502
Роберт С. Мендельсон: Як лікарі Зробіть здоровий дитячий сік
Якщо ви думаєте про ваші стосунки з лікарями, я впевнений, що ви будете здивовані, щоб знайти, що це дуже відрізняється від ваших відносин з іншими постачальниками охорони здоров'я.
Висловлює слово «підпис». Лікарі надають своїм клієнтам рецепти, юристи, бухгалтери та інші фахівці - поради.
Коли дитина привозиться до дитячого кабінету, лікар проводить обстеження (часто суперфіціал), призначає реферали при рентгенодіагностиці та тестах, робить діагноз, призначає лікування (найчастіше лікарських), іноді госпіталізує.
Все це робить з мінімальним поясненням і, практично завжди, без батьківського затвердження.
Лікар не попереджає про ризики і можливі побічні ефекти лікування, і часто забуває інформування про вартість послуг.
Він впевнений, що вексель буде оплачений навіть якщо діагноз неправильно, а лікування не буде працювати і дитина не буде відновлена. Для будь-яких своїх дій лікарі несуть мінімальну відповідальність перед клієнтами.
Звісно, всі американці перебувають на зануреннях лікарів, особливо батьків, адже страхи для життя своїх непротекованих дітей роблять їх особливо вразливими.
Діти постійно супроводжуються ризиком стати легкою жертвою «лікування», нерідко хворобливими і дебілітаціями.
Після того, як всі медичні факультети навчаються пригнічувати відповідь на страждання людини, не прикріплювати особливу важливість болю, викликаних і не думати про потенційну шкоду медичних призначень.
Серед лікарів, педіатрів, я думаю, є найнебезпечнішим, адже на перший погляд вони найневинніші.
У суспільній свідомості педіатр з'являється в образі посміхається гарна дядька, віддає солодкі боби і таблетки у вигляді цукерок.
Крім того, педіатри не знають, чому не налаштовують критики, на відміну від того, скажуть, гінекологи і хірурги, які громадськість використовується для розгляду життєдіяльності і нечутливості.
Чому небезпечні педіатрії?
Довіра у педіатрії, як показує мій досвід, незаслужена і запобігає педіатрії від виявлення реальної загрози здоров'ю і навіть життя дитини.
Я згадую лише кілька причин, які дають мені право вірити, що педіатри далеко від нешкідливих, а потім розглянемо найбільш значущі з них більш детально.
Педіатріям пропонують ліки хворим. Вони утворюються у людей - з моменту їх народження - від неї вседовга залежність.
Необов'язково здоровим дітям, частими «попереджаючими» оглядами і щепленнями замінюють у віці щорічними «попереджаючими» оглядами і безкінечним лікуванням неповних недуг, які, якщо лівий, проходять самі.
Педіатріям є найменш ймовірним, щоб очікувати інформації про потенційні побічні ефекти лікування.
Хто коли-небудь розповів батька про доведений зв'язок між дитячою формулою, високим рівнем крові та синдромом смерті раптової дитини (SIDS)?
Або добровільно, без тиску на прес, повідомляє про ризик епілепсії та психіки, пов'язаних з вакцинацією?
Чи пояснив він, що антибіотики повинні використовуватися для життєвих причин, що вони допустимі тільки тоді, коли немає іншого способу, що їх часте і нерозголошення використання призводить до несприятливих наслідків в майбутньому?
Педіатрія, постійно загострюючи потенційні препарати дітям, пропонуємо, що таблетки панацея.
З перших років життя дитина розвиває віру, що є ліки від будь-яких захворювань, і які навіть прості людські почуття можуть бути «лікуються» з таблеток і медикаментами - розчарування, хвилювання, розпад, депресії, безпеки і багато інших.
Лікарі-педіологи безпосередньо відповідають за розвиток наркозалежності в мільйонах людей і непрямо відповідають за застосування протиправних препаратів багатьма мільйонами ненажерливих людей.
Саме вони переконали, що хімічні речовини врятували їх від багатьох речей, включаючи психологічні та емоційні проблеми.
Педіатрія є однією з найменш оплачених медичних спеціальностей, тому педіатри прагнуть провести якомога більше медичних процедур, як це можливо для заробітку.
Більш ймовірні лікарі інших спеціальностей звертаються до пацієнтів з непотрібними тестами та рентгенівськими променями.
Пацієнтам в цьому випадку при подвійному ризику: спочатку від необґрунтованих тестів і випромінювання, а другий, від непотрібного лікування. Після всього, занадто часто результати досліджень неправильні, і лікарі нехтують клінічними даними.
Педіатрія використовується для того, що їх пацієнти здорові, що вони часто не можуть розпізнати пацієнтів з ними.
Я зробив цей висновок під час участі експерта в численних судових процесах кримінальної недбалості педіатрів. При обстеженні дітей педіатри ігнорують явні симптоми захворювань життєздатності.
Один видатний приклад цього недоліку педіатрів є менінгітом, оскільки він зустрічається в педіатрії сьогодні.
Після жиру в 95 відсотків випадків менінгіт тепер вилікується в 95 відсотків випадків, але тільки коли лікар визнає симптоми і робить діагноз на час.
Це небезпечне захворювання навчається діагностувати під час тренування резиденції, і це один з небагатьох дійсно корисних точок навчання. Але важливі знання часто забути після багаторічного дослідження безкінечних ряд здорових дітей.
Для лікування здорових дітей, які навіть якщо вони діагностують пацієнта правильно, вони не можуть запам'ятати лікування.
Щоб заробити гроші, педіатри, як правило, бачать якомога більше пацієнтів, що означає, що вони знижують час, які приймають. Як кожен лікар знає, точність діагнозу залежить 85 відсотків від правильно зібраної історії, 10 відсотків від якості дослідження і всього 5 відсотків від результатів лабораторних і клінічних досліджень і досліджень.
Щоб зібрати повну історію і ретельно вивчити пацієнта, потрібно не менше півгодини, а медичне просування зазвичай триває близько десяти хвилин. Це там, де приходять формуличні і рефлексні діагностики, в яких звички замінює причину.
З усіх лікарів, педіатри, швидше за все, підвищують дохід за рахунок лобіювання законами, які змушують їх використовувати свої послуги.
Саме вони, не політики, які відповідають за прийняття рішень про обов’язкове призначення новонароджених очних крапель антибіотиками або сріблястим нітратом; на медичних оглядах школярів, які дають ампле можливості для діагностики умов, які не є захворюваннями; на госпіталізації матерів у праці; на право лікувати дітей з сумнівними і невипроданими методами проти волі їхніх батьків.
Небезпечне використання педіатрів, тому що якщо батьки відмовляються від лікування, рекомендованих лікарем, дитина може передаватися в догляд за станом. В останні роки я мав перевірити захист батьків у багатьох випробуваннях такого роду.
Педіатрія є головними ворогами грудного вигодовування, незважаючи на надмірні докази, що це один з найефективніших способів зберегти здорову дитину в майбутньому.
На допомогу молочної ліги, щоб протидіяти впливу виробників формул на педіатрів, ще не вдалося отримати відчутні результати: багато лікарів все ще не підтримують грудне вигодовування або активно спрощують його.
Я не буду йти в причини цього, я тільки зауважив, що педіатри в Сполучених Штатах Америки розвиваються величезною мірою завдяки фінансовій підтримці виробників дитячої формули. Довгий використовується педіатрія в якості безкоштовних агентів з продажу.
З затвердженням тациту педіатрів відбуваються акушерські інтервенції в процесі народження, зволожують дітей фізично і психічно.
Лікарі-педіологи помітили порушення та порушення, отримані під час пологів, але допомагають прикрити їх перпетатори.
Якщо батьки дітей з народженими травмами попросять педіатрів про несправність акушерів, вони чують у відповідь фраза, приготована з моменту резиденції: «Не подивіться, фокусуючись на майбутньому. й
Небезпечні акушерські процедури, які призводять дітей до психіки, проблеми навчання, фізичні дефекти можуть зникнути протягом декількох років, якщо педіатри були більш переконливими і мали сміливість говорити про відповідальність акушерів.
Всі ці факти свідчать про небезпечні наслідки діяльності американських педіатрів. Але міф про те, що американська дитяча охорона здоров'я є кращим у світі (у нас більше педіатрів!) зберігається. Чи є все дуже добре?
Статистика смертності дитини в США показують, що діти менш здорові, ніж діти в країнах з меншою кількістю педіатрів. І навіть діти в деяких країнах, що розвиваються, є більш здоровими, ніж американці.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Доступ до охорони здоров'я визначає здоров'я нації. Ця заява є основою медичної доктрини Сполучених Штатів Америки, поділених як медиками, так і політиками, які їм вдалося виграти без аргументу.
Тим не менш, є докази навпаки.
Я думаю, що тільки хороша річ, наявність невідкладної медичної допомоги.
Наявність щоденного медичного втручання часто зло.
Ми змогли побачити це з нападів лікарів в Каліфорнії, в Саскатчевані, в Ізраїлі: як тільки лікарі задекларують великий удар, смертність падає!
Ключ до здоров'я: уникнути лікарів!
Кращий спосіб підняти дитину здоровим, щоб зберегти його від лікарів, виключення нещасних випадків, які вимагають невідкладної допомоги і серйозних захворювань.
Симптоми гасіння помітили у дитини не є підставою для відвідування лікаря. Просто зміцнити спостереження дитини, і допомога лікаря буде потрібно тільки тоді, коли ви розумієте, що хвороба серйозне.
Більшість лікарів спираються тільки на ліки і ігнорують те, що організм людини є унікальною системою з дивовижною потужністю для саморегуляції.
На прийомі педіатра про виняткові можливості організму, швидше за все, ви ніколи не почуєте, але ви будете свідків зайвих і часто небезпечних перешкод з природним захистом дитини.
Якщо у вас виникли труднощі, ви повинні навчатися обходити дитячі пастки.
Першим з них є так звані профілактичні дослідження, ритуал, улюблений лікарями, що збільшує їх дохід і не приносить ніякої вигоди дитині.
Небезпека таких обстежень полягає в здатності лікарів знайти захворювання, де це не є. Діагностика, звичайно, призводить до лікування, яке може зробити дитину хворим.
Як я сказав, що ви повинні бачити лікаря, коли ваша дитина дійсно хвора.
Якщо Ваш педіатр запрошує Вас на щомісячні або інші регулярні чеки, запитайте їх, які вони думають, необхідно. Запитайте його, якщо він усвідомлює будь-які об’єктивні дослідження, що свідчать про позитивний вплив таких обстежень на здоров’я дитини.
Я не знаю, і я не думаю, що ваш лікар буде сказати нічого незрозумілого.
Дітям з профспілок керуються, щоб побачити необхідність проведення профілактичних перевірок, які лікарі люблять звернутися, підтверджені довгостроковими контрольованими дослідженнями. Хоча медичні спілки наполягають на таких дослідженнях, мало зроблено так.
Три з них, результати яких я рецензував, не підтримують вимог лікарів для регулярних відвідувань для здорових пацієнтів.
Розглянуто індивідуально такі параметри, як загальний стан здоров'я, поведінка, можливість навчання та розвиток. Згідно з доповіддю, опублікованим в журналі «Дитячі лікарі», жоден з досліджень довів позитивний ефект профілактичних досліджень.
Якщо немає доказів, які профілактичні перевірки покращують здоров’я дитини, я раджу уникати їх через ризик зайвого лікування і заощадити час і гроші.
За роки моєї педіатричної практики я не згадую справу, де така експертиза виявила захворювання, яке вчасно не може бути виявлена при ретельному зборі історії під час першого візиту до лікаря або з симптомів після Ми будемо говорити про це пізніше.
Профілактичні дослідження здорових дітей безглузді, тому що вони поверхневі, і вони тому, що лікарі у своїх серцях не бачать їх значення.
За даними дослідження, проведеного в Пітсбургу, педіатр витрачає в середньому трохи більше ніж за десять хвилин, оглядаючи дитину, і він займає середу п'ятдесят-два секунд, щоб рекомендувати батькам. Схожі результати були отримані в Нью-Йорку, Балтімор, Сіетл, Лос-Анджелес і Рочестер, Нью-Йорк.
Не можна діагностувати захворювання при відсутності симптомів за десять хвилин і дати хороші поради в п'ятдесят-двох секундах. Якщо дитина мала зустріч з педіатром, який сказав іншим чином, я не даю, що лікар зможе спробувати.
На кожному візиті до лікаря, дитина неминуче піддається процедурі, щоб виміряти висоту і вагу.
Це зазвичай робиться лікарем або медсестрам. Це частина ритуалу, придуманого сучасним препаратом, щоб знову підкреслити, що пацієнти сплачують гроші на медичні призначення.
Молодий батьки - це нервове спостереження за медсестри, які намагаються покласти свою лікуючу немовляту на масштабі. Іноді при вимірі висоти дитини батьки просять тримати ноги.
Мати і батько зітхнеться з полегшенням, коли педіатр, який, нарешті, з'являється, після порівняння результатів з столиком, повідомляє, що дитина розвивається нормально, або відчуває навіть більше стресу, коли він чує, що дитина занадто велика або занадто невелика.
У той же час лікар не скажеш, що обряд, який батьки просто стають учасниками, позбавлений найменшого сенсу. Батьки не знають, що ріст-ваговий стіл в руках педіатра скомпільована одним з виробників дитячої формули і доставлений дитячим медичним відділенням безкоштовно.
Питання виникає: чому виробники сумішей необхідно постійно зважити дитину?
Все дуже просто: так як вага немовлят часто не збігається з «нормальним» в таблиці від виробників дитячого харчування, передбачається, що педіатр, замість заспокоєння відлякуваних батьків і пояснюючи їх, що немає підстав для тривоги, рекомендує зупинити грудне вигодовування і перенести дитину до харчових сумішей.
Нагадка від лікаря завжди під рукою. Занадто часто зважують дитину з такими рекомендаціями. В результаті малюк втрачає імунітет і інші переваги грудного вигодовування.
Лікарі використовують висоту і вагові столи для пацієнтів різного віку не менше половини століття. Найпопулярніші таблиці страхової компанії Митрополит, складені для дорослих і старших дітей.
Останній випуск датується 1959 року. Після зважування дитини педіатр оголошує їм «абнормальний» або «нормальний», вводить батьків.
Після того, як його висновок про конкретний пацієнт ґрунтується не на реальних, але на передбачуваній статистиці.
Чому бувають в оману вагу і висоту таблиці?
Висновок на основі вагових і висотних таблиць неправильно, так як їх скомпільують на основі середніх показників груп дітей, не враховують умови проживання, раси, генетичні дані певної дитини.
Лікар стверджує, що дитина жирна або тонка, висока або низька, якщо показники маси і висоти відхиляються від «нормального». Не тільки що він піклується про це.
Як не запам'ятати принцип деяких юристів «зрозуміти в свідомості клієнтів, які потім тривалий час вирішуються на значній користі»!
Це те, що відбувається при відхиленні від вкладених значень «нормального» стає причиною лікування.
Захищаючи «норм» від таблиць середньої висоти і маси ненаукова за принципом, особливо якщо ми враховуємо, що вони невірні.
Таким чином, деякі лікарі помітили, що «ідеальна вага» дорослого, зазначеного в таблиці митрополита становить 10-20 відсотків менше, ніж це повинно бути. Митрополит може бути вимушений перевищення показників.
Але вони наймають інших лікарів? Що б результат даної історії, не сумнівається, що педіатри, по-великим, не приділять увагу йому і продовжать застосовувати стандарти, затверджені більшістю з такою скрупустимістю, якщо вони були надані командуванням зверху.
Дослідження показали, що стандартна висота і вагові столи для дітей (в даний час кілька з них використовуються) роблять навіть менше сенсу, ніж столи для дорослих.
Вони особливо неприпустимі до чорної дитини, оскільки вони базуються на вимірах білих дітей з різними характеристиками. Вони не враховують генетичні чинники розвитку дитини: передбачається, наприклад, зростання батьків не має значення.
Але чим більше турбує мене, що лікарі використовують столи для визначення ваги малюків.
Як визначити ліміт ваги для дітей, які їсти молоко матері, якщо це не існує?
Розвиток «баби» відрізняється від розвитку «артистів», і в цьому немає нічого аномального. Це хороша річ.
Ми не маємо доказів, що Бог зробив помилку начинки з молоком, а не формулою.
Багато педіатрів не здаються так. Якщо вага «баби» не доходить до столових фігур, вони наполягають на годуванні сумішами. Всім дітям без винятку шкідливі. Що я хочу поговорити.
В той же час я хотів би напитися, що я вважаю за грудне вигодовування необхідного стану для здоров'я дітей не тільки невинності.
Стандартні таблиці зростання, які використовуються педіатрами, є зразок — і Американська медицина багата такими прикладами — предомінантність кількісних нечудових над якісним загальним почуттям.
Не давати в аргументи педіатра, коли він переконує вас, що зростання вашої дитини нібито не відповідає всім сортам «стандартів» і «нормів».
Пам'ятайте, що ці «норми» були розроблені довільно, багато років тому, і люди, які не бачать різниці між «поганими» і «справжньо», але часто порівнювати яблука до апельсинів.
Про нормальний рівень росту дитини, яка є грудьми, педіатр абсолютно нічого не знає.
Скажіть, що дитина росте повільно. Якщо ріст ретардації є єдиним симптомом «нездорового», не перенести дитину до молочної формули. Зауважте, що лікар виписав його висновок з безглуздого столу!
Я знаю, що це важко для вас, щоб прийняти абсурдність використання висотних та вагових таблиць в медичній діагностиці, оскільки без них не відбувається медичне призначення.
Я запевняю вас, я не один, думаю, що ці столи більш шкідливі, ніж добре. Ця думка поділена багатьма колегами, які запрошують себе від сліпої віри в все, що вони навчаються перед тим, і хто об'єктивно оцінює результати своєї практики.
Я приділяв так багато уваги питанням «стандартів» ваги і висоти, адже хочу, щоб вона була послужена попередженням про небезпеку педіатра. І я даю вам деякі переконливі приклади цього, коли я говорю про конкретні захворювання.
Якщо педіатр готовий лікувати дитину на основі некоректних столів, не складно уявити, які інтервенції, які він може вирішити, щоб виявити симптоми даного захворювання. Після того, як він повинен підтримувати свою репутацію хороший лікар!
Пошкодження від неординарних столів, як правило, обмежується змістом гаманця і миром розуму батьків, але недавно вони звикли до шкоди набагато більше. Я не можу згадати про нову небезпеку, принаймні коротко.
Я маю на увазі збільшення використання естрогену та інших гормонів, щоб змінити зростання дітей, які, на основі табличних даних, лікарі вважають занадто високим або занадто низьким.
Дуже мало відомо про потенційні шкоди стимулювання або уповільнення гормонів росту, і нічого відомо про довгострокові наслідки їх лікування.
В останні роки медичні журнали писали багато про застосування естрогену для запобігання переросту дівчат.
В одній з статей про безпеку такого лікування ризик виникнення наступних побічних ефектів був вихований: ранкова хвороба, нічний біль, тромбофлебіт, кропивиця, ожиріння, високий артеріальний тиск, менструальні розлади, придушення гіпофізної функції, мігрені, цукровий діабет, камені жовчного міхура, атеросклероз, груди і статевий рак, безпліддя.
Було відмічено, що порівняно невелика кількість дівчат лікували досить довго, щоб пропустити неоплазію (формування злоякісних новоутворень).
Як багато лікарів, які рекомендують це лікування, розповів батькам про його побічні ефекти?
Як багато батьків дозволяють лікарам контролювати зростання дитини з цими препаратами, якщо вони знали ризики заздалегідь?
Ризик тяжко захворюваного при рутинних медичних процедур не є дистанційним, ні незначним.
Саме тому потрібно взяти здоров’я дитини в руки.
Роберт С. Мендельсон, Як обдурити здорову дитину в суді лікарів
Джерело: slavyanskaya-kultura.ru/news/zdorove/kak-vrachi-delayut-zdorovyh-detei-bolnymi.html