Сорсери маленьких ролей

Фаіна Раневська
Фаіна Раневська (Feldman) народилася 27 серпня 1896 р. в Таганрогу в заможній єврейській родині. А батько Герші Хаімович, був замочений торговцем, власником магазину і сухим фарм заводом, мали кілька будинків, а також пароваром Святого Миколая. Все це забезпечує сім'ю комфортне існування. На додаток до неї сім'я вже мала два старших синів і дочка Bella. У своїй молоді Фаїна дуже зачарувала красу своєї сестри, а в подальшому вона називала всі красиві дівчата «фіфети».
У батьківському домі, майбутній актор відчував втрачені і самотні. У зв'язку з її гасінням, частково через її підвищену вразливість і ускладнені стосунки з батьком. Про свою дитину «Фанечка ми не красиві, крім стеттерів». Погана дитина.

У 1904 р. батьки надіслали молоду дочку до Маріїнської гімназії для дівчаток. Молода школярка навчалася погано, арифметична була найскладнішою для Фаїни. Після закінчення навчання з початкової школи вона почала попросити батька, щоб дозволити їй батьківщину. Її подальша освіта була характерною для дітей заможних сімей цього часу – основним акцентом став спів, музика та іноземні мови. Але з дитинства майбутній акторка любила читати, а у віці чотирнадцяти прийшла пристрасть до театру. Файн взяв участь у всіх виступах міста. Найбільше враження на її гри на основі гри Чехова «Вишневий сад» на сцені Станіславського. Звісно, що Фаіна Георгіївна пізніше обрала її псевдонім за назвою одного з героїнів гри.
Незабаром юна дівчинка вирішила стати актрисою. Для цього вона почала навчатися в приватній театральній студії. Його основне призначення було подолати затирання. Також в класах Фаіна Георгіївна навчалася поетапна мова, навчалася правильно рухати. Її батьки приховали свою дочку, але тільки до тих пір, поки вона оголосила, що вона серйозно хотіла стати професійним актором. У будинку був великий скандал. І в 1915 р. вона переїхала до Москви, щоб продовжити її акторські дослідження.
Так легко придумати справжні мрії дівчини. «з нездатністю». Тоді Фаіна Георгіївна почала відвідувати приватні установи. Гроші на оплату були катастрофічно короткими, а Раневська мала відмовитися від цієї спроби стати актрисою. У складному моменті вона зустрівся з Катериною Гельзером. Вона допомогла Раневській отримати роботу в натовпі Літнього театру в Малахівці, десять кілометрів від Москви.

У 1916 р. після закінчення театрального сезону Фаіна Раневська залишилась без роботи. Так починав своїх бродіння в різних провінційних театрах. Ростовська відвідала Керч, Феодосію, Кисловодську та Ростов-на-Дону. Мати таємно відправляється гроші до неї. У 1917 році родина єврейського Фельдмана змушена була битися революцією, яка не була добре. Вони вирішили емігрувати на власній човні, але молодша дочка категорично відмовилась піти за кордоном - Раневская була непереборна частина з улюбленою Батьківщиною.
У 1918 р. в Ростов-на-Дону, Раневська зустрілася Павло Вовк, жінка, яка стала вірним другом і наставником для відпочинку її життя. У ті роки вовна вже був видатний покраїнска актриса. Вона згадувала, як тільки після вистави, «червона, розумна дівчина» ламала в її замкованому приміщенні, відразу починає показувати її захоплення і попросити допомогти стати актрисою. Здратований цією поведінкою незнайомця, вовк рекомендується дізнатися від запропонованої гри будь-яку роль її вибору. Раневська віддала перевагу італійському персонажу.
Для того, щоб уникнути невдач і добре відомо, що це її єдиний шанс, Фаіна Георгіївна знайшла італійського хлібопекаря в місті і diligently rehearsed з ним більше тижня. Коли вона розповіла в Вовна, вона швидко зрозумів, що вона зустрілася з реальним талантом. У цей час її фортепіано збирався до Криму, і не було ніякого способу влаштувати Раневська. А потім Павло Леонтіївна зробило єдине можливо рішення - прийняв дівчину до неї. З тих пір Фаіна Георгіївна була студентом і членом родини. Не переносить коментарів з будь-якого, крім Вовна, і тільки вона довірялася повністю. Павло Вульф загинув в 1961 році в руках Раневської, для яких її смерть була найсильнішим ударом - вона навіть кинути палити, хоча п'ятдесят років її життя не обійтися без сигарети.

У 1934 р. в кінофільмі «Дам» М. Ромм на основі роману Маупасант. Пізніше Ромм, потім просто починає свою кар'єру, став улюбленим режисером акторки. Фаіна Георгіївна отримала роль пана Лойсау, і грала її чудово. Звернення до Радянського Союзу, популярний письменник Ромен Роленд, побачивши фільм, захотіли його, а серед акторів, перших з усіх визволених Раневської. Він попросив фільм, щоб бути показаним у Франції, і там Dumb був величезний успіх.
Тоді Фаіна Раневська відразу порушила в три фільми: «Людина в справі», «Помитнення машинки» та «Заснування». У ролях самосправжньої леді з останнього фільму дав Раневську національну любов. Для комедії актриса самостійно придумала ряд фраз. Один: «Мулья, не турбувати мене!» – побачила своє життя. Багато людей, зустрічі Фаіна Георгіївна, jokingly розповіли її слова, які, в теорії, були призначені для чоловіка, що приготували, а не героїні Руневська. Ця анімована актриса, яка пізніше захопила роль, яка приніс її популярність. У 1976 році Леонід Brezhnev, ручний Файна Георгіївна орден Леніна, замість привітання, витісняв: «Мулья, не змушує мене нервувати!» Раневська негайно відповіла: «Leonid Ilyich, це те, як бики або хлопчики лікують мене». На жаль, Генеральний секретар сказав тільки: «Соррі, я люблю тебе дуже багато. й
У 1947 році було випущено комедію «Весняна» з неповторним Любовим Орловим та Миколаєм Черкасовим. крихітний епізод присвячується героїні Раневської, актриса складалася сама - режисер фільму Григорій Олександров дозволив їй створити роль для себе. Для пари з Ростиславом Плятом, вона затримала затримку комедії в кіно, і в результаті їх пара запам'яталася ще більше, ніж виконавці головних ролей. У той же час Фаіна Георгіївна зірвалась як Стефан у знаменитій казці «Кіндерелла». Сценарист Євген Шварц, надзвичайно болючий до будь-якого непотрібного слова, також дозволили їй подумати слова. Негативний характер в її виконанні вийшов настільки чарівним і непристойним, що протягом більш ніж половини століття радує глядачам різного покоління.
Під час свого життя Раневська змінила багато театрів і завжди з різних причин.

Поговоріть про Файну Раневську, необхідно відзначити її надзвичайно складні відносини з колегами. Про неї розповідали: деякі художники скаржались на свою готовність і нестерпний характер, інші чарівні і щиро захоплені нею. Впевнений, що вона не була однією з тих людей, які були втілені, щоб розповісти правду. Раневская заява стала основою більш ніж однієї колекції афоризмів, тільки вона могла так засвідчити і точно відображати реальність. Багато колег серйозно бояться перетворювати в об'єкт своїх барбів. Але насправді Фаіна Георгіївна була надзвичайно вразливою особою, розумінням та симпатією. Її гострий гумор був своєрідним захистом від навколишньої реальності. Дуже добре відомо, що за суворістю фраз і зовнішнім хіпуванням приховує гарне серце чуйної людини. З дитинства акторка звучала різними сумнівами і страхами, а на перший погляд, захоплива антіка часто диктувала необхідність. Раневська, наприклад, боявся закритих і відкритих просторів, які подорожували тільки таксі, адже вона не могла привезти себе їздити на метро. Про її зовнішній вигляд, і в її юності, не дивно, вона боїться стадії і навіть перевернулася до лікарів, які допомогли їй розвивати свій власний метод автозбереження.
Фаіна Георгіївна не знайшла щастя в своєму житті, вона не мала дітей, ані її сім'ї. Вона сказала: «Всі, хто любив мене не так мені». І хто кохав, не любив мене.
У 1970 р. Раневская рада наймолодшим глядачам - в мультфільмі «Carlson - спинка» чарівний будинок-школяр freken Bock виступила в голосі Фаіна Георгіївна. Також на телевізійних екранах, мешканцях нашої країни побачили Раневську в телевізійній версії вистави «Далі – Silence». За тринадцять років, це виробництво театру Моссовету захопило успіх аудиторії. І в жовтні 1983 р. Фаіна Георгіївна залишила стадію назавжди - здоров'я актриса стала занадто слабкою. Вона залишилася випадково, без виступів або проводів, просто помічаючи директора театру її рішення.
Протягом багатьох років творчої роботи Фаіна Георгіївна не відігравала одну основну роль від світового репертуару. Раневська часто повторила, що не вдалося повністю виконати свою місію: Я знаю, що я талановитий, але що я створив? Я занурився і тільки... Я прийшов в світ недіагностований, і я залишаю життя невидимого. Тим не менш, популярна любов стверджує протилежність. Кількість екранних і сценічних робіт не велика, але що працює! У пам’яті глядача значно більше, ніж ролі першого плану.
У старій вікі Фаіна Георгіївна була дуже самотньою, незважаючи на постійні візити від друзів. Вона жартувала з цієї нагоди: «Старий вік – це час, коли свічки на день народження торта вийдуть дорожче, ніж сам торт, а половина всієї сечі витрачається на тести» і «Листота, як стан, не можна лікувати». Єдиною радістю актриси стала собака, яка вона називала Хлопець. Хлопчик був звичайним джонглером, який був ледь живий з розбитими лапами, знайдені на вулиці і порятунку. Перебуваючи окремо, собака почала лякатися жахливо і, однак, був улюблений її власником.
Навесні 1984 р. Раневська була госпіталізована при пневмонії і підозрювала на третій інфаркт. І влітку вона впала і зламала її стегна. Біль стежить до останнього дня життя. 19 липня в Некрополісі Донського монастиря загинула велика акторка.
Заслужений артист РФСР (1937). Народний артист РФСР (1947). Переможець Сталінських премій СРСР. Народний артист СРСР (03.03.1961). Нагороджено: 1947 р. - Наказ від Почесного знака. 1950 р. Наказ Червоного банера лаборатора. 1976 Наказ Леніна.

Афоризми і котирування Фаини Раневської:
«Я витрачаю гроші, але шум буде залишатися» – відповідав Раневську пропозицію на зірку на картинку.
Якщо ви хочете сидіти на шиї, поширте ноги!
«Склероз не можна вилікувати, але його можна забути. й
"Я відчуваю, але я відчуваю себе погано."
Оптимізм – відсутність інформації.
Раневская запрошує відвідати і попереджати, що виклик не працює: "Коли ви приїжджаєте, збиваєте ноги." «Чі ніг, Фаіна Георгіївна? «Чи ви не збираєтеся порожньої! й
«Сімейно замінює все. Тому перед тим, як почати це, ви повинні подумати про те, що більш важливо для вас: все або сім'я. й
Раневская була запитана: "Хіч, на вашу думку, жінки, як правило, бути більш вірними: брюнетки або блондинки?" Він не відповідав, "Грай!"
Співробітник радіокомітету Н. постійно переживав драму через її любовні стосунки з колегою, ім'я якого була Sima: вона криється через інший карель, потім він залишив її. Раневська назвала її «завдяки Герасима».
Любов Петровна Орлова дуже багато хутрів в її шафі, що молитва ніколи не навчиться літати.
"Фаїна" попросить свого старого друга, "до того, що ви думаєте, що медицина прогресує?" - Звичайно. Коли я був молодий лікар, мені довелося роздягати кожен раз, і зараз досить показати мій язик. й
Раневская стояв в її макіяжі ванна повністю голий. І куріння. Судденно, не збиваючи, керуючий директор Московського обласного театру Валентин Шкколников вніс її. І приглушений до замерзання. Фаіна Георгіївна спокійно запитала: "Я сподіваюся, що я не шокував вас курінням Беломор. й
«За ряд причин я не можу тепер відповісти на тебе словами, які ви використовуєте. Але я щиро сподіваюсь, що коли ви отримуєте додому, ваша мама буде стрибати з кута і прикусити вас правильно. й
«Якщо пацієнт хоче жити, лікарі неспроможні. й

Зінов Гердт
Зіновий Гердт (реальне ім’я - Храпінович Золман Єфремович) народився 21 вересня 1916 р. у бідній єврейській родині в місті Себеж, Вітебська губернії. Він жив до 11 років, навчався в єврейській школі, знав Юдиш. Коли його старший брат Борис пішов до Москви і отримав сім'ю там, його молодший брат переїхав з ним.
З юного віку Гердт захопився поезією, написав вірші себе, міг читати Пушкін, Самольов, Пастернак за години, всі твори яких він знав серцем. Побажання поезії до майбутнього актора закріплюється у шкільному педагогі літератури.

У віці 15 років закінчив Московський електротехнічний завод Куйбишев і працював електриком в будівництві московського метро. На заводі був театр робочої молоді (ТРАМ), в якому актор відігравав свої перші ролі. Закінчив театральну студію А. М. Арбузова. З 1937 – актор театру ляльок на Московському домі піонерів.
З початком Великої Вітчизняної війни Зіньовий Ґердт, маючи бронетехніку, волонтерів на фронт. Він був старшим лейтенантом у сапперській компанії. 12 лютого 1943 р. він взяв участь у засвідченні шахтних родовищ, щоб забезпечити прорив танків до Харкова і був серйозно поранений на нозі. Чотири роки він міг пересуватися тільки на хрустких, зануривши 11 складних операцій, але одна нога все ще залишається назавжди коротше, ніж інші, як вісім сантиметрів, ламність залишається для життя.
У 1945-1982 рр. Ґердт був у трупи центрального лялькового театру під керівництвом Сергія Оразцова. Він подарував голос багатьом персонажам, найвідомішим вболівальником з «Extraordinary Concerto». У цій ролі Гердт визнає міжнародне визнання. У кожній країні він відіграв частину розважального агента на місцевій мові і був таким переконливим, що аудиторія вірила, що акторська мова відома в тонкощі: Гердт чудово освоював мистецтво імітації.
Зіновий Гердт увійшов до кінотеатру як актора. У голосовер багатьох фільмів, зокрема анімації.

Він зробив свій фільм дебют в 1958 році в ролі каменого в фільмі Ман від планети Земля. Визнання громадськості прийшла до актора після перших головних ролей – Кукушкіна в кінофільмі «Чарівник» (1967 р., реж. Петра Тодоровського) і Паніковського в адаптації роману Ільфом і Петровом «Золоті Калф» (1968 р., реж. Михайло Швейцер). В цілому, художник відіграв ролі в більш ніж 70 кіно.
Зіновий Гердт відомий в першу чергу, як майстер епосодикії, переважно придуманих ролей, він був названий «генієм епізоду» - серед десятків ролей, які грали в театрі і кіно, практично не було головних. Але навіть найменша роль цього актора запам'яталася глядачам: адже всі його таланти, всі його некомерційні, всі його самооцінки інвестували в неї.
Зіновий Гердт також працює на телебаченні. Перший хост одного з найпопулярніших радянських телевізійних програм «Кінопанорама», перший випуск якого в 1962 році. У 1990-х рр. очолював популярну авторську програму «Тай клуб».
Зінов Гердт помер в Москві 18 листопада 1996.
Призи та нагороди: Наказ Червоної Зірки (1947), Наказ Патріотської війни I ст. (06.11.1985), Наказ про заслугу до ІІІ ступеня Вітчизняного (1996). Заслужений артист РФСР (9.05.1959), Народний артист РФСР (1969), Народний артист УРСР (09.07.1990).

Ірина Мурзаєва
Ирина Мурзаєва народилася 15 травня 1906 р. в Красноуфимську, В'ятській провінції. Мій батько був художником і викладав малюнок. Моя мама навчалася в початковій школі. П'ятий прокинув свою сім'ю в різних містах російської натурниці, доки, нарешті, Мурзаєви оселилися в Москві. Тут під керівництвом матері дав двоповерховий дитячий будинок на Шаболівці. Всім родині пішли вчителі: батько, тітка і бабуся. На першому поверсі працювала другий. Тут батько організував театр тіней та Ірини вперше прийшов в контакт з таємницею театрального мистецтва.
Під час навчання в гімназії дівчина виявила найближчий драматичний клуб і почала компренувати основи акторської діяльності. І очолював не один, ніж юний Микола Плотников – зірка сцени Вахтанго, професор ВГК.

Але в контакті Ірини Мурзаєва з Плотніковим було недовгове. Вона перетворилася і зліва, спочатку показала її непристойну принциповудність і некомпромісність, коли майбутній майстер радянського напряму дозволив один день, щоб збити дівчину на носі. «Стубід» молодий викладач сказав їй: «Ви ніколи не будете артистом». Він був неправильним! Ірина Мурзаєва вирішила довести, перш за все, до себе, що стала актриса. І вступив до Московського державного театрального коледжу Луначарського, який закінчив у 1927 році. У 1927-1928 рр. і в 1930–1931 рр. була актриса Свердловського молодіжного театру. З 1937 по 1956 рр. – акторка і режисер Московського трамвая (з 1938 р. – Театр Леніна Комсомол).
Під час роботи в Ленкомі з’явився комісійний талант Мурзаєва. Не дивлячись на те, що вона відіграла різноманітні ролі, найуспішніші матчі в «Мар'їжжі», Шарлотта Івановна в «Вишневий сад», пана Вілфера в «Нашому Mutual Другі» Діксен. Через рік Ірина Мурзаєва залишила театр. Поза «69» Вона не приймає нового керівництва, знову показує її цілісність. Сцена залишалася з нею тільки в аматорських арт-кіл, які вона під керівництвом протягом багатьох років.
Актриса була дуже далеко від кіно. Вона вважає себе нефотогеном і ненавидяче фотографувати на всіх, навіть у ролях.

Директор Костянтин Юдін мав дивовижну можливість знайти акторів. Він відкрив двері в кінотеатр Ірини Мурзаєва, хоча це не просто. Він був дуже вражений екстравагантним скульптором на носі акторки. Напередодні Ірини Всеволодовни, на рекомендацію лікаря, лікував її нежить великим синім світильником, а «закритий» ніс. І він відразу ж пропонував Мурзаєва роль манікюрші.
Після релізу комедії «Харт четвірки» у 1944 році Ірина Мурзаєва «підірвати відомі». У пам'яті багатьох поколінь радянських кінематографістів. Все радянські люди знали Ірини Мурзаєв, як розкидки від студії Довженка - тільки до обличчя. За 44 роки роботи вона відіграла шестиплюсних ролей - мораліст-сусід, покоївка відзнаки, любителі, акомпаністи - в фільмах.
А десять своїх ролей були названі в кредитах просто «грандмати» і «грандмати». Губки в нитки, захоплюють під ліктям, сміхають плече на щоку стали авторськими техніками актриса-мініатюри. Універсальна тітка в телятині, співрозмовник у витяжці, бабуся в фартухі і ліктя в Панамі, самотній соціальний дайшунд, королева брелоків і черги менеджера, вона була незамінною наступною шапкою для повсякденних комодів і сатиричних кіножурналів.
Комедійні ролі другого плану, блискучі епізоди супроводжують її по всій її житті, щороку підштовхуючи надії вчора, щоб грати щось значне, головне.
Героїни Ірини Мурзаєва відрізняються, хоча переважно коміксально. Вони не люблять один одного, навіть якщо це ряд великогабаритів села. Деякі з них є припливом, деякі мудрі, один швидкий і нечієвий, інший втомився і недекізивний. Так багато зображень, так багато персонажів. Звісно, актриса ступила далеко за роль «комічна стара жінка», поглибила її. А іноді актриса попросила просто бути присутнім в кадрі, усвідомлення того, щоб пробудити посмішку від аудиторії, необхідно показати тільки обличчя Ірини Мурзаєва. І пішов вона, розуміючи, що ви не можете відходити від професії. Хоча актриса заслужила більше.

В другій половині свого життя знову повернула її до дитячої аудиторії - найяскравіші фільми записані в питаннях Яраш, де нескінченні бабусі, опіки, пенсіонери та годинники. З досвідом роботи вона професійно освоїла закони малих форм і була непомітною в них. Якщо це не головне досягнення актриси, героїні яких часто не мали назви. Це моє життя.
В житті Ірина Мурзаєва була абсолютно різною особою. Немає нічого спільного з акторкою на екрані. Серйозний, освічений, інтелектуальний, закритий. Всі якості, які були вражені Ірина Мурзаєва. Якщо ви принципували, то до кінця! Немає компромісів, не прощення, без концесій! Вона не пам'ятала всіх і не знаю за назвою. Вона пішла на роботу, як вона пішла на роботу. Увімкніть, зняв і зліва. Коли кожен в студії посміхався і сказав hello, вона добре відповіла привітанням, але попросила її «хто?» без зайвих зусиль.
Улюблена робота актора була в'язана. Вона могла сидіти на спиці весь день, і якщо не була робота, вона займе книгу і піти в парк. Кіно Будинок або будь-які інші соціальні та креативні місця, які не відвідали. Вона віддала перевагу компанії друзів, які вона щиро любила від гімнастики, залишаючи вірних їм усього життя.
Це моє життя. Швидко, безпрецедентно, швидко, як милосердя, один раз Ірина Мурзаєва пройшла. Кожен раптом усвідомив, що вона була стара жінка, що її фітнес, струнний малюнок, прямо назад – не вічний. І, на щастя, не бачив довго. Ірина Мурзаєва загинула в січні 1988 року, зберігаючи образ життєрадісної, живої, життєлюбної бабусі. Зображення блискучої «комічна стара жінка».

р

Вера Івлєва
Вера Олександрівна Івлєва народилася 18 вересня 1943 р. в Шаховському районі Московської області в сім'ї, яка не має нічого спільного з мистецтвом. Однак вона тільки мріяла актора. Його брат Саша, як її, був призначений для творчості. Він був дуже художним і санговим. Але тільки вона могла входити в театр двох з них. А потім на третій спробі.
Вера Олександрівна закінчила Школу Щепкіна 1967 року, після чого працювала в Московському обласному драматичному театрі, Мініатюрний театр. А з 1973 року Вера Олександрівна була прийнята до Леніна Комсомолського театру (лат. Ленком). По суті, вона стала однією з акторів, з якими Марк Захаров почав будувати новий театр, щоб створити новий, «молодий, зірка».

Повідомляємо, що коли Івлва переніс іспити з курсу в Щепці, всі зали були упаковані, щоб подивитися на майбутній комедії актриса. І в передніх рядах освітніх перформансів з відкритою ротом спостерігали майбутній колега Віри на Ленкомі, а потім студент Інна Чурикова. Присягати в сторону друзів, Інни навіть визнати, що вона мріє досягти рівня цієї дівчини.
Івлева відчувала себе в її пластині. Вона відіграла багато, часто приймає рецензії з Марка Захарова.
Актриса прийшла до кінотеатру в середині 60-х років, її перший епізод в кіно Євгена Карелова «Діти Дон Кіксот», де вона відіграла мати з 6-ї камери, яка подарувала дівчину і її покоївне ім'я Кислеєва вказана в кредитах. У 1965 р. вона відіграла інспектор людських ресурсів у фільмі Лебедєва проти. Лебедєв, але її назва не була навіть зарахована. Це було прийнято і вважається нормальним.
Помітила її в 1966 році, коли вона відіграла свою першу велику роль, як Weaver in The Tale of Tsar Saltan. Далі були: Нюра ("Дамн з короткою віссю"), Лідуха ("Іванове катер"), Шура ("Вулиця без кінця"), Шташа ("Вакансія"), сусід ("Форгійне мене, Альоша"), Гречева ("Процес"), мати ("Луке"), Анна-Касаса ("Для матчів"), Фіма Содак ("12 стільці").

р.

Вона ніколи не відіграла велику роль. Актриса яскраво вираженого комічний таланту вона зосередилася на «брудовому» епізоду, створюючи незабутні персонажі сусідів, покоїв, тітках. Здається, як епізоди, але без них фільм буде «свіжитися».
Перший чоловік був сміливим офіцером Дмитра Івлева. Він дав ім'я Вери, під якою вона пізніше стала відомою, а головне - тільки дочка Оля. Тим не менш, Дмитро швидко відхилив, що його друга половина займається акторською діяльністю. І один день зробив суворий стан: сім'я або робота. Актриса подала за розлучення і не пошкодила її.
Соон, на наступний набір, Вера зустрівся з художником макіяжу Naum Marksitzer. Він був захоплений талантами Верочка, що запросив його жити разом. Узгоджується і на найближчі сім років стала спільною дружиною Naum.
Маркзицер пила в красі Івлва і унікальності, говорить друг Івлової Людмила Лісова. вона подумала, що вона була погана дівчина, яка виглядала старше, ніж її вік. Але Нема вдалося переконувати мене, що не було справи. Ольга була також без пам'яті художника макіяжу та її другого батька.
Але в 80-ті рр. на хвилі масової еміграції євреїв Марксіцер вирішив залишити СРСР. Збираючи документи, він пересунув Івлеву і її дочку слідувати йому. Вона плоско відмовилася.
Віра була патріотом і не могла навіть заради коханої людини залишити її батьківщину, мати і театр. Марксіцтер кілька разів від Американської трупи, щоб переконувати Івлеву, щоб змінити її розум, але вона стала фірмою.

А потім молоду американську слухав ромори, які Вера знайшли нову любов в Москві - юна Яша Левитан, онука сестри легендарного режисера. Вона мала боляче місце з Яковим. Вони не живуть під тим самим дахом, вони просто зустрілися. Рідко і нерегулярно. Здається, що Верочка мала чоловіка, але насправді немає. Хоча вона колись прийнята до друга, що Левітан є найбільшою і найяскравою любов'ю в її житті, яка, alas, не кінчила добре. (Людмила Лісова збереглася з другом до останнього і була практично єдиною актрисою від Ленком, яка прийшла до похорону Івлеви.)
Приходьба '90s. Яков все частіше вп'явся, а актриса зламала з ним. Країна, і з нею і Ленком, пов'язаними. Віра Олександрівна, яка стала актором віку, менше і менше отримала нові ролі, втратила принаймні деякі заробітки.
І колись загорнув пейзажі вистави «Тіль», в якому Івлев Шон. І Марк Захаров закрив виробництво. У 1995 році за рахунок нестачі фінансування художник вирішив розташувати велику хірургію, пропонуючи деякі художники писати заяви «на власній». Серед них були Лісов і Івлєва.
- Я відразу підписала папір, - згадує Людмила Іванівна Лісова, - і Вера сумнівалася - вона була тільки роком до п'яти. Але після того, як мене, теж, згорніть заяву і ввімкнено до «підряду».
Вона вперше потрапив на автомобіль. Не багато, я пішов з ним. Через кілька місяців, Івлва знову під колесами. На шляху до роботи я побігав по дорозі невдало. Вона тепер була прийнята до лікарні з декількома травмами і важкою травмою голови. На додаток до неприємних наслідків аварії Віра раптом почала проявляти нервову хворобу, астму і анемії відчували себе.

Захаров, якби сказати, що художник повинен бути міцним і здоровим, говорить Лісова, але зараз Верочка не відповідала цій вимогі. Зважаючи на те, що Івлва більше не на користь Захарова, одна з одними колегами почала відвертатися від неї. Вони бояться сидіти поруч з нею на загальних зборах фортепіано: що якщо Марк Анатолійович подумав, що вони підтримали її?
В останні роки життя зла доля повісить її. Івлева як в роботі, так і в особистому житті. Лісова впевнена: смерть здавалося б на підборах друга. Історія смерті Івлової розслідувалася окупаціями з відділу міліції Хімки. Відповідно до офіційної версії, увечері 8 січня 1999 року актриса не повернула додому. Учні дізналися, що день до, на Різдво вона пішла до церкви - зізналася і примушена, а потім зникла. За словами слідчих, Вера Івлева потрапив до смерті водієм, перетягнувши в ліс і поховали в снігохід, щоб її тіло було якомога швидше. Розрахунок злочину було успішним, тільки в березні, коли сніг почав падати, його тіло було знайдено. Правоохоронці досі не знають свою назву. У Москві поховали акторка. Актор не мав розкішного похорону, Вера Івлєва була похована в закритому кафіні.
Вчимося про сумний стан могили актора, вболівальника свого таланту Лариси Петрова, визначивши, що на могилі Вери Івлеви повинні стояти гідний пам'ятник, почав ходити пороги громадських організацій з проханням допомогти. Дочка відомого актора Михайла Улянова. Олена вирішила допомогти заявнику і виділила необхідну суму від фонду імені батька. 19 травня 2012 року зведений пам'ятник.

Микола Прокопович
4 листопада 1925 р. у м. Тула. З дитинства він мріяв стати актором: малювання вуса, носіння його батьківського горщика, прийняття канісу і знімку Чарлі Чаплін. У школі навчався в театральній студії Будинок піонерів. Відразу після закінчення Великої школи у 1943 році він був продемонстрований в ряди радянської армії, пройшов бойовий шлях від солдата до командира відділу. У квітні 1945 р. був поранений в Німеччині, і закінчив війну в лікарні біля Берліна з званням старшого сержанту. Нагороджено шість медалей та орден Патріотської війни ІІ ступеня. Повернувшись до Москви, Прокопович вступив до Московського художнього театрального училища, який закінчився 1949 р.
З 1949 р. - актор камерного театру 1950 - Московська драма Театр ім. А. С. Пушкіна З 1983 по 1985 рік був актором Московського драматичного театру ім. Станіславського.

З 1986 року доля Миколая Костянтиновича постійно з’єднана з театром Моссовету. Він був однаково непоганим у ролі комедії жанру та драматичного жанру. Імпровізація легкості, пластичності, почуття стилю і правильно знайденої інтонації відрізняє всі його твори.
Микола Прокопович зняв багато в фільмах. Але вже з перших творів у списку його почали активно постачати «багатокаліберні» німці. І, як логічна вершина в Сьомнадцять Моментах весни, Рейхфуехер Хімлер. Розумний, без слів, небезпечний. У цій ролі вся країна визнала його, а в творчих вечорах актора, хлопці перевели кричущий: «Хіммлер прибув!» Отже, можна вважати, що актор мав блискучу німецьку кар’єру.
Він також старав у фільмах: «Лідер з Приходу» (1958) – Микола Костянтинович, в шпигунському детективі «Людина Кого Доубца», «Блізард» (1964) – Шміт, в легендарній трилогії «Шля в Сатурн» і «Скінець Сатурн» (1967) – майор Вільгельмі, в розкішній плівці «Шільд і Слово» зіграв Шульц... директор гаража, звичайно, в «Справі резидента» (1968), «Справа резидента» (1984), «Мігород» (1982) – «Операція Ентему (1981) В цілому прокопович зірвав понад 50 фільмів.
По суті, без тіні посмішки він міг зробити аудиторію сміятися. Однак в кіно він мав таку роль тільки один раз - директор перукаря Мимрьков в "Невірний Ліар".
Загинув у Москві 24 лютого 2005 р. після серйозних і довгих хвороб.

Володимир Піцек
Володимир Писек народився в Москві 2 червня 1915 р. Професія вступила до свого життя з раннього віку. З вересня 1923 р., паралельно з навчанням у школі, протягом восьми років він виступав у дитячих ролях на сцені московського театру ім. Московського державного театру, а наприкінці дев’яти років в 1931 р. став студентом школи в цьому театрі. Отримав кваліфікацію актора драматичних театрів у липні 1936 р., Піцке назвав військовою службою в Червоній армії через два місяці.
З червня 1942 року Володимир Кондратович служив в активному армію на Центральному фронті. Демобілізований у жовтні 1945 р. як голова переднього колективного клубу, він приєднався до трупи Московського музично-драматичного театру. Через два роки він пішов до Білорусі і відіграв у Мінський Республіканський театр. У лютому 1949 р. Комітет мистецтв передав Сталінградському театрі музичної комедії, де працював актором і режисером. У вересні 1950 року Писек повернувся до Москви і за п'ять років привели аматорські мистецькі заходи.
У 1956 році фільм раптово увійшов до життя Володимира Пицека. Він успішно зірвав у невеликій ролі полотера в комедії Ельдара Рязанова «Карнавал ніч», в якому він яскраво продемонстрував свій талант. З того часу він почав діяти багато, демонструючи себе чудовим універсальним художником. Пісек був помітний в будь-якому, навіть найпрохідніший епізод, органічно існуючий в рамному просторі, не загублений в середовищі основних персонажів. Його зображення прикрашають фільми різних жанрів і напрямків. Інтелектуальні та слабоосвічені, акрилові та ламкі персонажі Pitzek органічно вписуються в будь-які зіткнення та сюжети фільмів 1950-1980 рр. В цілому він зірвав більше сотні фільмів.

-img21---

З 1960 по 1984 р. Володимир Піцек був у складі театральної студії «Мосфільм». Він провів велику громадську роботу: він був членом воркшопу та редакційної колегії театру, групи громадського контролю кіностудії. У 1970 році отримав нагороду «Експертна культурна патронаж над Збройними Силами СРСР». Працює на дублювання. Загинув 18 жовтня 2000 р.

-img22---