655
Відбиток світла: Мартін Скрса на мові кіно
Light, руху, час і підтекст - що робити кінотеатр, говорить режисер Мартін Скрсес. Світло знаходиться в самому серці кінотеатру: з його допомогою знімаються фільми, які потім стають єдиним джерелом світла в темряві кінотеатру. У цій формі мистецтва було реалізовано давнє людське прагнення до захоплення руху, одне з фундаментальних потреб людини. У кіно, минуле, сьогодення та майбутнє об’єднуються разом, а також можливість людини думати про підтекст, доповнювати ряд кадрів власними явними фотографіями – найчарівніший компонент кіноперегляду. Я був вісім років, коли мій батько взяв мене до Тенілідера, і він мав глибокий вплив на життя. Саме тоді, коли я вперше прокинувся інтерес до кіно і пристрасний бажання дивитися фільми і винахідливих оповідань. Цей фільм був знятий в Англії в 1950 році. Великий актор Роберт Донат грає Вільям Фрісе-Грін, один з винахідників кіно. Фільм був присвячений британському фестивалі, тому в ньому є безліч зірок. П'ятдесят або шістдесят кращих англійських акторів часу спалаху в камуфляжних ролях, і навіть поліцейський тут грає сер Лоуренс Олів'є.
Фрес-Грін подарував себе абсолютно в кіно і загинув у бідності. Якщо ви знаєте свою історію, фраза «Ви повинні бути щасливою людиною, пан Фрізе-зелений» здається залізом. Але в той же час, є деякі правди в ній, бо жив він за ним. Тож для мене фільм був як сумним, так і надихаючим. Я був дуже молодий і не міг висловити ці почуття в словах, але я знайшов підтвердження своїх почуттів на екрані.
«Лайт знаходиться в самому серці кінотеатру: він використовується, щоб зробити фільми, які потім в темряві кінотеатру стає єдиним джерелом світла». Світло - початок всіх речей. Мої батьки мали причину взяти мене до кіно. З Я був три роки, у мене була астма весь час, і вони вважали, що я не можу грати в спорт. Мої батьки люблять кінотеатр. Вони ледь читали книги: де я виріс, це не було прийнято, тому ми знайшли спільну землю через кіно.
Тепер багато років тому я розумію значення цього з'єднання, яке виникло між нами через ряд рухомих зображень на екрані. Разом ми відчували щось дуже важливе, разом ми навчимося духовних прав, які зазвичай представлені в кінотеатрі в зашифрованому вигляді: в фільмах 40-х і 50-х, багато було приховано докладно, жести, погляди, реакції, світло і тінь. І ми прийшли на те, що ми зазвичай не можемо або не хотіли б обговорити, або не знали існували.
Я думаю, що частина магії кіно. Я думаю, що це оборонна реакція на свою силу. Звісно, кінотеатр не живе. Це виклик для життя, безперервний діалог з ним.
Люди хочуть захопити рух тридцять тисяч років тому. Вистоювання цього - це малюнок в печері Чавець. Як видно, що бісон має кілька наборів ніг тут. Можливо, це те, як художник спробував зобразити рух. У серці цього бажання є містичний імпульс, спроба розкрити таємницю, яку ми і що ми. Френк Капра - сказав він "Філлм - це хвороба". По суті, цитата дещо довший, але нехай не зупиняється. Я скорочував цю хворобу. Я відчував його кожен раз, ми пішли в каси з мамою, тато або братом. Коли вони прогулялися по дверцятах, приступили на товсту ковролін, прогулялися пасом на підставці з смачним попкорном і, нарешті, підійшли у квитку. У старих кінотеатрах, дверцятах з вікнами привели в зал, і, дивлячись на них, можна побачити екран, на якому була створена магія. А потім ми виїхали всередину, в храм, де реальний світ прийшов до життя.
Що секрет кіно? Що робить його особливим? Я знайшов відповіді на ці питання пізніше.
Спочатку це світло. Світло знаходиться в самому серці кінотеатру: з його допомогою знімаються фільми, які потім стають єдиним джерелом світла в темряві кінотеатру. Світло - початок всього. Найпопулярніші міфи починаються з темряви, а життя починається з світла. Світло допомагає відокремити один від інших і себе від інших. Допомагає зрозуміти світ, визнаючи схожість, відмінності і сутність образів, з яких вона складається. Метафор – подивитися на одну річ через «світло» іншої, за допомогою якої він стає «літ». Тексти пісень, а це означає: Світло в серці, які ми і як ми бачимо самі.
По-друге, це рух. Коли я був близько п'яти або шести років, хтось продемонстрував мені 16-міліметровий мультфільм і я був дозволений дивитися всередині проектора. Я бачив дрібні, статичні зображення, що переплітаються рівномірно у вікні. У проекторі вони вийшли вниз, але на екрані вони перетворилися в правильному напрямку. Що я бачив shook мене так само, як символ Лоренса Олів'я в тіні зліва, коли він був першим показаний рухомі фотографії.
Люди хочуть захопити рух тридцять тисяч років тому. Вистоювання цього - це малюнок в печері Чавець. Як видно, що бісон має кілька наборів ніг тут. Можливо, це те, як художник спробував зобразити рух. У серці цього бажання є якийсь міфічний імпульс, спроба розкрити таємницю, яку ми і що ми. Що веде нас до фільму про бокси котів.
1894 р. в Нью-Джерсі на студії Black Maria Томас Едісон. А в кіно, записані сотні коротких сцен. І ця стрічка є однією з менш відомих. Є багато найвідоміших: з боксом Джим Корбетт, який був тоді чемпіоном з важковаговиків або з Анні Дублі - відомий жіночий шутер від Buffalo Bill show. А потім хтось придумав ідею виготовлення кішки, яка, ймовірно, була нормальною для Нью-Джерсі.
Едісон був безперечно одним з винахідників кіно. Є багато дебатів про те, хто насправді прийшов першим, чи він був Едісоном або французькими братами Лумєр, Фріс Грін або англійський Роберт Вільям Павло. Ви навіть можете пам'ятати Louis Leprince, який зробив короткий фільм назад в 1888 році. Ви можете піти ще далі, до науково-дослідної роботи по руху, що в 70-80-ті рр. XIX ст. був проведений Едвард Муйбрид.
186121
Едвард Муйбрид, Кінський рух
Поставив кілька камер в рядку, а потім починав механізм, який перетворив їх в свою чергу. Таким чином, він спробував записувати рух особи або тварини. Його роботодавець Leland Stanford bet з Муйбридом, який під час роботи, кінь ніколи не піднімає чотири ходові з землі одночасно. Але як ви можете побачити, Муйбрид виграв. Коли кінні галочки, всі ноги в повітрі.
Отже, фільм дійсно стартував з Муйбридом? Або рок картини? Томас Манн, у своєму романі Йосип і його братів, пише: «Поглибше ми спускаємось в світ минулого, впевнено або на дотик, тим більше ми переконані, що фундаменти людства, історії та культури непереможливі.» Неприємні принципи не тільки людства, але й кіно. Показ фільму французьким братам Люм'єра вважається першим публічним кінопоказом. Фільм був виконаний в 1895 році, і коли ми дивитися його сьогодні, від одягу людей і способу їх переміщення, ми знаємо, що це дійсно 1895. Минуле і сучасне об'єднання разом. Що приносить нам третій аспект кіно: час.
Ми спробували перевозити на час цього першого кіношоу, коли люди були настільки страшні рухомих зображень, які вони стрибали в страхі, щоб поїзд не зламався в них. Після вивчення картини Братів Лум'єра ми відразу ж помітили, що це було дуже різними з фільмів Едісон. Люм'є не просто записували події, які відбуваються - є композиція в їх кіно. Як точно встановлюється камера, як відстань між ним і поїздом, як вибирається висота і кут вигляду. Цікаво, якщо камера стояла трохи по-різному, аудиторія не відреагувала так жорстоко. Коли ми працювали над охороною часу, ми переклали фільм «Люм’єр» на 3D. Але ефект відразу змінив. Ми зрозуміли, що плівка Люм'єр повинна бути двовимірним зображенням всередині об'ємного, тому що композиція, продумана братами, створена ілюзія глибини на площині.
Подорож через непристойний Георгій Мелісе
Подорож через непристойний Георгій Мелісе
Тож брати Люм'єра не просто записували події, як вони робили в студії Edison, вони давали свою перспективу на світ і розповіли всю історію з одного кута. Жорж-Меліє, безумовно, працював таким же чином. Він був ілюзіоністом і спочатку хотів зробити фільми частиною своїх виступів. Він прийшов з незвичайними методами зйомки і створив спеціальні ефекти вручну. На власній дорозі він був реставрувати реальність. Тому його фільми люблять магічні коробки, наповнені дивами.
Тепер багато років тому брати Люм'єра і Мелісе часто бачили як протилежності: колишня нібито тільки фіксована реальність, а останні створені спеціальні ефекти. Звичайно, завжди є спокуса, щоб полегшити все. По суті, вони мали однакову мету, тільки вони пішли до неї різними способами. Виходячи з реального світу, вони переосмислюють реальність, змінили її форму, намагаючись потрапити в дно.
З розвитком інсталяції ще складніше. Хто прийшов з першою ідеєю склеювання одного кадру з іншим, змінивши кут, але зробивши це так, щоб глядача зрозуміли, що він переглядав той самий епізод? Я знову відповісти з словами Томаса Манна: «Це незрозуміло.» Але поки я знаю, один з перших і найвідоміших прикладів редагування був Едвін С. Портер 1903 фільм The Great Train Robbery. Незважаючи на монтажнуклею, яка займає сцену зсередини поїзда до вершини, ми розуміємо, що це продовження того ж епізоду.
"Великий тренер"
"Великий тренер"
р.
"Великий тренер"
доб.200
«Маскетери свиней Alley» – це чудова картина Griffith, одна з десятків короткометражних фільмів, що знімається в 1912 році. Цей фільм, який розповідає про життя на вулицях Нижнього Сходу, вважається першим бандистським фільмом. На одній зі своїх сцен, яка, по-справжньому, відтворює знамениту фото Якова Рійса «Бандіт Роост», герої прогуляють досить довгою дистанцією, щоб дістатися до свиней Алей. Це не показано на екрані, але ви думаєте, що це повинно бути, і ви починаєте бачити його в голові.
І ось четвертий принцип кіно: підтекст. Це картина, яку ми бачимо. Я думаю, що це те, що дає мені пристрасть до фільму, і це те, що мотивує мене рухатися вперед в моїй розвідки. Ми беремо один кадр, з'єднуємо його на другий, і в результаті виникає зображення в голові щось третину, що не в будь-якому з цих кадрів. радянський режисер Сергій Єсенштейн написав багато про це, і цей принцип є основою всіх своїх фільмів. Я захоплюю, як зміни внутрішнього сприйняття, якщо ви займаєтеся трохи з фільму, просто пара пострілів або навіть просто один. Я думаю, що мова кіно.
У 1916 р. Гріффіт направив тригодинну епічну стрічку Непереносимість, яка спробувала внести зміни до расизму в іншому фільмі, Народження Нації. Гріффіті пішов ще далі в розробці мистецтва редагування: він перейшов дію між чотирма різними історіями. Перші з них розповідають про масу гугуносу, другий про спокусу Христа, третій, найефективніший, про падіння Вавилону і, нарешті, четвертий, про сучасний режисер в 1916 році. У фіналі фільму Griffith щось, що ніхто до нього не подарував: він показує клімакс всіх оповідань, робить скибочку часу. Гріффіт редагував постріли різних сюжетів, тому що він не хотів просто державувати факти, він намагався ілюструвати дисертацію. У цьому випадку непереносимість завжди і завжди приносила тільки знищення. Eisenstein назвав цю техніку «інтеліентне редагування. й
Для письменників і критиків, які спочатку переглядали кінотеатр з небесним – як форма дешевих розваг – цей момент був поворотним пунктом. Відтепер в кінотеатрі розглянуто мистецтво. Звісно, це мистецтво з часів братів Люм'єрів, Мелісів і Портера, але фільм Ґріффіту був наступним кроком у логічному розвитку своєї мови.
2001: Космічна Одіссея
Це сцена монументального шедевра Stanley Kubrick 2001: Space Odyssey. Має все: абстракція, швидкість, рух, спокій, життя і смерть. Після цього ми відчуваємо цей містичний імпульс для переміщення, щоб піти швидше і швидше, можливо, з часом знайдемо мир в стані чистого істоти. Але фільм ми говоримо про сьогодні, той, що Едісон, Лум'єс, Меліє, Портер, Гріффіт і Кубрик, майже пішли. Перед очима астроната у фільмі «Кубрик».
Класичний кіно, як це тепер називається, сьогодні користується тим самим статусом, як опера Верді або Пучіні. Плівка - це те, що минуле. Багато, це була велика втрата, і я розумію їх відмінно, я виріс на кінофільмах і пам'ятаю їх особливу красу. Але кінотеатр завжди був незрівняний з науково-технічного прогресу. І якщо ми занадто довго, що пішли, ми не будемо насолоджуватися тим, що відбувається зараз. Сьогодні всі можливості відкриті, і, ймовірно, хтось не затишний з цим. Але я думаю, що ми живемо в захоплюючому часі, тому що ми не знаємо, що відбувається завтра, набагато менше, що відбувається наступного тижня. І ми не маємо вибору, але щоб навчитися сприймати потік цих рухомих зображень як мову. Ми повинні розуміти, що ми бачимо перед нами і знаходимо спосіб його розібратися.
«Основи неприпустимо, не тільки для людства, але й для кіно. Показ фільму французьким братам Лум'єра вважається першим публічним кінопоказом. Фільм був виконаний в 1895 році, і коли ми дивитися його сьогодні, від одягу людей і способу їх переміщення, ми знаємо, що це дійсно 1895. Минуле та сучасне злиття. На сьогоднішній день, ніхто не спостерігає важливість грамотності. Кілька тисяч років тому Сократи незгодні. Його аргументи звучали так само, як і ті, хто сьогодні критикує інтернет як шляхетний замінник для досліджень в бібліотеці. У діалогах з Пхедеросом записані Плато, Сократи, які письмо та читання призведуть до втрати реальних знань, які після навчання читати, людина перестає пам'ятати речі, а люди створять лише зовнішній вигляд мудрості.
Ми зараз беремо його на те, що читання і письма навчаються в школі, але ми продовжуємо запитати ті ж питання про переміщення фотографії. Чи не шкода? Чи не навчимося писати через них?
Зображень все навколо нас, ми зіткнулися з ними частіше, ніж раніше. Таким чином, мені необхідно розмістити особливий акцент на розвитку візуальної грамотності в шкільній освіті. Молоді люди повинні розуміти, що не всі зображення можна споживати в якості швидкого харчування: їсти і забути. Є відмінність між рухомими зображеннями, які служать їжею для душі і розуму, і зображення, спрямованих на продаж щось. Стів Епкон, продюсер і засновник Кіноцентру Якоба Бернс, пише у своїй книзі, Вік Зображення, що не повинно бути поділу між дієсловою і візуальною грамотністю, а не повинно бути аргументу про те, що важливіше: слово або зображення. Вони важливі. Вони як на серці всього. Вони допомагають нам зрозуміти, хто ми.
У давньому написанні практично неможливо відрізнити слова від малюнків. По суті, слова є зображеннями або символами. Китайська і японська ще будуються на піктографічній системі. І в певному «нездатному» моменті в історії, слова та зображення, відокремлені як дві ріки, так як два шляхи для розуміння правди.
«Ми беремо один кадр, з'єднуємо його на другий, а результат – зображення в голові чого-третє, що не в жодному з цих кадрів. радянський режисер Сергій Єсенштейн написав багато про це, і цей принцип є основою всіх своїх фільмів. Я захоплюю, як зміни внутрішнього сприйняття, якщо ви займаєтеся трохи з фільму, просто пара пострілів або навіть просто один. Я думаю, що мова кіно. У 1990 році я заснував кінофестиваль, де ми розробили курс «Історія кіно». У своїй програмі було розподілено безкоштовно викладачів, а в результаті близько сто тисяч викладачів, що входять до неї.
Курс складається з трьох секцій, кожен центрований навколо певного фільму. Один такий фільм був 1951 кіно День Натюрморт Землі, який був постріл не далеко від тут. Чому ми обрали її? Тому що це прекрасний чорний і білий фільм. Через Голлівуд, потім зробляв красиві фільми, і цей період не дарма назвав Золотий вік. Зважаючи на те, що це одна з кращих наукових праць 50-х. Але було ще одна причина.
Manny Farber колись сказав, що кожен фільм несе ДНК своєї епохи. «День Землі стоудного натюрморту» був знятий на висоті холодної війни, тому він відобразив напругу, параною, страх ядерної катастрофи і кінець світу, і багато іншого, що важко вводити слова. Все це пов'язано з відтворенням світла і тіні, емоційною і психологічною взаємодією персонажів, атмосферою часу, що плетені в дію, а контекст, який залишився за сценаріями, але сильно впливає на сприйняття аудиторії, зокрема на наших батьків. Ці деталі, показані як при проходженні, заповнювати фільм життям, і чим більше ви глибилися в їх дослідження, тим сильніше ефект кіно.
Що буде, якщо люди з іншої ери дивилися фільм? Я пам'ятаю 1951, коли я був дев'ять. Але для кого народилися двадцять років пізніше, фільм буде виглядати дуже різними. А ті, хто народжуються сьогодні, також побачать його з абсолютно різними очима, він буде мати різний світогляд, різні значення, і преюдикії старих часів не будуть натискати на нього. Ми завжди дивитися фільми через призму нашої ери, що означає, що з часом деякі речі перестануть сприйматися, а деякі, навпаки, падають під фокусом близької уваги. Але воістину потужну плівку не буде ефектним, навіть коли контекст повністю змінюється.
Але для того, щоб нам було щось проаналізувати і що шукати нові значення, необхідно бути предметом аналізу. Ми повинні бути в змозі зберегти його. Археологи дізнаються про те, що люди кинуть, переходять на новий рівень цивілізації. Візьміть, наприклад, таблетки Сумеріан. Вони не поеми або казки, але економічні розрахунки для продажу тваринництва. На жаль, вони є підземними протягом століть і тепер зберігаються в кліматичних приміщеннях. Безпека таких знаходжень береться дуже серйозно. І він повинен бути таким же з кіно.
Фільми не виготовляються з каменю. До недавнього часу вони були записані на тонкому шарі нітроцелюлози, перший пластиковий матеріал. Вона була використана до кінця 40-х років, але вона була легкою і може навіть вибухнути. У 50-х роках було замінено неприпустимою плівкою.
У той час, якщо все було збережено, це було випадково. Деякі відомі картини перенесли більше інших, стають жертвами їх популярності. Вони випустили багато разів, постійно рерайтинг з оригінального негативного, тим самим знищуючи його. І фільм був таким крихким і світлом, що він не був навіть у воді. Небагато часу пропущено, так як плівку було розтоплене до вилучення срібла. А фільми 70-х і 80-х були перероблені в гітарні медіатори та пластикові підбори.
«У давньому написанні практично неможливо відрізнити слова від малюнків. По суті, слова є зображеннями або символами. Китайська і японська ще будуються на піктографічній системі. І в певному «нездатному» моменті в історії, слова та зображення, відокремлені як дві ріки, так як два шляхи для розуміння правди. Я хотів би уявити, що ці дивовижні скляні пластини, зроблені під час громадянської війни, практично відразу після винаходу фотографії, були продані садівникам, які зробили їх в теплиці. У бібліотеці Конгресу зберігалися ті, що збереглися.
І так, коли я чую питання, "Чому зберігати все на всіх?", що все ще просив досить часто, я відразу згадую всі ці історії, ці німі фільми і ці фотографії з громадянської війни, які ніхто не вважається цінним. Розуміння свого значення було набагато пізніше. Як зберегти їх? Ми не знаємо, де ми не знаємо, де починається наша подорож. Ми не знаємо майбутнього або сьогодення, поки не вирішуємо проблеми минулого.
Я зацікавив цю ідею на початку 80-х років, коли я зрозумів, як короткоживні фільми. А коли-небудь на початку 90-х, ми почали КіноФонданс, який, на запрошення Боба Розена, включений Spielberg, Lucas, Coppola, Robert Redfort і Sidney Pollack. Кінофестиваль працює для навчання студій та архівів як працювати разом. Люди почали змінюватися, вони почали розуміти, як важливо зберегти фільм. Але це займає дуже довгий час: потрібно постійно переглянути всі фільми, перевести їх з одного формату в інший - процес може прослужити назавжди.
Але на жаль, ми були пізно. Понад 90% німих фільмів втратили назавжди. Іноді деякі з них неоднорідно знайдені. Відкрито фільм Джон Фордс 1927 року Національним закінченням для збереження кіно в архіві Нова Зеландія. Але кожен раз, що відбувається, ми повинні нагадувати себе сотні і навіть тисячі інших фільмів, які ніколи не повертаються. Тому варто подбати про все, що залишилося, від відомих шедеврів кіно до технічних фільмів і домашніх відео. Про нас в майбутньому.
У 1958 році живописний сліпота Альфреда Хіччака, ймовірно, бачив багато вас. Коли він вийшов, люди дивилися його, хтось сподобалося його, хтось не зникнув, а потім він просто зникнув. Оголошено як просто інший живопис великим майстрам суспенсії. У той же час з’явилася нова картина Hitchcock, і всі вони стали франшизою.
Завдяки французьким режисерам «нової хвилі» та американського кінокритика Андрія Сарріса, стала реанімація роботи Хіччака. Звернули увагу на авторський підхід тих, хто завжди приховує за камерою.
Як мова кінотеатру почала приймати серйозно, Hitchcock почав приймати його більш серйозно. Він був майстером візуального сюжету, тому чим ближче ви подивитеся на картину, він створив, тим більш емоційно складно виглядає.
Але, звичайно, люди почали розуміти геній Хіччака краще, коли деякі його важливі картини пішли. Він був 1973 р. Перейшлося лише одне з фільмів зі списку, а також загиблого вікна та надії.
У той час, ніхто не зрозумів, що сталося, і не зрозумів, що ми ніколи не побачимо ці фільми. Сам Хічков не завадить поширення своїх картин. У Нью-Йоркі та Лос-Анджелесі були деякі секретні покази, хтось у Нью-Йорку та Лос-Анджелесі зберігали піратські копії, і все це додано до таємничості фільму.
Фільм з'явився в 1984 році разом з декількома іншими фільмами. Але це було написано з копії, не оригінально, а кольори в ній виглядають різні. Це була серйозна втрата, тому що Vertigo має дуже незвичайну колірну гамму.
Відновлення оригінальної негативності вимагає серйозної роботи. За останні роки, Боб Харріс і Джим Катц виконували повну реставрацію плівки для Універсального. Вартість багато грошей. Спочатку знімався в системі VistaVision, але ще не існує, фільм повинен бути реконструйований в найближчому форматі до нього, переписаний на 70 мм. Звук і образи сильно пошкоджені. Однак відреставровано більшість фільму.
Чоловік отримував, щоб слідувати жінці, яка обробляється трагічними сюжетами її великого життя. Вона не сама, її розум хмарний, і її життя в небезпекі. Вона мала бачення, що смерть перезавантажить її в Північній Каліфорнії на вершині дзвіниці. Тексти пісень, а це означає: Він приймає його там, тому що він думає, що він допоможе їй лікувати. Вона піднімається на вежу, він залишається вниз, тому що він стирається про висоту, і годинники безповоротно, як вона кидає себе з дзвіниці.
Це лише перша половина фільму. І тільки до тих пір, поки ділянка хвилюється. І, як і з найбільш великими плівками, можливо, навіть все, сюжет не головне. Вертиго – це не просто сюжетний фільм, він – це настрій. Ось атмосфера Сан-Франциско, де люди живуть оточені привидами минулого, тут є постійне вогнище спотворення сонячного світла, ось тривожність головного героя, граного Джеймс Стюарт і, нарешті, тут є обсесивний музичний мотив, написаний Бернаром Ерманом. І як кінокритик Kite сказав, що якщо ви не бачили Vertigo двічі, ви ніколи не бачили. Якщо є люди в аудиторії, які не бачили цього фільму, то подивіться, що він означав.
«Загублений 90% німих фільмів назавжди. Іноді деякі з них неоднорідно знайдені. Відтепер Джон Форд був відкритий Національним закінченням для збереження кіно в Новій Зеландії Архіви. Але кожен раз, що відбувається, ми повинні нагадувати себе сотні і навіть тисячі інших фільмів, які ми не можемо повернути назад. У 1952 році редактори британського журналу Sight та Sound провели опитування, яке повторилося кожні десять років. Вони попросили людей, які працюють в кіноіндустрії по всьому світу (директори, письменники, продюсери та критики) на ім'я десятого найбільших фільмів всього часу. Далі результати були підведені і опубліковані в журналі. У 1952 р., номер одного фільму був великим італійським неореалістом Vittorio de Sica’s Bike Thieves. Через десять років, в 1962 році він був успішним громадяном Орсоном Олесом Кане, і він залишився у верхній частині списку ще за кілька років. Громадянський Кане, безсумнівно, є шедевром. Він був випущений в 1941 році з великим фанатом і, хоча не великим фінансовим успіхом, був віх в історії фільму. У 50-ті роки вже в моєму генеруванні він знову привернув увагу і почав показувати на телебаченні. Він став одним з найбільших картин, і вважається таким чином до цього дня. Це також називається дійсно американський кіно, розкриваючи проблеми кар'єрних амбіцій і невдач, проблеми часу.
Як я сказав, що Громадянський Кане залишився числом за сорок років. До 2012 р., коли його місце було прийнято 1958 р., вважається втраченим назавжди. Я говорю про «Вертиго». А, до речі, була схожа історія з Громадянським Кане: його оригінальний негативний вогонь в середині 70-х років в Лос-Анджелесі.
Що я говорю, що ми не тільки зберігаємо фільми, але, найголовніше, не під керівництвом культурних стандартів. Що зараз. У той час, коли люди не мали ідеї про розмір коробки. Але з 80-х років вона стала спортом і способом оцінювання кіно, вразивши ідею мистецтва кінотеатру.
Молоді люди сьогодні знають все. Хто зробив найбільше грошей? Хто найпопулярніший? Хто був найпопулярнішим минулого року, минулого місяця або минулого тижня? Цикли популярності знижуються до годин, хвилин, секунд і кіно, в яких є і серйозні ідеї і справжня пристрасть, змішують з пакувальниками.
І як ми стоїтьмо в середині цього хаосу, важливо, щоб ми не пам'ятали, що ми знаємо, що буде йти в історії і що не буде. Ми можемо бути абсолютно певними, але ми дійсно не знаємо нічого, і ми не знаємо нічого. Завжди пам'ятаєте "Вертиго", фото цивільної війни та м'язових таблеток.
У 1849 році автор Моби Діка змогла продати лише кілька примірників своєї книги, і всі, хто залишився спалений в вогонь. Цей роман був не схожий на багато, і в результаті найкраща робота Германа Мелвіла і одна з кращих книг в історії літератури була в захваті до 20-х років минулого століття.
«Не тільки ми зберігаємо фільми, але, найголовніше, ми не повинні бути Що зараз. У той час, коли люди не мали ідеї про розмір коробки. Але з 80-х років вона стала спортом і способом оцінювання кіно, вразивши ідею мистецтва кінотеатру. Ми завжди повинні пам'ятати, що є значення, крім фінансових цінностей, і що наша культурна спадщина повинна бути збережена для того, щоб бути спадковим. Як ми пишаємося нашими поетами, письменниками, джазовими та синіми музикантами, щоб ми пишаємося кінотеатром, який став великим американським досягненням мистецтва.
Так, ми не єдиний, хто придумав кіно, і ми не єдиний, хто зробив хороші фільми в ХХ столітті, але все ж, мистецтво кіно і його розвиток було багато пов'язане з історією нашої країни. Нам дуже багато відповідальності. Таким чином, ми повинні розуміти, що час прийшов, коли кожна рухома картина повинна бути оброблена однаковою повагою і відродженістю як старі книги в бібліотеці Конгресу.
Джерело: теоріяandpractice.ru
Боротьба з суглобами з природними засобами
Доторкнувшись до серця історії порятунку слону в індійському районі Чатера