька. Ми дуже швидко прогресували в цей час. Щодня я додав багато нових можливостей. Я можу запустити нову гру у добу. І з сучасними інструментами розвитку, робота може прогресувати навіть швидше.

Під час обіду кожен день я збираюся відновити психічну енергію. Я рідко поїхав на обід з колегами. Тексти пісень, а це означає: Я зазвичай приніс обід зі мною, але залишив офіс їсти. Я пішов на сусідній парк, щоб сидіти на траві, звернувшись до дерева, і їсти самостійно в тиші. Я даю всі мої роботи і просто відпочив. Після їжі я б лежаю на траві і спати протягом 20 хвилин, або просто голодувати на небо. Я захотіла бджолину і прислухала до співу птахів. Я дав частини мозку, необхідні для програмування трохи відпочивати. Після того, як я повернувся до моєї роботи і витратив ще кілька циклів до дня.

Тест, поїзд і експеримент.Якщо ви не звикли до робочого ритму фокус-блоків з рештою періодів, вам може знадобитися деякий час для практики і звикання до нього. Я думаю, що ви дійсно будете насолоджуватися цим видом роботи з постійним струмом. До роботи дня в 90 хвилин не тільки ефективний, але й безперешкодний.

Цикли 90 хвилин, як правило, добре працюють один раз, коли ви навчитеся прискорити. Але ви також можете знайти, що коротші цикли 45 або 60 хвилин працюють краще для вас. Ви також можете знайти, що різні довжини циклу більш підходять для різних типів роботи. Іноді я подовжив цикли до 2.5 годин (або більше) якщо я відчував себе добре, особливо при написанні нової статті.

Деякі люди, навпаки, люблять багато планових фокус-блоків з перервами протягом дня. Вони ретельно контролюють час і приймають перерви в встановлений час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Наприклад, ви можете замовити 5 фокус-блоків на добу: 5.30-7.00, 8.00 – 9.30, 10.30 – 12.00, 13.00 – 14.30, 15.30 – 17.00. Це дасть вам п’ять 90-хвилинних фокус-блоків з інтервалом часу між ними. Це буде супер продуктивний день, як це зробити тільки реальну роботу в 7,5 годин, може зробити стільки, скільки штатний офіс працює на тиждень. й

Інші люди віддають перевагу більш органічним підходом, позбавляючи взяти перерви на основі своїх почуттів і почуттів про їхні енергетичні рівні. Це як я працюю більшість часу.

У режимі, але все ж дуже продуктивний графік можна зробити три фокус-блоки на добу. Ви можете легко завершити роботу таким чином. Багато кращих творчих творчих робіт тільки 3-5 годин на добу, але вони працюють з глибоким фокусом і не відволікаючими протягом цього часу.

Не дайте в культурні преконцепції, які працюють 8+ годин на добу, щоб ви зрозуміли. Це може бути вірним для ручної праці і деяких повторюваних завдань, але це принципово не вірно для працівників знань і творчого типу. Багато людей використовують цю стратегію і досягають великих результатів, працюючи в коротких періодах з спалахами високої енергії, мотивації та приводу. Спробуйте для себе і ви ніколи не можете повернутися до сірої зони довгого, непродуктивного робочого дня.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: allstevepavlina.ru/do-a-full-days-work-in-90 хвилин