Що не допустити мене до сорок років, щоб дізнатися про смажені ковбаси і котлети, щоб не зіпсувати манікюр

Сьогодні кожен м'ясний коханець знає, фішнет в одній формі або іншому. Мила, ковбаски, навіть стейки відмінно готують як на сковороді, так і на спеціальній дошці. Просто додайте приправи, які вам подобається, або змаринуйте м'ясо в улюбленому соусі. В результаті буде хороший будь-який шлях.

Що не допустити мене до сорок років, щоб дізнатися про смажені ковбаси і котлети, щоб не зіпсувати манікюр

Але ми, "Сайт"Ми не сидимо ще. Чому варто переписати старі, відомі рецепти сто разів? Намагатися щось нове. Ми вирішили об'єднати дві кухні - м'ясо і тістечка. Давайте подивимося, як це все закінчується. Не забудьте отримати пасту!

Як обсмажити свинячі інгредієнти
  • 600г свіжої свинини шпатула
  • лаціна
  • 2 зуба. Кошик
  • 35г сухари
  • петрушка
  • сіль, перець за смаком
  • 1г горіх
  • 0,5 ч.л. копченої паприки
  • 0,5 ч.л. мелена коріандр
  • вершкове масло
  • рослинно-масляний
  • 2 ст.л. яблучного оцту

Підготовка
  1. Зріжте свинину з довільними шматочками, додайте очищені цибулю з часником і відправте ці продукти в м'ясорубку. Одержаний фарш знову пропускають через кухонний гарнітур. Потім додають паніровки, приправи, листя петрушки, сіль на м'ясо. Змішайте все це, щоб отримати великий мінус з правими добавками.
    Що не допустити мене до сорок років, щоб дізнатися про смажені ковбаси і котлети, щоб не зіпсувати манікюр р.

2. Коли суміш готова, збийте його 10 разів, щоб надлишок повітря вийшов з неї, і всі компоненти спілкуються один з одним. Просто візьміть м'ясо в руці і перекиньте його до нижньої частини контейнера з силою. Коли ви зробили, покрийте його харчовою плівкою і поставте в холодильник на годину.

3. У години вийняти пасту і завантажте в неї деякі дрібниці. У середній рукав надійно вписується половина підготовленої суміші. Виріжте кінчик рукава і повільно вичавіть нежирну ковбасу. Виберіть розміри, які вам подобається. Готові напівфабрикати відправляються на морозильну камеру близько 40 хвилин. Ми обсмажимо їх найближчим часом.

4. Зігріваємо каструлю, додаємо рослинне і вершкове масло. Так страва стане більш цікавим смаком і ароматом. Посмажити ковбаски з двох сторін, поки ви отримаєте ірди скоринкою. Не забудьте додати 1 ч.л. яблучного оцту до кожної партії ковбас. Насолодіться смаком трохи, але обов'язково варто!

Подаємо готову страву з будь-яким гарніром. М'ясо після всього. Але найчастіше ковбаси добре вкусають зеленню, соусом або свіжими овочами. З іншого боку, нічого не заважає вам додавати їх до гречки або рису. Тут у вас є вуглеводи для зарядки енергії, а білки для вирощування міцності. Все смачно і збалансовано.

Що не допустити мене до сорок років, щоб дізнатися про смажені ковбаси і котлети, щоб не зіпсувати манікюр р.

Крім того, ковбаси після кондитерського рукава можна відправляти не до морозильної камери, а до піддону покриті пергаментом. Готуємо їх в духовці, ви позбавите від зайвого жиру, і буде набагато простіше готувати. Великий варіант: зробити тонкий отвір в рукаві для ковбас, а замість свинини взяти курку. Удачливий експеримент і приємний апетит!