7 речей, які повинні знати про викладачів У нас немає ідеї!

Напередодні такого теплого і сердечного свята, як останнього дзвінка, хочу нагадувати вам велику відповідальність, що викладачі та викладачі розміщені на плечі. Ви думаєте, що педагогічна робота обмежена для перевірки навчально-виховного матеріалу та проведення двох? Ви неправильно! Наша редакційна колегія пропонує Вам 7 речей, які, згідно з вчителями, кожен батько повинен знати. Не знаю!

1,1 км Учні лікують своїх студентів, як власних дітей.

Ви можете часто почувати вчителя, який торкнувся «другої матері». Чому ви думаєте? Так, бо вона дає сили і час для студентів не менше, ніж будь-який батько! На додаток до своєї основної роботи, учитель покладає у дитини хороші методи, навчає такі поняття як пунктуальність, відповідальність, чесність. Якщо з яких причин батьки не можуть допомогти вам у складній ситуації, ви завжди можете розраховувати на вчителя!

"Я хочу, щоб батьки знали, скільки я люблю своїх дітей. Я пишаюся досягненнями моїх студентів і сідла, якщо вони не здаються. Іноді мені здається, що я інвестую набагато більше енергії в них, ніж у власних дітей, вчитель зі значним досвідом.

2,2 км Вчителі діляться тривожністю та психологічними травмами студентів.

Дуже часто вчитель виступає не тільки педагогом, але і як психолог: підтримує, дає поради, допомагає вирішити спірні ситуації. У класі з’являється ще одна відповідальність. Учні, які стали суб'єктом позбавлення, життя важко, і тільки завдяки мудрості і такту вчителя, ситуація може радикально змінитися.

Освітлення вчителя: Я захопив багато ночей в рядку, що турбує мій 8-річний студент. Дівчинці довелося пройти через реальну пеклку: вона була ріпаку, заражена статево передається інфекції, а потім її батьки послав дівчину молодшим братам до школи-інтернату. Тепер вони всі живуть з тісом, але я намагаюся, щоб полегшити її біль.

3. У День вчителя довший, ніж ви думаєте.

Єдиний, хто насправді не лаціна є вчителями. Перевірити блокноти, підготуватися до олімпіади, допомагаючи з прибиранням або декоруванням офісу - і це не повний перелік обов'язків вчителя, які ніхто не говорить проголос. Поки ви перебуваєте в домашніх умовах, спостерігаючи черговий фільм або програма – вчитель, накритий з усіх боків, ноутбуків і виправдовує ваші помилки. А коли ви граєте з друзями у вихідні, вчитель пофарбує вікна в класі. Ярмарок досить?

“Коли студенти йдуть додому після школи, я повинен перевірити блокноти, зробити звіти, зробити плани, або писати газету для декількох годин. Вечори, вечори, вечори, вечори, вечори, вечори, вечори, вечори, вечори, вечори.

4. У Вчителі бажають успіх усіх студентів.

Так, так! Всі, не тільки студенти або діти з хорошою поведінкою. Виявляється, що викладач, як ніхто інший, знає, що з C-list також вирощують податкові інспектори, поліцейські та навіть пожежники. «Що, Марія Іванівна, ти перехрестя подвійного міцного знову? Ні, ні, що штраф! Ви краще розповісти мені багатозастосувальний столик. Якс є жартами, але викладачі дійсно хочуть досягти успіху.

Викладачі діляться досвідом: Коли я кажу, що дитина незвичайна, я дійсно вірю її. І якщо я зателефоную батькам до школи і поговорити про поведінку студента або класи, це тому що я вірю, що він може дійсно отримати краще.

5. Умань Гроші не найважливіше в житті.

Коли ви бачите, які викладачі зарплати живуть, ви розумієте: без любові до роботи, недостатньо. Не дарма професія вчителя називається однією з найскладніших і відповідальних у світі. Щоб навчити, запропонувати, заохочувати, покарати, виправити... все це і ще більше зроблено щодня вчителями, педагогами і вчителями. І якщо деякі 100 років тому, щоб бути викладачем, був визнаний дуже престижним, сьогодні слово "вчитель" нічого, крім пітності, не викликає. Ми сподіваємося, що держава повернеться вчителям до своєї колишньої слави та престижного статусу в суспільстві.

Викладач Московської школи каже: Коли я працював в медицині, я не міг уявити інше життя. Але як тільки я перехрестив поріг класу в один день, я знаю це, де я повинен бути.

6. Жнівень Викладачі – друзі батьків.

Звісно, не варто йти на природу разом з кожним днем, але всі батьки повинні пояснити своїм дітям базові принципи роботи вчителів. Щодня сім'ї стикаються з тим, що діти не розуміють, чому вони повинні піти в школу і зробити свою домашню роботу. Поки вчителька в школі говорить: «Learn!», батьки в домашніх умовах починають відчувати себе шкода для своєї дитини і дозволити їм піти в ліжко з ненаповненою домашньою роботою. “Карате, плавання, музична школа, пошиття та пошиття коло – де ще є уроки! Я закінчив школу. Це де проблеми починають варити. Тому батьківські зустрічі – це не просто нудний обов’язок, але створення контакту між батьками та вчителями на користь дітей.

Учитель відомих київських гімназійних застосунків: «Земля! Вчителі роблять свою домашню роботу не тому, що вони погані або хочуть катування дитини, але зміцнювати нові знання і навички. й

7. Про нас На всіх коефіцієнтах, викладачі роблять свою роботу, тому що вони дійсно люблять його.

По суті, вчитель не є професією або заняттям. Учитель – це покликання, спосіб життя і просто долі! Невисока лука для вас, вчителів!

«Учитель є однією з найскладніших професій, яка приносить як моральний досвід, так і величезна (немонетарна) винагорода. «Я пишаю, щоб бути викладачем!» говорить молодий, але досвідчений викладач.

Бажаю всім вчителям терпіння і здоров'я, а також, приймаючи цю можливість, щиро вдячні їм за турботу, терпіння і щоденну роботу! Чи подобається вам статтю? Розкажіть про це! Не забувайте вчителів.

за допомогою igenno ru