Олександр Олешко: Я звик до страху.

Анатолій Голубовський

Саша Олешко – актор театру «Чорна квадрата», арт-естальт-терапевт з судовим минулим. Наша розмова не дуже лінійна. Я хотів би дати їй більше краси, але потім я вирішив, що це буде так. Олешко.

до Де народився?

- У Києві. 21.06.1985. Він виріс у Києві, але провів багато часу з грандіозним братом у Чернігові.
- Примушені або добровільні?

Як я виріс старшим, я хотів залишитися з телевізором і консолями. Київ був приємним, ніж природа
- Як з'явилася судова практика?

- У міру необхідності.
до Так не було природних тенденцій?

Я прочитав детективи, коли я був дитиною. Цікаво. Але спочатку я не хочу вивчати судову експертизу, я хотів вивчити закон. Мої батьки прості, без вищої освіти. Гроші були щільно. Я хотів змінити щось.
до Ви були богослужені як дитина?

-Хто?
- Пірс.

Я не можу сказати, що я був билений, але я воював багато. Він був змічений. Не один, просто клас був розділений на nerds і тих, хто копчений і відвертий.
- потужний критерій.

- Ну, це Не те, що це лише два речі, але так, вони були важливими. Я поговорив людей, які не копають або п'ють. Спорт, однак, не займався і не зацікавився. Але книги, ігри, так.
Де з'явився інтерес до психології?

до Він був дитиною. В цілому мені сподобалося три напрямки: право, журналістика і психологія. Я любила психологію в цілому. А потім я почав навчання і виявилося, що я не хочу бути адвокатом і судовою експертизою ближче до мене - я отримав всі сім рівнів очищення, я мав червоний диплом.
Який «родзинки» виявився в цьому випадку?

Цікаво: ви йдете на кримінальну сцену, починайте шукати сліди та порівняти – друки, підроблені печатки або ні. Тоді я вирішив залишити.
Чому?

Я шукав людей, які досягали максимального і зрозумілого, що якщо я пішов з цього шляху, я прийшов до цієї точки – начальник відділу, відділ – і це. Ніщо далі. І не влаштував мене. Я не хочу бути в цьому місці. І якщо так, чому мені потрібна?
Після роботи трохи він пішов. Неправомірний, колишній офіцер поліції не потрібен на ринку. Після виїзду я не знайшов роботу на тривалий час. Мої батьки допомогли і підтримали мене, але я знав, що в теплій квартирі з повним холодильником я втратив мотивацію. Хоча я відправив сотні резюме на день і пішов до інтерв'ю, але все не так - немає досвіду, немає такої речі. Після того, як він залишив своїх батьків, бо він не міг сидіти на шиї більше. Я запакував валізу і зліва. У мене було мало грошей, місяць платити за житло. Зняти кімнату на Позняках з півгодинною прогулянку від метро. Було весело. Ви прокидаєте вранці і є два собаки на кухні. Ведучий вирішив покинути їх на ніч, а потім вирішили відпустити. Через вікно. Все кров'яниста.
до Що історичний монолог на «рафтингах» заснований на реальних подіях, без художньої перебільшення?

- Один в одному. Я тільки помістила їжу в спеціальних пакетах, щоб запах не проходив. І коли я відкрив холодильник, мені довелося взяти крок назад першим, бо був такий байонет, який очі поливали. Ви не бачили їжі. В цілому досить жорсткі умови.
Спочатку працював у холодних продажах жовтих сторінок. Налаштуйте веб-сайт. І пішов він.
до Що неправильно?

до Все пропалюється. Я не вірю в продукт, хоча я зробив найбільший оборот. А потім криза, 2008 я пропонував місце в компанії, яка почала займатися контекстною рекламі Google. У той час було сім людей.
Він прийшов на посаду менеджера з продажу, через три-чотири місяці він став керівником відділу, через рік він став комерційним директором, потім він був загальним протягом двох років. Коли він пішов, компанія вже встигла понад сто працівників. І був найбільшим партнером Google в СНД.
до Що було неправильно?

- Я не володів підприємством. І в певній точці я зрозумів, що тільки гроші тримали мене в ній: Я досягла стелі і припинив розробку. А коли ви не розвиваєте, ви деградуєте. Щойно з’являється думка про те, як знову поїхати на цю роботу,
Пропонував ще один проект і зліва.

- Повернутися до психології.

-Ай! Коли я був загальним, піраміда Мастівка була закрита – гроші, житло. Він запам'ятався своїм захопленням і інтересами. Аргентинський танго. Але я пам'ятаю психологію. Я збираюся приєднатися до Драгоманова. Я не хочу бути теоретичним психологом. Не дуже надихає. І тоді мій друг Віктор пропонує варіант Гестальт-терапії. Психологія також практична, але 90% практична. Я пішов, я спробував, мені сподобалося. Я не планую бути Гестальт-терапевтом. Я бачив себе в якості топ-менеджера, але не терапевта. Зроблено для себе як етап розвитку. Це сталося три роки тому.
до Так, про той же час, як Black Square?

-Так. Я не можу пам'ятати, де раніше, одночасно.
Якщо психологія прозора, реалізація дитячих снів і все, що про театр? Чи не він частиною кола інтересу?

до Дуже цікаво. Я звикла відчувати себе в житті. Зателефонуйте. Коли я не можу зрозуміти і пояснити, але я називався, я піти.
до Так ви довіряєте свою інтуїцію?

- Ви можете сказати, що Навігація Я колись викладав клас з біоенергетики - як його відчувати, як його керувати. Є такий метод Бронніков, я сертифікований викладач цього методу. Це свого роду, як Qigong. Один з занять був учасницям, які використовували для роботи в театрі - Діма Малков та Сергій Гнатюк з дружиною. Сергій є екс-партнером Klyatskin в KICH. Він є співвласником студії Pandora, найбільшою фотостудії в Україні. У мене була можливість побачити, як вони жили, як швидко вони думали і реагували на події, як вони отримали свого гумору з себе, як вони отримали натовп. Я ніколи не бачив такої якості життя і таких відносин. Прийняття в кіно. Я був замкненим, я намальовувався до них. Відбувся загальна партія, але потім ми включили способи.
І я думав про Чорному сквері, бо я хотів побачити його довго. А потім працівник вступив в Чеку і пішов все так щасливим і сказав, як охолонути його.
Я прийшов з дівчиною, щоб побачити, щоб збити. Побачимо її, збиваємо її. Я зловив себе мислення, що я хотів би піти на сцені, розповісти вірш, танцювати. І це не добре, бо цього страху я не жив повноцінного життя. Це думка. Я думав, «Саша, ви є генеральним директором рекламної агенції зараз, ви робите гідні гроші, і ви страшно. Деякі студенти - можливо, п'ятнадцятьрічна дівчина -- може. Ні. Що пекло? Він пообіцяв це зробити. Тому що я звик до страху. Де страх, є енергія.
- Чи знаєте ви, що дитина чи пізно?

- Як дитина. Завжди нові перспективи страху. Новий мені. На літо Гнатюк і я пішов до Болгарії, де взаємний друг навчав мене співати. Я не можу співати. З танцями, добре, я пішов на танго, якось сподіваючись стрибати. Історія - шматочок прийшло з життя, не було проблем з анекдотами, поемою - теж. Я збираюся працювати. Про нас Для мене театр був схожий на дихання свіжого повітря – з Неловськими лекціями, атмосферою.

, Україна
- І Neelov зловив вас.

- Так, це два місяці, і я вийшов.
до Що таке слово?

"Саша, ви можете побачити, що ви не робите. й
І я знав, що був вірним. Це дерев'яні, щільно, низькоемоційні. Я не дуже емоційний. І тоді було дуже погано. Покер Не дивно, що все було з дитинства. Він сказав, що саме те, що він прийшов до навчання. Це був сумний, звичайно. Незважаючи на те, що я розумію, що на загальному фоні - знову з'являється знахідка, не одна особливо спілкувалася. Плюс, система виживання Neelov група - потрібно бути в повному обсязі дивитися весь час. Антон Шчудло проконсультував з групи Михайла Кострова. І сказав він також проголосував, він почав піти в Міша, він сподобалося його. Про Міша і його групу в той час я знав, що він був ромований в групі Неелова, що це було трохи під Субактори, суб-курорти, суб-люди) Бульши. Ну і що, чому це не намагатися. Антон дав номер телефону Лени (дружина Миша). Я занурився. Came, щоб побачити Misha. До речі, я думав, що багато хто приїжджає - багато людей були витрачені. І пішов два. Я один.
Атмосфера Кострова повністю відрізняється і все інше. Як навчання, я думаю. Ось де продовжується мій шлях.
- Меша має право?

до Борошно. В одній точці я зловив себе мислення, що нічого не в моєму житті було так важко. Коли я був голодуванням, коли я працював хрестом в Академії, коли речі не працювали, що я зробив раніше був легше, ніж дія. Нестерпний. Костров був просто гаслом. Я не розумію, чому. Я сором'язлива, і сердитися, і боляче, і неприпустимо. Я мозковий чоловік: потрібно розуміти спочатку, і коли я бачу систему, то я можу побудувати.
- Ви приїжджаєте з мозку? Я не вірю. У грі, ваш чіп - це підхопити якийсь невеликий факт і побудувати весь парадоксичний Всесвіт з нього. Для цього прийти з мозку ...

Я поясню. Як Саша Олешко, є мало хто може здивувати мене про те, що відбувається на суді. Щоб отримати мене гакнув. Я розбити мій мозок в два. І я роблю всі категорії з мого розуму. Спочатку мій мозок усвідомлює, що ця подія повинна бути оцінена - Я завжди пам'ятаю це і витрачаю на нього арабський інтелектуальний ресурс - Я уважний автоматично, але мені все ще потрібно дати деякі оцінки. Обличчя, постави, жести повинні змінитися. І це все з розуму. Ну, 90 відсотків. Якщо цей процес був автоматичним, я б побудував світ три рази краще і швидше.

р.
- Виявлення. Особливо так як я така ж проблема, і для етапу я думаю, що це проблема - Я запустив все через мозок. Поїзд часто залишає, коли я оцінює ситуацію.

Ви знаєте, в певній точці я почав наголосити про забути багато. Я говорю з кимось і забуваю. Я заготів Хабенський. Забули всі деталі. Але тоді я помітив, що вона має свої переваги. Може бути, тому що я не маю такої інформації на увазі, я можу отримати її дуже швидко. Що таке мозок, замість роботи в режимі пам'яті, починає працювати в режимі створення. І подарував забут.
Коли я починаю імпровізувати, я не знаю, коли він почне і коли і як це закінчиться. Я просто намагаюся бути дуже обережним. Я роблю оцінку і подивитися, що йде в мене.
У цьому режимі практично будь-який захід може стати мега-події. Щодо того, як ви можете крокувати.

-Так. І часові лінії. Наприклад, коли народився жарт, чекаю на момент, коли його можна вставляти. А якщо рано чи пізно, то не вийде. Ну, очевидно, подача. І тут ми повинні серйозно витрачати ресурси. Не відбувається автоматично.
до Ви отримуєте прямо зараз – це чисто особиста органічна або щось від оцінки аудиторії? Ви спробуєте це, ви використовували його знову?

- І. Якщо я спробував новий елемент у грі, він вийшов і я розумію від реакції, що він вийшов добре, я почав застосовувати і насос в реальному житті. А потім в грі я можу просто перебільшити її. Виявляється, що театр покращує якість життя, і життя - як тренажер до театру.
- Так само, як Нелов. На одному з дискусій я пам'ятаю, він спробував передати цю постолу студії. Ви просто приїжджаєте в клас. Ви повинні грати весь час. Він дав приклади того, як він і його дружину це зробив.
А Олешко як драматург? Ви відразу побачите, як виглядає ескіз?

Спочатку є зерно, на яке я збираюся будувати ескіз. Але дуже часто вони повинні залишити після Одного разу я бачив дівчину з сигаретом. Вона тримала її так. Я отримав картину. І я прийшов з ескізом на хвилину і навпіл, коли людина приходить додому, вона сидить курити, і це в такому жесті, що вони читають, що вони відокремлені. Таке зерно дає оригінальну енергію, на якій все будується. Але при роботі на ескізі я можу відмовитися від того, що цей жест і дівчина. І щось зовсім інше народжується.
Як пройшов проект Six Hat?

- Коля Перестюк навчився монтувати. А потім я почав сказати, "Створити щось". Я займався іншим напрямом - будівельним бізнесом, і що робити з можливістю кріплення Коліну не мав ідеї. Тоді я почав навчатися в компанії, де я працював протягом чотирьох років. Підприємці не знають, як передати на своїх сайтах перевагу товарів і послуг чотири слова. Який унікальний, чому варто купити з нього. Все болюче. Скопіювати тексти, сайти - тверда сіра маса. І коли я зіткнувся з вибором, основний критерій ціна. Я думав, якщо ви робите відео за 30-45 секунд, це допоможе споживачеві вирішити. Я попросив Kole для відео. Заснувала художниця. Вона звернула те, що я хотів. Відредаговано Kohl. Я зрозумів, що це сито. Дика темрява. Це не допоможе продати або передати ідею. Я. Хоча перше відео було зроблено для моєї підготовки. Звісно, я отримав трохи сумного. Тим не менш, це стало зрозуміло, що потрібно людину, яка бачить всю картину в голові. Ми зустрілися з Богданом Шуляком. Я шукаю клієнтів, визначивши напрямок, розрахувати ефективність, діяти як маркетолог, ідентифікувати ідеї, які клієнт вніс у свій бізнес. Богдан малює. Колья редагує.
- І Володія Тагей і Лена Вахрамєєва?

Діти, з'явилася ідея, шоколадне молоко. Лена реж. Володиа постріл. Відредаговано Kohl. Зайдіть відео. І сказали: "Нехай, надішле кліп на конкурс." Зайдіть його. Ми виграли. Звідси.
- Чому Шість капелюх?

до Спасибі de Bono. Розробляв вправи для розвитку творчості. Все комп'ютеризовано, приховане. Вже не вистачає творчих робіт, які можуть бачити нові. Все. Нова якість життя
- Чудова жінка.

Я попросив три роки тому. Для того, щоб бути картиною. Тексти пісень, а це означає: Тоді життя показали, що вона була неправильною.
- Я розумію.
-) Я не можу бачити обличчя, але є ...
- Пакет вимог

-Надія. Проведення пакету. Він використовується для того, щоб зробити дівчину будинку. Я зробив чай. Промити чашку після цього - плюс. Не промивається, мінус. І тепер все змінилося. Я промив чашку, плюс. Не промив.
- Ви змінилися, людина.

- Я не змінився. Змінилося сприйняття. Ну, ви не хочете мити, після усього, це не шахта.
І дівчина, ймовірно, один поруч з яким ви можете бути самі. Ви не повинні виглядати як хтось. Немає необхідності зберігати. Ми можемо закривати. Сила дуже важлива. Я дуже нудна людина вдома. Об'єктивно - нудний і депресивний. Але мені комфортно.
до Так ви зіткнетеся в театрі?

- Я не скажу. Немає нічого типу і бризки. Я можу погулятися в театрі, ступеню, думці. Я інтроверт, хоча я люблю публічне мовлення. Інтроверт, який хоче бути екстреним. Не знаю. Я не можу його класифікувати.
І в відносинах важливо мені прийняти, як я, спокійний і спокійний. Щоб зробити мене комфортно. І це трахаються жорсткий.
- Який?

-Імарин! Я думав, що це було просто, але в реальності є дуже мало людей, які комфортні.
У більшості випадків вони намагаються витягнути картину на вас. І якщо це не розтяг...

- Або не підходить ...
до Стовпи починаються. І якщо дискрепція виявлена в місяць або два, то дрібно. Але якщо це три роки, ви бачили мене. Ось він, як він. Він був. Чому ви намагалися мені?
-Для своїх клієнтів.
- Ви готові до сім'ї?

- Щодня, так. Ні. Як бінарний код. Більше, так. За минулий рік я зустрів деяких дівчат, які відчувають себе, що так, я можу почати сім'ю з нею. Не сталося раніше.
- Ви запустили картину недавно. Чи є це один з етапів саморозвитку або щось більше?

Я був ревнощим митцям. Я відчував себе таким чином. Я щасливий. Як тільки це почуття з'являється, я раджу і усвідомлю, що заздрість є показником, що я можу зробити те ж саме, якщо я хочу. Я ще не знаю.

до Роль мультикокеру в житті.

Після придбання я опублікував на Facebook: «Коли я купив багатококер, я почав лікувати жінок по-різному». Зайдіть багато відгуків. Але насправді немає особливої ролі. Я просто оптимізатор і підприємець. Для мене важливо не витрачати час на відволікаючий щит. Багатококерні варити харчові супроводження. Я не повинен контролювати, як це робить. Я не можу відварити молоко в каструлі - вона відходить. Стійка над плитою не шахта. Я живу. Я люблю просту їжу - яйця, хліб, часник, молоко.

Р
Чи є те, що ви робите в житті, щоб зробити вас щасливим або це проміжний етап?

Я хотів бути адвокатом і стати терапевтом. І на професійному рівні, можливо, маркетолог. Хоча немає диплома або сертифіката. І чому я не зробив це до того, що я просто не бачив.
до Це був з вашого світу.

-Так. Я не бачив, що маркетолог. Я не знаю, можливо, вони запропонують щось, що я люблю. Я дуже люблю маркетинг сьогодні.
У мене є два компанії, Six Hats і Соковита команда. Ми надаємо підприємцям максимальну ефективність своєї діяльності. У двох або трьох місяців збільшимо прибуток на 15-30%. Я – nerd ефективності та її візуалізація.
Ви хочете піти на стадії, серйозно і регулярно?

- В залежності від настрою, стану. Коли у вас час і енергія, так. Але до етапу досить трудомісткий, і коли все в роботі. І ще, досить, так. Я прийшов в театр, щоб подолати страх, працювати з емоційністю. Я не планую грати на сцені, але я просто збираюся вийти і грати. І мені подобається. І я перейде більше і більше з самого початку процесу. Що вам подобається.
- Все правильно, ви отримаєте від мети. Чи потрібна картина?
- Я спробую пояснити. Всередині себе я відчую ще одне «ме». Що таке фрірол, простіше, більш успішним. Я можу відчути його. Я не розумію. Як відбувається. У будь-якій ситуації в житті я бачу, як він вирішує це питання. І я знаю, що я не можу вирішити це. Я не маю впевненості, міцність, щось інше. Все моє життя я намагався скопіювати з ним. Бажаєте йому. Я відчую, що я повинен відчувати себе в своєму місці. Як жити. Яка якість. Що таке задоволення для лікування життя. Від чого можна. Театр, терапія тільки наблизилася до неї.