Адріана Костецька. «Я припинив налаштування цілей для себе. Я отримую високий від самого процесу.

Анатолій Голубовський

Адріана Костецька – танцюрист, учня студії Black Square та заряд позитиву в одній пляшці.

до Де народився?
Народився і жив у Тернополі до 18 років. Я почав танцювати, коли я був п'ять.
до Яка школярка була Adriana?
- Я захопив навчання. Це така нудна активність, і я дуже спокійно. 6 клас був ще приємним і слухняним, але потім був щось схожий на вулканічне занурення, і це було. Щоденне навчання, майже щотижневі поїздки на змаганнях та змаганнях в інших містах, дітей, таких не було. Я був завжди зайнятий і любив його. З шостого класу вона взяла участь у різних шкільних заходах. У сьомому, крім танців, ми прийняли до команди шкіл КВН, ми завоювали квиток на Артек протягом двох років поспіль.

до Ви тільки танцювали в КВН?
- Вона теж була. У 9 класі були хлопці. З сьомого я був окремо.
- Ви дивитесь старшим?
Вона повинна бути смішною, яскравою, і завжди насолоджуючись сценічною.
По дорозі, коли мій мама забрав мене і моя сестра до танці, вони не хочуть взяти мене в перший раз. Мій сестра був сім, я був п'ять, вони сказали, занадто малим. Але мама розмовляла. І танцював за старцями, в лінії два. Я все ще більш комфортний не збирається до першого рядка. Повернутися до нас І якщо немає, я не зацікавився.
Моя мета була танцювати. А потім піти в університет.
до Що таке ціль?
- Я припинив налаштування цілей. Я насолоджуюся процесом. І було набагато простіше. Коли я кладаю їх, я опинився з ними. І в творчості, це не хата. Якщо це не працює?

- Ви були слухняні?
-Швидке, так. Але я можу пропустити багато занять, бо я більше зацікавився аудиторією, ніж в класі. Я провів більше часу, ніж у класі. На чотирнадцяти вона почала викладати танець. І в класі вона сіла в спинці столу, кинув щось, написав щось. В цілому я не зацікавився вивченням.
У якому віці відбувся перший тур?
- Восьмий рік, я думаю. Я обов’язково пам’ятаю до Львова.
- Перший за кордоном?
- Польща. Ніна або десять років. І без мами і тато.
Чому ви вибрали для вивчення на Поплавський?
- Не як Поплавський як Київ. Я навчився 4 роки, я розумію, що Тернопіль не достатньо для мене, я бачив себе в шоу і на телебаченні. Мама зрада Львів, бо був ближче, але я кинувся до Києва.
Я сказав, що це займає не менше $ 1000, щоб отримати. Я вже зробив гроші самостійно, але я не маю такого роду грошей. Я приїхав, якось писав українською – Я знав, як це зробити, танцювати – Я також знав, як це зробити, а ввечері я поінформував, що я був прийнятий. Щодня я відчував, що коли ви дійсно хочете, ви можете зробити багато. Коли я хочу чогось, я дуже вроджений. Як дитина, коли я хворий, мені довелося підключати тренера, щоб запобігти його від приходу до навчання - мама не була декретом в цьому питанні, я до останнього.
Що ви пам'ятаєте з вашого університету?
- Небагато. Я в нозі. Я пройшов перший сеанс, а потім почав працювати. Я пішов на аудит для Козловського, я потрапив в балет. І я пішов до сеансу і швидко подавав все. Десь обдурив, десь хитрощі, там посміхалися і танцюють, тут приніс шоколадний бар. У будь-якому випадку, я спинився мій шлях. Так як для деяких високих з дослідження - це не було. По-перше, якщо це не для скоринки, я просто кинути навчання.
до Яка ваша скоринка називається?
- хореограф-директор дня - хореограф. Коли вона була в третій рік, вона увійшла в менеджер шоу-бінів одночасно. Дуже сподобалося атмосферу продажів. Вона навчалася на рік і кинути. Коли я сказав, що я був ковбасою, щоб продати. Для мене це творчість! Я даю, що мені ще раз, і я усвідомлю, що менеджер і танець в одній людині не є шахтою.

р.
Що потрібно на площі і де він прийшов з вашого життя?
Після участі в театральній постановці Барона Мунгаусена я пішов на роботу в Лівані за 4 місяці. Зірковий завод. До зйомки прийшли різні режисери. Один з них запитав мене, щоб зробити Pepsi комерційним. Він сказав, що я мав дуже рухомий виразний обличчя. Я з дитинства розповіли, що я не танцюю, і я. Про це було багато. Я встановив мету: коли я повертаю, я буду вступати в театральні курси. Я отримав його. На Останкіно в Довженко. Я закінчив його в місяць. Мені подобається. Після закінчення було деяке лиття, я отримав роль в серії «Dark Diaries». Я хотів би стріляти більше, і було багато зйомок. Але я зрозумів, що фільм, реклама, не точно те, що я хотів. Майн танцює, актор, вокал. У театрі можна поєднувати лише три.
-Оперета?
- Не обов'язково. Музика, шоу ...
до Це не саме формат Square.
- Не розумію. Ще попереду. Він буде.
Я хотів би грати в театр. Живий з ним протягом чотирьох місяців. А потім була корпоративна партія, де ми виступали з цікавим виробництвом, і провідним на ній був Юрій Климацький. Він прийшов до мене і сказав: "Ком до площі". Я пішов додому (Я не мав ідеї, що це було або що це було). Виявилося, що в місяць буде в'їзд. Я прийшов до другого туру, запитав. Neelov - сказав він «Так, хочу це». Хочу навчитися говорити зі сцени, не тільки танцювати. Я мовчав занадто довго.
- Як довго?
- Ймовірно чотиринадцять років. Так сталося, що при переході я закритий. Все, що зліва від спілкування танець. Всі емоції, почуття, кричущий, кричущий - тільки через нього. Я не можу сказати нічого.
- Ви професійний танець. Ви хочете бути на великій сцені як акторка. Чи не ви думаєте, що ви обприскуєте?
-Надія. По-перше, я думаю про мій рівень танцю. Я не дуже сильний танець. Я просто люблю те, що я роблю. Я готовий приїхати і танцювати для себе. І тільки недавно я зрозумів, що я люблю більшість процесу і простоту на сцені. І це не обприскування, але взаємне доповнення - в дії потрібно танець пластик, а в танці - актор. Тоді ви отримаєте красиву картину. Проблема з багатьма танцюристами полягає в тому, що вони не виконують образ всередині себе, вони не розуміють, що вони танцюють, вони не бачать картини. Я хочу розвивати це в самому, як в театрі, так і в танці.

Чи легко навчатися в студії?
- Дуже важко. Я не можу говорити, ні грати. Важко виявилося, що я був свого роду, повністю відрізняється від себе. Може бути тому, що я взяв його дуже серйозно. Коли я навчаюся танцювати, я завжди намагався зробити все простіше. Як тільки я отримав серйозний, нічого не сталося. Це площа. Хоча, на даний момент я був вже 26 років і мав важко внутрішнє ставлення до навчання. Я проходив і думав про західно-евалюаційне навчання, згадував історії. Я не можу сказати їм. Після першого скидання Анатолія Миколаївка читати список переданих. Я не був в ньому. Я сидю печені і думаю, що вперше в моєму житті я бажав так багато, повністю зданий, і мрія не була вірною. Неелов сказав щось на кілька хвилин, а потім раптом повідомляє, що він не давав іншого імені. Мене. Як я кинувся !!! Як це сталося?
до Ви легко лікуєте?
- Я навчився не ставити. Життя вчив мене бути міцним і залишатися міцним до кінця.
- Ви мені дівчина?
-Так.
- Чи допоможе батькам?
-Надія. Від віку чотирнадцяти років - незалежна

Як впливає на стосунки з чоловіками?
З Я не маю батька, щоб приїхати і торкнутися, я хотів би знайти його у чоловіка. Я хочу бути жіночним, вразливим. Але під час душі і серця зайняті іншими. Перше місце – танець і театр. Але в домашніх умовах я дуже ніжний і солодкий. Ні мегер.
- Я прогулявся. Проксимус Хто є людиною, щоб ви зараз - друг, підтримка, щось інше?
- Перш за все, друг. Підтримка, можливо, в певній мірі. Я завжди спробував розібратися у відносинах, які збираються протягом тривалого часу, а потім все це різко його все знизилося. Я думаю, що ми просто пішли на різні дороги.
Може бути, вона боїться бути самотнім протягом короткого часу?
-Так. Може бути це.
- Найбільший страх.
до Коли вони їдуть на мене. Я теж боявся відмирання в аварії. Я був до трьох років. А коли я отримав на наступні три місяці тому, я дав собі слово, щоб змінити своє ставлення до життя і жити щодня.
до Чи можна ви приїхати самостійно?
-Надія. Я боїться. Але я б.
до Що ви хочете самі прямо зараз?
- Подушка з дельфінами. Плетемо до Венеції на тиждень. До Індії за місяць. Це його.
Що ви пам'ятаєте з шімом у вашому житті?
- Мама тут. Вона живе за кордоном і рідко тут. Вона була дуже хвора - її спина боляче. І мій хлопець назвав мене. І пішов зустрітися з ним. Я торгував мамою для чоловіка, я про вбивство. Є ще один серйозний суглоб... Але я не скажу тебе.
Що ви не пробачте чоловіка за будь-яких обставин?
- Я не знаю... Я думаю, що я пробачу все. Треасон? Лі? Я можу. Я вдарив йому. Кити мене. Я! Я зараз. Тексти пісень, а це означає: Будь-який, що доторкнувся мене особисто, я перегляну. Але коли мій хлопець болить мій сестра і її дитина, і вони кричав, я поставив кінець до відносин.
Коли я був дитиною, був там змагання з сестри?
до Ми дуже різні. Вона не розуміла мене, я її. Я творчий, активний, вона спокійна, красива, гроші приходить в першу чергу.
Стоп. Смішні. Моя сестра красива. Чи не ви думаєте, що ви досить? Або просто фліртинг?
Я думаю, що я чарівний.
Ви також можете захопити людину. Безцінний подарунок. Я не знаю, чи вірити це чи ні.
Ви думали про особисту сім'ю?

- Я дивлю картину. Але я не хочу думати про це серйозно. Ноп. Не подобається. Тепер, просто боїться. Я не хочу. Я не схожа на порядок весілля, що кладеться в концепції «чоловік» і «дружина». Дуже серйозний. Я хочу, щоб вона була різною. Залиште творчу і безкоштовну дівчину Adriana. Але з коханою людиною своєї сторони.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное