Найсучасніші автомобілі в світі

Ми стали модними масштабами AvtoVAZ для дизайну останніх моделей, проте, і «за боляче живлення». й
Давайте подивимося на букет шедеврів автомобільного дизайну, поруч з яким наша Лада Калина є справжнім подарунком долі.
Приходьте!

1,1 км Неперевершений лідер мого рейтингу - перший кросовер, який виділяється General Motors (припустимо, що він пішов з банкрутом з причини). Упродовж 4 років випуску (з 2001 по 2005 рр.) вдалося досягнути звання «Західний автомобіль» за багатьма публікаціями.
Я дуже дивний, що автори цього блискучого зовнішнього копчення. Його напівбротер, Buick RendezVous, це не так екстремально назовні, але враження просто як пригнічення.

, Україна

Я дуже дивний, що автори цього блискучого зовнішнього копчення. Його півбротер, Buick Rendez Вуса, не так екстремально назовні, але враження, як тільки пригнічує." title="1. Неперевершений лідер мого рейтингу - перший кросовер, який виділяється General Motors (припустимо, що він пішов з банкрутом з причини). Упродовж 4 років випуску (з 2001 по 2005 рр.) вдалося досягнути звання «Західний автомобіль» за багатьма публікаціями.
Я дуже дивний, що автори цього блискучого зовнішнього копчення. Його напівбротер, Buick RendezVous, це не так екстремально назовні, але враження просто як пригнічення. « » » » » » » » » » » » » »

2,2 км Французькі дизайнери ніколи не були більш радикальними, ніж їхні закордонні аналоги. Тим не менш, вони змогли здивувати багато, відпускаючи назад в 1961 році цей монстр з відверто потворним фронтом і дивним зворотним скосом заднього даху. За 17 років виробництва модель стала кращоюзатором у Франції (майже 2 млн. автомобілів були продані!), що підтверджує дивні переваги жарозів не тільки в їжі.
Особисто нагадує мене з інвертованої мийки з радянського минулого.

Р

Особисто нагадуємо мене з інвертованої мийки з радянського минулого. Французькі дизайнери ніколи не були більш радикальними, ніж їхні закордонні аналоги. Тим не менш, вони змогли здивувати багато, відпускаючи назад в 1961 році цей монстр з відверто потворним фронтом і дивним зворотним скосом заднього даху. За 17 років виробництва модель стала кращоюзатором у Франції (майже 2 млн. автомобілів були продані!), що підтверджує дивні переваги жарозів не тільки в їжі.
Особисто нагадує мене з інвертованої мийки з радянського минулого. « » » » » » » » » » » » » »

94658834

3. У З 1974 по 1977 р. по 1977 р. і став кращим електромобільом (близько 4300 вагонів). Узгоджуючи ім'я, він повинен перемістити співробітників Citibank між офісами.
В середині паливної кризи У.С., цей піонер був довго попереду. Але навіть в наш час еко-технологій і вузьких вуличках автомобіль з таким ступінчастим зовнішнім виглядом буде важче продавати, ніж сніг на Алясці.

В середині паливної кризи У.С., цей піонер був довго попереду. Але навіть в наш час еко-технологій і вузьких вуличках автомобіль з таким ступінчастим зовнішнім виглядом буде важче продавати, ніж сніг на Алясці. З 1974 по 1977 р. по 1977 р. і став кращим електромобільом (близько 4300 вагонів). Узгоджуючи ім'я, він повинен перемістити співробітників Citibank між офісами.
В середині паливної кризи У.С., цей піонер був довго попереду. Але навіть в наш час еко-технологій і вузьких вуличках автомобіль з таким ступінчастим зовнішнім виглядом буде важче продавати, ніж сніг на Алясці.

4. Фіат Multipla Дак-Дук. Дебют італійського плащу в моєму рейтингу не має нічого спільного з відомим ланцюгом локерських магазинів! Довгий час я не вірю, що в країні, яка створила Феррі, Масерати, і кохану Фіат-500, це може бути народився. Хвора фантазія дизайнера, яка призвела до блювоти автомобіля, не рубає європейців. Я зустрілася з цими плащами неодноразово на вулицях Італії, Франції, Бельгії та Німеччини... і миттєво інстинктивно витягнув камеру об'єктива.
Здається мені, що якщо ви побачили передню 30% автомобіля і закріпіть муззель від Niva-Hope, це буде ще краще.

Мені здається, що якщо ви побачили передні 30% автомобіля і закріпіть м'ясо з Niva-Hope, це буде ще краще ..." заголовок="4. Фіат Multipla Duck-Duck. Дебют італійського плащу в моєму рейтингу не має нічого спільного з відомим ланцюгом локерських магазинів! Довгий час я не вірю, що в країні, яка створила Феррі, Масерати, і кохану Фіат-500, це може бути народився. Хвора фантазія дизайнера, яка призвела до блювоти автомобіля, не рубає європейців. Я зустрілася з цими плащами неодноразово на вулицях Італії, Франції, Бельгії та Німеччини... і миттєво інстинктивно витягнув камеру об'єктива.
Здається мені, що якщо ви побачили передню 30% автомобіля і закріпіть муззель від Niva-Hope, це буде ще краще.

5. Умань Marcos Mantis - це перша британська компанія, яка знаходиться в самому серці. Навіть моя любов спортивних автомобілів не може розгладити форми цього розпаду силуету. Випущено в 1968 році, Мантіс не отримав популярність як у спорті, так і в цивільних продажах. Я думаю, що в основному через його зовнішній вигляд.
Виготовлено всього 32 цивільних автомобілів та одного спортивного автомобіля. Чудовий результат для такого монстра!

Виготовлено всього 32 цивільних автомобілів та одного спортивного автомобіля. Це добре для монстра! title=5. Marcos Mantis - це перша британська компанія, яка знаходиться в самому серці. Навіть моя любов спортивних автомобілів не може розгладити форми цього розпаду силуету. Випущено в 1968 році, Мантіс не отримав популярність як у спорті, так і в цивільних продажах. Я думаю, що в основному через його зовнішній вигляд.
Виготовлено всього 32 цивільних автомобілів та одного спортивного автомобіля. Чудовий результат для такого монстра!

6. Жнівень Ще один англійський несенс, побудований на шасі Реліант (близько його трохи нижче). Невеликий триколісний спортивний автомобіль (це як він був розташований в роки продажів, з 1970 по 1974) отримав абсолютно унікальну популярність в Батьківщині - зустрічі любителів бренду і сьогодні збирають багато гостей!
KAMAZ – це надійний автомобіль, ніж це.

KAMAZ – це безпечний автомобіль. title=6. Ще один англійський несенс, побудований на шасі Реліант (близько його трохи нижче). Невеликий триколісний спортивний автомобіль (це як він був розташований в роки продажів, з 1970 по 1974) отримав абсолютно унікальну популярність в Батьківщині - зустрічі любителів бренду і сьогодні збирають багато гостей!
Компанія OKA продакшн KAMAZ, як це працює.

7. Ламоргіні ЛМ002 Ви думаєте, що Lamborghinis були зроблені тільки спортивними автомобілями? НІФІГА! На додаток до спортивних автомобілів вони роблять трактори та сільгосптехніку. І це Ламбо - це лише перехід від трактора ламбо до мембранного дібло. Ці монстри навіть виступали в ралі рейди і майже досягали старту забігу «Паріс-Дакар» в 1988 році (старт не вдалося – не достатньо грошей).
У порівнянні з ним російські ремесла "Комбат", "Тигер" і "Пунішер" виглядають досить органічно.

У порівнянні з російськими ремеслами "Комбат", "Тигер" і "Пунішер" виглядають досить органічно. title="7". ЛМ002 Ви думаєте, що Lamborghinis були зроблені тільки спортивними автомобілями? НІФІГА! На додаток до спортивних автомобілів вони роблять трактори та сільгосптехніку. І це Ламбо - це лише перехід від трактора ламбо до мембранного дібло. Ці монстри навіть виступали в ралі рейди і майже досягали старту забігу «Паріс-Дакар» в 1988 році (старт не вдалося – не достатньо грошей).
У порівнянні з ним російські ремесла "Комбат", "Тигер" і "Пунішер" виглядають досить органічно.

8. У Цей жах на 3 колесах також з Великобританії. Він навіть взяв участь у змаганнях!
Фреак шоу на 3 колесах, немає іншого способу.

Фреак шоу на 3 колесах, немає іншого. title=8. Цей жах на 3 колесах також з Великобританії. Він навіть взяв участь у змаганнях!
Фреак шоу на 3 колесах, немає іншого.

9. Навігація Фільм КУМ Гремлін (один з улюблених дитинства) явно необхідний цей автомобіль! Фільми міні-моністерів обов'язково повинні перемістити місто на цьому "завантаженні". Зрозуміло, американці зуміли купити більше 650,000 примірників цього автомобіля.
Я дуже люблю старі американських автомобілів. Але це creepy мобільний є для мене всі невдачі американської автоіндустрії одночасно (але з Aztec, звичайно).

Я дуже люблю старі американських автомобілів. Але це хреп мобільний особливе для мене всі провали американської автомобільної промисловості одночасно (навіть з Азтек, звичайно). AMC Gremlin (один з моїх дитячих улюблених) явно необхідний цей автомобіль! Фільми міні-моністерів обов'язково повинні перемістити місто на цьому "завантаженні". Зрозуміло, американці зуміли купити більше 650,000 примірників цього автомобіля.
Я дуже люблю старі американських автомобілів. Але це хреп мобільний особливе для мене всі провали американської автомобільної промисловості одночасно (хоча з Азтек, звичайно).

317565

10. Tatra T603 - це чудовий чеський лімузин. Але лінія фар і радіаторних решіток робить його виглядом як черв'як, moray eel і пучок неприємних істот.
Тим не менш, Татра були добре:

Тим не менш, Татра були добре :)" title="10. Tatra T603 - це чудовий чеський лімузин. Але лінія фар і радіаторних решіток робить його виглядом як черв'як, moray eel і пучок неприємних істот.
Тим не менш, Татра були добре:

11. Прогрес гібридних екокарів чітко захоплюється хворою фантазією своїх дизайнерів. Перший серійний гібрид від Honda був випущений в такому мороніці з закритими задніми дугами (знизити аеродинамічні втрати). Але сучасний автомобіль повинен бути не тільки економним, але і красивим. А також недорогий (який Honda ніколи не зробив з гібридами).
Я не знаю, що вони продали всі 8 000 автомобілів. Я бачив кілька червоних навіть у Москві. Може бути дівчатам на колесах вибрали їх тільки за кольором.

р.

Я не знаю, що вони продали всі 8 000 автомобілів. Я бачив кілька червоних навіть у Москві. Може бути дівчатам на колесах вибрали їх тільки за кольором. title=11. Прогрес гібридних екокарів чітко захоплюється хворою фантазією своїх дизайнерів. Перший серійний гібрид від Honda був випущений в такому мороніці з закритими задніми дугами (знизити аеродинамічні втрати). Але сучасний автомобіль повинен бути не тільки економним, але і красивим. А також недорогий (який Honda ніколи не зробив з гібридами).
Я не знаю, що вони продали всі 8 000 автомобілів. Я бачив кілька червоних навіть у Москві. Може бути дівчатам на колесах вибрали їх тільки за кольором.

35974

12. Японка «Снаїл» (показання слів з французьким словом «escargo»), схожим на шматочок піци, була випущена в кількості 12,000 примірників. Найвідомішими з цих автомобілів заробили доставку піци та іншої швидкої їжі.
На мій погляд, ці автомобілі повинні бути занадто пофарбовані червоними з чорними плямами. Корони Божі на колесах.

490999 р.

На мій погляд, ці автомобілі повинні бути занадто пофарбовані червоними з чорними плямами. Божі корови на колесах. Японка «Снаїл» (показання слів з французьким словом «ескарго»), схожим на шматочок піци, виробляється в кількості 12,000 примірників. Найвідомішими з цих автомобілів заробили доставку піци та іншої швидкої їжі.
На мій погляд, ці автомобілі повинні бути занадто пофарбовані червоними з чорними плямами. Корони Божі на колесах. « » » » » » » » » » » » » »

13.00 р. Aston Martin Бульдог На публіці представлено черговий англомовний проект з 5 фар. У зв'язку з розірванням швидкісних записів цей автомобіль залишився історією - заплановане виробництво 25 автомобілів не вдалося знайти своїх власників.
Звичайно, від дитячого дизайнера LEGO може зробити машину більш милою.

Звісно, від дитячого конструктора LEGO можна зробити машину приємним. title=13. Aston Martin Bulldog Ще один англійський "dog" horrifying дизайн з 5 фарами було представлено для громадськості в 1980 році. У зв'язку з розірванням швидкісних записів цей автомобіль залишився історією - заплановане виробництво 25 автомобілів не вдалося знайти своїх власників.
Звичайно, від дитячого дизайнера LEGO може зробити машину більш милою. « » » » » » » » » » » » » »

14. Ссангйонг Родіус корейський, здається, єдиний, хто любить Понтіак Азтек, і вони створили цей filth на основі нього. Особливо дах на спині. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Але австралійці навіть полюбили машину і мали великий успіх.
До речі, корейці вірять, що це СУВ :

До речі, корейці вірять, що це СУВ :)" title="14. Ссангйонг Родіус корейський, здається, єдиний, хто любить Понтіак Азтек, і вони створили цей filth на основі нього. Особливо дах на спині. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Але австралійці навіть полюбили машину і мали великий успіх.
До речі, корейці вірять, що це СУВ :

Р

15.00 р. Aston Martin Лагонда У останньому місці в рейтингу ще одна робота англійського автопсевдо-арту (Великобританія особливо відрізнялася себе в сучасному рейтингу). Є підозра, що їх ізоляція з континенту відігравала жорстокий жарт. Ця вузька ковбаса купила 645 «липкі». Всі вони соромно приховати їх в гаражах.
Лагонда нагадує мене з моїх пенісів. Татра радянських часів.

Що? Як ви ще думаєте, що створення АвтоВАЗу неглибше?

Лагонда нагадує мене з моїх пенісів. Татра радянських часів.

Що? Як ви ще думаєте, що AvtoVAZ працює неглибше? title=15. Aston Martin Лагонда У останньому місці в рейтингу ще одна робота англійського автопсевдо-арту (Великобританія особливо відрізнялася себе в сучасному рейтингу). Є підозра, що їх ізоляція з континенту відігравала жорстокий жарт. Ця вузька ковбаса була придбана 645 "липкі". Всі вони соромно приховати їх в гаражах.
Лагонда нагадує мене з моїх "м'яків". Татра радянських часів.

Що? Як ви ще думаєте, що створення АвтоВАЗу неглибше?

р.