РџРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμллРμллРμР»РμР»РμллРμллРμРμлллллллллллРμлллллллллллллллллллРμРμРμРμлллРμллллллллллллРμРμСЊ

Історія на основі реальних подій.

Lena зробив чай і відкрив свіжу газету. Я перевернув сторінки без інтересу. Статті ... ноти ... реклама ... Ніщо зловила її увагу. Вона майже повертала сторінку, коли вона побачила цю картину: вона виглядала на чітких очах, наїв, виклику і дорослого сумного. Блондинка волосся, літня сукня і це ручка Або замість ручки... Чи забудь тебе?

Моя мати кричущий, моя сестра дрочить її пальцем до її храму. Ленка рояла: 17 років, вагітна, сміється, застрягла сто ("Я не можу більше") і зникла.

Не вдалося приховати його.
до Що ви думаєте? Шамінь, шамінь! Вирощування на голові! Як шукати людей в очах? І не думав, що її молодша дочка, майже дитина, сто разів гірше.

Стара сестра сміється, але вона погоджена з матір'ю. Немає того, що я збираюся пошкодити Ленка. Вони не знали, як любити і пошкодити цю сім'ю. Три жінки жили під тим самим дахом, але вони не знали, як зрозуміти і підтримувати один одного.
до Що ви хочете! Нехай це буде! Почуй мене! її мати потіла.

І Лена зліва. Вона запалює двері, говорячи ізоляційні слова.

До народження вона ніколи не повернула додому - вона проживала з однією подругою, потім з іншим.

Настав час мати дитину. Звичайно, вона таємно мріяла - вона побачила її дідусь і зігріла її серце. Бабця люблять онуки так багато!

І дівчині народилися хребта. Ленка, як пень замість ручки, пила - заспокійливий, простягається. У день сліз сховав і вирішив – написав відмову. Я прийшов додому з лікарні. Відхилений, байдужий. "Дадом" вона розповіла її сестри. Що мати. Не інше слово. Тема була закрита.

Днів, пропущених місяців. У обласному будинку дитини відбувся рік і половина пізніше журналістка міської газети. Один з них був надрукований в перманентному стовпчику «Фото тижня» з прибором: «Так само наші діти.» Світло, 1,5 роки. Регіональний дитячий будинок

Вона визнала свою дочку Ленка відразу. Коли старша сестра перетворилася на кухню і пилила Євгенію, вона боїться:
Що? Що неправильно? Мама! Ма-ма! Хворий Леньке! Мама!
до Це мій! Машина! Це мій! Дівчина! Смішні Мама! Мама! Це її, мій! .

Ленка шуок газета перед її тихою сестрою і матір'ю і обручена:
- Мін! Я знайшов фото в газеті... Я знайшов ручку! Я бачив ручку, ручку! .
- Свєточка, регіональний будинок дитини - сестра читати в священиці і мовчазно подав її маму газету. Мати виглядали і голосують.

На наступний день відкрився двері головного лікаря, де зламали три заспокійливі жінки.
- Дайте його назад! Про нас Ось нам! Наш Маяк! Про нас

P.S. Процес прийняття пішов дуже швидко.

Автор: Лілія Legostaeva

р.

Джерело: