Як конфліктувати компетентно володіти репутаціями неконфліктної особи

Ви любите конфлікти, як я?

Ви знаєте, як боротися достатньо, щоб мати репутацію неконфліктної людини?

У нашому світі «конфлікт» дуже негативний емоційний багаж, який практично неможливо доторкнутися до теми без страху і стійкості. Так я збираюся спробувати очистити шкіру цибулі до ядра. Якщо ви не розумієте, не страшно. Зробіть це чітким.

Так кожен день, наші інтереси та думки, які вразили з людьми, які відрізняються від нас. «потенційні» конфлікти. На цьому етапі ще не було прямого зіткнення, але одна або обидві сторони помітили невідповідність. У разі, якщо ситуація не важлива для нас, рішення не брати участь буде прийти з себе і не викликати внутрішнього опору. Насправді, це не конфлікт на всіх, але просто інший неприпустимо, що світ є непристойним. Але уявіть, що ситуація важлива для нас, що ми говоримо про близьких, дітей, наші глибокі цінності, атмосферу на роботі або в сім'ї, і так далі.

На цьому етапі є два погані способи:

1,1 км Намагайтеся уникати конфлікту і переконувати себе, що немає. Ви не відчуваєте сердитися або сердитися. Не буде працювати, почуття не можуть бути персувані, вони просто існують. До тих пір, як ви не скажете "халва", у роті не вийде солодше. Що буде Пасивна агресіяй Влада змінити світ навколо вас, влада захищати себе, що народжується агресією, стане отрутою в собі. У зв’язку з цим буде всі ці «пошуки», які говорять за спиною, саркою і знеціненням, раптовою глухістю і забутістю, прийняттям, втратою довіри і просто токсичністю у відносинах. Саме тому важливо дати дітям конфлікт з собою. кип'ятіння в отруї власного гніву є банальним шкідливим для здоров'яй

2,2 км Закидати в бездумний емоційний вплив. Це, як правило, відбувається рано чи пізно, якщо було бажання уникнути конфлікту. Іншими словами, Коли пасивна агресія досить отруюється з-за кордону, вона все одно буде переповнена неконтрольованої відкритої агресії.й

Якими способами виникають страхи конфлікту. Так само страх, що живе з дитинства, коли намагатися суперечити нам, покарана таким чином або іншим. Коли немає досвіду ефективного, плідного, розвиваючого конфлікту.

Так не боятися. - Перша шкіра вниз.

Поверніть годинник.

У кожному з нас, досить просто, є думки, цінності і почуття. Сісти вниз і подивитися його спокійно з обох сторін. Давайте мені дати вам приклад: учитель пише свою дочку в зошита саркастика, розкидаючи коментарі. Дочка сердитися і втратити бажання вчитися. Учитель. Я:

• Почуття: Ангер. Почуття неможливого захисту дитини, безпліддя. Стійкість до моєї дочки. Груша розбиття. Груша шукаю іржі. Груда боляче малюка.
  • Значення та переконання: Діти не навчаються добре, коли вони приниження. Приниження особи неприпустимо. Учні повинні не тільки навчати, але і надати емоційну підтримку дитині. Для захисту дитини необхідно мати батька.
  • Думки, раціоналізація: Учитель, ймовірно, старик. Школа є результатом хакінгу. Викладач не схожий на дитину. Учитель - злий фольг. Викладач – травматична сама.

І тепер той же, якщо ви берете її позицію. Природно, це буде припущення, щоб перевірити їх – завдання наступного етапу конфлікту.Отже, вчитель:

• Почуття: Діти дратівливі. Батьки не доглядають. Дитина не показує поваги. Кожен смарт. Я так хворий.
  • Беліфи: Ви не можете навчатися. Дитина повинна бути в змозі впоратися з емоційною сферою. Емоційний догляд за дітьми не мій Учитель повинен бути міцним.
  • Думки, раціоналізація: Вони не можуть бути. Можливо, викладач не в пасивній агресії, і це його нормальний формат спілкування. Або, можливо, вважає, що батько індульсує у дитини і намагається відновити світовий баланс, приносивши доброту через критик.

Після того, як ми вирішили ці припущення, наступний етап:

ПРОФЕСІЯ

Дуже складова проблеми, як «пошукати свої припущення» усуває необхідність відразу ж кисть з фістами і бзооками. Ми не маємо мети вирішення конфлікту. Потрібно перевірити вступй

Для перевірки введення, Нам потрібні люди довірити нас і ділитися своїми думками і почуттями.й Тож на цьому етапі ми глибоко підкладаємо, з чіткою місією розвідки.

Ми будуємо рапорт, що означає Слухатий Ми слухаємо, і ми струшуємо наш вуса. Для того, щоб мати щось для прослуховування, потрібно поговорити. Вам потрібна дружня, доброзичлива розмова, в якій ваші думки, почуття і переконання ще не є, так що є можливість для всіх з них, щоб з'явитися на іншій стороні.

Я, наприклад, приїхав говорити про те, що «діти незабаром будуть іспити, ймовірно, зараз особливо важко?» Ви думаєте, що Tessa є набір для іспиту? Можливо, ви бачите деякі проблеми? Може бути, як батьки, можуть зробити щось інше? Я чув багато цікавих речей, які підтвердили мої припущення. «Діти потребують тиску, інакше вони не слухаються». «Діти відчувають, що вони нічого не завадять», і «дисциплін не приходять від образу,» і «Так, Тесса любить похвалу і відповідь, але це перешкода для класу і не добре для неї. й

Коли у нас є всі інтродуктори, ми повинні вирішувати для себе – шкіри три – що ми хочемо в сухих залишках?

Налаштування GOAL

На цьому етапі нам необхідно вирішити, що ми дійсно намагаємося досягти. Проведіть свою точку? Чи? Щоб вийти з перемоги? Як дістатися? Зміна динамічної?

Якщо ми бажаємо емоційного торжества «і розповіли тебе» – краще відразу забивати. Не варто. Або ж, ціна занадто висока. Необхідність бути правою краще вирішується з собою і з психологом, не з опонентом. Це заспокійлива рана, яка поширює розум.

Попри те, що ми всі свідомі і розумні, мають справу з пристрастю і бажанням бути правими, бачили всі точки зору - і все ж хочуть, щоб бути нашим способом.

Тут є важливе рішення – це можливо, у найкращому сценарії справи, змінити віру та емоційний стан опонента? Якщо це не може бути зроблено, немає шансів, не існує навіть невеликого шламу сумнівів у їх світогляді – тоді ми приступаємо до рішення. Скарга? Запишіться на ваш бос? Ми кинути? Розлучення? Будь-який Визначте, що конфлікт може бути вирішений лише шляхом усунення одного з сторін.й

Що таке надії? Що можна отримати? Що таке бажання і сила вибити?

Потім наступна шкіра.

Будівництво нової реальності

Ми регулярно отримуємо запити від потенційних співробітників. «Ваша вакансія є ідеальним для мене», «Це варіант дуже підходить для мене». Що таке неправильно? Це право, що не фокусується. Вони говорять про те, які питання до них, а не які питання мені. Тож я не готовий чути стік. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Що важливо для інших - це дратівливий перешкод. Ось чому ви ще не знайдете. Є лише опонент конфлікту та його реальність. І ми змінимо його.

«Такеда так тягнеться до тебе», я б сказав, що вчитель, який готовий слухати, «я думка така важлива, вона бачить вас як наставник», «це так важливо для того, щоб почути підтримку від вас», «Я б сказав, що часто говорить про вас, про те, що ви навчаєте», «Я думаю, що це так чудово, коли дитина має вчитель, який є її істинним другом і супутником», «Ми часто спробуємо допомогти їй навчатися, але вона разом з вами без підтримки», «Ви дуже важливо для неї, вона ловить своє кожне слово», - сказав я б. І, можливо, був невеликий ектонічний зсув, і в вівторок ранок учитель побачив не дівчину, яка хоче писати цегляну настість, але ще, живу дівчину, яка досягла її і слухає її. І, можливо, вона буде говорити про іншу мову.

Наша мета – змінити світогляду супротивника. Зупиняючись, що побачила дружина, приступний батько, поганий працівник. Стати другом, художником, оповіданням.

Власне, конфлікт.

Якщо всі попередні етапи пропускаються, то цей етап відбувається самостійно. Ви можете чути. Ви висловите свої побажання і сумніви в нетоксичному порядку і опонент погоджується спробувати.

Якщо ви зміните зображення світу, вам просто доведеться його пофарбувати. Зробіть справу з викладачем про інше підключення. Зробіть угоду з чоловіком, що ви будете робити це наступного разу в таких ситуаціях. Узгоджуйте з босом, щоб перевірити вільний графік.

Насолоджуйтеся змінами Ваших відносин в результаті конфлікту. Так, він був конфліктом, зіткненням думок, але конфлікт був відіграний у ноти, з кращими переконаннями всередині.

Якщо він не готовий слухати

Не дуже багато людей. Більшість просто захищають кров і правду. Якщо вони розуміють це, вони будуть слухати. Але так, це буває, що або їх захист занадто цегляний, або не існує сил для його обробки, але ні в якому разі. Не без прямого зіткнення.

Далі є два простих принципи:

• Вважаю кращих людей, незалежно від чого.
  • З повагою,

Дуже часто мета - їсти. Особливо в конфлікті з шкідливим, токсичним, важким супротивником. Це свого роду перерозподілу для всіх поганих речей, способу емоційного балансу. Це дуже важливо для наших почуттів, тому я хочу, щоб піти в тихе місце, і сказати все це: «Ви життєрадісні, ви побачите, як все падає окремо, а потім ви торкаєтеся». Сама, не мій супротивник. Ви можете, звичайно, опонент, але тоді він буде сказати, що ви, насправді, фольго і все те ж. І це не радісно.

Нехай буде розумним. До ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ без викладання. Захищайте себе і отримайте від емоційних мес. Конфлікт - ваш захист. Не намагатися трамваїти його, але спокійний, впевнений захист її боку, майже як докторська дисертація, не ковбаси.

Гідність. Непристойність на даному етапі подає насіння зміни. Все насильство в світі спрямоване в першу чергу приниження гідності. Всім насильством світу затіняє почуття людської гідності. Я можу бути забитий і загинув, але я не можу бути змушений повернутися вниз. Якщо всі раптові є достатньо міцності (і якщо недостатньо, то нічого страшного, ми людина), краще сказати ні і залишити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Зручний простір, не курить.

Але це питання призначення. Завжди справа призначення. Помста?

Як побудувати себе нову майстерність – можливість конфлікту?

Автор: Ольга Нечаєва

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.womenfrommars.com/category/thoughts-aloud/