1085
Рецепт приготування супу гороху.
Погода сьогодні Зовні він похмурий, прохолодний, можна відчути дихання взимку.
У таких випадках не можна відійти від спекотного супу. А що може бути краще, ніж заварений суп з копченим м'ясом, реберами і різними ковбасками і обов'язково тріщинами.
А щоб закруглити це все ще життя, вам просто потрібно п'ятдесят, ви можете з перцем і медом, або ви можете як сльоз прозорий, а потім сидіти в домашніх умовах з сім'єю і зробити кохану річ. Наприклад, давайте мені нагадувати вам цей рецепт.
Так, примари, голодні і не дуже, нехай ми не стягаємо бик хвіст. Ось ми йдемо.
Перше, що робити – замочити горох. Як правило, пакет говорить, як довго він бере на це. Він сказав на шахті, що годину і половина була досить.
Тепер можна сміливо почати тріщини. Для мене пеа суп не існує без них. І вони повинні бути виготовлені з житнього хліба, щоб трохи сметани.
Для цього, звичайно, ми ріжемо хліб кубиками і відправляємо її в духовку до висихання. Краще використовувати при висиханні. Не висихати його при максимальній температурі, на сто градусах буде те, що потрібно.
Ми варимо суп на яловичому бульйоні, а краще яловичий бульйон, праворуч, від брикету.
Таким чином, ми занурюємо кришку в каструлі холодної води і даємо її кип'ятіння, видаляючи піну, утворену і зменшуючи вогонь.
До бульйону був повним, золотом, щоб розкрити смак, ми додаємо цибулю і моркву. Повільно кидати всю голову і сильно вирізати моркву.
Після цього ми доставимо в суп.
Вирізати овочі: променя, шматочок селери, морква в кубиках, пізніше я додаю половину лека.
Потім переїхали на дим і ребер. До супу додають невеликі ковбаси Нюрнберга, які природно необов'язково. Я люблю їсти супи з використанням майже всієї м'ясної палітри.
Так, бульйон тихо кип'ятить на плиті, майже готовий. Тріск майже готовий.
Ви можете почати основну процедуру.
Отримати правильний горщик. Ставка на середній вогонь. Додайте пару ложок рослинного масла і нарізані овочі. Ми даємо їм трохи поту, щоб якомога простіше дати масло вашого аромату.
Потім м'ясо, дайте їй адаптуватися до навколишнього середовища з овочами, потім копчені і ковбасні вироби.
Ми розберемо його.
Тут прийшов аромат копченого м'яса, м'яса на ребрах витягують разом, демонструючи кісточку.
Настав час посипати горох і залити цю красуню з нашим золотистим відваром.
Все, можна сміливо за годину (на готовності гороху) відійти від пана.
Щоб отримати наші тріщини, щоб подивитися в холодильнику, щоб побачити, як додатковий акорд в цьому все ще життя - це досить класно?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Бажаю всім залишатися холодним зовні і теплом у душі.
Затишна і тепла до вашого будинку! Овіму.
-img14---