8 фактів про фільми генія Мартіна Скрса

Сайт публікує вибір фільмів одного з найбільш улюблених і популярних режисерів світу. Майже кожен фільм Мартіна Скрсеса був номінований на Оскар, і він має більше хітових фільмів, ніж ми можемо пам'ятати! Ми пропонуємо Вам вибір причепів з коментарями самого директора. Скрса має безліч цікавих історій!

Апостати-- Я знаю кінотеатр Гонконгу. Я відчув, що вони були добре, і я не можу це зробити. Я мав знайти свій шлях, і я думаю, що сценарій Білла відкрив цей шлях. Я думаю, що в мініатюрі, він описав людей: хто ці люди були, як вони поведіли, яку мову вони використовували - підсумував її. Історія довіри та добробуту, тільки викладена в контексті ірландського католицького світу Бостона, є своєрідним характером народів світу. Як символи, Мат і Лев, мають стосунки з персонажем Вера, але вони ніколи не знали його. Потім додайте символ Джека, і всі ці символи пов'язані, тому пов'язані.

Я бажав глядача, щоб відчути всередині фільму, якби він потрапив в дитячу фантазію, в чарівну, фантастичну Париж. Діти сприймають світ дуже особливо, вони думають багато для себе, бо вони не бачили і знають багато. Кінотеатр 3D допомагає глядачам повернутися до цього явного світу дитинства. Особлива подяка нашим оператору Bob Richardson - він прийшов з ідеєю, щоб додати стереотипні ефекти з пилом і снігом до фільму.

Процит з Біблії ("Я знаю, що я був сліпим, але тепер я бачив") звертається до професора, з якого Скрсес навчався. Цей чоловік загинув коротко перед прем'єрою картини. Схожий присвячив фільм своєму учителя, що лякає в кредитах, що він «допомогла йому бачити. й

Марго Роббі визнав, що один раз, під час зйомки сцени, випадково потрапив Леонардо DiCaprio трохи важче, ніж звичайний. Після цього абсолютна тиша зацарював на множині, але потім з'явився глухий сміх, і Роббі боїться, що ДіКапіо буде заслати її і апологізувати, але він був вражений її відвагою і попросив його знову вбити.

Острів Даммед-- Я фанат романів Денніса Ліхана, Скрсес заявив в онлайн інтерв'ю. - Я читаю всі книги. На мій погляд, немає назви більш привабливими в сучасній американській літературі, ніж Ліхан. І здавалося мені найбільш підходящу плівкову адаптацію. Про це повідомляємо: Я не покажу зло, для цього питання. Але, на жаль, без цього не працює: злий насправді є стегнова сторона добре. І без того немає іншого. А в наш час – навіть якщо ви берете час дії «Ісландія збитого» – добре і зло пропалюється щільно. Комбіновані. Моральні якості в основному зникають. І виявилося, що нема гріхів. Тому що не існує "повний захід" - спробуйте, зрозуміти, що гріх, коли немає правого лівого.

Ганс Нью-Йоркського копірайтера Джей Кокс - сказав він: "Я радий, що він взяв так довго, тому що фільм багатогранний, і ми можемо побачити деякі з цих точок на ще 25 років. й

Автор цього проекту був спочатку Михайло Манн, який хотів поставити цю стрічку як режисера, але, будучи дуже зайнятим зйомки фільмів «Your Man» і «Ali», він запропонував скрипт Мартін Скрсес, і він діяв як продюсер.

А madman, Джон Хінклі, дивився водій Таксі і думав, що я залишив йому повідомлення. Він згасив Джоді Фостер протягом багатьох років, загрожував Джиммі Картер, а потім майже постріл Реаган.

Веб-сайт Ви дізнаєтесь про ваші улюблені фільми, або, можливо, ви помітили фільм, який ви раніше не бачили. Додати посилання на цей список до закладок або до стіни Facebook, щоб не подряпини голову, ніж взяти вільний вечір. Бажаємо вам приємного перегляду!

через diletant.media/articles/26706307/