6 Zen буддійських Історії, які допоможуть вам побачити світ в новому

Зен - ніжна справа! Великих майстрів за століттями складаються дивовижні оповідання або стали головними героями таємничих легенд. Кожен з них схожий на вишневий фрукт: ми їсти соковиту солодку пульпу, але відкинути кістку, але це з неї, що красиве дерево може один день рости.

Веб-сайт Він ділиться красивими і незвичайними історіями Зені, зміст яких можна сперечатися і знову.

Зен майстер проживав у невеликому хатині біля підніжжя гори. Одного разу у хата захопився тифом і знайшов там нічого не крадіжки. Повернувшись, майстер спійманий злодій. "Ви приїжджаєте до мене, - сказав він вагрант, "і ви не повинні повертатися назад порожнім." Будь ласка, введіть свій одяг в подарунок. Тиф був струнким. Він взяв свій одяг і залишив спокійно. Майстер сідає голий, захоплюючий місяць. "Поор хлопець", - сказав він думливо. Я хотів би дати йому цей красивий місяць. . . ?

Якщо ви любите, то любите відкриті монки Твенті та одну пн імені Ешуна медитація з вчительом Зен. Ешун був дуже гарним, незважаючи на те, що її голова вирізати і її одяг був скромним. Кілька ченців таємно впала в любов з нею. Одне з них написав її любовний лист, наполягають затребуванню приватної зустрічі. Ешун не відповів. На наступний день викладач провів заняття з групою. Коли він був закінчений, Ешун стояв. "Якщо ви дійсно люблю мене, приїжте і повісити мене."

Природжена дорога Монкс Танцань і Екідо колись прогулялася муди дорога. Дощ. Проходячи минуле перетину, вони зустрілися з гарною дівчиною в шовковому кімоносі і шарфах, які не змогли перетнути отвір. "Ком на," Танзан сказав їй відразу. Він взяв її в руки і перетягував її через грязь. Ekido - сказав нічого і залишився безшумним, поки вони підходили до храму. Він не може бути більш стриманим і сказав: Ми монахи повинні триматися від жінок, особливо молодих і красивих. Вони небезпечні. Чому ви це робили? "Я пішов з дівчиною там", - сказав Танзан. - Ви все ще драгує її?

Знайте його, як провести час. Він відчував, що він витратив занадто багато годин в офісі. Учитель написав 8 китайських персонажів і дав їм чоловіка.

Цей день не відбудеться двічі.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Цей день ще не прийде.
Кожна хвилина є неоцінним скарбом.

Це правда? Учитель Зен був відомий серед своїх сусідів як чоловіка, який жив безхилого життя. Далі йому проживала красива дівчина, батьки яких володіли продуктовим магазином. Одного разу вони виявили, що дочка повинна мати дитину. Вони були лютими. Дівчинка відмовилася від імені батька дитини, але після того, як багато псуазії називають вчителям. У небезпекі його батьки прийшли до нього. "Я, що правда?" - сказав він.

Після народження дитини вона була привезена до вчителя. За цей час він втратив всю повагу для інших, які не турбували його на всіх. Учитель в оточенні дитини з турботою і теплом, забрав молоко для нього з сусідів і все, що йому потрібно. Через рік дочка все ще не могла стояти і розповіла батькам правду: батько дитини був молодий чоловік, який працював на рибному ринку. батько і мати дівчини негайно пішли до вчителя, попросили йому прощення, пригнічений йому на довгий час і попросив його повернути дитину. Він поглянув їх. Коли він дав дитину, він сказав: «Я, що правда? й

"Ви можете почути клапт двох пальм, як вони вражають один одному", - сказав Мокурай. Тепер покаже мені клапт з одного боку. Тойо лучений вниз і пішов до кімнати, щоб подумати. Почула гуша музика з вікна. "А, я отримаю це!" Він проголошений. Наступного вечора, коли його вчитель запитав, щоб показати йому клацання однієї руки, Тойо почав грати гуша музика. "Хет-но," Мокурай сказав: "Це не збирається працювати взагалі." Це не просто одна ручна клітка. Ви не розуміли його на всіх. Подумавши музику в дорозі, Тойо пішов до тихого місця. Він повернувся до медитації. «Що таке клапт з одного боку?» Він почув водопровід. "Я отримую," Тойо думав. Після того, як перед вчителям наступного разу, Тойо продемонстрував, як водяні краплі. «Що таке?» запитав Мокурай. Це звучання крапельної води, але не долоні руки. Продовжити."

Тойо meditated in vain, щоб почути клацання однієї руки. Почув звук вітру, але звук був відхилений. Він почув сова кричу, але звук не придумав. Більше десяти разів Тойо прийшов в Мокурай з різними звуками - все було неправильно. За майже рік він став, що може бути клаптом однієї руки. Нарешті, маленький Тойо затримував справжню медитація і зашифрований звук. "Я не міг зібрати їх більше," він пояснив пізніше, "так що я отримав звук без звуку." Тойо розумів клаптю однієї руки.

через pixabay.com