Я вірю в себе.

Кілька років тому я серйозно постраждав ноги в нещасному випадку. Важкаю роботу, а потім тривалий період реабілітації. Лікарі прогнозували, що я ніколи не ходити нормально, нехай тільки бігти, але я не відмовлявся і зробив спеціальні вправи щодня.

Про рік після того, як я нарешті змогла ходити. З паличкою, лупою, але я можу! Тоді мої родичі попросили мене заспокоїти, переконавшись, що нічого хорошого буде виходити з моїх вправ, що я міг перевизначити і зменшити всі мої зусилля до нічого. Я відповідав їм.

І так, що один вечір, моя дружина згадувала мене і попросила мене піти на другокласну дочку в школі для зустрічі батьків, вона не встигла. Ніщо робити, я повинен йти. На зустрічі я почув багато про мій дочку. Після закінчення навчання я пішов в шкільний коридор і сіла на лавку, збираю силу ходити додому. А потім звернулася увагу до настінної газети класу, де навчалася моя дочка.

Я прийшов ближче і побачив, що на великому аркуші паперу був величезний ромашка, і на кожному з його пелюсток щось було написано. Шукаю ближче, я зрозумів, що діти писали свої побажання на пелюстках. «Я хочу отримати всі п'ять років» й

З одного з пелюсток я бачив знайомий круглий і акуратний почерк. "Я хочу, щоб мати можливість запустити і грати з мене знову," мій улюблений дівчина писав. У той момент я пообіцяв себе, що я хотів би зробити все можливе і неможливе виконання свого бажання. І зробив це. У мене кілька років, щоб отримати у формі, але зараз щороку моя дочка і моя дружина йдуть на довгі походи, бігти по полях і рафтинг на річках.

Тексти пісень, а це означає: Я б хотів би, якщо моя дочка не була написана її побажання на цьому білому паперовому пелюстці назад, я б давав мені вправи і все ще ходити з палицею.

Сайт тепер в Оголошеннях! Преса:

Веб-камера