Що ви готові стати лідером?

Р

Генеральний директор Y&R Девід Саббі поділився думками про лідерство.

Ти лідер? Один з способів дізнатися, щоб взяти деякі з багатьох онлайн тестів і дізнатися все про себе. Просто будьте обережні - більшість цих тестів призначені для накладення чогось. Коли ви пройдете тест, вам буде запропоновано підвищення кваліфікації та навичок або щось схоже на слух з магазину телевізора, який розрізає навіть нігті.

Ще один спосіб полягає в тому, що ви не є лідером, який ви хочете бути (хоча ваша ідея лідера), і почати навчання.

Добра новина. На відміну від багатьох онлайн тестів, які не сяють з глибиною, кращі бізнес-школи США пропонують курси, призначені для перетворення вас в цезар новий, Наполеон, Болівар, Мао, Вашингтон, Шак Зулу - і до речі, не обов'язково обмежуючись політиками - Ганді, Король і Мандельа можна додавати до списку. й

У статті МакДональдд «Чи ви навчитеся бути лідером» нещодавно опубліковано в Нью-Йоркському Times, описано існуючі курси та підняли деякі суперечливі питання про найбільш фундаментальну можливість дізнатися лідерство.

По суті, концепція лідерства стала настільки важливою для відомих університетів, які навчалися і виготовляли багато відмінних і відомих менеджерів, які використовували слово до точки втрати свого значення.

Wesley Bedrosian розрахований на Нью-Йоркські часи, як часто можуть з'явитися слова "Лідер" і "Лідерство" на тій же сторінці:

• 47 – Слоан (Технології Массачусеттс)
  • 47 – Вхартон Школа бізнесу;
  • 27 – Ross Business School, Університет Мічигана;
  • 24 – Кенан-Флаглерська бізнес-школа Університету Північної Кароліни;
  • 22 - Ял Школа управління.
Ось кілька речей, які здаються особливо важливими для мене:

«Я керуючу якість, яка залежить від ситуації та контексту? Чи можна навчити його? Іншими словами, це може бути лідером без управління будь-яким? Бізнес-школи на що можливо. Іван Ван Маанен, професор кафедри менеджменту бізнес-школи МІТ, який навчає курс «Лідерство в організаціях», не зовсім впевнений лідер. Він каже: «День сьогодні, тридцять років пізніше, я не маю чіткого визначення цієї якості». Ми можемо допомогти людям дізнатися більше про етичні дилеми в бізнесі, наскільки важко це керувати людьми в складних разів, і як це займає впевненість і навички спілкування. Але ідея, що такі навички можна легко перенести, так що ви можете показати лідерські якості в будь-який час і по відношенню до будь-якого, є повним нестійким.

Однак він додає (і тут точка):

«Чим не бути розчарованим цим перенаправленням на лідерство, але ідея стала настільки популярною, що незалежно від того, наскільки важко ми навчимо лідерство, це недостатньо. й

Макдональд закінчує цей (великий) прохід з наступною цитатою:

Як Йозеф Рост написав у своїй 1991 році книгу Лідерство за Твенті-Першого століття, «незалежно від угоди про це питання означає, що керівництво в основному все, що ви хочете його зателефонувати, і лідер - будь-який, хто ви говоримо про. й

Це все — думають про найбільші лідери історії та визначні історичні досягнення, які вони керують (і, так, я знаю теорію, що великі зміни рухаються невеликими речами — це право — але завжди лідер або лідери, які приводять її). Я не впевнений, що я можу подивитися на них — принаймні не на мій героїв — і скажімо, що вони просто «зрозуміють». й

Це, мабуть, проблема сучасного світу. Проблема, яка проявляється в онлайн-виборчих дослідженнях; в академічних рівнях лідерства; в тому, що ми використовуємо підприємництво з керівництвом і підприємцями з лідерами (хоча деякі з них вірні); в політиках, які плутають лідерство з владою покарати і покарати; в інших політиках, які плутають доступ до уваги мас з керівництвом; в бізнес-лідерів, які перешкоджають інтимізації з керівництвом; і в інших лідерах, які помилково їх назва для керівництва і т.д.

Я справді вірю, що ми зіштовхнуємось до того, щоб стати успішними лідерами. . й

Все це веде мене до наступної думки:

«Великі компанії не наймають людей, які вже мотивують і надихають їх.» – Симон Сінк Як великі лідери надихають дію. Проблема полягає в тому, що вона займає лідерів, щоб надихнути тих, хто вже вмотивований, і це там, де знаходиться пляшка.

Я також стверджує, що EQ є запорукою лідерства, і коли лідери втрачають емпатію, вони йдуть внизу.

Як бути емоційно грамотним Данилом Големаном є ще однією Йоркською мовою, яка, здається, описати те, що я розмовляю про. Goleman надає своїм коротким, але примхливим переліком компетенцій.

1,1 км Розуміння Реалістична впевненість: Ви розумієте свої сильні та слабкі сторони, діють на те, що ви знаєте, і знаєте, коли покладатися на когось ще на команду.

Емоційний Розуміння: Ви розумієте свої почуття. Якщо, наприклад, ви усвідомлюєте, що робить вас сердитися, це може допомогти вам управляти ваш гнів.

2,2 км Управління себе Ви перебуваєте спокійно під тиском і швидко відновлюєте від ударів. Ви не будете витрачати час мислення або панірування. У кризі люди шукають лідера, який дасть їм впевненість: якщо їх лідер може залишатися спокійним, щоб вони могли.

Чоловічий баланс: Ви тримаєте стрес в перевірці і замість того, щоб жити на людей, поясніть їх, що сталося і нехай вони знають там розчин.

Самомотивація: Ви зможете перейти до своєї мети, незважаючи на невдачу.

3. Емпатія. Когнітивно-емоційний емпатія: Якщо ви можете зрозуміти інші точки зору, ви можете пояснити будь-яку ідею таким чином, що ваші колеги можуть зрозуміти. І, звичайно, ви лікуєте свої питання добре. Когнітивні емпатії, разом з можливістю точно оцінити почуття іншої людини, сприяє ефективному спілкуванню.

Уміння слухати: Ви фокусуєте всю увагу на іншій людині і погоджуєтесь на те, що вони не перерваються або намагаються змінити тему.

4. Навички відносин Неймовірна здатність спілкуватися: ви представляєте свої ідеї переконливо і чітко, так що слухачі дуже мотивовані і одночасно не створюють помилкових очікувань.

Уміння працювати в команді: Ми працюємо з вами. Головною ознакою є те, що вони сміються з вами.

Що таке мораль? Якщо ви думаєте, що ви можете дізнатися лідерство, зараз це найкращий час для запуску.

Акули не є лідерами; хижаки не є лідерами;

Робота над емоційним інтелектом і подивитися, де це може призвести.

• Лідери управління – за лаштунками в часи заспокійливості і на передніх лініях – в часи неприємностей.
  • Лідери слухають – завжди мають ідеї, але готові замінити їх в миттєвому випадку, якщо хтось інший задум виходить краще.
  • Якщо ви не маєте одного, не наголошуйте, що це недійсне. Але лідери мають особисте життя.
  • Лідери втрачають і знаходять, і коли вони виграють, вони подякують іншим, і коли вони втрачають, вони беруть відповідальність.
  • Лідери несуть – вони не дають, незалежно від того, що.
  • Лідери легко піддаються компромісу, тому що іноді недорогість, або можливість ніколи не відмовитися, означає компроміс.
  • Лідери посмішки, тому що посмішка ніколи не зашкодить.
  • Лідери є лідерами, оскільки це те, що вони зроблені.
  • «Управління наукою правильних речей, керівництво – наука, що виконує права». – Петро Дракер
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: inr.pro/en/article/15580/