Важлива точка виховання дитини полягає в тому, щоб навчити його говорити. Не дивно, що всі діти навчаються поговорити самостійно, на прикладі дорослих. Деякі починають говорити дуже рано, і немає сальвації від життєрадісних, багато говорять малюків. Ви повинні навчити їх? Той факт, що дитина не завжди здатна висловити повний спектр емоцій, які занурюють його. Тільки тому не вистачає словникового запасу! Саме там, де потрібно спробувати уважні батьки - подаруйте дитині потрібну кількість слів, які він може вільно працювати. Кращий спосіб зробити це, граючи ігри. Після того, як дитина весела і цікава, він легко запам'ятовує нову інформацію і навчає все необхідне. Ігри Word зручні, тому що вони можуть грати в будь-яку точку - на ходу, на шляху до магазину, в транспорті і в лінії, просто на відпочинку. Попереду і ваша дитина зможе розповісти вам все, що він думає про світ!
1. Керівництво Він закрив очі і просить дитину розповісти йому все навколо нього. Навколо просять питання заохочувати дітей говорити більше. І не забувайте свого почуття гумору – що якість також повинна бути розроблена. Діти, які розуміють жарти і люблять писати їх самостійно, зросте розумно і щасливо.
2,2 км Останнє слово. Опишіть об'єкт разом, якщо необхідно, дитина може попросити провідні питання - який колір, форма, запах об'єкта? Що таке його функції? Дуже корисний для розвитку уяви і уяви для досягнення якості живих істот з неживими предметами. Наприклад, стіл сьогодні веселий, адже з такою скатертою він має святковий настрій. Якщо дитина збуджена, то важливо встановити правила перемоги в грі - наприклад, хто скаже останнє слово в описі об'єкта, він виграв. Не обов'язково давати, насправді ви не зможете описати щось нескінченно.
3. У Детальніше. Розмова про деталі об'єктів, влаштовувати їх в компоненти. Наприклад, дитина хоче дізнатися, що автомобіль зроблений з і систематизувати ці імена. Не обмежуйте себе видимими деталями - світ складний, і краще для маленької людини, щоб передати це в дитинстві.
4. Властивості. Опишіть властивості об'єктів і порівнюйте їх один з одним. "Який кот?" "Фаффі, м'які, непогані, голодні, добре в'ялені, вуса ..." "Який квітка?" "Право, ніжний, свіжий, витончений, крихкий, красивий..." І не забудьте порівняти кота і квітка - діти радують такими експериментами.
5. Умань Історія На батьківщині розповідається про те, що дитина розповідає історію, іноді роблячи паузи - дитина повинна вставляти відповідне слово. Чудовий приклад історії в вірші – поема Д. Хармса «Вишня, дуже смачний торт»: Я хотів би мати м'яч і я хотів мати гостей. Я купив борошно, я купив сир, я запекла крихкістю ... [кекс] Торт, ножі і виделки тут, Але деякі гості ... [Не йти] Я чекав до тих пір, поки я був достатньо міцності, потім... Потім він переїхав на стілець і сісти, і весь торт в хвилину. Коли приїхали гості, вони не мали. Всім дітям люблять такі тексти, і така робота значно розвиває свою здатність вибрати правильні слова в критичних моментах.
6. Письменник. Подаруйте вашій дитині 5-7 слів, щоб написати історію. Дуже корисно використовувати фотографії, що позначають ці слова для чіткості - це стимулює розвиток фігурного мислення у дитини.
7. Про нас Знайти помилку. У батьківському суді з’являться кілька пропозицій, які роблять навмисні помилки. Завдання дитини полягає в виявленні їх і виправленні їх.
8. Антоним. Навчіть дитину, щоб знайти протилежні слова, ця майстерність буде дуже корисною для нього в школі. Наприклад: гарячий - холодний, гострий - стиглий, чудовий - розсмоктування.
9. Синоніми. Якщо дитина може підібрати багато слів з схожими значеннями, будувати складні синонімні ряди, приділити увагу! У майбутньому він стане великим письменником. Наприклад, синонімами для любові слова: «привабливість, вплив, нахил, пристрасть, наркоманія, відданість, гравірування, манія, симпатія, лояльність. й
, Україна
10. Хмари. Що таке хмарний погляд? Ви не можете знайти кращі ігри для розробки вашої фантазії! Подивіться на небо, обговорюючи форму хмар – це бесіда запам'ятається надовго, як ви, так і дитині.
11. Подорожі. Будь-яка звичайна поїздка на бізнес можна перетворити в реальну подорож! Коли ви залишаєте будинок, обговорюйте маршрут, пам'ятайте речі, які ви взяли з собою. Зверніть увагу на деталі по дорозі. Діти люблять фотографувати цікаві моменти – дайте дитині використовувати свій мобільний телефон, щоб зробити фото цікавого будинку, візьміть картину вуличної сцени або приємну тварину, яку ви познайомитеся на шляху.
12. Емоджис. Чудова гра, яка врятує вас від бодром в громадському транспорті: малюйте маркером на пальцях дитини різні обличчя - сумні, смішні, сюрпризи. Театр імпромпту готовий! Тепер можна подарувати пальцям різні імена і придумати неймовірні історії.
13. Історії. Дізнайомитися з дітьми Про різні пригоди, приємні і не так багато. Ви не тільки поповнить словник дитини з новими словами, але і поділіться своїм досвідом життя. Прослуховування ваших оповідань, дитина також прагне говорити чітко, логічно, емоційно. Не дивиться, якщо він просить вас розповісти історію один або два рази!
14. мультфільм. Почати перегляд фільму з дитиною. Далі зайдіть в інший номер і зробіть своє власне. Розкажіть свою дитину, як вибачте, що ви не можете закінчити історію. Збудження та ентузіазм, з яким ви покажете продовження анімаційного серіалу, захочете та порадує вас!
15.00 р. Українська мова Поговоріть англійську мову і навчіть їх різними словами. Під час ходьба так зручно вивчати англійські слова! Ви не знаєте, скільки простіше буде для дитини вчитися іноземною мовою - бар'єр страху зникне, тому що якщо мама або тато знаю це і сказати це в повсякденному житті, то малюк вірить в себе.
Батьки – особливі люди, кожен в цій ролі показує свої кращі якості: винахідливість, психічна витривалість, моральна витривалість, творчість. Усвідомлення батьківських навичок варто принести вам задоволення, зробити все свідомо. Тоді почуття провини, що ви пропустили щось в виховання дитини, ніколи не зрадить вас.
Скажіть ваших батьків про ці захоплюючі ігри!
через takprosto cc