Фрази, які можуть мати вражаючий ефект на чоловіків

1,1 км Мій улюблений (це ІМПОРТАН: не використовуйте слово «Дар», це слово більше не містить необхідної інформації. Навпаки це слово щодо чоловіка має гламурну і маністичну конотацію;

2. Сильний (Я думаю, що коментарі тут є зайвими)

3. У Найвагоміший (головно, сказати з повним недоліком праски)

4. У Ви найкращі (погослова, вона працює практично для всіх типів чоловіків різного віку)

5. Умань сексуальні матусі (Ох, yeah!)

6. Жнівень Розумний (повний ефект – слово бомба!)

7. Гентльмен (Рейські чоловіки думають, що вони такі, але не реальні євреї, теж)

8. У Добре, добре (не сором'язливо: Використовуйте ці слова щедро і часто, і ви будете щасливі!)

9. Навігація Неприйнятна (у конкретному випадку)

р.

10. Здорово.

11. Я так щасливий з вами (можна після інтимності, ви можете так само, як, велика фраза, яку не вистачає!);

12. Ви поверніть мене на (і ви також “пут у” – і чесно, це скарб для тісних відносин, фраза-гока);

13.00 р. Я пропускаю вас так багато (добре слово, якщо ви розпорядилися)

14. Я захоплю тебе (не коментуй!)

15.00 р. Я люблю тебе так багато (часто, завжди скажеш його, що фраза, вірити мене, це працює!)

16.00 р. Ви знаєте, як зробити мене сміятися (повно, але вічні хлопчики люблять цю глузду фразу, протестовані на власній!)

17.00 р. Тільки ви розумієте мене (часто, з душевною інтонацією, результат буде великим!)

18 років Ви знаєте мене з і на ( Чудова фраза, яка створює довіру, головне не робити навпаки, інакше це не буде працювати)

19.00 р. Ви тільки один для мене (Щоб зробити своє чоловіче его!)

20. Я люблю свій дотик (Для них навчаються, дорогі і любі, це буде корисним для них, де жінка приємна і де вона не)

21. За вами я люблю за кам'яною стінкою (звідти на тиждень - відмінна частота використання)

22. Я дихає тебе (ви можете змінити закінчення життя)

23. Я не уявляю, що я буду робити без тебе (як вони (чоловіки) мріяти про це, тому частіше, з правою інтонацією і ніжністю в очах). й

24. Далі до вас я так спокійний (так само, як і в фразі "кам'яна стіна")

25. Ти такий галантний комплімент.

26. Я так щасливий з вами (Чисте слово, яке використовується 90% чоловіків)

27. Я не хочу, щоб ви коли-небудь перестали любити мене.

28. Психологи кажуть, що чоловіки швидше за все, ніж красиві жінки виглядають в дзеркалі, що означає це працює!

29. Я люблю тебе назавжди (Не потрібно для стежок, краще сказати «вклинки»)

30. Я пропустив руки (Велика фраза, яка працює 100%, коли ви розпорядилися)

31. Я шкода (роботи за 100, не мусити його пробачити, кажуть 150 порожніх слів, скажуть це)

32. Ви так незадоволені (Мен мрія про те, що, скажемо це!) й

33. Я так само, без тебе (добра енергетика, часто скажеш його, що на телефоні, в листи, тексти)

34. Я не можу чекати, щоб побачити вас (логічно, це варто спробувати, він напевно їсти його)

35. Я прошу тебе так багато (на телефоні, в листі)

36.00 Р Тексти пісень, а це означає: Я хочу нічого, але ваш любов. (Так, це круте слово, тут ви не впевнені, що вам потрібно, без автомобіля, квартири або будь-якого.) Вони цінують його.

37. Я довіряю вас в все (добре слово, воно працює)

38. Я дотримаю вас до кінця світу (Ви також можете використовувати "земці", "планети")

39.00 р. Ти мій принц на білому коні (або Mercedes). Тільки користуйтеся своїми близькими.

40. Так само з мене (так, ці хлопці все ще вірять в "право")

41. Я вдячний за все, що ви зробили для мене (працює добре, перевірена фраза, працює 100 відсотків)

42. Я хочу бути з вами назавжди (повно достатньо, незважаючи на деякі шляхи, це фраза, що багато чоловіків привели до). Спробуйте.

43. Я хочу прокидати поруч з вами вранці (Greek магніт, дівчинки!)

44. Він вбиває мене, щоб відокремити від вас (коли ви можете, якщо не часто!)

45. Я ніколи не любив тебе! (Не скажеш це дуже часто, бо людина починає думати, і скільки з них були ці «не ті», і чому вона закріпила її, і раптом...?) Ну, ви отримаєте!

46. Ви знаєте, як бути так ніжним (погана фраза, дозвольте їм вірити в неї і стати більш ніжним, ви хлопці!)

47. Поцілунки мені божевільний (але мені спробувати harder)

48. Я побачу, коли ви подивитеся на мене, як це (Нехай він виглядає частіше і більш тісно, ми тільки вигода від цього).

49.00 р. Коли ви залишаєте мене так погано (коли, але не дуже часто ви можете використовувати його)

50.00 р. Я ніколи не мріяв зустрітися з вами (так, слово)

51. Моє життя стало яскравою, коли я зустрів вас (зважливо, варто використовувати)

52. Я не маю достатньо слів, щоб висловити те, що я люблю тебе (Speak One тиждень або менше)

53. Ви людина моєї мрії. Логічне завершення цього гідного переліку фраз, частота - про раз на 5-7 днів, не частіше.

У слово, дівчата, пам'ятають і застосовуються в повсякденному житті ці фрази, які використовуються будь-яким (навіть найбільш обережним) людиною! З допомогою цих слів ви можете легко закохатися в любові з чоловіком знову або виграти серце будь-якого хлопця.

І ще один важливий секрет успіху: розкажіть ці фрази з повагою, від серця. Це дуже важливо, тому що чоловіки (як і раніше, як нам дівчата, добре в розумінні помилковості).

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.esotericblog.ru/2016/01/blog-post_22.html