Забавненько...)))

- Осінь! - Ньютон дуже замовив яблуневий ховер в повітрі і підказав пальцю в темний. Про нас
Про нас Яблука відповіла синю і продовжує повісити в її колишньому місці.
- Хто я сказав? - Ньютон був сердитися. Про нас
Яблуневий синічно продовжує гасити блискучий вчений.
- Гаразд, подивіться, що це новини? Ньютон почав кип'ятити з гнівом (це як придумав чайник). - Я вже приготував, і я кладу на шолом, і підписане страхування.
- Ну, яблуневий жилет.
Чи не ви розумієте важливість того моменту? Я не спати вночі, я придумаю всіх сортів формул, я виявляю закон універсальної гравітації, і ви спрей на ньому, ви можете сказати?!
Яблунь, очевидно, сподобалося, щоб змусити науку.
«Я здаю тебе!» Ньютон загрожував. - Поруч з бітом. Відкриваємо закон з іншим яблуком!
до О, я рубаю! - Яблуня, попередньо запечена до кашлю. - Про нас І покажіть мені, дорогій людині, де ви будете шукати яблука взимку лютого? Ні, у нас є один дотик! Але ми не будемо відкривати закон!
- Чому це? - Ньютон дивився.
«У мене є антипатія для нього», - сказав яблунь. - Я не люблю його.
Закон про тяжіння м'яко криється. З якоїсь причини він хотів бути коханим.
- І для хабара? - Ньютон відірвав, заливаючи ручну монету з одного боку до іншої.
Що я збираю гроші? Я яблуко! яблуко, фольга! Не потрібно ніяких грошей!
«Чи не потрібно, - сказав Ньютон. Він виглядав на монетах і трахнув їх акуратно, потім взяв на себе чудовий погляд на яблуко. - Я проштовхую їм всю ніч! Ви можете мати.
Я не роблю гроші! яблуко сказав гордо. - Я маю принципи!
до Які принципи? - Ньютон здивував.
- Мораль!
«Будь ласка, покажіть мені», «Ньютон» Його принципи, ви знаєте, морально. Ми не дбаємо про науку, ми? Отже, які принципи зараз?
Хочу співати, яблуню збив. - На опері. Телевізор І режисер, теж. Я не схожий на поточну інтерпретацію. Для бідного, беззахисного яблука, стріли. Бастарс!
Ви знаєте, як співати? попросити Ньютон.
- Яблуневий блискавку.
"Ні," Ньютон зображений. - На мій слово, на мій слово!
Все правильно, яблуко розслаблений.
Чи ви збираєтеся впасти? Великим вченим подряпини його ніс амбулаторно. - Час роботи! Тепер в історії світу з'являться кілька сумок, які будуть мати горщик квітів.
Приїжджайте, придумаю, я закохнувся, яблуню змащують. - Набридло. Візьміть шолом. В іншому випадку ефект не такий же - вибити, а закон не відкриється. Відходи часу.
У Ньютоні з'явився шолом від голови. Наука ще раз зажадала жертву. Яблунь спрямований ...

Половина години пізніше, Ньютон все-таки сниться. Моя голова болить дико.
«Поставте лід на ньому», - порадив яблука. У таких випадках морозиво є першим типом. Я розповідаю вам, як професіонал.
Ньютон не відповів.
«Ком на приході», його яблуня покривається. - Але закон був відкритий. Новий хлопець, з голкою. Чи не так багато?
Ньютон хотів відповісти, але був німим. Слова англійською мовою не вистачає. "Російський час, щоб дізнатися російську мову!" - Думки Ньютона кидаються як рабидні тигри в клітку. Тоді він дивився на закон, що сидить на бокових лініях. Він сидить так молодий, свіжі, неперевершений. А Ньютон нехай йти.
Що про оперу? попросити яблуко.
- Для опери! - Ньютон сказав, що ефектично.
- Урррррррррр Яблуневий віджим.
Через снігососи з боку міста вже прокинулися. Сніжинка. І після Ньютона і яблуні тихо кричать, зрідка чхання в долоні, закон універсальної гравітації. Він був холодним.

" У 1666 році Ісаак Ньютон, проходячи через сад у сімейній садибі в Вовнатропі (Лінкольншир, Англія), дивився восени яблука. Уважаю, що прийшов до свого розуму в результаті цього заходу було запропоновано, що така ж сила викликає як яблуню, щоб падіння на землю і місяць, щоб залишатися на низькоземному орбіті. Згодом ця причина утворилася на підставі закону універсальної гравітації, формулювання та докази якого було опубліковано 1687 р. Доля яблука залишається невідомою.

Nacaryabal Ну...

Джерело: