Автомобіль, джентльмен, не є степлером, він майже живий. Тож він потребує свого імені.
Ось тут спеціально навчаються люди сидячи, страждання, винахідливість, як якщо
Зателефонуйте дитині цікавіше і оригінальні. Або, навпаки, вони не проціджують, але призначає їх створення до одного з них зрозумілий номер - і як це було досить.
Але коли-небудь проходить і середнє споживача, маючи справу з наступною перлою дизайнерської думки, дає його прізвисько, іноді так точно і примхливим, що творці цього дива, в той час, щоб обпекти шімом.
« » » » » » » » » » » » » » Це російська людина, якщо він ущільнює її, він буде ущільнювати його. Для решти життя. (Вигідна цитата.) Гоголь Н.В. "Свято душ"
Тут я намагаюся згадати деякі «ім’ї» приписані людьми на вітчизняні автомобілі. Деякі з них добре відомі, деякі можуть бути використані тільки в одному конкретному регіоні, в дужках - Москва. Доповнення та уточнення привітаються.
Так нехай. Тут буде 15 зображень плюс текст.
No 1 "Захар"
Не зрозуміло походження цього прізвища ZiSa (ZiL) 150, але я чув від старих водіїв багаторазово. (130-а іноді називається "рибкою", через конкретну решітку, необхідно розуміти.) й
No 2 "Фантоми"
Так, принаймні в Москві, звані досить автобуси Zis (Liaz) 158.
Атимологія частково пояснюється. Круглі форми і переважно сіро-блакитні розмальовки (м. Москва на початку 70-х рр.) – добре, не мордочка фантом.
No 3 «Маммот».
Вантажні вагонетки TG-3. Що має сенс. Величезні, повільні, добрі Крім того, вони часто фарбувалися в коричневому кольорі.
No 4 "Барж" "Лайба"
Всім відомо. До Волги. Найбільший автомобіль, доступний для звичайних радянських людей, якщо не у приватній власності, принаймні як таксі. Довгий і прокат в кутах. Часто відрізняються думками «експерти». Хтось стверджує, що слово "Барж" з'явився в день 21-го "Волга", інші кажуть, що тільки з початком випуску 24-го.
І знову є експерти, які свідчать про те, що «барж» і «ліба» є синонімом, інші говорять про те, що «ліба» тільки «Волга». Види в цілому.
Вони відривають телятину, кажуть «ліба» - це чистий термін таксі, що заперечує будь-який робочий автомобіль. Я не можу зараз розібратися.
No 5 «Брокбек», «Змащений», «Тотих».
Головна погоджені три покоління «Запорожець». Звичайно, вони називаються з деяких зовнішніх деталей, які ловлять очі. Не було нічого особливо дерогативного про ці імена. так, щоб відрізняти.
Я пам'ятаю жарт з серії «Про Файну Раневську» з цієї нагоди:
Один із знайомих Раневської купив себе «повернення» Запорожець.
Після того, як він взяв актрису на дачу і через півгодини їзди в труні,
Вона дивилася в салоні і попросила, «Саша, шкода, скільки ваш автомобіль? й
- Три тисячі, Фаіна Георгіївна.
до Що ебать від держави!
3610Р. 4200Р.
No 6 Ставріда.
Типовий приклад того, як не найуспішніший автомобіль вішати не найуспішніших назв. Я ніколи не чув це горде слово, «Таврія».
"Stavrida" - найпристойніші, що власники та їх симпататори, які використовуються в повсякденному виступі.
р.
No 7 "Скіплі"
Наприклад: Тепер, мабуть, мало хто пам'ятав, що «Москвич» 2141 за деякий час був виготовлений під назвою «Алко». Я не думаю, що я повинен пояснити все далі.
3575725р.
No 8 «СедіЧерМет»
Великий, залізний, роумінг, завжди іржавіюча і брудна КрАЗ-256. Ви не знаєте.
No 9 "Публічний ноутбук".
Так називається повнопривідним приводом KrAZ-255. Як мінімум в БАМ, де отримав цей прізвищ.
No 10 "Шишига"
ГАЗОН 66. Shishiga насправді є свого роду зла. Чому? Шукає страшні, невиліковні, це божевільна крепка в скрізь. Плюс, це в курсі з індексом.
Десь, це називається простіше - "Шишок".
No 11 "Гот," "Лав."
Для будь-якої назви власних продуктів УАЗ. Крім того, є також вантажівка "Тадоватик", звичайно.
No 12 «Коп'янка» і «Схага».
Класика ВАЗ, звичайно, була недбала. Ординарні номери замість того, щоб зробити душею. Ну, які ці позначення: "пляшка", "п'ять", "сім" ...
Тільки два моделі мають будь-яку індивідуальність. Заслужено.
No 13 "Тоот."
Свіжий за свій час, дизайн лінії Togliatti 2108-09 викликало змішану реакцію громадськості. А потім не можна відповісти на питання:
до Що ви отримали?
- У мене є вісім.
- Змініть колесо, диво! - Вони відповіли вас.
Ну, «не» в цілому футбольний термін. «І він сів у своєму новому дев'ять. ?
Делюзія? Про нас
В цілому, скоро як 30 років - "Туот".
No 14 «Скотовоз», ака «Гармошка».
Не так багато вітчизняних, так як з батьківщиною щільно підключений. Це його.
Ікарус 280. Деякі люди думають, очевидно, що худоби вантажівки називаються будь-яким зламаним, брудним, запахом. Ні.
Коли угорські товари заміщалися швидко захопливим флотом наших міст з новим художнім шедевром, не обмежувалася евфорії. Легкий, просторий, швидкий. Затишний, як ваш супертанкер.
евфорія тривала протягом декількох місяців, не більше. Дуже скоро виявилося, що це створення коричневої технічної думки і взимку і влітку зберігає температуру навколишнього середовища в салоні, виснаження від двигуна знову потрапляє в кабіну, вікна проходять струменя дощу, так як якщо вони (вікна) взагалі не існують. Якщо у вас є певні навички сходження. Бог, з чим теплі всі запам'ятовували милий, трахаються двері LiAZ 677. Шахлово себе особисто, якщо час допускається, спробував почекати 677-го (вони довгий час прогуляли багато маршрутів навпіл з Ікарусом). Недостатньо, драйвери мутровані. Ліаз.
Невеликий важіль перемикання режимів варіатора під кермовим колесом, а Icarus повинен перетворити повноцінний покер і зчеплення для роботи, як на галях, так і в міському циклі - це oh як відмінно, особливо повний зсув. Плюс, якщо є будь-яка проблема з двигуном, в 677 році він відкрив корпус прямо в кабіні і копати себе, не думають про що-небудь. У Ікарусі ви повинні піти в каюті, розігнати нерв, занурених громадянами солярію, відкрити люка в підлозі і дотримуватися раку в ній до тих пір, поки не сталося часу, щоб розповісти пасажирам, що автобус не буде йти на. Я думаю, що слово «розумний локомотив» виник не без допомоги хауф-брєрену.
No 15 "Рафік"
Ні, не дивився, я нічого не змішав. Нарешті, я хочу згадати приклад зворотнього зв'язку. У СРСР мікроавтобуси не багаті. По суті, не було нічого іншого, ніж Rafic.
«Люф» не рахує, періодично спалахнув на дорогах польських «Бетлес», були настільки страшні у своїй незламності, що, очевидно, навіть не затрималися в свідомості. Так сталося, що протягом деякого часу (близько 20 років), неприпустимий балтійський овець дав назву на весь тип машини в нашій країні. На початку 90-х років я почув - "Вов, зир, неросійська "Рафікка" пішов!" або пізніше, на початку 90-х років: "Ми взяли дві німецькі "Рафікки" до нашої компанії, "Волкзваген-Карлава".
А ще іноді можна почути від водіїв з досвідом: "І тоді я "Рафікк" правою рукою, це, як його, L-400."
Ну, я, ймовірно, закінчую на цю навігацію.
Джерело: