Батьківський Ігнор як діагностика у дитини

Шановні друзі, друзі, друзі, друзі, друзі, друзі! Тепер я покажу вам одну інформативну і неруйнівну історію, яка, вдячність Богу, має всі шанси в найближчому майбутньому, щоб безпечно закінчити свої основні персонажі.

Починався з того, що я недавно пішов до моєї «малої Батьківщини» в Запоріжжі, щоб залишитися з родичами. Хороша новина була пологою. У звичайному - влаштована невелика партія, яка зібрала родичів з двох сторін, а також «други родини».
У вересні на підприємстві була одна шлюбна пара, друга niece з чоловіком та їхнім шестирічним сином.
Як я сидів поруч з ними, я свідчив дивну поведінку дитини. Хлопчик потім і потім побігти по кімнаті, зробивши своєрідний обряд кілька разів поспіль: він вибігається з за святковим столом до побутової площі ваги, що стоять на віконці (майбутня мама регулярно зважала себе), стояв на них, зважали себе, потім приймали бінокулярні з підвіконня, подивилися через неї через вікно, кладуть її на місце, потім він вибігається на кухні, розглашують двері холодильника, потім пішли в санвузол і швидко змивають руки. В кінці він пішов в наступну кімнату, підійшов до старого музичного центру AIWA, що стоїть на столі, перевернув його і перетворив лоток дисками кілька разів, після чого, відключивши пристрій, він повернувся до свого місця на святковому столі.
Я отримав час: цей монотонний ритуал був повторений 12 разів на годину! Не було синдрому гіперактивності, проте всі присутні, здавалося б, звикли до «одності» неспокійної дитини.
Ця дія продовжила вечір, але в кімнаті, де стояв музичний центр, в реберцях зняли новонароджену дівчину. Вона кинулася в деякій точці і була голодним. Я почав пітчувати мій рингтони до моєї нової мами. Ми з радістю познайомимося з натуральними потребами суспільства. Вона заблокувала себе в кімнаті з нею так, щоб ніхто не занурився.
Це де не вдалося цикл виробництва. Хлопець почав хвилюватися - наказ його обряду зламався. Починав паніку!
Хлопчик вперше спробував якось компенсувати скидання «посилання» з виходом в коридор, але нічого не знайдено.
Ця психічна хвороба (неуроз) називається «Обссеривно-компульсивний розлад», який часто зустрічається у дітей у віці шести років.
Повторні повтори такої ж дії, обряду, слова (таких), обсесивні ідеї – постійний контроль «вічно закритий, вимкнений, рівномірно укладений, чисто змивається.» Ви можете дізнатися більше про ці та інші симптоми обсесивного компульсивного розладу в будь-якому місці, і я буду до головної сюжетної лінії цієї історії.
Нарешті, коли всі спроби зробити загублений відрізок цього абсурду «запити» у хлопчика не зустрілися з успіхом, він почав бетонно розмити.
Спочатку він спробував безпрограшно приїхати до гостей, що сидять на дивані-трансформері і розкласти його, роблячи його ліжком. Всі вони були неналежними, але вони не були тривожні фактом такої невідповідної поведінки дитини. Всім дорослим було якомога простіше думати про дітей. Батьки схвалили сина на асах з кунжутом провідника. Акуратно, дитина не була багато болю, але його сирен рубають дитину в наступну кімнату. Починався великий дитинчатий тандем. Дитина за стіну швидко заспокоїлася, і хлопчик не зупинився. Спочатку я думав, що він був «робочим для громадськості». Але він швидко змінив свого розуму, коли його мама вже побачила його досить важко на боках кілька разів, а потім дав йому руку на губах. Хлопчик буквально пішов в стопор. На даний момент він німий, або від гострих болів або від несподіваних і неадекватних дій на складі матері. І після цього пауза дитина впала на підлогу і почала його збити своїми руками і ногами, і найголовніше, з усіма його, можливо, збити задню голову на паркет. Я забрав його з підлоги до того, як він остаточно "поминув" себе. Реакція моїх батьків просто керувала мене: «Ком, він завжди робить це перед незнайомцями, ви бачите – вони не купували його іграшка!»
Хлопці ще лікували в руках, святковий настрій всіх присутніх почав випаровувати. З спальні, niece вимагала тиші – дочка впала. Я збираю з кімнати на кухню. Після того, як, сидячи на ляпасі, він заспокоївся, заспокоївшись сильно і походи. У таких випадках я намагаюся консолідувати дітей з словами менше, інакше вони довго лікують, вимагаючи додаткову порцію життєздатності для своїх близьких.
Я спробував привернути увагу хлопчика до чогось відволікала – Я продемонстрував, що мій інтернет-планшет з тобою «автомобілів». Дуже швидко зайняли всі думки про неприємну дитину. Не довга. Після 10 хвилин він отримав від кухонного столу і пішов з таблетку в приміщення, де гості були. Спочатку я думав, що він хотів показати батькам планшета і спробувати бути для того, що всі нормальні діти роблять. Але я був неправильним.
Хлопчик «не подобається всім іншим». Він зробив свій шлях до ваг знову, зважився себе, потім пішов до підвіконня, кладав планшет, взяв бінокуляри ...
На цьому етапі, коли хлопчик повернувся до спальні, щоб знову повернутися на музичний центр, я припинив його і попросив його, чому він це робив. «Що робити?» Я спробував пояснити йому так само і чітко, наскільки можливо абсурдність і безглуздість таких дій. Про те, що «це». Так я запропонував змінити траєкторію, починаючи з миття рук, не у ванній, але на кухні. Для чого я почув категоричною відмовою: «Поцілунки слід мити у ванній кімнаті, а після бінокулярних!» Він також з'являється, що він зробив це протягом місяця. І ніхто не відреагує на це — не їхні батьки, а не їхні друзі, а не їх учням.
Якось я змогла, що вечір, щоб врятувати хлопчика від обсесивного синдрому - просто тримати його біля мене і відволікав його з грою на планшеті.
При святковому зборі було переповнено, а гості розігнали, я розповіли мене, що його батьки регулярно почали ставити його в куточок, часто бити за таку «попередню прозі». Крім того, виявилося, що загострення неврозу відбувається переважно з незнайомцями. Очевидно, що це стресовий момент для дитини, що дає піднятися на такі «безумовні рефлекси».
Через два дні я знову відвідував своє гніздо, допомагаючи чоловіку перепланувати меблі і підключити нову пральну машину. А друг прийшов, мати дивного хлопчика. Я спробував пояснити серйозність проблеми з її сином, але категорично кидається біля всіх моїх аргументів і аргументів. Вона була відхилена моїми словами, що хлопчик повинен бути показаний до психіатра, щоб призначити лікування, до того часу ці відхилення розроблені в стабільну і прогресивну патологію. А потім мій нєйце став для «прави» свого друга. Не допоможи мої пропозиції принаймні дізнатися щось про це Обсесивний Compulsive Disorder від Інтернету... як горох проти стіни ...

Фінал. Апотеоз. Я вже повернувся до Києва, навіть вдалося забути про події Запоріжжя. Учора (грудень 16) мій niece називається. Запрошення на Різдво і, як це було, "на шляху", почав говорити про сина своєї дівчини.
У понеділок хлопчик влаштував свій наступний “захід”, але вже в школі. Цього разу це не так «вишуканий жарт». Опитування, нарешті, "завдяки" ніжна дитяча психіка - це першокласник виявився навіть "руйнувальник легенд". Спочатку він почав викладати «змінити взуття» однокласників з сумок і розмістити по стіні в класі, а потім прямо в класі почав вимикати в вимикачах верхнього освітлення. На вимогу вчителя зупинитися, він більше не реагував, а потім повністю схвалив табло. Мати довелося залишити роботу і взяти хлопчика додому. У шкільному психологі настійно "рекомендовані" слід вивчити психіатра, якщо мама хоче її сина продовжити навчання в цій школі.
Так мій niece вирішив попросити мене ім'я «свідомого захворювання» – мій друг засвоювався називати себе.

І нарешті, якщо батьки цієї дитини змогли розпізнати симптоми захворювання раніше, вони, ймовірно, не почали цього процесу. Це не тільки про психічні розлади.
Проблемою було те, що ці батьки, незважаючи на те, що у обох випадках є «освіта» – «економіст» та «теплова енергія», вони не знають мінімум базових знань не тільки в медицині та педагогіці, але й не хочуть розвивати «ставні дисципліни», які сприяють здоровому розвитку своєї дитини. Навчитися принципами, які не повинні заплутати голову з науковою інформацією, яка не корисна у вашій роботі, а також «мої матері». й
У більшості молодих людей (парентів) поколінь «перестройка» та «постперестройка» – 1986-1996 рр.
Порівняно з попередніми генераціями, які звернули медичні знання з декількох періодичних журналів, довідкових книг і телешоу "Здоров'я" (з Белянчикова), тепер наукова медична інформація доступна тисячі разів більше, але подарунок здатності використовувати її грамотно втрачено. Це невелика вартість, дитина. "Я, що нормальний"?

Як візуальна ілюстрація синдрому Обсесивно-компульсивного розладу, я дам приклад знаменитого «Баян» відео про «забутній» моториста. У ній молодий чоловік виконує «конкурорний обряд» навколо його автомобіля – певну кількість разів натягує на дверних ручках (зважаючи на себе). Ні, він не забув, щоб "переглянути їх." Саме так, що він «облігався» для збору чеку – точно 11 разів. Тільки тоді можна заспокоїти і відійти від автомобіля.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное