Fima Beitler: «Надихати себе не просто»

Анатолій Голубовський

Fima Baitler – актор Black Square Theatre і майстер звуку. Людина, яка знайшла нішу в житті, але шукає цілі та рекомендації

- Почнемо з яйцем. Де ви прийшли, де ви зрости?

- Народився в Києві. Він виріс періодично тут, а потім в Ляховичах Брестської області в Білорусі. Батьки на літо приймали туди бабуся, мати матері, землю її вниз. Були літні битви.
- Чи відомі Ляховичи? Фортеці, історичні інтереси?
- Не так, як я знаю. Тільки тому, що він був заснований поляками. Найближча фортеця – Брест, а в Ляховичах, серед визначних пам’яток – молочна рослина, районна лікарня та обеліск до загиблих солдатів.

до Що про битви?
-Як це? Ми були друзями на вулицях. І ми маємо сім дітей на вулиці. Плюс музина. Все почалося з солдатів. Гума, пластик. Бетон незакінчений. Тоді були мечі, зрізані з лиж, бігли з кісточками "Кія", з кісточками "Сір!"

до Так ви, хлопці були добре?
Що ще ви робите влітку? Коли сонце працює. Футбол, війна, дартс. Коли дощ, або їзда велосипеда в шпинделі або читання. Тому що не було нічого дивитися на коробку. Моя бабуся дивилася на новини та телешоу.

до Де ви зрости в Києві?
- Шевченківський район. вул. Пимоненка. Район без р. І двір без двору. Спочатку був дитячий майданчик, який переніс багато разів від місця до місця, тому якщо вони збиралися, то за будинок. Біля занедбаного будинку. Знову існує величезна варіація у віці. Так не було задньої партії.

Чи був він бійцем або сином матері?
-Ні? Ні. Я ніколи не скаржався, коли щось відбулося. Але сказати, що винищувач не є. Я досить евакуйований, знайшов шляхи переговорів, щоб уникнути конфліктних ситуацій.

- Гени?
- Найімовірніше, ніж ні. І відсутність підтверджених бойових дій. Не знаю, як це зробити. Я все ще шукав мирного рішення.

до Що таке юдо?
Тато використовується для приготування самбо. У нас була розмова. І, ви знаєте, що все -- розмова, kimono, кунг-фу фільми, які я використовував, щоб дивитися як дитина, це свого роду перетворилося в бажання піти в юдо. Футбол не мій, музика не дуже цікава. До цього було плавання. Навіть акробатика в самому ранньому дитинстві. Якщо я вибрав бокс, можливо, речі пішли по-різному. Це боротьба, яка має свою філософію.

Чи існує вибір на користь боксу?
- Ну, це дитячий розділ. Або як мій мама зробив. Вона приніс мене в Сокіл. Ми чекали, ми дивилися, я не схожий на це. Я хотів би його. І як тренер Юдо є нормальним, і вартість хороша, і не далеко від школи. І в наступному номері є фістинг бойових дій. Спочатку я хотів піти там, але потім я подивився на хлопця, який вийшов після тренування - і змінив мій розум. Ні, боротьба, особливо з моїм тілом і моторними навичками, ближче.

до Чи можна назвати це дитяче хобі?
Ну і... Запуск на колінах, граючи американський футбольний тренажер з м'ячем, наповненим піском. Я потім спробував навчатися в інституті, але не вирощував разом. З тих пір тренер мав дуже просте завдання - чекати тестів і отримати готівку.

Яким було відносини з батьками?
до Звичайний, я думаю. Мама любить, Дад команди і робить вас щось. Ми говоримо про нашу маму, і наш батько є генієм і завжди вірним. Моя тата - інженерний геній. Він прийшов з ноу-хау в автоматизації. Він був блискучим на його площі. Він прикріплюється до свого бізнесу, до його місця в ньому. І я завжди підштовхував ідею, що є певні правила життя, щоб дотримуватися. І я ще не дуже добре на ньому. Особливо це, так як середня школа: «нормальні люди сплять вночі. й

- Коли і як відбувався фосцинація з звуком? Музика?
- Я тільки послухав музику в перший раз. Велика кількість записів в будинку схильна.

- Жанри?
- Ог. Почати з Beatles, Queen, Deep Perple, що Dad прислухав.

до Старі жекбони, будь-який шлях.
-Так. Plus Robertino Loretti, класична музика, записи синього журналу. Від сусідів було багато. Від дитячих казок до джазу. У той же час улюблений запис «Зірки на сороках» – такий дискотека. смішний. Я почав запис на сім. У Лааховичі з'явилася касета радіостанція. З функцією запису, старий мікрофон MD-200. Як транслюється в радянському апараті. Пластиковий. Ми зібралися разом, і якщо ніхто не не був, то продиктував касету кілька порад пісням, таких як: «Привіт, сьогодні це дощ зовні, в місті Лаховичі перевалки, слухайте щось, наприклад, Михайло Джексон». А в той же час ви перетворите цей Джексон на інший рекордер стрічки. А ви не записуєте з касети до касету, але з мікрофоном через колонку, щоб ви могли почути, що інше джерело грає. Потім касета було передано від руки до руки або перетворено на повній потужності на стрічці рекордер, що видається з вікна. Вони були втілені до цього.

- Баша на що?
- Поверніть його на всіх. Ми були сміятися, звичайно. Але для того, щоб вигнати людей не навіть креативності, але стипендії.

- Ну, я не знаю. Життєвість часто починається з припливу. Добрий день Починався в сім, а потім? Чи ви розвиваєте себе?
до Це точка. Не було багато робити з звучанням. У першому році він допоміг знайомим-KVN-працівникам зробити ріжучі, переривання, адже він зумів завантажити кварку кубику, один з перших звукових ручок. Я дистильована музика з касетів до mp-3, пішов до школи постійно з гравцем.

до Інститут вибрав який?
-КПІ. Київське кенель ідіотів, як я торкнувся його.

- Спеціальність?
-Факультет інформатики та комп'ютерної інженерії

- Чому це вибір?
Батьки + школа + товари, які всі зламалися разом. Три роки після спеціальної англійської школи – 142-ї ліцеї, в якій я мав потрійний в основній темі – алгебра – спочатку, і до одинадцятого класу вони вважали, що я не входив в першу рівні факультетів. Я не буду? Natee є одним з кращих точок по потоку. До речі, це моя звична практика: до тих пір, поки смажені роостерні біти, я не відьмаю дуже багато.
Мама не штовхала багато. Дад тільки Політех. І бажано, це спеціальність. Друзі, викладачі комп'ютерних наук, які сказали: "Ви добре на ньому". В принципі я можу вибрати будь-який факультет.

- Ви не знаєте, що вам сподобалося?
- Я ще не маю.

Найяскравіші спогади школи
Був театральним клубом в той же 142-й ліцеї, в той час як викладач, який його працював. Першими театральними постановками для молодшої старшої школи, де у нас була повна перерва - навіть яйця зламали на голову в фінальній виставі. «Лідери кока-Кола» припинили, почали перерахувати бренди українського лимонаду, для чого я отримав яйце на голові. Пророк дитини. Реклама вітчизняного продукту і отримання удару на обличчі для нього) Я був людиною, який був не схожий на A-Class. У 8-му «Б» і «Б» набрали збірну хребту, всі новачки, а в «А» були боригіни. І все це «це ліцей», з почуттям внутрішньої переваги. І я сказав hello всім, не постраждав від зайвого стилістичного вирівнювання - не слідувати моді, наприклад, пішли класом з квадратною шкіряною брекеткою над плечем, для якого я був нікований Plumbing Man, він був смішний ...

до І були перераховані "хосен" в "Лондонські дівчині",
-Надія. Це ставлення до людей і світу навколо них.

- Ви не відчували їх?
- Більше того, що. Я знаю, що для того ж відповіді вони отримують більш високий рейтинг. І контрастний. Особливо в перший рік. Під час зустрічі батьків, в Малій академії наук було порушено дади класу А та мами. Він повинен підтвердити свій статус. Так, на заходах, які підтверджують її, завжди були більш нові Наш клас делегував 14 осіб з однаковою фізичною олімпіадою.
У перші дні дослідження для надмірної зручності, що пропускаються в обличчя, бо є речі, які я не можу адекватно реагувати на. Що я можу отримати пізніше. У школі, однак, була тільки одна велика боротьба - перед випуском. Який нарешті переконаний мене, що не є справедливими бортами. Ти можеш зробити все так, щоб людина не підійшов, або не бореться, дайте людину, яка хоче і залишає.
Але. Я ніколи не був викликаний режисером або головою. Після того, як в елементарній школі, він заливається клеєм на джинси хлопчика і я був досить нахилений домашніми. Гроші були надані, і це було для інших цілей. І так, без серйозних конфліктів.

до У школі пройшов театральний клуб. Ви входите в стадію і звук в інституті?
Я хотів би бути трохи jerk в коледжі. Зіграно ради роль гри. На парах періодично відіграють переваги. І другий рік був своєрідним періодом в житті.

- Що?
По-перше, велика неформальна компанія. Величезна музика. Для мене, коледж є піком мого пиття. Я відвертаю багато в моєму другому році. Продається клас. Випробувано. Всі, однак, сказали, що він був просто переданий від бюджету до контракту, оскільки він пропустив багато. По суті, вони хотіли виключити мене за «нездатність» і пізнішу доставку ряду робіт. Я закрив все, але на бюджеті навчатися далі не вдалося. Принаймні за версією декана. Природно, це впливає на сімейні стосунки і все інше. Тому що в цій ситуації вибір був наступним чином: не навчатися і сховатися від армії за гроші або без них, або все ж приймати навчання. У Сім'ї рад вирішили, що армія не була шахтою і повинна продовжувати навчання. Я не сказав нічого, тому що це було страшно. Я дуже не хочу приєднатися до армії. Я ще не хочу. Хоча, якщо я повинен ... З іншого боку, можливо, це буде дисциплінувати мене. Тому що у мене є проблема самодисципліну. Я не можу змусити себе робити нудні речі.

до Що таке підключення? Коли ви виконуєте роботу, що змушує вас хворіти, ви повинні змусити себе?
- Зачекайте другий! Що таке символ і сила? Нелов любить повторювати це, і батько нагадав мені періодично: «Це можливість робити монотонні і нудні речі, необхідні для досягнення результату». Добре, або ж виснажливе важко працювати цікаво для себе.

до Ось тут. Так ви можете переконувати себе в будь-якому бізнесі: це нудна робота, але необхідно для досягнення мети. І рухайтеся в неправильному напрямку. Або за цю роботу, скажуть, вони платять толерантно. І все це замість того, щоб зробити творчість, яке за визначенням є більш енергоінтенсивним і трудомістким. І це дуже легко ковзати в дику, захоплюючу рутину.

- Так, просто. І ось ви бачите почуття пропорції, життєвого досвіду і так далі. І якщо ви якось навчитеся виконувати такі дії, то ж очищення, наприклад, або ...

Ми ризикуємо випаровувати бокові лінії, але тут... Моя найдавніша жінка завжди вдягала таких дій і виконав їх, якщо вона повністю змогла. Але до свого обраного бізнесу, до чого він зацікавився (він дуже спеціалізованим програмістом), він дав майже весь вільний час. Покинувся п'ять років до першого результату. І пішов він. Зараз No 1 у своїй галузі в світі, створеному бізнесом і всім, що йде з ним. Але це не стосується додаткових питань в принципі. Навіть при побудові будинку я був рідко відволікав. Таким чином, приклади створення монотонних, нудних речей в зонах, які не мають відношення до вас.
-Так. Але ваш син мав мету, і він збирався. Коли десь, навіть попереду, є точка, ви можете піти до неї. Але коли є тисячі точок і потрібно вибрати один. Я працюю в Sound Square протягом майже десяти років. У десять років ви можете стрибати в будь-якому місці. Я роблю більше, ніж що я роблю зараз, я не робив багато.

Чому? Чи не можна побачити, куди піти або не вистачає амбіції?
- Я не амбітний. Я просто jerk. Іноді виникає бажання сказати: «А, як добре Fima is.» Але немає постійного імпульсу вперед. Я не піклуюся про випуск як професіонала. Про те, як я працюю на звукі. Що робити події? Або написати програми. Я ніколи не сказав, що я був загальний сит. У відео, де вони сказали. Я сказав, що я отримав, що я замовив. Помістіть на пару годин. Мені дуже важко визнати, що я зробив щось неправильно, коли хтось інший голосував. Незважаючи на те, що я можу критикувати себе і придумати букет набагато вигідніші варіанти виконання.
Так, про амбіцію. У десятку років до того, як був конкурент, поки не виникло альтернативне завдання - "Фіction" в "Caribian", touring Program, я нічого радикально не зробив. Як тільки з'являється завдання, я відразу починає вчитися, знайти щось нове, виростити, в кінці. Якщо хтось знаходить це нове і вдається заражати мене, я збираю його і пожовти його в повному обсязі. Але придумати про те, що я не знаю. Надихаючи себе непросто.

- Як тільки знову, ви робили звук професійно в коледжі?
-Надія. Я був поруч, щоб говорити. На концертах КВН та подібних заходів. Він звернув веб-сайти, фотографував, написав концепти та світи для настільних ігор, але не серйозно займався звуком до приходу до Чека у 2003 році.

Ви прийшли до площі, щоб зробити звук або як актор?
- Як актор. Для навчання в студії.

- Як ви знаєте?
Ой! З 7-го або 8-го класу він почав працювати в театрах. Свідомо. Я не розумію, як ці хлопці на сцені, половина яких я не вірю, управляти весело.

- Чому не ви? Рівень гри, надмірна патологія?
Якщо ви проаналізуєте його ретроспективно, це мій інтуїція, їх спосіб і рівень гри. Хтось людина в опорних ролях сказав свою лінію, взяв крок назад - і цей чоловік не на сцені. Немає персонажа. У костюмі, який просто стоїть, бо він сказав. Я помітив речі, як це, але я не міг зробити, що або чому. Я хотів би сказати, що я не хотів. Янковський, Абдулов, Збруєв. Я був на виставах Московського художнього театру в Києві, коли я ще не пішов до площі. Я чув багато про нього в класах 9-10, але я ніколи не потрапив до шоу. Оскільки виступи на БС відбувалися в суботу та неділю (і там не було інших сцен), вам довелося приїхати заздалегідь, стояти в лінії, і перед тим, щоб знайти цей секрет місце, адреса якого зазначена на білому шматку паперу. І десь в 2002 році в деяких компаніях знову почула це ім'я, коли один з присутніх в поспішці розповів про те, як на майже порожній сцені актор читав поезії, то дівчина прийшла до нього і почала імпровізувати. Я слухав і думав, "Що це про?" Театр? Я не отримую. Я можу говорити про ніщо і викликати його імпровізація. Про рік пізніше, хтось з компанії запропонував перейти до Чека на «10 хвилин після se*s». А за мене в той час Чека була Чкаловським парком. І у мене є невеликий проміжок: "10 хвилин після" в парку Чкалов? - Ні, ні. Чорний квадратний театр. Я тут. І пішов. Я пам'ятаю перше речення я сказав на Чека. Загальна тиша. На сцені Олексій Арестович і Іра Андрєєва (Я пам'ятаю цей ескіз для життя). Вони ледь отримуються з ліжка. Тепер такий ескіз Neelov буде різати на місці. У структурній імпровізації без тексту. Тільки завдання. Умовно - Арестович швидко залишити, Андрєєва - одружитися. Яра, відповідно, говорить, що вона хоче отримати одружений. Аррестович - про те, що він не любить її. І що він не любить жінок з розміром п'ять грудей. І звернувся з аудиторії, «Що таке фольго». Виключно на емоції, абсолютно не розуміючи, що я скажу його голосно. А потім я дізнався, що ви можете потрапити на площу. Він прийшов в Тамара і Демон і зустрів Юра Кляцкін, який він був відомий з Політехнічного університету, де він навчався в Мехмаші, я думаю, і мав прізвисько Бандери для його довгого чорного капуста і бороди. До речі, після вступу він сказав, що історія розповіла в іспиті, я зробив. І мені не сподобалося. Я стилізував цю історію так довгою і нудно, подрібнивши її деталі, щоб вона виглядала красивою і небанальною. Я зустрілася і здавна жінка. "Це не вірно." І жив через цю історію. Просто літературний стиль. Ну, я додав трохи. Просто трохи. Я трохи лікував. Але я зробив. Ось як це було. На день першого туру я відправився відвідати своїх грандіознихпарентів в Білорусі. І мої друзі, які приїхали до вступу, робили. Коли я повернувся, я пішов самостійно, без підтримки. Я не знаю, що нідерландська пила в мене тоді. Ор Ермолаєв. Я не знаю, що один за подяку. Або ж, можливо, Анатолія Миколаївовича перемогла над моїм сурогатом. Я не побачила досить правильно по відношенню до Женя Волощенюк. Дівчинка на сцені розповіла вірші не очі до очей. Женья попросила, «Дякую вам за попереднім, що потрібно розповісти очі?» Я сказав, "No." - Хто сказав, що? Він чекав двадцять секунд, стояв, сказав: "Я ам." Ченья була про сльози мене, але Миколаєв: «Ми будемо на попередньому брифінгу?» - Ні. "Дівчина, це океї, він не був."

- Як ви прийшли до звуку після цього?
- Шанс - Друге ім'я Бога. Я не хочу йти на сцені. Я просто хотів бути в цій структурі, з цими людьми. У мене є Чека, пов'язана з моїм набором, з деякими старими людьми, з Неловом, Ермолаєва. Для мене це було велике почуття, щоб бути людьми, які знають і знають. Я допомогла навколо етапу, дравлі "дерева" сидіння, оксамитовий оксамит. Нелов один раз попросив, хто може сидіти до музики. Прийміть рано в неділю, приготуйте, перейміть. Вам потрібно, хто розуміє технологію. Я студент Політехніки. З дитинства - з музичними центрами, гравцями. Зніміть руки. У номері два такі руки. Миколаєвич вибрав мене. Я прийшов в неділю. Потім чека була касетним рекордером, музика - одна або дві і викручена. І в темряві я використовував для цього все. Наклеюється стрічка на кнопках в темряві, щоб зрозуміти, де це, щоб перейти від касета до касету або встигнути стрибати на диск. Наприклад, при зміні настрою, натиснути CD і грати в час. Я хочу всіх, щоб почати грати вчасно. Об'єм і рівень музики я не міг змінитися відповідно до вимогливості, тому що на бульварі я сидів за сценаріями. На балконі немає звуку. Всі ці зміни відбулися під час мого часу на площі. Перший ноутбук на звукі. Перший музичний ріжучий, «так» Саші Воронцова, для якого я записав музику з касетів, ріжу і приклеєного фанери навіть записано голос, тільки він не входив в гру. А потім поклав музику разом. Не пропустіть в темряві, перейшовши на сцену, інакше буде вражати стіл, голова стрибатиме на сидіння, звук буде гасати і в залі буде чути. У нас є багато приємних моментів. І скільки ескізів, які потім захопили Миколаївич) Це буде зробити, "Додати музику". Анатолій Миколайович, ще не фіналізований. - Поверніть його на. На сцені див. Неелов зі своїми руками перетнули, закінчуючи. Левінг. «Що, чому?» УВАГА! А потім звучання трепка.
І я зрозумів в певній точці, яка знаходиться на площі актора, не те, що важливо мені.

до Що ви хочете найбільш зараз? Ви сказали, що у вас була проблема з налаштуванням цілі, але все ще?
до Мій бізнес.

- Який? Ви бачите його?
до Це проблема. Так я почав робити щось -- фотографія, запис, хостинг події, написання історій. І якщо після певного періоду часу немає результатів... Як часто сказав Дад, «Ви можете побачити, коли ви зробили щось». Що таке видимий результат. Що я люблю фотографію, що я бачив його. З номерами, практично миттєво. З плівкою трохи довше. Ви можете побачити його. Ви можете відстежувати якість зображень. Звуки важче. Так як ви вирішили, що ви будете робити на цьому шляху і боротися з вибраним сегментом. І решта є супутньою. Я знайшов нішу для себе, роботу в якій дозволяє мені займатися творчістю – створення деяких ефектів, наприклад, і використовувати чужий досвід. Іноді я шкодую, що немає музичної освіти. Я не можу сидіти на фортепіано і грати під час виконання. Але ще немає сильного бажання вчитися. П'ять років навчання не обов'язково.

-Дуже, я не відповів. Проксимус Ви готові до сім'ї, не думаєте?
Нооу! Абсолютно не, я б. Не менше зараз. Вбити себе одне. Вбити когось, хто відмовляється від вас, відрізняється. Хоча, звичайно, якщо є людина, яка спирається на мене, я повинен зробити щось. Але це буде постійний тиск, ви повинні вирізати себе якось. Може бути, це буде стимулом. Нещодавно друг сказав, що якщо моя подруга раптом має неплановану вагітність, нехай їй не вдалося аборт - ви будете мати стимул для боротьби і розвитку. І я не хочу жити чоловіка, який називається причиною всіх невдач.

- Чи може він інший спосіб навколо? Якщо чарівний педал є настільки важливим, можливо, це поворот буде мобілізувати вас?
Чи може бути випадковою вагітністю і дитиною від нелюбленої жінки мобілізувати мене?
Ну, скажімо, що були деякі почуття, але кожен вийшов. Що таке? Наприклад, я відчував дівчину 5 років тому. Не вдалося. У кожного є власні таргани, я був у любові, вона не була. Пройшов час. Щось змінилося для всіх. Теплі почуття з минулого. Ми захопили її, вона отримала черевну порожнину, у мене є доброта або життєрадісна (sper*otoxycosis близька. ed.), або що ще штовхає її, сховав разом. Тріск, вагітність. Що може статися? Чи буде це стимул? Дуже багато. Я побачила сім'ї, в яких діти пат для всіх, хто не працює. Дівчина є шістьнадцяти років, і в її голові - її мама розлучається через її, стрес і ніякої роботи - через неї. Я не сказав, що "якщо ви не були, то..." і ви можете замінити все, що не вдалося.
Сім'я - це свідомий вибір. Від вибору партнера для розуміння, що ви можете повністю відповідати цій родині. Інакше, в моментах складності, несвідомі емоційні варіанти грають погану роль. А замість того, щоб пережити його разом, це призведе до сакраментального «хто, щоб полум’я. й

до І свідомий вибір на користь сім'ї може служити потужним імпульсом до професійного розвитку, який допоможе визначити ваші цілі?
- Кайт. Якщо я вирішив, що це час, щоб зупинитися і випадають з реального світу, це буде серйозним стимулом. Принаймні буде визначено одну мету. Щоб зробити вашу жінку щасливою і максимально комфортною живою. І це не великий стимул для росту. Я не знаю, як професіонал, але матеріал - напевно.