Учитель не міг дивитися студента, який був билений і придумав його!

Деякі діти, трохи відрізняються від інших, відразу ж стають жертвами шкільного богослужіння, предмета молотка своїх однокласників. Вже не існує місця, щоб почекати допомогу від таких студентів - вчителів і батьків можуть зупинитися лише на певний час. Для досягнення більш значущих результатів необхідно змінити дітей зсередини, починаючи з самого дитинства, закінчуючи ними старанністю і благородством. Один викладач поділився своїм незвичайним досвідом у соціальних медіа:

Я пішов в магазин до роботи сьогодні і купив два яблука. Під час занять діти і я сидів у колі, а потім я продемонстрував їх два яблука і попросила їх знайти відмінності. Це не дуже однакова форма, тим самим кольором. Одне яблуко може бути трохи меншим, ніж інші, але не було великих відмінностей. Діти мовчали.

Я взяв меншу яблуко, подивився на неї в дисгустці, і сказав: "Дві! Що таке непристойне яблуко! А потім прокинув його на підлозі. Я хочу, щоб я був божевільний! Деякі сміхалися, але найчастіше сідають на квадратні очі. Я думав, що вчитель повинен бути божевільний.

Я підібрав нещастяне яблуко з підлоги, подав її студенту сидять поруч з мене і сказав: «Зазирнути сюди, це міцне яблуко, не ви думаєте?! Зателефонуйте йому щось і кинути його на підлозі і дайте йому знати. Дитина дурно слідувати інструкції. «Не пропустіть його навколо, нехай кожен сказав йому кілька слів «добрих», а потім кине його на підлозі! й

Хлопці, я повинен сказати, вони відокремлені. Всім було достатньо креативності для ізоляцій: «У вас є непристойна шкіра, я не можу стояти!» Вашої мрії дуже короткий! Колір - це хрипка! Ви всі черв'яки! Уг! І так і так далі. Я відчуваю себе шкода для цього нещастяного фрукта. Я почав думати про те, як зберегти його. О, приїжджайте.

Коли поганий яблуневий прийшов до мене, я поставив його в своєму місці і знову попросив хлопців знайти відмінності. І знову діти знайшли важко відповісти – нічого не було видно. Неважливо, наскільки тверді вони кидають яблуко на підлозі, вона не отримала серйозних зовнішніх пошкоджень.

до 1 2 3 4 5+

Я забрав ніж і порізав яблуню, щоб вони не могли Дуже гарно виглядає всередині, звичайно, і діти похилого віку. О. А. Вов.

Тоді я забрав нашу «завдяки» і нарізав її навпіл (поганий яблуневий ще й проколювався в кінці). Всередині це було коричневе, все знеболюється нашими бджілками. Звичайно, ніхто не хотів його з'їсти - він виглядав знежиренням. Уг! Так розсмоктування! Я не хочу цього яблука! – це те, що звучать дитячі відгуки.

Я дивився на них в сюрпризі і сказав: «Не вдалося зробити це яблуко, як це?» Чи не це наша несправність, яка зараз вона збита і виглядає страшно? Ми зробили це... Чому не їсти зараз, hmm? Сепульче тиша... Після насолоджуючись ним на хвилину, я продовжував, хлопці... Що відбувається для людей. Коли ми дзвонимо, носимо і принижуємо когось, кидаємо їх на підлогу. Так само, як і яблуко. Зовні ми не помітимо своїх ран, але всередині, вірити мене, вони знищать. Ми знищуємо людей з Я продемонстрував, що яблуню загинув. - Що ми робимо один одному! Ми повинні зупинитися один на підлозі один раз і назавжди. й

Учитель не міг дивитися студента, який був билений і придумав його! Р

Діти не були настільки швидко! Всі вони почали ділитися своїм досвідом, розповідаючи, як боляче, це бути блідим. Ми всі почали лікуватися, а потім сміється. Після того, як клас, вони прийшли до мене, щоб захопити, а потім почали захопити один одному. Я так щасливий, що він отримав!

Учитель не міг дивитися студента, який був билений і придумав його! р.

Іноді дуже складно для дітей і підлітків зрозуміти біль інших. Дорослим просто потрібно допомогти їм.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження