Що таке його плани?

Інтерв'ю з Білою Анатолієм, одним з улюблених акторів, викликає багато емоцій і усвідомлення. Останнім часом ми писали про те, що художник відреставрував від свого улюбленого MHT, де він працював протягом багатьох років, а також Білий залишив країну.

На другий день стало відомо, де Анатолій Белі і які його плани. Сьогодні видання. "Сайт" Він пропонує познайомитись з інтерв’ю від своєї нової країни проживання, яку митець дав пару днів тому Новій газеті. Не боятися більше!

Багато критики впав на актора після того, як він залишив Росію. Митець не прокоментував це, а не каже, що нічого поганого про тих, хто він спілкувався і працював.

«А країна не працює, це люди, це міста, де люди живуть, це природа. А люди прекрасні. І я не збираюся перетворити в собаку, яка працює навколо кута і барок. Я не хочу сказати, що деякі люди краще, інші гірше, вище, нижчі.

Instagram / @teatral_online Тим не менш, митець не може жити як раніше. Війна в Україні повинна бути благною. Остання солома для нього була обстрілом Вінниці. Анатолія Поруч з Вінницької області, з м. Брацлав, де народився і провів щасливі роки свого дитинства. Асоціюється з іншим українським містом – Львів, де його бабуся жив на батьківщині.

14 липня у своїх соціальних мережах митець пояснив причину його вильоту з країни, де проживав протягом багатьох років і відігравав у чудових фільмах і п'єсах. Анатолі Белі і його сім'ї живуть в Ізраїлі, оскільки він має єврейські коріння.

English, Українська, Français... "Я пішов з страху." Це свого роду радянської липкої страху, що люди живуть знову. Горіхи стають більш щільною і більш несправжньою. Суспільство швидко наближається до загальної диктатури. Ось де я пішов.

Щоб жити решту мого вимірюваного життя, я хочу. Я хочу, щоб діти були людьми миру, не збереглися на одній території з постійним почуттям цього страху. й

Він сказав: «Схід є ключовим словом для мене». Я не хочу жити в страхі. І я не хочу жити в ній! – зауважив художника в інтерв’ю «Нова газета».

У якому місті і навіть в якій країні будуть наступні, Анатолія Белі не знає, життя розповість. Я не боюся жити, за свою свободу. й

"Я не буду боїться, що завтра я побував і відправлявся в тюрму, щоб розповісти правду. Я не буду боятися, що робити, і що не робити. Я збираюся жити, де я можу принаймні говорити в миру!

Він також додає, що у своєму улюбленому московському художньому театрі він відчував свободу, але це не достатньо для нього, оскільки життя не обмежується лише одним театром.

«Визначте, що я не суджу нікому, я не суджу нікому, я просто оберіть, коли у мене є вибір. І я не можу вибрати, щоб жити в коконі театру, відключивши себе з усього світу і говорячи, що я роблю мистецтва, щоб не торкатися мене.

Instagram / @нар. театр Я не можу, не хочу і не буде - навіть з моєю любов'ю до московського художнього театру. Для мене це величезна втрата і величезний біль. Але я не можу жити так! Білий говорить.

До речі, митець згадує свою любов до Театру Чехова та його художнього режисера, Костянтина Хабенського, більше одного разу.

З слів художника: Костя завжди була дуже гідною людиною, я знаю його добре з цієї сторони. Ми знаємо, як він працює в потужному, потужному режимі.

Коли ми говоримо про себе, він сказав ці слова до мене – це його, якщо я можу сказати так, життя кредо: «Так, коли ми зустрінемо в п'ять, десять, п'ятнадцять років, ми не будемо соромитися шукати один одному в оці». Це найкраща людина може сказати. Він отримав його.

Костянтин Хабенський сам розповів актору, що двері московського художнього театру завжди будуть відкриті для білого. На шляху Хабенський ще заміняє артиста в деяких виробництві.

Попереду, з перших днів війни в Україні, попередив Хабенський, що він збирається залишити країну. Закінчив театральний сезон, допомагав художньому директору знайти заміну і тільки потім залишити, щоб не пустити будь-кого опустити або налаштувати. Хоча він хотів залишити набагато раніше.

Зараз митець переживає свій рух і що відбувається в Україні. «Я шкода, що відбувається зараз. І я знаю, що в Москві, в Росії величезна кількість красивих людей. Не вдалося нічого зробити.

Він болить мене для цих чудових людей, моїх друзів і знайомих, які не мають вибору, тому вони залишаються там. І я не знаю, що буде з ними поруч, як вони продовжать жити! - сказав Анатолій Бєло.

Я також пропоную дізнатися, що зробив Анатолій Белі відредагував Московський художній театр. Шановні друзі!

Біле інтерв’ю розкриває обличчя цієї душі і його життя. Особисто я дуже люблю те, що він говорить. Чудовий художник. Нехай все в своєму новому місці стане кращим.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное