Дмитро Басій. Якщо я був в театрі за гроші, я не буду в театрі.

Анатолій Голубовський
98924531
Згідно з театральними легендами, ви пішли в театр на п'ять років, як вільний глядача. Покажіть мені, як ви встигли залишитися на іншій стороні етапу протягом п'яти років. Чи був інтерес до гри оригінальним, або був його в процесі?
Зацікавлення в театрі було не більше середнього громадянина. У «чорній площі» потім відіграв мій друг – Наталія Степаненко. Вона сказала мені і вона запросив мене до театру. Він був «Талес Тіредних міст». Продакшн дивився мене. Я ніколи не бачив нічого, як це раніше, так реальний, так званий. Я пішов до Чеки. Я пішов, щоб заповнювати недійсним. На експериментальному етапі на бульварі Шевченка відбувалися декілька виступів. Не був присутній камерний етап, а не Великий зал в будинку художників.
В основному імпровізація. І змінив своє сприйняття театру. Після того, як рафтинги, чисте імпровізація – це формат, коли практично немає кордону між глядачам і актором, коли ви відчуваєте, що ви самі берете участь в цьому... такі я не бачив в будь-якому місці. Або вступні іспити, які можуть бути присутніми спостерігачами.
Мет Анатолій Миколайович Нелов. І так, в п'ятий рік він, до речі, каже мені, "Діма, робити це". Я повинен сказати, що я не знаю, що на мій погляд. Я відповів: Анатолій Миколайович, чому я повинен? Я зрілий чоловік. У мене є робота. Немає часу для занять. Ми не знаємо наших можливостей. Якщо ви хочете зробити все, ви завжди знайдете час. А Неєлов продовжив, "Ви не збираєте жодного місця." Попереду. Вам буде потрібно в житті. Ви працюєте на місяць або два, якщо вам не подобається, ви залишите.
І Наташа в неісоні Неєлова також засуджує. Екзамен - день після дружнього весілля. Я з'являю в злегка "втомленому" стані, хрящі і кашлі і, тим не менш, пропустіть іспит. І Я. У той час я був далеким від думки про гру на сцені. Він був фантастичним.
Я маю на увазі, ви не мріяли про театр.
- Ну, як я можу сказати, що? Наприклад, як дитина, ти дивитися фільм – «Три мушкетери» там або «Кортик» і думають: «Чого було сказано, я б закінчити його тут». Про цей рівень, фантазія, але нічого більше.
Що робити перед вступом в театр?
- Я нічого не робив.
- Натюрморт.
- Я був посередині. Не можна робити з творчістю.
Тепер, згідно з сайтом Чека, ви берете участь у 25 виробництвах.
- Власне, 45. На даний момент це 7-8 виступів на місяць.
-Особливе. Ви маєте час на будь-який інший, ніж театр?
- Не дуже. Заробляючи життя. А крім задоволення від гри, є щось інше в житті.

до Чи є це комерційне, кіно?
Щоб заробити гроші в цьому полі, потрібно копати землю носом. Загартоване лиття, хребта і хребта. Не доглядати. І це не ремесла для мене. Я думаю, якщо гра була ремесла, я втратив інтерес до неї.
- Я маю на увазі, це просто високий.
Я б не був в театрі.
- Ви не розуміли. Неелов, можливо, в кожному вступному іспиті говорить, що якщо ви прийшли сюди через гроші, ви отримали неправильну адресу.
-Так. Люди, які стають зірками і заробляють серйозні гроші. Ви знаєте, хто прийде. Знову це досить важкою дорогою.
- Адже Ви не захочете на кіно, бо вам потрібно "вирізати землю" або не цікаво, не підійде рівень?
Я зацікавлений в кіно, але як експеримент. Я спробував – я похилий в серіалі, один раз – в великому кіно, Біла гвардія. Це не дивно. Але щоб відчути і побачити, як дійсно великий фільм, він вийшов. З величезним бюджетом, крутим зйомким. Так тепер, якщо вони запрошують мене до серії, я швидко. Я не погоджуюсь. Якщо умови є правильними, я бачу, якщо він перекривається театральними постановками. Якщо це океї, то так. Але я не чаю цю роботу, я не роблю це для життя.
- Ну, я б не сказав, що це швидко. Це нормально знати ціну.
-Так. Але, на жаль, є багато дівчат і хлопчиків, які готові діяти нічого. І вони підірвали ринок. А коли я відповідав питання «хто мало» такі збори, то стає незрозумілим, чому я повинен витрачати день на 300-400 гривень.
-Курилко, Вася Голованов, Данилюк, Поліна Голованова. Вони, крім театральних заходів, ведеться на радіо. Чи не бажаєте ви спробувати себе в такій ролі?
-Надія. У мене є дефект мови, я знаю, що це добре і я не намагаюся отримати на радіо.
Недолік є спірним питанням. Якщо ви слухаєте деякі з лідерів...
до Це бізнес. Як мінімум я буду чесним з собою. Не шахта. Коли ви слухаєте Васю Голованов з чітким, заданим голосом, відмінним оповіданням Леша Курілько, ви розумієте – так, це їх бізнес. Мінін відрізняється.

до До речі, Курилко. Минулого року у виробництві на День Народження Неелова, Кляцкін вступив до щирої заздрості для Олексія. Скажіть, і актор, і письменник, і режисер – все з ним. У вас є це?
- Чи ми будемо говорити про роботу Курилко?
-Надія. Він просто поповнений розмовою.
-Окай. Добре, це гарне питання. Коли людина говорить про те, що він не ревнощий, він крокується. Кожен ревній. Людина природи. Я хотів би бути популярним, як він є. Але я знаю, що моя влада добре. І маю аудиторію. У мене вже є. Ось чому це не заважає мені. Заздрість особливо помітна, коли людина обмежена в чомусь. А потім замість творчості починають поливати когось. Це, щоб обговорити Курилко, або Неелов, хтось інший. Я кажу, "Так, це". Але Нелов створив і підтримує цей театр. З дуже важкою контингентом. Йдемо і робимо те ж саме. Або напишіть книгу. Так, кожен говорить один одному.
У діючому середовищі це, ймовірно, неминуче.
-Так. Але я просто не хочу, щоб невідкладна потреба. Я просто не можу тримати. План місяця. Для сезону. Я планую зробити два нові шоу сезону. Останній сезон, він працював. Не в минулому. Хочу повернутися до рівня двох.
- Ми чекаємо.
Коли ви прийшли навчити клас Костова, любили його. Misha є великим тренером і він скоригував свої мозок для багатьох людей, включаючи мене, хоча я старше, ніж його. Але коли ви давали заняття, Слава Ніконора, вона додала деякі нові обличчя до навчання. Яке ставлення до цього процесу?
- Я люблю навчання. Lena і Misha (Kostrova) часто запрошують мене, але потім rehearsal, потім продуктивність ... Я хочу пройти. Я не можу викликати його навчання. Я просто трохи божевільний, і це те, що я хочу поділитися.
до Ви маєте на увазі поділитися своїми бамперами? Що про власний гурт? Кляцкін, Костров, Басій.
- Я, ймовірно, не встиг за це. Я не думаю, що він ще має багаж. Необхідно побудувати свою структуру, систематизувати вправи. Насправді я даю ті вправи, які я навчався в Чека. Я ще не зрілий.
до Які жанри ви віддаєте перевагу?
Я не дозволяв грати в чистому імпровізації, і я не особливо охоче. Я відіграв чотиринадцять разів, але це ще страшно. Я боїться "чистий". Мій мозок працює по-різному. Мені потрібно перетравити, зрозуміти, а потім дати. Я не можу думати швидко, як Кулілько, Голованов, Данилюк... Не мій жанр.
- Ну, є рафти, мафія. На одному з зимових рафтів ви загинули всіх, шукаючи штани і намагавшись зробити друзів з ними.
- Так, рафти і мафії є шахтними.

до Що ви дійсно боїтеся? Так в гру. Я, наприклад, дика боятися безпорадності, пов'язаної з хворобою.
- Втратити сенс життя. Поки мій син народився, я не можу сказати, що точка була. Я отримую. І тепер він виріс, розмовляючи навколо. Пам'ятайте, що жарт, "Тату, ти мріяв про щось?" Так. - Що сталося в мрії? - Сидіння поруч з ним, запитуючи питання. Якщо Бог заборонений, то це найгірше. Коли я прийшов з лікарні до виступів, я теж, звичайно, боявся – що робити, якщо я не можу? Але це страхи.

Чи є у вас серйозний «спокійний» перед театром?
до До цього ступеня, до такого тремтіння, немає.
до Ви не знаєте хобі?
до Ні, чому ні? Спорт - в школі, інституті. Театр в школі. Але це спосіб.
- Для bigotry?
- Фанатизм не слово. Я ще досить прагматичний і розумний навіть у своїй роботі.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Також є ведмедя. Тобто, його позиція є відсутністю затисків і праці, праці, праці. Як ви думаєте про це?
Я не знаю, як чесний Нелов з цією оцінкою. Він також знає, як побачити людину. Наприклад, побачив мене. І багато іншого. Ми завжди граємо в житті. Але таланти, щоб грати на сцені, ймовірно, повинні бути.
до Чи не ви думаєте про політику? Зовнішні дані доступні, ви можете чітко говорити.
- Бог заборонений. Друзі знайомі в структурах і органах добре і корисно. Але не себе.
- Скільки друзів?
- Лоти бутонів. Ви знаєте своїх друзів. Я не пам'ятаю, де я читаю його: Так відбувається, що вороги завжди перед нами, і родичі і друзі за нами. Ви повинні бачити ворогів. Але іноді варто звернути увагу і уважно дивитись на тих, хто за ним. й
до Найвибагливіші речі про театральне життя. Ваш вибір.
- Ну, ви можете сидіти до написання книги.
до Чи не ви?
- Рано. Я знову забираю.
до Це право. Шанс.

Я подарував два шоу на тій же ніч. Один в Будинку художників, другий в камерному залі. У мене є епізод на початку і епізод наприкінці. «Зроблено щастя». А в Палаті – «Запрошення до світанку». Я відіграю епізод відкриття вдома, я пішов. Курилко – це компенсація і боятися, що я не встиг за остаточний монолог. І ніхто не попередив його заздалегідь. Нелов бере відповідальність – «Я буду контролювати все». Показ починається і закінчується практично одночасно. І ось фінальна сцена в Палаті. Сцена важка, граючи психічно хвору людину, складна трагільна роль, аудиторія заспокійлива. Я все в білому кольорі. А в фінальній сцені в Великому залі є інший костюм. Вже готовий. Neelov дає команду: "Файл - і швидко в будинку" - "І змінити?" - "Не потрібно". І так, як тільки світильники починають виходити в Палаті, Нелов захоплює руку і перетягує мене. Я виходжу на вулицю, як я був, все в білому, люди перетворюються, не до того, щоб запустити вхід в службу, запускати минулий вхід на сцені і почути, що його слова говорять актора, який має текст після мене. Я маю на увазі, мій монолог вже пропущений. Я бігу в гардеробну. Заправка - стадія. Я не можу говорити. Дихання вниз. Ну, як я можу, на видиху, скажеш його слів. Все сподобалося. Вони сказали, що це було настільки вражаючим, як я жити мій... Ось як я увійшов в історію театру, як і перший актор, який грає в двох п'єс одночасно.
Про епізоди і маленькі ролі. Як ви думаєте про них? Чи болить ваш его?
- Я люблю їх. Я думаю, що ви можете бути яскравими і незабутніми в невеликій ролі.
- Діма, я бажаю вас двома.
до Дякую, Я спробую. Побачити вас на шоу.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное