Учитель кинув яблуко в долоні, вийшов, шукаючи з різних сторін, і сказав глибоко:

Р
Люди думають свої душі, як яблука.

до Що ви знаєте? - Заняття.

- Точніше, половина, - вчитель відновився. Про це

Він ретельно порізати яблуко в два і покласти його на стіл.

Вони мають віру, що для кожної людини є ідеальною пара. Здається, що Бог, перед відправкою душі в світ, ріже їх навпіл, в чоловічі і жіночі половинки. Як яблуня. Так ці половинки блукають, шукаючи один одного.
до І вони?
- Ха! - Снорд Майстер. Як ви уявите, що? Яка ймовірність такої зустрічі? Чи знаєте ви, скільки людей там у світі?
- Лоти.
- Точно. Вони знайдуть один одного, тому що далі? Ви думаєте, що вони зроблять яблуко і жити в миру і гармонії?
- Я. Чи не так? студент дивився.
Ні, не схожий на це.

Учитель підібрав половину яблука і провів їх до обличчя.
Ось два свіжі, апетитні душі, що надходять в світ. Як світова справа з людськими душами?
Учитель похилий від однієї половини.
У світі він продовжував з ротом повною, не статичною. І жорстокий. Він подрібнює все самому. Один спосіб або інший. Нарізає шматочок, або укуси, або навіть затирає в дитяче пюре.

Він втрачає другу половину і впав німий на деякий час, жуючи. Студент похилий на два укуси і пожовтий нерв.
І тепер майстер урочисто проголосував, вони зустрічають! Tram-tararam-pam-pam! Він з'єднав укусу половинки. Що вони вписуються разом? Як пекти!
"Вчитель," дискримінантно запитав обережно. Чому ви сказали мені це?
- Ніщо. Бажаю говорити. Чому?
-Не, нічого. Я думав...
«Подивитися зараз,» Майстер переривався і взяв ще яблука. Вирізати кожну навпіл, скласти два половинки різних яблук на випадковому, і що ви бачите?
"Не вписаний," не подарував застереження. Учитель, я хотів просити...
- Потім попросіть, - вчитель кистіться. Зареєструватися
Поставляючи дві різні половинки разом, він трохи по обидва боки і продемонстрував результат.
- Ну, що ви бачите? Тепер вони утворюють пара?
-Я, Студент не подумав. Тепер вони ідеально відповідають один одному.

Пройшовши через труднощі разом, пара стає ідеальною для одного.