Як зрозуміти один одного: 10 фраз, щоб уникнути

Здрастуйте свою останню боротьбу з ним. Це погана пам'ять, це не так? Він був сердитися і ледве стриманий так, щоб не виловити до кричу. Ви подивилися на чоловіка і не змогли зрозуміти: це кохана людина або абсолютно незнайомець, який не розуміє вас? У горлі і ... хвиля відчуттів перекидається над вами: самі слова розірвалися.

Привітання, мед, ви втратите контроль. У нижньому рядку – проблема, яку ви обговорювали – не вирішується, атмосфера в будинку нагрівається, відносини зіпсовані. Історія Я знаю Я. Я вирішив писати цю статтю, щоб розповісти вам, що я маю.10 фраз, щоб уникнути, коли у вас є серйозна розмова з чоловіком

3610Р. 4200Р.

Ви можете краще зрозуміти один одного і отримати абсолютно інший результат. Не довести зв'язок до ситуації, де голова болить над питанням «Чому людина залишає.» Я хочу, щоб ви були щасливими і в змозі бути вірним і жіночним, навіть в конфліктних ситуаціях.

Тут я дам вам приклади фраз, які ви повинні забути, якщо ви хочете наступного разу конфлікт не перетворюється в скандал.

Кошик 1. "Я не люблю те, що ви хочете."

Коли всі аргументи надходять, ви можете інстинктивно спробувати уникнути конфлікту, кажучи щось, що я не подбаю. Якщо ви хочете, нехай це буде так.

Коли ви усвідомлюєте, що ваш чоловік є про те, щоб позбутися або сердитися, він може бути досить страшним. Але пошук рішень разом є частиною міцних відносин. Усе про теплі, приємні і ніжні почуття. Це також про можливість зробити когось досить безпечним. Це показник здорових відносин.

Поки не скажи, що ви не подбаєте, не залишаєте конфлікту, але хворі й слухайте до кінця.

Phrase 2. "Так, це приплив!"

Коли у вас є бесіда в ключі «Я правий, ти невірний» – це завжди варіант втрати. Почати розмову з тим, що ви згодні, а потім додати своє бачення, кажучи, «Ви також можете подивитися на це з іншого боку». Ось, подивіться..."

Таким чином, ви покажете, що ваша думка важлива для вас, і ви будете мати кращий шанс приїхати до загального рішення, яке буде задовольняти як.

Кошик 3. Відмінно! Це чудово!

Не дурно. Його ефективність є нульовою, і вона може підірвати довіру дуже добре. Це пасивно-агресивний спосіб висловлювання своєї думки, що ще не зрозуміло для партнера. Краще сказати чоловіка прямо і чесно, що ви думаєте.

Саркасм може тільки прогріти вже нагріті почуття. У вас є різне призначення. Зняти сарктичні зауваження з розмови і буде більш успішним.

Кошик 4. "Ви ніколи не..."

Коли ви говорите, що «Ви завжди» або «Ви ніколи не» чоловікові, ви зробите його захисним і зробите звичок. Не відлякуйте його, але намагайтеся пояснити свої почуття до нього. Наприклад, замість того, що ви завжди будете так довго, що ми пізнаємо для друзів, – кажемо щось схоже, «Що часу ми пізно, я хвилююсь, що наші друзі знайдуть на нас. й

В цілому фрази «все» і «все» слід видалити з вашого лексикону – додають драму будь-якій розмові.

Кошик 5. Життя Марії: Стрітення Зайдіть!

Не скажеш чоловіка так. Не скажи мені.

Ця заспокійлива фраза може мати протилежний ефект. «Я не можу стояти вгору або сердитися.»

Однією з основних принципів сильного зв'язку є надання партнерам показати почуття. Всі почуття, навіть негативні.

А замість того, щоб заспокоїти чоловіка вниз, попросіть його щиро, чому він сердився або заспокійливий.

Фреза 6. "Бат."

За замовчуванням, це спростовує все, що людина сказав раніше.

The short "but" видаляє все, що було зазначено перед ним, як ключ "Backspace" на клавіатурі. Ви не любите це, коли ви думаєте, що зникнете в тонке повітря, або коли він не досягає вуха вашого чоловіка. Так він.

На місці «але» вставте слова «і» або «при цьому». Значення повідомлення не змінюється. У той же час ця форма повідомлення буде здаватися вашій людині більш приємною вухо. Таким чином, ви покажете, що його думка важлива для вас і обережно висловите свою точку зору, можливо, досить навпаки.

Phrase 7. "Зупинити там."

Аргумент = стрес. І ви можете зрозуміти, якщо один з вас хоче зупинитися і видихати. Але коли роздратування відходить від ваги, не можна просто зупинити розмову.

І все ж ви можете дозволити чоловіка знати вам потрібно пауза. Повідомляйте його, «Чи не потрібно витрачати час і перетравити його». Я пообіцяю, що ми обов'язково повернемося до цього і будемо говорити про це спокійно.

Кошик 8. "Ви так #$%*&!"

Навіть якщо ваш чоловік в розмові «преси» твої найсвіжіші точки, не робити те ж саме в відповідь. І виклик імен означає перетин всіх меж. Про приниження чоловіка, не розв'язуючи проблеми.

Ви повинні пам'ятати, що ця бесіда не була розпочата для того, щоб практикувати можливість якісно відхилити іншу людину. Мета вашого спілкування – знайти рішення проблеми. Зосереджуйте увагу на ній чоловіка.

Якщо у вас є такі складні відносини? й

Хто сказав вам, що відносини прості? Може бути легко в кіно, але не в реальному житті. Ви повинні працювати над ними і на себе.

Якщо ваші відносини проходять через поганий час, подивіться на допомогу. Це може бути сімейний психолог або експерт з питань відносин. І не займайте його як екстремальний захід. Не вірно. Побачити це як можливість дізнатися, як ефективно спілкуватися з чоловіком, зрозуміти його краще, і керувати своїми відносинами акуратно, але мудро.

Phrase 10. травень Я повинен просто залишити.

Найгірше, що ви можете зробити в конфліктній ситуації. З цими словами ви відрізаєте великі шматки довірного пирога у відносинах, особливо якщо ви не захочете «закінчення» після кожного бою або навіть кожного разу, коли ви сердитися.

Побачити конфлікт з чоловіком не як кінець, але як нова можливість зробити ваші відносини більш міцними.

Коли людина виражає думку, яка повністю відрізняється від ваших, пам'ятайте, що в цей момент він дивиться на вас і говорить, він очікує вас, щоб почути його і зрозуміти його.

Ви можете не погоджуватися з ним, але ви не повинні сказати йому прямо, - відповів на аргумент. Стоп і просто скажеш: «Що ви сказали.» Я можу почути тебе. Я розумію тебе.

Я щиро сподіваюсь, що моя порада допоможе вам. У найближчий час потрібно обговорити проблему з чоловіком, я впевнений, що ви будете пам'ятати мої слова і мати розмову тільки мудрих жінок.

І пам'ятайте, що людина потребує вашої любові, особливо якщо він заслуговує його. Конфлікт – це саме така ситуація.

Відносини довіри. Як створити довірчі відносини? Видання

Автор: Ярослав Самольов

Вас цікавить.

10 способів побачити життя з іншої сторони

Сильний зв'язок з коханою людиною

Фото: yaroslav-samoylov.com/psihologija-otnoshenij/kak-ponyat-drug-druga-10-fraz-kotoryh-stoit-izbegat.html