Слава Ніконора. У групі, які відіграли погано - мене і Федя.

Анатолій Голубовський

Моє співрозмовник – актор театру «Чорна площа», режисер, поет і дивовижно шанує особистість. Його гра схожа на феєрверку. Це як доторкнутися до чогось, що ми пам'ятали як діти, але потім безпечно забули.

- Ви прийшли до Києва, щоб увійти в Інститут Поплавського факультету Директиви?
до Я прийшов до Карпенка-Каріго, але я не приймав там.
- Чому ви думаєте?
Як люди з знаннями пізніше сказали, що все було “захоплено” в момент. І вибираючи свій талант і корупцію, звичайно, ви обираєте корупцію. Я вступив до платного відділення в Університеті культури, і я не шкодую. В цілому, я не думаю, що є багато відмінностей. Це залежить від того, що у вас є вчитель. Він подарує студентам, або вони будуть до світла. Я отримав до середини. В основному, він був весело працювати з нами, але були моменти, які мене здивували. Наприклад, він міг провести урок «Студії основ смішних», що супроводжується переглядом CD з записом «Кеді Клуб». Щоб зрозуміти, як гумор впливає на людей. А ми навчимося Клубу Camedi у класі прямого навчання. Він сміється. А іноді прочитав нас Чехова. Просто прочитати без пояснення нічого. Але в якийсь момент зацікавив нам роботу. Інше, не так добре.
Як з'явився Black Square у вашому житті?
Я зустрів Даша Малкова. Зараз — дивовижна річ — вона в Чернівцях, і я не знаю, що вона робить. Якщо я не зустрілася з нею, я б не мав нічого спільного. Кожна з Чека. Брат Дашина Діма відіграв у «Квадраті». Даша вирішив застосувати і запрошувати мене до іспиту. Дивитися, підтримувати. Я дивився. Я зрозумів, що в принципі я не можу бути гірше. І наступного дня, в неділю він прийшов і пішов. Це досить іржі. До цього я був на двох п'єс, мені сподобалося, але вступ досить випадково.
На початку навчання в Чеці ви були, щоб покласти його легко, не дуже впевнено в собі. Що таке правда?
- Кореспонденти 100%. Тексти пісень, а це означає: Уявіть, що я прийшов в uni. І я в хорошому місці. Не крутий хлопець в групі, але я впевнений. І я приходжу сюди, є титани. Неелов, який доторкнувся небесних небесних і душів на мене. Я був буквально боятися його в колінах. Якщо ви їдете в студію з станції метро «Університет», то є певне місце, де почалися коліна. Він був своєрідним боєм краси або чогось. Ви навіть можете сказати, що: Я пішов до університету, щоб затвердити себе, і до студії Чека до себе. У групі, які відіграли погано - мене і Федя. Тексти пісень, а це означає: Він не завжди приходять і зробив мене сумним. Я був найгіршим. Я відчував його, я зрозумів його. І коли дівчата обрали хлопці на 10 хвилин до і після другого, я вибрав останні, а потім якось хвилював свою руку для відсутності іншого вибору. І так я жив з тим, що відчуває весь час. І коли був перший скринінг, і виявилося, що я пройшов - це було надзвичайно несподівано. Нелов досі так цікаво прочитати список — голосно і чітко названо іменами минулого, приходить до шахти — і якось непристойно, практично під нісом, «Ніконов». Я не знаю, якщо мій ім'я звучав або якщо я думав. Я повертаюся, подивіться на Даша, вона дивиться на її відповідь. Все було здивовано. Але потім я нічого не зробив в перші шість місяців і я був злий.
- Ви з Чека?

до Ну, точніше, я не пройшов другий скринінг, бо я був абсолютно неініціативним. І нещастя. Анатолій Миколайович сказав мені: «Ви не впевнені самі». Він сказав: «Це буде приємно бачити вас найближчим часом». Немає стежок, заспокоїти. Але Нелов сам сказав він. І перед наступним набором я назвав його. Він запитав, якщо я повинен прийти. І сказав він: "Справді я пам'ятаю приходу." І прийшов. Я не можу допомогти, але прийти. Так, ми можемо сказати, що я приваблю до чекиської особистості цієї людини. Неймовірний титан я думав, що він був.
Яка ваша нерівність чарівно перетворилася на звання найкращого новачка?

Я був в студії протягом року, перш ніж я отримав на рафтингах. Не дуже добре. Я грав як собаку. Я можу сказати кілька слів. Але з другого візиту до Чеки я почав активно писати ескізи, переробити і показати їх, подружити з командою, а не приїхати до занять з виправленим бумом, в цілому, якось приєдналася до команди. Я дуже ретельно підготував іспит. Я мав приголомшливу монологію про самогубство, за яку я оцінив. У коледжі я був дуже допоміг зі своїм вчителям. Анатолій Миколаївич закохував монологу, продемонстрував мене до аудиторії – грала три ролі на ескізах. В результаті на період всього місяця — наприкінці квітня — травня — з'явився мега стрибок. Це економічне диво в Китаї, і я зробив театральне диво. Нелов помітив його. І відмітив. Звісно, вона відіграла велику роль у своїй пізній кар'єрі.
Ваш спосіб гри - з несподіваними акцентами, дотик гротиского - це більш непристойний або вже знайдений вами в процесі пошуку оптимальних варіантів?

-Я знаю, що я шукав. Але мені здається, що будь-яка людина, коли шукаючи свій спосіб гри, завжди знайде щось, що він може зробити якомога простіше і легко. Що таке "гіс." Я не можу знайти щось інше. Ми шукаємо себе. Це, мабуть, найзручніший спосіб для мене.

-Так. Але вона все ще повинна бути знайдена. Миша Костров колись цитувала Саша Розвивакова як приклад - поки він вирішив на свій поточний спосіб виконання, він не дуже добре. Я знайшов його, і це був прорив.
Як ви отримуєте серйозні ролі, такі як Еріка? Мені сподобалося.

- Я не даю дуже серйозних ролей. Я не можу грати. Важко відіграти будь-які серйозні ролі. Я відчуваю себе байдужим до них. Може бути добре виглядати ззовні. Дякуємо Богу.
- Цікаво. Несподівано. І ефект сюрпризу може зважити все інше в певній точці. Навіть якість гри.

Ви знаєте, що я не хочу грати в фольги весь час. Я хочу грати щось, я шкодую, якщо це звучить "demonic". А також про нюанси гри ... Я дуже люблю додавати рух до нього - рух рук, мікрофілітація. Хочу подивитися в дзеркалі і знайти свербіж головного мозку, деякі невидимі, на перший погляд, маленькі речі. Це хобі для мене. Це весело грати. Коли ти живеш. Я знаю, що це трохи круто, але це круто. Якщо ви можете зробити це, чому ні?

У короткій плівці No 304 ви абсолютно різні. Ви повинні заспокоїти себе? Я розумію, що робота на камері є абсолютно різним форматом, але все ще?

до Немає слів у всіх. Вони взяли чоловіка, який може зробити все і не дозволяв йому зробити все. Вони сказали мені не рухатися. Зібрали все, що я можу зробити добре. Насправді, просто скажеш слово, що все. Я не схожий на це.
- Я не хвилююсь. Чому ви хочете цю частину?
до Це проблема No 1. Я прийшов, щоб грати ескізи, я пропоную режисера, що я думаю, є кращим варіантом. Показати деякі почуття. Він каже, що це простіше. На фотокамері немає. Звісно, коли всі інші грають, я просто дивлюсь неадекватно перед ними. Але це так нудно і розчарування, коли ви не можете грати. Уявіть — Я знаю, як розробляти космічних кораблях, вони зателефонують мені на спеціальному зв'язку, вони говорять — прийти відразу. Я приходжу сюди, і вони дають мені завдання зробити десять тисяч м'ясорубок. Я загадав -- добре, як ... І у мене десять тисяч м'ясорубок, і не бути розумними.
Однак, як режисер, я розумію, що в деяких випадках вони праві. І ви повинні зробити те, що вони хочуть.
У «Професіонали» однакове почуття. Ви завжди тримаєте себе назад. Це маленька гра. Я можу зробити більше, але якщо ви хочете, я можу. Але сама робота пам'ятна.

Ну, перш за все, що ви повинні грати. І, по-друге, коли ви йдете на набір, ви постійно заточуєте маленькою демоном - що розповісти режисеру. Тому що ви можете побачити, як ви можете зробити його охолоджувачем. Але ви не можете це зробити. Перед групою пригнічує його. І якщо ви сказали, що це в вухо, ви, ймовірно, не схожий на це. Не має сенсу. Кожна людина повинна зробити себе самостійно. Так, якщо ви тримаєте назад або ні, вам потрібно зробити те, що режисер вимагає. Ось в «звіряє Слава Никонора» Я не затримала себе. Вони визнають мене своїм бабусям від Vitalka і професіоналами.
- Чому потрібна карате?

- Я хочу спробувати. Я далеко від спорту, для мене, щоб піти в рядах є повним абсурдом. Але я дивився, що точка карате? Ви приїжджаєте, ви одягаєте в комоно, всі ці обряди... І ви стояти там, ви хвилюєте своїх кулак протягом трьох годин. Ви повторите той же рух дуже спокійно, вимірюється, дивлячись на лінію, намальовану двадцять сантиметрів від стелі. Ви не можете шукати в будь-якому місці, але на ній. І я думав, що це неспроможність... Щоб зробити це, ви повинні піти в Лісовий масив, але я хотів це дивно - білі люди в білому одязі хвилі руки, Сенсей каже - вам потрібно один рух, щоб працювати 10000 разів. Це єдиний спосіб дізнатися. Але вже десять років ми будемо майстернями.
- Про 10000. Після того, як група дослідників запитала питання – які необхідні умови, щоб стати топ-скрипаллю. Я не знаю, чому я не був гітаристом або барабанщиком, можливо, деякі з них були вражені гаммою з наступного вікна як дитини, але дослідження почалися з цього. І вони виявили, що 10 000 годин практики понад 10 років гарантовано роблять її до вершини світу. 5000 — дуже хороший фахівець. 2000-3000 - подарує сім'ю і друзям. Ймовірно це буде досить менше часу - в залежності від вроджених нахилів і т.д. Але 10000 годин у десяти років – 1000 року – 4 години на добу (без вихідних та святкових днів) – запорука отримання у світову вершину. І, як він вийшов, в будь-якому випадку.
-Так. Чому? Це в мозку. сигнал робить себе каналом – і багаторазові повторення приносять певні реакції на автоматизм.
до Що з форматів Чека ближче до вас - "рафти", "мафія", чисте імпровізація?
- Я не люблю мафію. Я знайшов час, коли вона була трохи різною. Тепер це більше про гуги. Це не погана річ, але це те, що відбувається аудиторія. Тому неможливо вставити щось більш глибоке в цей формат.
Мені подобається чистий імпровізація. Але я не знаю, як грати на рівні, що я не соромлюся перед аудиторією. Вже кілька успішних візитів, але це випадково.
до Що робити, якщо ви граєте 10000 разів?
- Я б. Не запрошувати. Коли я був запрошений, я ніколи не відмовився. Я відчуваю себе дійсно погано після цих шоу. Здається, що в 8 років час навчатися приймати такі ін'єкції, і досвід, безсумнівно, придбаний, але це неприємний. Життя є одним і я хочу бути позитивним. Але якщо вони називають, я буду.
рафти ближче і очищають до мене. Але в певній точці неможливе відтворення. Коли кожна думка має право існувати, виникає природна внутрішня суперечка. Ви подаруєте тему, і решту його потрібно зашкодити і здивувати. Ось щось штучне. Якщо ви дорослі, впевненість, самодостатня людина, то багато з цих тем не вплине на вас багато. Або реакція буде різною. Але це не так цікаво.
З іншого боку, вона стимулює вас не тільки підняти серйозні і цікаві теми, але і до їх найцікавіших «підсумок».
до Це його. Але виходячи з формату «рафтингів», образ розумної людини нудний. Не цікаво для театру.
Ви колись згадували, що дуже важко виходити, наприклад, на чистому імпровізації, коли на суді Курилко і Голованова, бо вони дають події на таку швидкість, що Бог дає вам час вставити пару фраз. Звичайно, темп необхідний, інакше глядач пропустить. Але глибина не втрачається?
- Звичайно він. Ви просто повинні поєднувати їх правильно. Як зробити глибину? Якщо говорити швидко, енергія ви ви випромінює 5 слів. Тексти пісень, а це означає: А потім ви сповільните, і кожне слово, яке ви думаєте, отримує більше ваги.
- Більше прохолоди в класі. Ви сказали, що ви хочете грати з партнерами слабкіше, ніж у себе. Це дає можливість відкрити більше як режисера. Що, скажеш, Голованов або Нікітенко ви граєте важче?
- Не обов'язково. З одного боку, якщо ви «дбал» з таким партнером, то він може витягнути ситуацію. Тому, якщо в умовах складності, то їх легше. З іншого боку, якщо ви берете новачка з вами, ви станете партнером для нього, на якому він може покладатися. Neelov коментує: "Грати з сильнішими партнерами". Ви будете рости, ви будете реалізовані. Я граю зі слабкими партнерами і я виросту. Ось щось про це. Вирощування підтримки для когось. Добре, є нагородження - на цьому фоні ви завжди будете виглядати круто. Може він грає роль на підсвідомому рівні.
- Чи є ваш проект на www.stihi.ru/2013/09/04/10594 для себе чи загрожує виростити щось більше?
- Пишіть поезії. з 2008 року. Я починав ставити їх в книгу, як це. Я розмістив його на сайті для читання. Я не пам'ятаю, хто раджу мене. Більше сотні і двадцять людей прочитали його, і добре. Я хотів би більше, оскільки вірші хороші. Я знаю трохи про це.
- Ви пішли на факультет диригування і успішно закінчилася. Коли ми побачимо всі ваші шоу?
На даний момент я вже дізнався текст сольної вистави. Я вирішив, що маючи нагоду, дуже розчаровує, щоб витрачати багато часу на гру без участі в ній як режисер. "Чому режисер?" "Ніконов" "Оух!" Звісно, коли ви на сцені, ви здавалося б, отримати все від аудиторії. Але коли ви прийшли з нею... Охолоджувач - тільки якщо ви також напишіть його. Але з того, як я досі письменник, я взяв одну сольну виставу. Я не скажу, що один. Нехай буде сюрприз. На жаль, немає вільного часу. Коли людина малює, як мій тато, це простіше. Заблокувати себе в майстерні, і ви трахнув себе. У мене є соціальна відповідальність і обов'язки багатьох людей. Зйомки, репетиції, допомогти кому в прийнятті, інтерв'ю тощо. Таким чином, з графіком, щоб зробити те, що потрібно досить складно. Немає одного щітки, крім себе. І ви тримаєте речі від.
до Здавалося б, досить м'яка людина. Як легко зберігати дисципліну в класі?
до Я навчаю дітей. Так легко. Ви знаєте, я дуже люблю кричущу. З дорослими, однак, не доведеться кричати. І діти іноді. І в класі, насправді, я зробив трохи задоволення від всіх. Іноді я граю трохи божевільною. Особливо з новими. Тексти пісень, а це означає: Нехай вони думають, що я гуру. І звичайно, я навчаю. Це просто форма подачі. Я маю абсолютну віру, що я Сатан, Я надіслав його дуже зло і жорстоко. У реальному житті я не реагую, що шлях до будь-якого. І не так важливо, як він виглядає ззовні, я дійсно відчуваю чистого зло всередині. Просто - о, що зло!
- відео @
Чи достатньо вивести вашу групу повністю?

Якщо набір більше останнього року, то це можливо. Я в. Щось таке. Є багато знань, але це хапазард. Але сам процес неймовірно цікавий і бажання навчити тут. І я отримую задоволення від неї.
- Показує. І в класі, і в «квартирі». До речі, ви йдете до «відділу» з почуттям обов’язки – «Ви повинні допомогти»?
до Ні, я дивний. Ще одна річ, що робота не особливо дозволяє - решетування, установка і т.д. Але якщо у мене немає часу, я не відмовляю. Я пам'ятаю момент, що дівчина прийшла до мене і запропонував грати разом. Я маю на увазі, вони прийшли до мене, дав мені руку.
- Ви маєте право сплачувати?
-Надія. Вона звучить так. Я повинен зробити це. Це не так, що у мене є обов'язок. Я просто щасливий.
Як кінорежисер, ви берете участь в чомусь?
-Надія. Для того щоб не втратити свої навички, я періодично знімаю короткі фільми. Дуже добре, до речі. Я висока. Я планую зробити великий фільм, але в далекому майбутньому.

- Тема, історія?
до Не існує теми та історії. Ось тільки бажання. Коли я розумію, які інтереси мене у всьому житті, то прийде сюжет і тема. І можливості. Якщо не фінансувати, то розум його реалізує. По, скажеш, 30.