Як поліпшити навички спілкування

1,1 км Чи не береться реакція або небезпека співрозмовника особисто, навіть якщо вони здаються сердитися на вас. Більше про страх або невдоволення, ніж ви. Візьміть глибокий дихання і відрахуйте на десять. Нехай це час для вашого співрозмовника, щоб говорити перед тим, як він може сказати, що дійсно на його розумі.

2,2 км Ви не повинні знати всі відповіді. "Я не знаю." Якщо ви хочете дізнатися більше, скажете це, знайдіть його і поділяйте результати. Або можливо, ви навіть вирішили працювати з вашим співрозмовником, щоб знайти відповідь на своє питання.

3. У Відповідаючи (факти та почуття), а не реагувати (відповідаючи лише): наприклад, «Давайте мені більше про те, що ви піклуєтеся про себе», або «Я розумію своє невдоволення» замість «Список, я просто роблю свою роботу!» або «Чого не мій бізнес!» (це слово, безумовно, викликає ще більше подразнення). Відповідаючи відповідальність за результат будь-якого зв'язку, який ви берете участь в роботі, і розумієте, що іноді (або навіть часто) ваша особиста реакція може викликати всі види проблем зв'язку.

4. У Здійснити те, що люди не піклуються про те, що ви погоджуєтесь, вони подбають, що ви почуєте їх. Це дивно, що багато людей скаржаться, що вони не можуть чути, але не слухайте! Ви можете показати, що ви можете почути ваш співрозмовник, надаючи йому всю свою увагу і кажучи фрази, такі як:

5. Умань Про те, що вам подобається.
«Що це про те, що це означає?» ?
«Що ви думаєте, що цікаво. Чи можете ви сказати мені, що призвело вас до цієї думки? ?
«Що потрібно зробити стан ... більш прийнятним для вас? й
Пам'ятайте, що хтось говорить і що ми чуємо Наші особисті фільтри, переконання та судові рішення можуть спотворювати те, що говориться. Повторити фразу або підвести підсумки, щоб переконатися, що ви зрозуміли все правильно. Скажіть, що ви думаєте, що ви чули і попросіть, "Ді я розумію, що ви правильно?" Якщо ви відчуваєте, що ви емоційно засвоюєте фразу, скажете, і попросіть питання, як, «Чи не розумію, що ви досить правильно, і я приймаю його особисто». Я думав, що ви сказали?

6. Жнівень Якщо ваші дії можуть перешкоджати їх роботі, або вам потрібна допомога у вирішенні питання. Наприклад, якщо вам необхідно оновити комп’ютер, який ви забираєте доступ до офісу, ви можете сказати: «Я знаю, що це неприємно, коли хтось знаходиться в офісі в цей час, і я ціную вашу співпрацю». Вам потрібна система для роботи плавно. Почнемо тривати вдень і закінчити ближче до п'яти ввечері. Не дайте поради, якщо ви запитуєте. Це може бути важко, особливо якщо у вас є досвід, який ви думаєте, може допомогти комусь. Використовуйте важку мову, як «Окремий варіант...» або, «Це допомогло мені в подібній ситуації...» Я хотів би поділитися своїм досвідом, якщо ви думаєте, що це може бути корисним для вас замість того, щоб зробити це і це! й

7. Про нас Шукайте загальний грунт, не чіпляйте до відмінностей. Що може зацікавити обидві сторони розмови? Наприклад, взаємодія без збою. Для того, щоб допомогти вам зробити цей проект успішним. й

8. У Пам'ятайте, що зміна є стресом для більшості людей, особливо якщо ваші дії впливають на їх способи, які вони не можуть очікувати або впливати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Таким чином, якщо ви перебуваєте в чужій території або вам потрібна людина, щоб зробити щось, коли це зручно для вас, дати їм якомога більше інформації про те, що вам потрібно і коли. Якщо ви можете, скажете йому, скільки це принесе йому користь.

9. Навігація Спробуйте зберегти позитивне ставлення. Ми завжди маємо вибір, як ми будемо обробляти ситуацію. Люди, які розглядаються кваліфікованими та успішними (в тому числі професійними спортсменами та відомими культурними фігурами) працюють над позитивним ставленням. Щоб залишитися таким чином, попросіть себе, «Що круто це?» або «Що можна дізнатися з цього?» Не забудьте про ті антистресові техніки, які допоможуть вам краще.

10. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це не поганий, тому що це допомагає нам досягти поставлених цілей і захистити себе. Не припустимо, що будь-яка людина буде знати або поділитися своїм особистим денним – так найкращий спосіб створення корисного діалогу, щоб розповісти про те, які питання найбільше до вас і запитати про те, які питання найбільше до вашого співрозмовника.

11. Намагайтеся бути хорошим слухачем. Люди думають, що вони можуть добре слухати, але насправді більшість людей не слухають або чути на всіх. Вони просто говорять, а потім вони думають, що вони хочуть поговорити. Хороший слухач просить хороші питання, відвертавшись від відволікаючих думок (наприклад, про те, хто він збирається зустрітися або що він збирається сказати). Коли людина робить каустичні зауваження або скарги, вона часто може бути ознакою страху або проблеми. Поведінка як детектив: запитайте питання, які проникають на дуже суть плану співрозмовника. Тільки тоді ви можете мати зміст, корисний діалог.