2179
Леслі Нільсен. Я не відчуваю себе, як я пітую мій сьомий піт.
Леслі Вільям Нільсен (Leslie William Nielsen)
Кар'єра: актор, продюсер, сценарист
Зріст: 1.87m
Дата народження: 11 лютого 1926 р. • Акваріус
Місце народження: Regina, Saskatchewan, Канада
Дата смерті: 28 листопада 2010 р. • 84 роки
Місце смерті: Форт-Лодердейл, Флорида, США
2049642
11 лютого 1926 р. в канадському містечку Регіна, в сім'ї з королівськими корінням. Хлопці зростали в селі на півночі Канади, де було імпортовано лише два місяці на рік. Мати майбутньої знаменитості Mabel Elizabeth (не Девіс), привітаний з Лондона в Канаду (він був в Канаді, що вона зустрів її майбутній батько Леслі - Dane Ingvard Nielsen, який був розкладом Королівської Канадської Республіки). Леся Нільсена не єдина дитина в сім'ї, бо у нього був старший брат Еріка, який також досягав великих висот у своїй кар'єрі (в 1980-ті роки він служив заступником прем'єр-міністра Канади).
Його акторські здібності, як упевнений Сам Леслі Нільсена, він кинув суворий батько, який постійно мав лежати, щоб уникнути покарання. Батько хлопець служив поліцейським, був строгим і релігійним людиною, і мав негативне ставлення до дійства, тому син, який почав грати дуже рано, мав би, як він міг, скручувати і постійно лежати.
Леся дядько, Жан Гершолт, колишній актор фільму, відомий за роль доктора Крістіана, який він грав у радіопродукції тієї ж назви.
Незабаром родина Нільсена перейшла на Едмонтон, де хлопці пішли в школу. Під час війни Леслі служив в ВПС Канади (або ж, тут він отримав всю необхідну підготовку, але в місцях війни не було, що перешкоджав його юному віку). Після його служби Нільсен Джер. працював радіорепортером в Едмонтоні.
У 1949 р. Леслі закінчила Нью-Йоркський театр і вирішив присвятити себе акторам. До цього кінця Нільсен йде в Нью-Йорк, дебют актора-початківця на великому екрані був серії, що вибігла з 1955 по 1962 року, Альфред Хіччков представив. Протягом наступних кількох років Нільсен захопив свої навички, починаючи з різних телевізійних драм, одна з яких була Tales від Завтра, яка була випущена в 1951 році.
У середині-50-х років актор оселився в Голлівуді, де він отримав роль в кіно. Леся Нільсена дебютувала у 1956 році.
Габаритний зображення
У 1959 році Leslie Nielsen зірвав в одному з найбільших американських західів, спрямованих Ted Post, Raw Whip. Його партнери на множині потім стали відомими акторами: Ері Фламінг, Клінт Східуд, Стів Рейн і Джеймс Мердочка. У телесеріалі того ж 1959 року «Універсали», актор успішно відігравав другорядну роль разом з акторами Nutan Sunil і Tarun Bose. Про боротьбу ФБІ агента проти організованого злочину під керівництвом Аль Капона.
У наступній декаді фем'я актора практично «трубований» на місці. Leslie Nielsen в основному отримав незначні ролі, хоча кількість ролей Леслі Нільсен перетворили багато голлівудських знаменитостей. Режисери та продюсери Леслі Нільсен для його безболісного, блискучого епісодикного зовнішнього вигляду на екрані. У цей час Леслі Нільсен зірвав понад 30 фільмів, але, на жаль, був добре відомий тільки вузькому колі любителів кіно.
У 1970-ті роки акторська кар’єра Леслі Нільсена була кращою. У цей період було випущено низку фільмів за участю актора, на жаль, шанувальники фільмів побачили ідол знову на задній частині екрана.
У 1971 році Леслі Нільсен блискучо відігравав роль в американських детективних серіях Columbo: Lady Чекає, створених Річардом Левінсоном і Вільямом Link.
Рік пізніше, за мотивами роману Річарда Гакера «Маше: Новел про трьох армійських лікарів», випущено американську телевізійну серію «1983 MASH».
Тоді Леслі Нілесен вдало з'явився в кадрі в фільмі «Стреети Сан-Франциско» і в пригодницькому комедії, спрямованому Клауд Зіді «Рікі». У плівці того ж року «Касатрофія Посидона», Нільсена також відігравала другорядну роль, головні ролі грали відомі актори: Shelley Winters, Ernest Borgnine і Gene Hackman.
У 1977 році Леслі Нільсен шоне в кадрі в його першій провідній ролі разом з чудовими акторами Крістофера Джорджа і Лінда Ден Джорджа, в трилері День тварин, реж. Вільям Гідлер.
У 1979 році за участю Леслі Нільсена були випущені лише два фільми: «Литва Вагабонд» та фільм «Місто на вогні» режисера Альвіна Ракоффа, спільного виробництва канадських та американських кінокомпаній. Фільм частково відображає події 1947 р.р. в Техасі. Який, однак, не привезли полум'я або саму стрічку або коробку, яка склала лише $ 784,181 або творців. Вона не додала ніякої вдячності акторам, і Леслі Нільсена не виняток.
У рамках акції «Ведучий літак» в рамках проекту «Ведучий». "Аероплан!" hurricane прокинувся американськими театрами, збираючи 2 млн бюджетів майже 90 мільйонів доларів. Миттєво пам'ятали старі фільми Нільсена, дзвінки почалися від агентів і режисерів. Але Леслі оцінив ситуацію, і вирішили не довести долі. З цього моменту кар’єра приймала гострий поворот, можливо, найвідоміший в історії Голлівуду, від серйозних драм до божевільних комедії. Як ми бачимо, Нільсен не втратив. З тих пір кар’єра була чітко розподілена на дві частини - до літака! і після.
Маска комедії прекрасно виросла до Леслі Нільсена, а актора талановито, професійно використовувала його практично у всіх його наступних фільмах. Після дворічної перерви відомий актор знову взяв участь у кінофільмі декількох успішних фільмів.
Вже в 1982 році він з'явився в декількох епізодах фільму «Поліса квадрат», граючи Детективний франк. Цей персонаж отримав продовження в популярній комедії The Голий пістолет (1988), реж. відомий тріо Зукер-Абрахам-Заккер. Це був цей фільм, який став хітом, який приніс Леслі Нільсена світову популярність. Продовжено два найуспішніших люків, голий пістолет 2 1/2: The Smell of Fear (1991) і Голий пістолет 33 1/3: Останній образ (1994). Пізніше Леслі Нільсен заявив, що робота з відомими Zuckers, а також Джимом Абрагамсом, був справжнім успіхом для нього.
З 1984 по 1992 рік по серії Леслі Нільсен: Музей «Рабочий квартал Амури» Режисери продовжили експлуатувати фільм Леслі Нільсена в епізодичних сценах фільму. У цей час за участю своїх фільмів «Канадська конспірація», «Золоті дівчата», «Юурна дошка», «Патріот», «Дома де Харт». У 1987 році в компанії Barbra Streisand і Richard Dreyfus Леся Нільсена.
У зв'язку з Zuckers, Leslie Nielsen продовжує тихо експлуатувати успішні елементи плівки зображення Френка Drebin. У 1994 році актор успішно відігравав в серіалі Strictly на південь, відігравав другорядні ролі в італійській кінооперації Clean Hands. 2000 Роки і шість місяців Аго і як навчитися грати поганий гольф
Лак супроводжував знаменитий актор і в фільмі іншого короля Пародія Мела Брукса в кінофільмі «Дракула: Мертве і сатиснене». Багато сюжетів фільму були описані в пароді.
У середині 90-х років Нільсен був настільки популярним і заможливим, що він міг прийняти пропозиції від тих, хто або вказав йому особисто.
У 1995 році актор прийняв рішення, що плутав режисерів: Леслі Нільсен повернулися до телебачення, і почав діяти в різних телешоу і серіалах. У 1999 році Леслі Нільсен відіграли в кінофільмі «Без Гільта», який був пародія популярних Голлівудських фільмів «Фугтив», «Титанік» та багато інших. У фільмі актор виконав відомий скрипаль Райан Харрісон, він помилково звинуватив у вбивстві і вирокував смерть, але на шляху до в'язниці він втекнув.
У 1996 році Нільсен вперше спробував себе як виконавчий продюсер фільму «Незламний шпигун». «Я поклав гроші на здавалося б мертвий проект – Рик Фрідберг був дебютантним режисером, сцена була слабким, актори планували маловідомі актори», – розповідає він про фільм. Але Нільсен не втратив - холіганська пародія Джеймса Бонда не тільки сплачується, але і приніс $ 60 млн в чистий прибуток.
На початку нового століття Леся Нєльсена зустрівся на п'ятому полум'я, повному творчих сил і професійних планів.
У 2003 році вийшла третя частина комедії-пародія Жахівського кіно 3 режисера Девіда Закерера, в якому Леся Нільсена блискучо відіграла основну роль президента Бакстера Харріса.
Через три роки, у 2006 році вийшла четверта частина фільму «Скаржний кінофільм», в якій також відіграла президент Харріс.
р.
У 2008 році всі в одному кроці литі: Леслі Нільсен, Regina Hall, Craig Birko і Анна Faris, вийшов черговий стік до проголошеного фільму «Scarious Movie 5». Тоді вийшов фільм «Супер герой кіно».
Цього ж року у виробництві Американської казки Девіда Зукера, Лелі Нільсена відігравала сучасну версію персонажа, що звучала американська культура. Оператор фільму Нільсена був Келсі Граммер.
Кар’єра фільму Леслі Нільсена є унікальною: за двадцять п’ять років, актор порушував переважно в друге покоління фільмів, а також досягнув популярність і слави тільки в шостому декаді його життя.
Leslie Nielsen з'явився в багатьох фільмах. Його виняткова важка робота (вчого року актор розірвав в декількох фільмах), багатогранність таланту (режисер підпорядкований будь-якій ролі), розвідці, чарівному шарму, лояльності до себе і відданості друзям Леслі Нільсена зірки першої величини в Голлівуді.
Актор був одружений чотири рази, і останній раз він одружений в 2001 році жінці, з якою він мав відносини з 1983 року. Нілесен має два діти.
Він є культовим діячем американського кіно, видатним актором, творчим рахунком якого налічує понад 200 ролей у всіх відомих жанрах. Він грав гольф, писав сценарії та книги (також про гольф). У житті він був джентльменем з ідеальними манерами, завжди одягнений шпилькою. Переможець багатьох нагород, володар Канадського ордену слави та власника іменного зірки кращих канадських акторів.
Нільсен хотів бути актором. Чому ви думаєте?
Я вважав цю роботу втілення інтелекту і елегантності, я завжди хотів бути одягнений шпилькою, носити золото годинник, зустріти красиві жінки, заробити хороші гроші. Я не мав ідеї, як багато соромлюся моєї професії! Скільки коштує, заздрить і небезпечна! Скільки неетічних моментів: Я впав сходи сотні разів, я б'яв, кинув тістечка, застрягнувши до вуха в мулі, змащують вершками і посипають борошном, змушені зануритися, побити голову проти стін і поцілунати інші народні дружини!
Про «50-ті:
У мене є багато зйомок, але я не розумію, чому ви все зателефонували йому золотого віку телебачення? Не було запаху, як золото! Отримання $50-70 для шоу.
80-ті роки були святом таланту Нільсена - кожен вираз його викликало сміху, кожне слово стало комічним тиреом у роті.
Дуже сподобалося другий подих, я був готовий працювати 25 годин на добу. Єдина відмінність комедії і драми полягає в тому, що ви повинні грати набагато більш серйозно в комедії!
Більше цитат:
Зукери і Джим Абрахемс були кращими, що я зробив в моїй кар'єрі. До того, як я зустрілася з ними, я часто дивився свої власні фільми і сміхався на їхній частості. Усі персонажі були настільки серйозними, а ситуації, які вони потрапляли в монстроус, неймовірно ступеню. З цього поєднання гумор народився на власній, без зайвих зусиль. й
Інколи Я відчуваю, що нетримання карлика, яка підходить до високої сечовини.
«Що ж людина, яка сміється на тебе, не вдарить тебе. й
"Я намагаюся тримати близьку око на себе, тому що іноді я відчуваю, що я можу випадково сказати щось серйозне і важливе. й
"Немає сумніву." Як мінімум до тих пір, поки хтось запитує вас, «Коли найкращий час, щоб вбити вас у обличчя з мокрим блендером? й
«Чи нічого не складно. Ви ніколи не знаєте, коли це закінчиться. й
«Я сподіваюся, що я можу працювати на смерть. Я не можу уявити собі свічку. Я не відчуваю себе, як я пітую мій сьомий піт. Я люблю роботу. Я люблю акторів. Комедія прийшла до мого життя досить пізно і сподіваємось буде залишатися з собою до кінця!
р.
Leslie Nielsen помер на Листопад 28, 2010. Смерть прийшов до нього уві сні, поки він був у лікарні біля свого дому в Форт-Лодердейлі, штат Флорида. Причиною смерті стала вплив пневмонії. Сім'я та друзі відомого актора були з ним до останнього дихання.
606160р.
9905218р.