Анатолій Нелов. Життя дуже коротке, і я обирає, щоб насолоджуватися життям, а не накопичуватися.

Анатолій Голубовський

Анатолій Нелов. Художній керівник театру «Чорна квадрат». Бізнес-тренер. творець методу імпровізації стадії. Автор... проте, regalia і заслуги вказані в деталях на сайті Black Square.
Чоловік і батько. Дуже цікавий співрозмовник. Дуже.

Коли ви були дитиною, ви дійсно хотіли б бути солдатом або це легенда?

до Це була мрія. По-перше, Радянський Союз був воєнізованою країною, другий, був почесним, і третій, гравав спорт. А потім, коли ви мрієте стати бійцем, ви плануєте стати загальним, не бійцем. У вас є хороша думка про себе, ви думаєте, що ви точно станете одним, тому що ви розумні, ви читаєте багато. А у вас є ілюзія через кіно. І фільми-миті про війну, які вішали локшину на вухах дітей, в Союзі досить. Зрозуміло, що мені важко стати військовим людиною, так як я мав шанс послужити в радянській армії, а після того, як побачити жорстокість і глотки там, бажання служити зникне.
А театр сталося випадково.

Чи був там точка повороту з армії до театру?

-Надія. Коли я був дитиною, я часто зробив стратегії. У мене була мрія стати краваткою, різак, модельний одяг. Я кохаю, що я б закликав флористів, тому що я хотів квіти. До 9-го класу було багато захоплень, і було важко вирішити. А потім потрапив в студію Черкову і нарешті утворився бажання грати в театр, стати режисером.

- Я маю на увазі, в якому віці?

- У 15.

Іноді люди народжуються дорослими і з дитинства знають, що хочуть і як піти в неї. Ви кинули і шукали. . й

Не хочу, щоб я був певною особою. Моя мама використовувалась, "Ви повинні бути босами, тому що бос має більше свободи. З огляду на те, що ми прожили в тісній квартирі, з великою кількістю незручностей, натовпу людей і тварин, свобода для мене була своєрідною домінантою. Я хотів бути будь-яким, щоб мати свободу.
За обставини дали мені можливість жити окремо в окремій квартирі після 33 років, тому свобода має високий рівень вартості для мене.

- Свобода території, особистий простір. . й

-Так. Я завжди був з кимось. Сама боляче, що я переживав в армію, завжди люди навколо. 200, 300 осіб. Ми будуємо їдальню, будуємо роботу, будуємо вправи. Ми завжди можемо самі зателефонувати одержувачу. Кожен спілкується трохи, але розмови – це гроші і жінки, і це все, і я бачив світ більш об’ємним, ніж мої колеги. Постраждав від нездатності бути самотньою. Я ніколи не страждав від самотності, як більшість людей роблять. Я бачу їх, але конфіденційність завжди була розкішю для мене, щоб бути самотнім з собою дуже цінним для мене. Коли я був у школі, там завжди був хтось. Коли ви приїжджаєте додому, батько, мати, сестра, папуга, ви не будете один раз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Що означає, що ви одружилися в дуже юному віці?

-Надія. Дуже важливо для мене знайти жінку, яка прийме мене для того, хто я і не намагаюся змінити мене. По-друге, так що вона не має комунікативного спермотоксикозу: «звернутися до мене, спілкуватися з мене». Я можу приїхати додому, моя дружина буде зайнята власним бізнесом, вона не торкається мене, буде мовчати на годину і половину, і не буде відчувати хвилюючий дискомфорт. Кожен зайнятий власним бізнесом, після чого на вечерю ми можемо добре спілкуватися, а потім знову піти про свій бізнес. Я не маю негативних почуттів. Відчуття гармонії. Дуже важливо.

Я маю на увазі, вибачте про таулогію, ви досить самодостатні.

-Так. Ми дуже комфортні з собою. Ні один, хто-небудь інший.

до Що таке сім'я? Що ви хочете знайти і ви знайдете?

- Я хотів знайти довіру. Це перша. Я хотів знайти любов в сім'ї. Як дивний, як це звучить. Тексти пісень, а це означає: Любов, коли ви щасливі, тому що є ще одна людина поруч з вами і він не проблема, ні завдання, але навпаки, він є вирішенням всіх проблем і проблем. Це дає відчуття внутрішньої радості. І така радість не яскрава радість свята, але тихий, спокійний, затишний. Коли ви відчуваєте себе щасливою. Коли ви будинку, ви вдома. Не в війні, як часто справа в сім'ях.

- Сім'я змінила тебе?

-Так. Я спокійний. Що б не сталося на роботі, я маю місце, щоб піти. Де хоро-хто.

Що означає термін «щастя»?

- У мене є дуже чітка концепція. Це виглядає так. По-перше, щастя, як це не існує. Щастя - ілюзія. У нас є радість, що ми відчуваємо. А сума радості дає нам почуття щастя. Щиро дякую! По-друге, є кола уваги - великі, середні і дрібні. Невелике коло - це мої відносини з собою. А щоб відчути радість про себе, потрібно навчитися любити себе, як ви. Якщо ви не будете щасливі, якщо ви не любите себе, ви не можете випробувати радість. У вас буде постійний внутрішній дискомфорт. Не лежайте собі. Тексти пісень, а це означає: Лікувати себе призводить до психічних розладів. Ви повинні розуміти, що ви не ідеальний. Знайте свої сильні та слабкі сторони, недоліки та переваги. Але прийміть собі задоволення, як це таке. Не можна жити в радості. Друге або середнє коло близькі люди. Дружина, батьки, діти. Ви спілкуєтесь з тимчасом. Бажаєте любити інших людей. Прийміть їх як вони. Таким чином, щоб бачити їх недоліки та віртуї, а не вести війну з ними. Ви приймаєте людину або ви не можете. Ви не повинні змінити будь-який. Третій коло ви і суспільство. Скільки потрібно це суспільство, ця країна, ці люди. Всі ці люди повинні бути любими, як вони є. Принцип є однаковим. Якщо ви живете в любові для себе, коханих, для країни, то у вас є радість. І ця сума радості дає вам відчуття щастя. Так, є труднощі, перекриття, дратівливі фактори, але вони завжди на периферії. Ваше серце і душа захищені любов'ю як щит. Я шкода, грубо, грубо. Це уряд і ця країна травмує мене в повному обсязі, але я все ще люблю його для того, що це і я не збирається в будь-якому місці. Тому я відчуваю себе щасливіше, ніж тих, хто загубився в ненависті і неврастенії. Я не думаю, що ми повинні зробити це.
Чи можу я відповісти на питання?

-Так. Більше цього. «Я не збираю цю країну». Я думаю, не завжди про капелюхи. Це просто людина розуміє, що він може бути більш повністю реалізований в іншому місці.

Питання не "лівий - не залишає." Я маю нагоду піти в Америку, маю ресурси, моя сестра одружена з багатим американцем. Я не можу нічого робити, грати в гольф, гойдалитися в скелястому стільці і писати книгу на театрі. Але я набридла. Є таке, як творчість. Якщо людина не займається творчістю - незалежно від того, що він робить - пришиває костюми, нарізає голови, грає футбол - потім його життя гниться. Це його. Тому, якщо людина може знайти ці почуття, ці цілі в іншій країні, то питання не в кордонах. Завдяки хорошості інтернету і сьогоднішні технології показують, що світ став досить малим. Це менше 200-300 років тому.

до На початку 90-х років на початку 90-х років з’явилася думка про створення театру?

- Раніше. У 88-89 рр., коли він служив в армії, він мріяв, що буде театральною студією. Я не маю досвіду і знання, як це зробити. Це був чистий сон і ніщо. У той же час він навчався в інституті і читати багато спеціалізованої літератури, в тому числі театру, маркетингу та управління, зрозуміти, як це можна зробити. Я люблю фразу «Якщо ви хочете це зробити добре, це зробити самостійно. й
Для мене було нудно офіційні українські театри, як у матеріалі, так і в дорозі вони грали. Я побачила, і пролягає. На сцені є абсолютний слух, коли музикант слухає відтінки звуку, що я, наприклад, не лову, і у мене є почуття органічності і правди - Я бачу, чи є актор підробкою або ні. Я відчуваю його фізіологічно. Стекло проти скла. Театр, який не задовольнив мене. Я пішов на виступи в Москві - Я пройшов в п'ятницю ввечері, в суботу-Снеді я дивився чотири вистави - день і вечір, повернувся до Києва і пішов в інститут. Ночівля на станції або з друзями. Не проблема - вони вже знали мене.

- Чому Ленінград?

до Це було зручніше - комфортні м'які сидіння. А Київ був більш брудним.
Я бачив, що в Москві є добре в театрі, але ми не робимо. Я знаю, що це означає. Тим не менш, Москва не об'єднує. Я любила англійські та французькі театри, і я мав можливість, бо я вже заварювала на цій кухні, щоб дивитися касетні стрічки з фестивалю Авіньйон, які були привезені друзями. Я знаю, що театр повинен бути схожим. Я знаю, що для того, щоб він став таким, він повинен це зробити.
Але це не сталося. Що ми маємо прямо зараз - це патологічний погляд моєї мрії.

до Будь-який шанс ближче до мрії?

Я працюю на ньому щодня, як я можу. Це перша. І по-друге, є така річ, як інтенсивність ресурсу. Є гроші і номер, я буду краще робити. Я повинен зробити все з нуля.

- Чи було те, що на початку 90-х років?

Так.

Я маю на увазі, коли все впало і кожен побіг.

до А потім це не працює. За десять років я працюю майже нічого. Все почалося з двох тисяч.

- Десять років.

- Десять років. Від 91 до 2000 року Чорною плівкою існувала народний театр на базі DK.

до Ви на добровільній основі?

- Практично. Як недосвідчена коло. І я знав, що актори повинні бути навчені самостійно. Зараз я можу пишатися деякими з них, і в часі... За десять років я навчав інших і одночасно навчався себе. Вчиться в Києво-Могилянському бізнес-школі, використовуючи те, що я навчаю, взяли участь лекції з маркетингу, управління, управління бізнесом. Я слухав деякі лекції 2-3 рази до того, як я розуміла сутність питання.

- Дипломи, до речі. Практичні навички та здібності особи не завжди відповідають кількості дипломів та сертифікатів в кадрі. Як ви відчуєте про нашу освіту, в тому числі театралізацію?

до залежить від особи. Деякі люди, як мені, потребують освіти, не перейменувати колесо. Я зробив багато бізнес-рішень не в театрі, але в економічному середовищі. Наприклад, ми першими продаємо квитки онлайн, тоді ніхто не зробив.

до Що це економно?

Подарував можливість не перетягувати квиток по місту, але спокійно купувати і друкувати, не залишаючи комп'ютеру.

- Конвенції.

-Так. Комфорт. Це дуже важливий фактор, який приніс кінотеатр ближче до аудиторії. Все, що зараз. Ми були першими. У театрі є багато речей, які ми вперше робили, і що всі інші

- Не запатентовано. й

- У мене є багато творчості. Я не іноземець, який, давши народження ідеї, намагається готувати на ньому. Чому? Життя дуже коротке, і я обирає, щоб насолоджуватися життям, а не накопичуватися.

Якщо ви не впинилися, людина деградує.

-Так. Наше життя і зовнішній вигляд людини в цьому світі безглузді. Мета та зміст життя відсутні

- Чи важливий процес?

-Надія. Не процес. Що таке те, що ви залишаєте за собою. Ви прийшли, ate, sept, fucked, і здавалися. Ви прийшли, якщо нічого не залишилося? Що ви приносили? Що робить світ кращим місцем? Що ви отримали в цьому світі? Я не говорю про хорошу або погану, чорно-білу. Я іноді навіть як вілли, які знищують щось, створене. Як говорить Готе, «Я частина влади, яка вічно хоче зло і вічно добре. й

- Поверніть трохи. Після всього, десять років роботи практично не було. Чи є упевненість чи надія, чи який інший стан?

- По-різному. Коли троуп був майже зібраний, Влад Троїцький прийшов і запросив всіх провідних акторів Даху. Решта двох — Женя Волошнюк та Оксана Брагінець. Я мав почати з нуля другий раз. Я був моментом правди, коли я думав про те, що робити новий набір, і після того, як багато енергії, час вже було витрачено. Продовжити або не було. У той час я працював директором телебачення. Телевізор – це засіб масового спілкування, що не є артом. Телевізор завжди вторинний і завжди буде маніпулятивним. Який мені не дуже цікаво.

- Чи не маніпулюється театр?

-Надія. Ви можете сказати, що живопис, музика, скульптура також маніпулюється.

- Чи не це?

-Надія. Театр є єдиним місцем, де легалізовані. Кожна лежача. У своєму виборі, мати лежить до сина, боса до підлеглого, підлеглого, звичайного до боса. Світ в цілому, глобальна брехня. Але коли ви приїжджаєте до театру, ви знаєте, що ця гра була колись написана, актори переоцінили її на той час, що не вірно. І це найцінніше. У місці, де лежачи є закон, що він повинен зникнути. Актори повинні жити тут і зараз. По-справжньому, без будь-яких імітаційних ігор. А потім театр стає своєрідним мистецтвом, що ні Інтернет, ні кінотеатр не може вбити, незалежно від того, скільки років було прогнозовано. У зв'язку з тим, як жити людський зв'язок на цьому рівні проживає тисячі років і продовжує жити.

Що мотивувало вас залишитися на десять років?

- Любов. Я люблю те, що я Я люблю акторів, люблю аудиторію, люблю процес. Коли я говорю про щастя, що я означу. І є ще одна річ: "Що я змінив, що для?" Що я не люблю? Так, в соцмережах я б був би краще, водивши Mercedes, маючи будинок в Конче Заспі. Чому я можу це зробити? Не буде щастя. Це радість.

- Ви не згодні з провідними акторами театру. Але ви знаєте, як вести переговори, знайти компроміси.

- Я мав багато протиріччя. Зараз. У театрі я завжди роблю компроміси. Театр, як правило, трикутник компромісів. Кожна середня, не кажучи вже про те, що хороша акторка знає краще. Таким чином, направлення завжди є пошуком компромісів для того, щоб зробити продуктивність добре. Якщо я, як режисер, передаваю, і у мене є можливість, я отримаю «деад». Якщо я даю акторам повну свободу, то я отримую «дума» виставу. Хороше шоу народжується з взаємною повагою і спільним пошуком правди. Не має правди, не народжується в голові однієї людини, але в сумі точок зору багато. Потім виходить від суб'єктивного до об'єктива. І це не всім.

Ви хочете непередбачуваності у житті?

-Надія. Я не можу. Але це, і я приймаю його.

Не завжди цікаво.

-Так. Більшість часу, передбачуваний є нудним. Просто як передбачуваність завжди нудно на стадії. Допитливість є важливою для розвитку бізнесу. Це аналіз, стратегія. Визначені люди також мають свої сили і слабкі сторони. Я люблю теорію, що світ шукає хаосу більше, ніж замовлення. Вирокованість є однією з найрідших речей. Це просто особиста точка зору, тому що ми всі різні. Якщо один уважний до світу, то прогнозованість просто зникає. Цинікізм для прогнозування чогось.

Якщо я звертаю увагу на світ, зникає передбачуваність?

-Так. Цей світ змінює кожен другий.

-Велл, yeah. Ви не маєте програми.

- Абсолютно. Законодавство Мюрфі Всі сміється на них, але вони працюють важко. Так, вони не працюють щодня. І це їх краса. Це де він не працює. І тут, теж. Ми вже будували теорію, систему. І це страшна річ. Світ хаотичних. Природа світу знаходиться в русі. Це як форма матерії.

«Ви повинні зробити те, що ви добре.» Але я можу зробити одне, і я хотів зробити щось абсолютно різним.

- Я думаю, що це повідомлення. У психології є визначення «основної діяльності». Людина може піти на роботу, наприклад, програміст і душа його належить до колекції штампів. І він є кращим філателистом в країні, спеціалістом в кінці радянського періоду. Людина може займатися кількома діяльністю. Але є базова. Це те, що він робить з найбільшим успіхом та/або задоволенням. Не мій задум. Якщо є успіх, але немає задоволення, що робить те, що краще. Але немає радості. Якщо є задоволення, але не існує успіху, ви не соціально вбудовуєте в існуючу реальність. Ви повинні мати щось, що дозволяє поєднувати його.

Якщо ви робите щось, яке не дає задоволення, то в якомусь місці стає хворим на життя.

Коли ви не любите, життя гниття. Я вірю, що це не так, як талант. Я говорю про це часто і продовжую говорити про це. Розумна людина має безліч можливостей. Я впевнений, що якщо я вирішив не стати режисером, але модним дизайнером, я досягла успіху. Якщо я вирішив стати хірургом, якщо я кохав його і насолоджуюся ним, я досягла успіху. Уважність полягає в тому, що люди на тисячі років знизили суб'єкт подарованості до того, що людина має один талант і можливість зробити одне. Якщо людина покінчується можливістю роботи, розвідкою, якщо він не співвідношенно, то має суму талантів. І це може реалізувати себе в різних видах діяльності.

- Про талант. Є De Niro, Al Pacino, Янковський, є, умовно - відпочинок. Є Мессі, є Ronaldo, є інші. Чи є вони лише менш зафіксовані?

Я думаю, що ці люди можуть бути успішними в інших сферах. Де Ніро може бути гонстром. Один з кращих. Може бути, він має різне життя. Не може. Я думаю, що є така, як шанс. Бог проявляється в цьому світі, як нещасний випадок. Я думаю, що якщо людина ледачий, він не досягне нічого, навіть якщо у нього є непристойні якості.

Багато людей пожовти своє життя, але не досягти нічого.

до Отже, вони роблять його міцними. Ні. І думають.

до Але це найдовший і найважчий.

-Так. Я говорю про інтелект. Все підключено. Щоб працювати і не думати, не жити. Немає інтелекту, без розвитку. Але є інтелект, немає роботи, нічого не буде.

Що б ви хотіли змінити в даний момент?

- Я не маю можливості. Єдине, що я хотів би змінити, що держава дасть вільний простір. Як мінімум це не так, Я зроблю себе. Відсутність ресурсів. Є актори, є людський фактор, є глядачі. Подаруйте нам простір, щоб ми не платимо, це виснаження. Очікується. Ми йдемо по всій Україні на турі, і всі театри, до яких держава дає гроші, також прибуток від того, що ми платимо за оренду. Ви повинні заробити гроші на шоу. Але вони приходять. Продаються заходи, де окупація залів на виробництві місцевих виступів є третиною залу. На будь-якому місці можна придбати квиток, але вони не продаються балконом і лушпинням, можна посидіти в столах для вільних місць. Оскільки результати погані. Звісно, в Україні багато хороших театрів, вони лікують причину та аудиторію з любов’ю, відчували свою капелюх.
Я зацікавлений в одному: ресурси. Не навіть гроші. Ми знаємо, як заробити гроші.

Ви завжди повинні бути свідомими. І коли ви прийшли зрозуміти це, це не вроджено?

Я не знаю. Я не міг захопити цей момент. Я думав вже в школі, не так свідомо, як зараз, але іржі, щоб говорити, зерно в землі вже там. Я думаю, що найбільший подарунок моїм батькам було навчити мене, як читати, обдурити і заохочувати його. Тисячі книг читайте. На Піонерському таборі я підписав на бібліотеку і прочитав кожен день. Все поїхали грати в футбол, познайомитися з дівчатами, я зробив це тільки пунктир, знаючи, що в більш зрілому житті я буду краще дівчата і більше задоволення.

- Ви розумієте як підліток?

- Звичайно. Я знаю, що якщо я розвив інтелект, що це буде. Так де я міг, я прочитав його. Я читаю, коли я ходив по вулиці, я їздив на транспорті. Жива в Троєщині. Тоді не було мікроавтобусів, я сидів на фіналі в трамваях або тролейбусі і прочитав сорок хвилин на шляху. Плюс сорок хвилин на шляху назад. Не був день, коли у мене немає нової книги. Я думаю, що читання не тільки смачних книг, але і смарт-книжок призвело до розвитку розуму.

до Ви приймаєте себе як ви. Чи існують будь-які речі, які ви не хотіли б змінити?

Я, yeah, yeah. Я дуже лаціна і дуже злагоджено. Тексти пісень, а це означає: Я завжди боятися і лаціна. Я хочу, щоб зробити це з легкістю і страхом менше. Я ходжу на сцені - і страшний адреналін, думка: "... чому ви заснували цю виставу, дайте Курилко, Данилюк грати, і я - не потрібно ... ". І коли ви починаєте грати, глядач не бачить страху, і він завжди присутній.

- Може бути дуже легко. І якщо мова йде про скрипку - можливо, знак з вище, це його, це не ваш?

- Я зроблю його легко. Я просто не хочу робити це зараз, я хочу читати книгу.

Зареєструватися І якщо я не хочу це зробити, я не хочу це зробити.

-Надія. Якщо я роблю щось, я це з задоволенням. Це просто те, що я роблю в театрі за межами загального почуття. Я ще не 50. Але я заснував і взяв участь в посаді директора майже сто п'єс. Виконуючи виробництво в "чорній квадраті" - близько сімдесят. Я не зроблю, Є інші, які більше не грають. Це практика і практика знову. І це робить вас так втомленими. Тексти пісень, а це означає: Тіло вже заряджається чисто фізично, тому що ви більше не зв'язалися з душею, але тільки з вашим тілом. У мене є багато проблем зі здоров'ям. Мій лікар каже, що це зазвичай проблема для шістдесяти років.

- Шлях життя?

За рахунок кількості виконаних робіт

У назвах і змісті виступів, які в даний час в обертанні, є кон'юнкт

На сьогодні присутні маркетингові та ринкові умови. Ми є бізнес-аніматором, аудиторією є наше джерело доходів. І він голосує з ногами. Якщо ви не приїжджаєте, ви не можете. Так немає опцій з цього питання. На жаль, у нас є оппортунізм. Але має бути також баланс загального почуття. Виключні виступи, до яких не підуть естрадна аудиторія, але інтелігенції, які люблять арт-хаус. Асортимент магазину, який буде продавати тільки дорогі коньяки, є дуже некомерційним. Я вірю, що має бути коньяк, вино і вода – вуглецева і без газу, і сік. Театр повинен мати широкий спектр

- Найбільший страх життя.

до Для того, щоб бути страхом втрати зору. Якщо у мене немає руки, нога, язик, я можу все ще прямо. Важко обійтися без уваги. Побоюючись бути без сина. З приходом дитини я отримав відчуття певного продовження себе. Я не збираюся мені, я не збираюся зробити його театром і прямим. Він буде вибрати те, що він хоче. Я не буду жити, щоб побачити вибір. Тож моє завдання полягає в навчанні йому важкої праці, сміливості, любові до читання та розвитку. Давайте йому самому відпочивати. Збільшивши відчуття щастя дитини.

- Чи є ви дратівливі люди?

-Надія. Я не відчуваю себе шкода. Просто прийміть. Дуже приємні, чарівні, цікаві люди. Вони приємно боротися з. Тут сердитися, агресивні розумні люди. Я хочу охопити їх. Ступінь Я приймаю, як не вдалося розвивати, коли один досвід не життєздатності, але шкоду. Але в той же час ви приймаєте людину, не переживаючи негативних емоцій до нього. Ви повинні любити людей, як вони є. Любов. Що таке. Не спасибі, але в неприпустимо. «Ви повинні зробити добре зло, тому що немає нічого іншого, щоб зробити його з.» Якщо ви приймаєте це слово, ви можете бути щасливими в цьому світі. Світ не ідеальний. Ведення претензій проти людей, реальності, часу, країни є ознакою інтелектуального поступу. Успішна людина не несе претензій.

З сердитися, але цікаві люди все ще повинні спілкуватися. Багато.

- Звичайно.

до Вони, здається, домінують.

- Так, іноді. В залежності від команди, яку ви працюєте. Дякую Я утворю площу себе, є кілька з них.

до Якщо вони називають політикою?

-Надія. Я не можу.

до Яка різниця?

-Сіт. Я був запрошений на участь у виборах, навіть потрапити в Київську раду, усвідомлення того, що у мене є ресурс, який допоможе отримати голоси. Я відхилявся. Я не думав про це. Кілька народних депутатів вийшли з Чеки, але політика занадто неприпустимо, щоб заробити гроші з неї.

- Непереборне або знезаражування?

-Агайнст. Я працюю з політиками часто і часто. І я бачу політику трансформації гідних людей у найвибагливіших. Вони страждають від того, що вони стали політиками, але можуть зробити нічого іншого.

до Це спірне. Вони можуть. Вони бояться.

- Я говорю, що вони не можуть. Чому вони не можуть, це інше питання.

Що таке?

У віці від 25 до 30 років, коли я був рекрутинг для студії, він розставив мій гордість і дав мені певну задоволення. Тепер це величезний штам, і якщо хтось може взяти іспит і набирати людей без мене, я буду довірити цю людину повністю, тому що я відчуваю тягар відповідальності за кожного рішення, що я приймаю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Надзвичайно різний. Не кажучи вже про те, що близько п'ятдесят людей народилися просто тому, що їхні батьки прийшли до Чеки, зустрілися, якісь утворилися сім'ї, вони розповіли про ту саму мову, стала ближче один одному, ніж інші люди. І коли, наприклад, дитина пройшла іспит, а потім дівчина виходить, і я бачу, що вони є потенційною парою, то для мене складно прийняти рішення в цій ситуації. На відміну від тих, хто робить, я знаю, що чекає їх. Вони ще й досі.

до Але нічого не буває випадково.

до Не було випадкового. У вас не було. У них було багато.

до Не випадково.

- Хто. Як Panda Kung Fu? «Не випадково, мій друг. й

до Ми шукаємо. Ваше коло. Дуже важливо. Коли, наприклад, ви поясните жарт двічі, то або жарт неправильний, або коло не твої. І коли ви його знайдете, це як знайти сім'ю.

- Так Чорна площа є кланом. Занадто великий для сім'ї і занадто щільно і стискається на рівні певних парадигм.

- Жорсткий диск?

- Дуже. Минулого сезону ми відіграли п'ять сотень з деякими виступами. Вчена норма - 240, якщо в державі є кілька сотень людей. У нас є десять людей, які роблять це. Так це дійсно важко. Єдине, що відсутні ресурси.

У житті ви вирішили змінити щось?

- Я отримую це питання багато. І я сказав, що я не думаю про це. Ви починаєте мислити, чому, якщо я не це робити?

- Чи є ти хороша людина?

Ні.

- Як це стосується любові?

Види є синонімом слабкості. Я свідома людина. Інколи небезпечна і небезпечна для людини. І це не добре. Це просто інтелектуальна допомога. Хоча ви дуже неприємні від зовнішнього вигляду. Всі права. Не хочу бути. Свідомий, так. Для мене важливо.

до Який успіх?

Відчуття гармонії, коли ви спати легко і з задоволенням. Скільки потрібно. Коли ви не знаєте, де отримувати гроші за завдання та завдання, які вам потрібно. Коли люди, які не можуть жити без тебе, і люди, які не можуть жити. Це обов'язково взаємно. І коли є здоров'я.

до Що мотивує вас рухатися? Багато зроблено, слід залишити

до Це просто початок. І мотивація, якщо я пішов завтра, вона не повинна розпадатися. Поїзд повинен продовжити навіть якщо водій листить. Крім того, поїзд сам може встановлювати напрямки. Це допоможе людям більше років. А ті на поїзді і тих, хто дивиться на нього.