10 Найбільших Висновки Я роду в рік продуктивних досліджень

Передмова перекладача: У світі є так багато книг з питань особистої ефективності та управління часом, що коли я почав перекладати, я запросив себе, «Я щось нове тут, що варто перекладати, і головне, щоб читати?» На перший погляд я відповів так, але реальність була трохи складною.

Зараз я думаю, що це майже неможливо сказати щось нове, хто прочитав принаймні 2-3 книги з управління часом і особистої ефективності. Але є величезний проміжок між темою. люди знаютьІ так,які люди роблятьй Так, якщо ви вже маєте знання про особисту ефективність, я раджу запитати інші питання замість «Я це щось не знаю?»:

1,1 км Я погоджуюсь з тим, що я писав?
2,2 км Якщо так, я зробив це?
3. У Якщо ви не, чому і що я можу почати робити правильно?

Я впевнений, що ця стаття буде робити вас набагато краще.

Я повинен сказати, що я насолоджувався наступними посиланнями в цій статті, особливо ті, які описують експерименти Кріса (наприклад, перемикання між 90-годинними і 20-годинними роботами). Тож я вирішив зберегти всі ці посилання у перекладеній статті.

Я хотів би зробити коментар для любителів краси російської мови. Я довго думав, чи можна змінити «продуктивність» до «продуктивності» та «особистісної ефективності» більш тісно пов’язану з вухо, але я вирішив залишити її, оскільки я не міг використовувати одне слово в різних контекстах.

Як остаточне бажання, це досить довга стаття, тому читати продуктивно: не переключайтеся між завданнями під час читання; візьміть перерви, якщо ви відчуваєте втоми і втрачену концентрацію; напишіть корисні думки без захоплення пам'яті.

Насолоджуйтеся читанням!

10 Найбільших Висновки Я роду в рік продуктивних досліджень
Після того, як я закінчив університет в бізнесі минулого травня, я отримав два великі пропозиції, які я звернувся, тому що я мав план.

Цього року з 1 травня 2013 року по 1 травня 2014 року я збираю всю інформацію про продуктивність, яку я міг би отримати і писати кожен день про те, що я дізнався на A Рік виходу.

За останні 12 місяців я зробив багато самовибагливості, інтерв'ю деяких найпродуктивніших людей у світі, а також читання тонн нехудожної та академічної літератури на продуктивності. Все, щоб вивчити, як можна якомога простіше, а потім писати про мої результати.

Через рік з 197 записами і мільйонами переглядів я досягав кінця моєї поїздки.

В кінці року продуктивності я збираю колекцію основних речей, які я відкрився, намагаючись бути максимально продуктивними. Нижче ви знайдете топ-10 уроків, які я дізнався про курс мого проекту; Я також писав статтю про мої 100 улюблених рубати часу, енергії та уваги, що я експериментую з цим роком.

Без подальшої дискусії Ось 10 речей, які я дізнався протягом минулого року.

10. Одним з кращих способів бути продуктивним є робота над найбільш ефективними завданнями.
У кожному з основних напрямків життя (наприклад, розум, тіло, емоції, стосунки, кар'єра, фінанси і задоволення) є тільки кілька завдань, які роблять найбільш хороші. Наприклад, існує лише кілька завдань у вашій роботі, які 80-90% вигідно для всіх, хто працює.

Одним з кращих способів зробити більше є виявлення високоефективних завдань в кожній області життя і фокусування на них, тому ці речі дають вам найбільшу цінність для вашого часу, енергії і уваги.

9. Навігація Три найефективніші способи стати більш продуктивними – це нудні поради, які ви чули мільйон разів.
Я думаю, що кожен кліше є правдивим, тому що люди відчувають необхідність повторювати його знову і знову. Це також вірно для порад з продуктивності.

Протягом року я експериментую з інтеграцією багатьох звичок і методики виконання в моє життя, але в кінці три речі, які працювали краще для мене:

1,1 км Правильне харчування

2,2 км Добрий сон.

3. У Фізичні вправи

Ці поради повторюються так часто, що вони майже не приймаються. Але слухайте мене, як хтось, хто спробував сотні технік, щоб встигнути керувати часом, енергією, і увагу над минулим десятиліттям: нічого зробив мене більш продуктивним, ніж правильно харчуватися, отримувати достатньо сну і хвилювання.

8. У Питання та відповіді на вашу продуктивність
Є методики продуктивності, які працюють однаково добре для всіх— включаючи правильне харчування, хороший сон, вправи і медитація—але є винятки до кожного правила.

Ви можете відмовитися від звичайної мудрості, якщо є щось, що найкраще працює для вас. Дізнайтеся, як ви працюєте краще, коли ви не повинні прокидати на 5.30am? Далі спати ще! Ви думаєте, що ви краще, не коли ви робите найважливіше з ранку, але коли ви відповіли пакет електронної пошти? Відповісти на електронну пошту!

Як правило, зерно правди в будь-якій техніці продуктивності, так і в кожній прийнятий правді, але є купе техніки продуктивності, які просто не працюють для вас. Кожна людина має власний погляд і пріоритети, тому немає техніки, які працюють ідеально 100% від часу на 100% людей.

Так ви можете відмовитися від будь-яких порад продуктивності, якщо щось найкраще працює для вас.

7. Про нас Побудувати правильні звички автоматично підвищить ефективність.
Я вірю, що один спосіб стати більш ефективним, щоб перетворити нові, ефективні поведінки в звички, щоб ви могли використовувати їх автоматично.

Карл Дюйг, автор влади Хабіту, оцінює, що 40-45% від того, що ми робимо щодня, є автоматичними звичаями. Формування звички непросто, іноді займає кілька місяців, щоб інтегрувати нові звички в життя, але тільки нова поведінка стає звичкою, ви автоматично переходите на наступний рівень продуктивності.

Наприклад, утворюючи звичку прокинувшись в 5:30 кожен ранок займав мені місяці, але після того, як це сталося, він став кутовою звичкою і я почав прокидатися автоматично вранці. Вже кілька тижнів, щоб перейти до нової дієти, але після того, як я зробив, це стало однією з багатьох автоматичних звичок в моєму житті.

Якщо ви хочете дізнатися, як інтегрувати нові звички в життя, читайте інтерв'ю з Чарльзом. Формування нових звичок непросто, особливо коли ви повинні припинити сили, щоб змінити вашу поведінку, але чим більше ви заздалегідь, тим простіше, і, нарешті, ви починаєте діяти більш продуктивно автоматично.

6. Жнівень Є три інгредієнти продуктивності, які ви об'єднуєте: час, енергія та увага.
Наприкінці проекту я зрозумів, що будь-який з статей, які я писав впав в одну або більше трьох категорій: як краще керувати власними роботами. часЯк краще керувати власними силами енергія і як краще керувати власними Головнай

Я думаю, що всі три інгредієнти є критичними, якщо ви хочете досягти регулярної продуктивності. Деякі люди мають дивовижні запаси енергії і концентрації, але вони не знають, як керувати своїм часом, тому вони працюють над неправильними речами і не роблять багато чого. Деякі люди добре в управлінні часом і мають багато енергії, але постійно відволікаються і тому не в змозі досягти своїх цілей. Не знаю, як керувати часом, але не керувати енергією дуже добре, тому швидко втомлюється і не може досягнути багато.

Вигідні люди знають, як керувати всіма трьома компонентами.

Інтерлуд. 10 Дослідження продуктивності, які я проводила в рік дослідження продуктивності
1. 35 годин медитації в 7 днів.

2. 70 годин TED відео за 7 днів.

3. У Виготовляючи тільки солярій на тиждень.

4. У Життя в повній ізоляції за 10 днів.

5. 90-годинні роботи

6. Жнівень Переключення між формальним одягом, бізнес-адресою та піжами на 21 день.

7. Про нас Будьте повністю недбалими протягом тижня.

8. У Використання смартфона протягом трьох місяців.

9. Навігація Пити тільки воду на місяць.

10. День siesta протягом 3 годин.

5. Умань Немає єдиного секрету до продуктивності, але є сотні тактики, які можна використовувати для його досягнення.
Якщо є секрет до продуктивності, я не в змозі знайти його в рік вивчення продуктивності і експериментувати з ним.

Що я знайшов сотні тактики, які я можу використовувати для кращого управління часом, енергією та увагою. Власне, Я знайшов так багато тактики, що я писав. Список 100 моїх улюбленихТактична, коли я закінчив цей рік.

Продуктивність є дуже глобальною концепцією, яка характеризується розумінням окремих взаємопов’язаних частин. Є сотні (якщо не тисячі) чинників, які впливають на те, скільки ви можете зробити в день, всі з яких доведеться робити з можливістю управління часом, енергією і увагою.

Немає секрету стати більш продуктивним – є сотні.

4. У Робота занадто важко буде погіршувати вашу продуктивність.
У ході мого проекту я знайшов, що працювати занадто важко, або працювати занадто важко, повністю зменшивши свою продуктивність.

Як експеримент продуктивності, я провів місяць чергування між 90-годинними робочими точками і 20-годинними робочими точками. Я знайшов, що 20-годинних тижнів я зробив про стільки, скільки я зробив на 90-годинних тижнів. Причина проста: Коли я обмежив кількість часу, я міг витрачати на завдання, я змусив себе приділити більше енергії в менший час, так що я зміг отримати поставлене завдання швидше.й

Що відбувається, коли ви працюєте занадто важко і витрачаєте занадто багато енергії на завдання? Згорнути. (Відомо, я не знайшов ніяких побічних ефектів з підвищеною увагою, але я знайшов, що увага і рівень енергії дуже часто піднімаються і падають в синхронізацію.) Я думаю, що енергія як паливо, яка людина опікується протягом дня, щоб зробити роботу. Коли ви витрачаєте більше енергії на роботу, і не берете часу, щоб відновити і поліпшити свою енергію таким чином: Веденняй лацінай харчуванняабо Інвестування в ефективні стратегії для зменшення стресуВаше паливо вийде і ви будете вигорнути.

Робота занадто довго або занадто важко знищує вашу продуктивність, тому що вона зливається два ваших найважливіших ресурсів: ваш час і енергія.

3. У Найкращий спосіб відчути мотивований, щоб дізнатися, чому ви хочете зробити щось.
Найбільш мотивовані (і продуктивні) люди – ті, хто постійно просить себе, чому вони роблять.

Коли ви фокусуєтесь, щоб зробити більше замість того, щоб зробити речі, які вирівняти з вашими цілями і те, що ви вірите, ви можете змусити себе бути продуктивними в короткостроковій перспективі, але в довгостроковій перспективі ви будете менш задоволені і продуктивно. Ключовим є визначення ваших значень і що мотивує вас самим, а потім взяти на завдання і обов'язки, які найбільш вирівняти з вашими значеннями.

Я хочу сказати, що це навпаки. Продуктивність не про те, скільки ви робите, це про те, чи ви досягнете результатів, які саме вам важливо.

Якщо ви завжди знаєте, чому ви робите щось, вам буде набагато більше мотивованих і продуктивних.

2,2 км Якщо ви не відчуваєте себе.
Я пишу так багато про самодогляд, тому що частина продуктивності є найважчою частиною для мене.

Коли я вперше почав Рік продуктивності, я був дійсно в це, тому що немає нічого більшого, ніж бути більш продуктивним. Я не хотів перевизначити себе, так що у мене немає труднощів, щоб зробити роботу.

Але проект виріс, і тисячі відвідувань в місяць перетворилися в сотні тисяч відвідувань, і я почав відштовхувати себе, щоб зробити більше зусиль для написання, експериментування і виконання. В результаті я почав насолоджуватися набагато менше.

Це важко визнати, що багато людей хотіли б бути в моїй позиції, щоб вивчити улюблену тему і бути успішним в ній. Але це тільки доводить, як важливо, щоб піклуватися про себе в процесі.

Підвищення продуктивності не досягається без зусиль – потрібно працювати над тим, щоб краще отримати; але важливо не розпочати себе, намагаючись зробити позитивні зміни в житті.

Ви повинні постійно стежити за тим, як ви самі, намагаючись зробити щось. З огляду на те, що 80% того, що ми думаємо про себе, є негативним, важливо лікувати себе якомога простіше, особливо якщо ви намагаєтеся краще отримати.

Декілька тактики, які допомогли мені отримати краще цього року, є медитація, збираючи більше розривів від роботи, відключивши роботу кілька разів на день, і розвиваючи щасливі звички.

1,1 км Продуктивність не скільки ви виробляєте, але скільки ви досягнете.
Коли я вперше почав свій рік продуктивності, я створив сторінку статистики, щоб точно відобразити, як продуктивно я був щодня. З кожним днем я написав число слів, які я писав, сторінки я прочитав, і годин я працював, тому що це здавалося б, досить хороший показник як ефективний я був.

Важко зробити помилку.

Якщо ви не заводський менеджер, вимірювання продуктивності на основі кількості одиниць, які ви виробляєте, дає вам дуже дрібну, обмежену картину вашої продуктивності. Наприклад, якщо ви знайдете розумний і креативний підхід до вирішення проблеми – наприклад, ви можете переписати текст, щоб перетворити 500 слів в 100 – просто вимірювати кількість одиниць, що виробляються, покаже, що ви стаєте значно менш продуктивним.

Це легко впадати в пастку вимірювання і статистики, але коли мова йде про особисту продуктивність, статистика є вторинною. Продуктивність не те, що ви робите, але що ви досягнете.

Звичайно, вам необхідно зробити високоефективні і значущі завдання; також важливо знати, як керувати часом, енергією і увагою, щоб мати більше ресурсів для роботи з. Але в кінці дня, коли ваш час, енергетика, і увага виходить, все, що ви отримали, і зміни, які ви зробили в світі, тому що ви прожили день життя в хорошій вірі.

Що таке продуктивність.

1 час Я також хотів би включити Медитація в цьому списку, але я швидко зрозумів, що ця практика не як доступна для більшості людей, як правильне харчування, більше сну і вправи.

Джерело: habrahabr.ru/post/226465/