Я скажу вам секрет.
Не ідеальний.
Не випадково.
Не випадково!
Тексти пісень, а це означає: Лірики з пісні групи "Брести"
Це простіше залишити ... Сколите двері... Висаджування на ходових позовах, репроксів ... Оголошено та оголошуємо почуттям «ніки»... Здрастуйте і не говорячи... Забути і не пам'ятати... Для видалення з життя...
Важко триматися... Говорячи про вашу чуйність, небезпечність, страх ... Незважаючи на сильні почуття, перебування з іншими, слухайте її, спілкуйтеся та переговори.
Ми можемо отримати від інших. Ви не можете відмовитися від себе. І прийдеш до іншого. Ви приїдете зі звичними видами, почуттями, комплексами, страхами, відчуттями, проблемами та звичним способом їх вирішення.
Коло повторюється. З іншого боку
Навіть якщо ви залишите всіх, хто не розуміє вас, не почуєте вас, не приймаєте вас, не вірить вам. З усіх, хто не підходить вам, не відповідає Вашому образу, Ви все ще залишитеся з собою – не ідеально!
Важко триматися разом з іншими і самі. Зустрінемося з ним, зустрінемо і приймаємо реальність інших і реальність себе. Тим не менш, якщо Ваші почуття переважають. І вони відходять від масштабу, як в конфлікті, кожен намагається закріпити інші в гель-лаки, користь всіх слабких сторін партнерів протягом багатьох років життя разом відомо!
Залишаючись на зв'язку з іншими дуже складними. Вже один раз відзначив, що почуття і розум знаходяться на різних полях тієї ж лінії. В короткий час на даний момент на момент представлено більше почуттів.
Це вимагає можливості діалогу з іншими і в діалогі з іншими. Можливість зустріти, обговорити, знайти компроміс.
Не ідеальний.
Визначена здатність досить рідкісна, і, на мій погляд, є одним з найважливіших критеріїв для особистісного зрілості. Найчастіше можна спостерігати полярні позиції, суть яких полягає в ігноруванні інших або ігноруванні себе. У першому випадку, це означає, що бджільництво по відношенню до інших (стежка соціопата), в другому випадку, це означає, що поведінково по відношенню до себе. І про ідеалізацію і дитинства.
Шлях ідеаліста - це некоректна надія існування ідеального зв'язку, ідеального друга для мене, моєї душі, щоб бути затребуваним, іноді для життя.
Шлях психологічно здорового, особистої дорослої людини – це можливість приймати реальність, вміння вести переговори, можливість залишатися в ДІАЛОГІЇ.
Домовитися про те, щоб почути себе і інші і знайти компроміс.
А щоб зробити це, ви повинні залишитися, залишитися, слухати себе і інші, спробувати зрозуміти, що він хоче і що ви хочете. І тут ми повинні прийняти ідею, що Інше, що це таке. Він має право бути як він. А мета його життя не буде для мене і бути таким чином, що я хочу його бути! Відчуваючи інші, шукаючи його, виявляючи його особливості, вдячність і прийняття їх, приймаючи його іншість, не намагаючись його відновити. Це не просто, і для деяких це нездатний. Нерідко для цього все життя недостатньо.
Те ж саме відбувається в внутрішньоособистісному просторі.
Тут ми можемо спостерігати такі ж процеси, як в міжособистісному конфлікті. Тільки тут ми бачимо конфлікт, що не між собою та іншими, але між собою, і самою, конфліктом між двома частинами само. Одна з яких ідентифікована з І та іншими з не-І, не приймається І. Найпоширеніші конфлікти в самовідношенні – конфлікти між І-вантом та І-вантом та І-вантом.
Хочу відпочити. Просування навколо, не відповів на що-небудь... Я повинен працювати, розвиватися професійно, досягати успіху. Хочу їсти шоколадні цукерки, торти і я хочу бути тонкими і тонкими.
Кожен з частин має голос, за кожним є важлива потреба. Неприйнятна, невизначена, відхилена частина вимагатиме визнання уваги і в різних варіантах перерву в психічну сцену життя. Вони часто роблять так непрямо, обійтися. Перервувати через, маскуратувати як психічні і соматичні симптоми, несподівані дії, нещасні випадки. Вона буде помста...
Що робити?
І ось той же принцип діалогу – внутрішньоособистісний діалог – буде працювати. У разі міжособистісного конфлікту:
Повідомити - впізнати необхідність - прийняти - допускати - знайти компроміс - домовитися.
Дуже важливо зрозуміти, що все в мене важливо і необхідно. Немає нічого зайвого, немає поганого і добре. Установка «хірургічна» неприпустимо і навіть шкідлива. Припустимо і корисно - ставлення «христика» з прийняттям ідеї важливості і необхідності всього, що надається мені.
А для десерту дещо незвичайний і менш поширений (не схожий на широко відомий) пристойний близько двох половинок. Я б сказав, що це пов'язано для психологічно зрілих людей, тоді як традиційний для ідеалістів.
Не ідеальний.
Пристосування двох половинок
Філософ закинув яблуко в долоні, перетворився, шукаючи з різних сторін, і сказав глибоко:
Люди думають свої душі, як яблука.
до Що ви знаєте? - Його студент зацікавився.
- Точніше, половинки, - філософ відновлюється. Про це
Він акуратно порізати яблуко в два і покласти його на стіл. Вони вірять, що для кожної людини є ідеальною пара. Здається, що Бог, перед відправкою душі в світ, ріже їх навпіл, в чоловічі і жіночі половинки. Як яблуня. Так ці половинки блукають, шукаючи один одного. І вони? Як ви уявите, що? Яка ймовірність такої зустрічі? Чи знаєте ви, скільки людей там у світі?
- Лоти.
- Точно. Вони знайдуть один одного, а потім що? Ви думаєте, що вони зроблять яблуко і жити в миру і гармонії?
- Я. Чи не так? студентка дивиться.
до Ні, не схожий на це.
Учитель підібрав половину яблука і провів його до обличчя.
Ось дві свіжі душі, що надходять у світ. Як світова справа з людськими душами? Філософ укусу від однієї половини з скоринкою. "Не статичний. І жорстокий. Він подрібнює все самому. Один спосіб або інший. Нарізає шматочок, або укуси, або навіть затирає в дитяче пюре. Він втрачає другу половину і впав німий на деякий час, кинувши.
Студент похилий на два укуси і пожовтий нерв.
«І зараз» Філософія урочисто проголошена, «я зустріч!» приєдналася до половинок. Що вони вписуються разом? ...ЧАЙТЕ!!!
Погляньте на це, учитель взяв ще кілька яблук. Зріжте кожну навпіл, складіть два половинки різних яблук на випадковому, і що ви бачите?
«Не вписаний,»
- Зберігайте пошук. Поклавши дві різні половинки разом, він трохи обидві сторони одночасно і продемонстрував результат.
до Що ви бачите? Тепер вони утворюють пара?
Студент не подумав. Тепер вони ідеально відповідають один одному.
А світ не кусав їх самостійно, але разом!
Люди, які люблять один одного, стають одними: разом вони люблять життя і приймають удари долі разом, навчаються розуміти один від половини слова, підтримувати один одного і натиснути, щоб досягти успіху. І з часом деякі пари навчаються один від одного навіть звичок, стають схожими героями і гармонійно доповнюють один одного. Другі половинки не народжуються, але стають.
Автор: Геннадій Маличук