Незвичайні способи прикрасити Великодні яйця

Часом, коли яйця були пофарбовані виключно в цибулю лушпиння, кожен рік господиня запропонують нові способи прикраси одного з головних атрибутів цього свята. Ледь запросив другу жінку кілька способів, як красиво яйце Великдень.

Завдяки карантину вдалося перевірити всі ці ідеї. Процес захоплюючий і цікавий, немає місця для паніки і страху!

Як прикрасити яйця сьогодні "Сайт" підготовка до вибору цікавих способів Великоднє яйцей Найцікавіше, що яйця завжди різні!

У пачці чаю «Каркада» заварюють в 2 л води, додають 1 столову ложку оцту і копають варені яйця в розчин. Чим довше яйця в розчині, тим більш інтенсивний їх відтінок буде. Я весь процес займає 2 до 3 годин, і мій друг хотів більш інтенсивний відтінок, тому вона зберегла його близько 6 годин.

Повідомляйте, що коли ви отримуєте яйця, вони будуть на плівці. Якщо його змивають, колір буде блідий, якщо дозволено висихати, колір буде більш насичений. Крім того, яйця можна потерти в місцях з серветкою, а потім вони стануть косметикою або «драгоном», як говорить мій син.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Перший раз я пофарбував яйця з таким незвичайним попитом для себе, хоча тут [на Instagram] це просто звичайний і багато експериментують з природними барвниками. Я забарвлений каркадний чай, як і раніше пофарбований чорницею, ірмеричною, червоною капустою, хребтом, все ще всі ці інгредієнти змішуються разом і ви отримаєте мікс? Найцікавіше, що яйця завжди різні. Мій спосіб живопису яєць? Я зробив все оком, але напишіть рецепт з Інтернету: У пачці чаю «Каркада» слід заварити в 2-3 л води, додати 1 ст. оцту 9% і накопувати варені яйця в розчин. Чим довше яйця в розчині, тим більш інтенсивний їх відтінок буде. 2 до 6 годин. Ось ваша увага. Коли ви збираєте яйця, вони знайдуть на них фільм. Якщо його змивають, колір буде блідоювати, якщо дозволено висихати - потім насичений. Чи можна натирати яйця в місцях з серветкою [як я зробив], а потім яйця будуть косметичними? чи дракон? ~ ~ Выберите Великодню флешку #global_easter @global_easter і @catnat_nn @kristinabelko @lili_skorovich @olkamarolka @vlasna

Повідомлення від HANDMADE • DECOR • MK (@kat.decor) 9 квітня 2020 в 11:05pm PDT

Тут яйця забарвлені тим же чаєм «Carcade», але за різною схемою. Для створення такої ж краси 3 ст.л. Каркаде залити водою, залити в ємність яйцями і додати 2 ст.л. оцту. Зробіть його твердим покриттям.

Видаліть з вогню і дайте розчин охолонути яйцями. Отримати яйця, змочити їх паперовим рушником. Для досягнення блакитної гойди варіть сам чай Каркаде на 5-7 хвилин, процідіть, і опустіть його в цей розчин. засупу протягом декількох годин.

... І в цій серії знімків, яєць, намальовуємо все те ж саме чай «Carcade», але трохи відрізняється схемою! Цей результат зробив мене дуже щасливим, і таким чином, надаючи яйцям колір неба, я буду поділитися в коментарях! І фотографії надсилаються на #global_easter @global_easter Організатори @lili_skorovich @catnat_nn @olkamarolka @Власна @kristinabelko Доброго ранку! #свирка#секс машини#целуване#мастурбиране

(@mari4kaaaa) на 10 квітня 2019 в 10:02pm PDT

Для цього способу знадобиться серветки з невеликим малюнком і клеєм. Я використовую натуральний клей - змішайте 2 чайні ложки крохмалю з 50 мілілітрів води. Також суміш білків і клею ПВА може використовуватися як клей.

Відокремити верхній шар серветки, порізати бажаний образ. Ретельно нанесіть пензлик до кластера на місце, де буде розміщено картину. Нанесіть нарізану картину в яйце, проведіть її пензлем, змоченою в клею. Спробуйте розгладити складки і видалити повітряні бульбашки. Залиште яйця, щоб висохнути, після чого ущільніть результат іншим шаром клею.

Ну, насправді, все як звичайно...?
A post shared by Natalie (@e.periment) на Квітень 6, 2018 в 4:16am PDT

Ще два варіанти декупажу.

? MK декор Великодніх яєць? Я вже поділився рецептом Великодня сиру. Ви відчували Великоднє оформлення яєць для вас? Чи називається декупаж? Чи потрібно мати варені яйця (докладно білі)? Клей ПВА? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Серветки з квітами, гілочками, метеликами, птахами та ін. ← Покроковий процес у відео? #Easter декор #Easter #Easter #Easter #Mkdecor #Mkpaschal яйця #Easter2020? #Decorators #Easter яйця #Easter Яйця?? #Яйця

Пост поділився гарною їжею? Серв? Головна (@bozhkova_tatiana) на 28 березня 2020 в 7:07am PDT

... Прикрасити яйця для Великодня!? Відео мого MK в карусельі? Для тих, хто читає повідомлення до кінця, ви отримаєте трохи сюрприз від мене! «Дівчаті, я щасливий, щоб мати такі милі яйця для Великодня!» Кролики і гілочки дивилися карусель? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я знаю, що вам потрібно! Що потрібно прикрасити яйця? ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Принтер (раніше лазерний, але я заданий струменя)? Яйця (щодо використання білого)? Скотч? Яєчний білий? Якщо ви хочете отримати вибір зображень з мене в потрібному розмірі (див. карусель), то просто підпишіться на мене, покласти плюс в коментарях, як останні три повідомлення і я надішле вам до режисера!? Спочатку промийте яйця, роздрукуйте мотив потрібного розміру, акуратно змащуйте папір стрічкою (не краще не кидати тут, щоб не розбити його!) Ця дія може повторювати кілька разів, але головне - зупинитися вчасно! Далі змащуємо яйце з яєчним білком і приклеюємо мотив. З пензлем можна розгладити картину від центру до краю, випрямивши складки! Пам'ятайте, чим менша картина, тим менші складки утворилися! Дайте мені 15 хвилин, щоб висохнути! Після цього складки можна розгладити акуратно своїми руками? Я вирішив вирізати краю картини і зробив бризку кави. З напівсухою щіткою я наносив деякі білки ( дуже тонкий шар!) і почав каву дрібно на пляму. Ми очікуємо повного висихання та Великодніх яєчок! ?? Дякуємо за Вашу увагу та відгуки!

Пост спільного? DECOR IDEAS? (@e_masycheva) на 8, 2020 в 4:12am PDT

Ці яйця не тільки красиві, але і особливо смачні! Перед приготуванням наносите листя петрушки, кропу, квіти і інші зелень до яєць, оберніть марлевою або капроном, закріпіть нитками і варіть так в лушпи.

... Я покажу вам результат вчорашніх експериментів! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Це єдиний спосіб я прикрасить яйця для Великодня!?

A post shared by Marina Belaya ) {_mari4kaaa) on Квітень 15, 2017 в 4:27am PDT

Ну, це, мабуть, найпростіший спосіб. Виберіть спеціальні фільми в магазині, покласти їх на яйця і варити з ними. Прості і красиві, це не так?

Термоплівка, харчові барвники, декор ... так багато способів прикраси яєць для Великодня! Що ви віддаєте перевагу? Можливо, серед вас є прихильники традиційного способу - фарбування цибулею? Пасхальна усадка "Пехи, 7 яйця - арт. 4478886 (7 рублів) Набір для декорування яєць «Печерський Великодній», мікс 4 видів - арт. 1918758 (77 рублів) Пасхальна усадка "Гемі", 7 яєць - арт. 3786451 (7 рублів) Великодня усадка плівки "Фонти", 7 яєць - арт. 4478879 (7 рублів) Великодня усадка плівки "Чікенс", 7 яєць - арт. 4478896 (7 рублів) Набір для творчості «Щоб декорувати не означає фарбувати», мікс – арт. 4809237 (99 рублів) Змішувачі для фарбування продуктів харчування рідина "Пастельні тони" - арт. 4809240 (21 рублів) Суміші для фарбування продуктів харчування "Метальні барвники" - арт. 4809242 (35 рублів) ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Щоб оформити замовлення, перейдіть на сайт за посиланням в головку профілю, введіть статтю в пошукову панель, додайте товар в кошик і зробіть покупку через організатора спільного підприємства Yusupova Karina. Вартість в Instagram діє на час розміщення. Ціна товару на сайті може відрізнятися. Я #Simaland #Easter декор #Easter #Easter20#декоратори #Sima_Easter

Автор: Каріна Юсупова

І знову за допомогою фільму.

Термоплівка, харчові барвники, декор ... так багато способів прикраси яєць для Великодня! Що ви віддаєте перевагу? Можливо, серед вас є прихильники традиційного способу - фарбування цибулею? Пасхальна усадка "Пехи, 7 яйця - арт. 4478886 (7 рублів) Набір для декорування яєць «Печерський Великодній», мікс 4 видів - арт. 1918758 (77 рублів) Пасхальна усадка "Гемі", 7 яєць - арт. 3786451 (7 рублів) Великодня усадка плівки "Фонти", 7 яєць - арт. 4478879 (7 рублів) Великодня усадка плівки "Чікенс", 7 яєць - арт. 4478896 (7 рублів) Набір для творчості «Щоб декорувати не означає фарбувати», мікс – арт. 4809237 (99 рублів) Змішувачі для фарбування продуктів харчування рідина "Пастельні тони" - арт. 4809240 (21 рублів) Суміші для розмальовки продуктів харчування "Метальні барвники" - арт. 4809242 (35 рублів) ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Щоб оформити замовлення, перейдіть на сайт за посиланням в заголовку профілю, введіть статтю в рядок пошуку, додайте товар в кошик і зробіть покупку. Вартість в Instagram діє на час розміщення. Ціна товару на сайті може відрізнятися. Я #Simaland #Easter декор #Easter #Easter20#декоратори #Sima_Easter

A post shared by sima-land.ru (@sima_land) on Квітень 2, 2020 в 8:52pm PDT

Перевірені зображення є іншим простим способом! Хентлі весняні відтінки, перекладені фотографії, трохи часу - і красиві Великодні яйця на робочому столі.

Пішохідні весняні відтінки, перекладені фотографії, трохи часу і красиві Великодні яйця на столі! Пофарбуйте всю яйце або половинки, можна зробити градієнт. У нашому наборі ви знайдете: - 6 барвників (салат, корал, синій, жовтий, помаранчевий, бузок), - срібні або золоті перекладені фотографії, зроблені спеціально для розміру яйцеклітини, - зручний тримач для яєць (допоможемо в фарбування), - підставка для яєць. Коробка може використовуватися для сухих яєць, вичавлення з неї "квітки", які стануть зручними манжетами для свічок. Замовити «Перекладні фотографії» набори на озону, активне посилання в профільну шапку. #dknaps #home кухня комплекти #dyes_dk #Easter #Easter20 #Easter яйця #Easterpaschal #Eggsanapashu #красивий #howdy #decorators #Easter декор #Easter ремесла #східець #східний #східне дерево #еги #еггіки #еггіггіггі

Пост поділений компанією Home Kitchen (@hkitchen_official) на Квітень 1, 2020 в 12:01am PDT

Золоті дубні яйця Великодні яйця золотою фарбою, і ви отримуєте яйця, як казка. Також можна прикрасити яйця з стручкою і клеєм.

Ми починаємо знайомити Вас з нашим Великоднем! Підвісні яйця з дуже легкого порцеляну. Об'ємний декор, ручне фарбування. Яєчна кераміка з ручним розписом і декором. #Easter яйця #styleco #Easter яйце #Porcelain яйце #porcelain яйце #shortland #preparekapasche #корпоративні подарунки #корпоративні подарунки #корпоративні сувеніри #Easter Tree #spendant яйця #christmasart #christmasart #cramics #kikpasche #porcelain #corporcelain #корпоралін #корпоралін #корпорайн #корпоразин #корпоративний подарунок #корпоральні #східники #Eaagoers #Ea

A post shared by Різдвяні іграшки (@christmas_art.ru) на Apr 9, 2020 в 2:04pm PDT

Вам потрібна біла яйця. Вимийте яйця милом, вимийте на цибулю лушпиння, посипте гречку, горох або будь-яку іншу дрібну крупу зверху. Обгорніть кожен яйце в марлі разом з лушпинням і злаком, зав'яжіть нитку. Покласти яйця в каструлю, залити холодною водою і покласти на плиту.

Після кипіння, кип'ятіння близько 9 хвилин. Для зелених розлучення можна залити зелень і відварити ще 10 хвилин. Зніміть каструлю яйця з плити і залийте яйця холодною водою. При охолодженні яйця змащують їх соняшниковою олією.

Мармурові Великодні яйця? Цибулю віски неглибоко порізати ножицями? Миємо білі яйця з милом. Мокрі яйця в лушпи, посипають рисом?, гречана, горох (будь-які дрібні злаки) Кожне яйце загортається в марлю разом в хуську і злаку, зав'язуємо нитку. Покласти яйця в каструлю, залити холодом? вода і покласти на плиту. Після кипіння варіть 10 хвилин п. Для зелених розлучення можна залити більш зеленню і відварити ще 10 хвилин ён. Потім зніміть плиту і залийте холодною водою? Як остудити, розпакувати яйця і змащувати з соняшниковою олією для блиску. * • • • • • • #Easter декор #Easter #Easter #Easter #Easter #Easter #Easter20 #Easter_Taste #Easter Basket #Easter Table #Easter Table #Eggs #Easter Яйця #Easter Яйця #Easterpaschal #Easterpaschal #Eggs #Beauty #Marble Яйця #Marble Яйця #Recipe #RecipePrecicipe #Ecipe #Ecipe #Ecipe #Ecipe #Ecipe #Ecipe #

Пост поділився Привіт, я Світло! Love Eating (@recepty_sveta) на Apr 10, 2020 в 1:28am PDT

Щасливі Великодні свята!!! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вранці я захоплюю стрічку і отримую велике естетичне задоволення? Як красиво і стильно все прикрашають, скільки прохолодних рецептів і способів забарвити яйця. Я не випікаю печиво, але я пофарбував яєчки. Я дуже хотів спробувати цей метод з золотою каструлею і все вийшло? Зробіть свій фото для вас і весь чудовий день у колі найближчих людей! й

Пост поділений фотоконтентом конфіденційності (@aleandra_nizhelchenko) 28 квітня 2019 в 1:48am PDT

Також я пропоную читання рецепта Великодня торта на вершки і молоці. І давайте цього року гості навряд чи оцінять свій смак, але будинок обов’язково сподобається!

Якщо у вас немає художнього таланту, то можна створити справжній шедевр Великодніх яєць!

Через карантин самостійно, без допомоги я подбаю про це. яєчний фарбуванняЯ спробую різні речі. Я використовую, щоб малювати своїм бабусям. Я оцінив поради.