Свет приехала!

У номері є тип особи, ходьба. Природні катастрофи. Світло був одним з тих. Це, для всієї своєї краси, зручності і благополуччя вдалося знайти пригоди для другого 90 буквально на місці. У будь-якому випадку, вона була часткою травматичних центрів, в тому числі СБК, де була обрана їх компанія, що проходить щороку.
Щоранку не було особливого, а не зробив його заешаду нічого особливого. Люди, потроху прокинулися і випливають, вийшли з наметів. Svetka woke вгору. Вона кинулася з її оселі і, відсмоктуючи її рефлексом, спробував ясен. Перша фаза була успішною. Пиріг. Але не було повернення руху. З невеликим кліком фіксується в нижньому положенні, щелепа не хоче повернутися. Спочатку це викликало досить жваву реакцію з інших. Але коли виявилося, що спонтанно рот не закриється, не було сміятися. Ми отримали раду. Хтось запам'ятав, як закріпився щелепу в «Інтернах». З двома пальцями тягнути різко вниз ... В цілому, чи чіться вони в серці, або послідовність дій була порушена, але Светочка була змочена в болі, а щелепа залишається на своєму місці. Ми побігли наметовий табір, що шукає лікарів. Всі права. Вони вирішили приїхати до міста. Як виявилося, знеболювання потрібно перед відбиттям. Що ніхто не несе. Тільки вони радять, покрийте обличчя шарфом. Светочка на відкритих очах розморожує питання: «Чому?» Вони не хочуть літати, вони кажуть.
А потім делегація прибуває в екстреному приміщенні - попереду Світла в імпровізованій burqa, і за ним два друзі, як кінакі з jigit в любові, слідувати. Ніжки на ремені відсутні.
З того часу, як згадувалося на початку розповіді, компанія відпочивала тут більш ніж на перший рік, світло в цьому відділі було добре відомо. Як правильно.
А потім з'являється хірург, дивиться навколо мальовничої групи і, театрально розбризуючи руки, видається:
- Світло! Я знаю, що ви не пустили мене!
Як виявилося, він мав велику ставку з колегою, яка під час липня Светочка обов'язково приїжджатиме їх в відділ.