Як потрапити в Google [переклад]

Після того, як я отримав в Google трохи більше двох років тому, різні люди попросили мене розповісти історію про те, як я отримав цю роботу і що я мав піти через.

Я пообіцяв розповісти про це, але це не вийшло. Я сподіваюся, що це не дуже пізно і хтось знайде його корисним. Я збираюся випробувати дуже важко, щоб підбити те, що я мав, що сталося мені, і дати вам деякі поради.

О, так, ще одне. Це не керівництво, як отримати роботу в Google. Я не думаю, що це навіть існує. Я не буду описати інтерв'ю докладно (Ви не знаєте, які питання я запитав), щоб не розкрити будь-яку конфіденційну інформацію.

Основна мета цього тексту полягає в тому, щоб розповісти про свої особисті враження в попередньому режимі. Я сподіваюся, що це буде трохи корисним для деяких з вас.

Берець і багети. р.

Якщо ви не знаєте мене, я 27-річний хлопець, народився в невеликому місті в передмісті Парижа, званий Лагним. Я провів перші 6 років життя тут, а потім перейшов на південь Франції, де жив і навчався в декількох різних містах, таких як Тулон, Хайєрс, Арлес і Марсельс.

Я в даний час дизайнер Google Chrome і Chrome OS, і я живу в Сан-Франциско.

Я отримав GED (Загальний освітній розвиток - тест на 4 дисципліни в кінці вищої школи) за спеціальністю «соціологія і економіка», потім навчався протягом 2 років в загальній технологічній школі та ще 3 в мультимедійній школі управління проектами.

Якими ці два інститути є те, що вони навчають мене працювати на все відразу. Не було нічого спеціалізованого. Якщо я повернувся назад, я б сказав, що я зробив в швейцарський ножем армії.

Я викладав основні суспільні науки і економіки, змішані з історією і філософією. І додайте математику до цього, і ви отримаєте мій GED.

На наступні два роки, вони були зайняті розповідаючи мені, що я можу зробити з комп'ютером, камерою і т.д. З кодування, для прямого та фотозйомки. Дуже широкий асортимент предметів, щоб покласти його злегка.

За останні 3 роки це керівництво. Люди, проекти, комунікація та навчання, як покласти на костюм. Я.

У ретроспекті з'явилися нові навчальні курси, менше я отримав знання, які були необхідні в своїй роботі.

У школі я навчався не робити речі, які я не хочу робити.
Школа не про навчання, серйозно. Це про те, що ви шукаєте. Я вже забути майже все, що я там навчився, але я допоміг уявити і зрозуміти, що я хотів зробити, і що я не хочу робити.

Як навчити предмету, щоб реалізувати його не для вас.
Я хотів би дізнатися математику, щоб дізнатися більше часу, що я захопив його, і я дізнався, як код, і я знайшов, що я був гірше, ніж вирівняти пікселів в графічному редакторі. У мене є час, коли я носила костюм, тільки щоб реалізувати його не так, що я хотів носити щодня. Я дізнався, як керувати проектами і людьми, і через що я зрозумів, що все, що я хотів зробити, був витрачати весь вільний час в Photoshop, слухаючи Hans Zimmer і Amon Tobin на фоні.

Не може бути кращим способом дізнатися речі, але я робити. Я не зроблю мене неправильно, я дізнався багато найкорисніших речей у школі, але, якось, якось, що я не захопив мене найважливіші уроки і здібності в моєму житті.

У будь-якому проекті я працював над тим, що я завжди був відповідальним за дизайнерську частину, це власний острів, щоб говорити. Коли мова йде про навчання нових речей, я вирішив зосередитися на одному.
У 5 років навчання (GED), мені довелося пропустити багато знань, щоб зосередитися на будь-якому, пов'язаних з інтерфейсами та їх деталями.

Це добре? Не знаю. Тексти пісень, а це означає: Я не ловлю все на літа. Я просто знайшов, що я був добре, і замість розширення мого діапазону здібностей я вирішив поліпшити тих, які вже там.

Взагалі, що я став після моїх досліджень:

Дизайнер інтерфейсу, який він робить, зосередився на розробці веб-сторінок та мобільних додатків. Я змогла показати свої ідеї людям з комфортом і впевненістю.

У мене є щоденний графік, що складається з години або так з перегляду веб-сайту, щоб знайти, відкрити і категоризувати щось надихання, слідуючи 8 годин візуального дизайну в Photoshop і Illustrator. Я також розповім про те, що важливо.

Історія моєї роботи тісно пов'язана з школами. Три роки управління мультимедійними проектами чергуються з стажуванням. Я провів місяць в школі і ще одну компанію, яка не була так поганою в новачках.

Я щасливий, щоб працювати в компаніях, де я дав завдання краще, ніж отримувати каву або щось, і я вдячний за це. Найбільше я дізнався з цього, і я, безумовно, не шкодую, це:

Кращий спосіб дізнатися що-небудь, щоб працювати для реальних людей, в реальних компаніях.
Не означає, що ви не навчитеся нічого в школі. Вам потрібно, щоб отримати рамку, ви можете дізнатися все про дизайн з книги, але можливість застосувати принципи, які навчаються в реальних ситуаціях і проекти неоціненно. Поєднання навчально-викладацьких завдань, до мене, найкращий спосіб зрозуміти тему, принаймні в нашому полі.

Протягом першого року стажування я дізнався, як друкувати та розробляти логотипи та візитні картки. Я був добре. З точки зору професійного дизайнера я був страшним. Моя робота була плутана і в повній мірі. Я отримав право людей, і він працював.

У вашому житті, якщо ви дуже щасливі, ви познайомитеся з людьми, які допоможуть вам розвивати. Повертаючи плече навколо, вони допоможуть вам досягти того, що ви не змогли.
Я був мій бос в перший рік. Ми були двоособистісною компанією, і він мав багато досвіду за ним. Він був хворим і як тільки він помітив трохи талантів у мене, він допоміг мені розвивати його.

Я не чекав цього, я думаю, що це рідко, щоб познайомитися з ким, хто має зробити життя і все ще готовий допомогти виростити професійно і особисто. Я намагаюся бути таким чином, але це ще довгий шлях.
Щоб зробити це, потрібно бути дійсно безладно.

Я провів другий і третій рік в іншій компанії. Я пішов з першого місця, тому що я повинен заробляти зайві гроші, і він не міг більше підтримувати внутрішній стаж, так що він був час, щоб перейти на.

Наступною компанією була невелика веб-агенція, створена однією людиною, яка втомилася від таких замовлень і прагнула зробити круті речі самостійно.

Припинити і я подарую вам ще один невеликий кінчик для надихаючих дизайнерів, які потребують роботи або практики:

Приїжджайте на посмішку.
Так, це легко. У той час я був сором'язливий хлопець, нещасливий, особливо коли я мав вводити себе до когось. Моя презентація не здивована (прикладно її злегка). Якщо я не був підтриманий працівником з цієї компанії, я думаю, що я буду шукати стажування.

Знайте, отримайте в точку. Пам'ятайте, коли я писав про мій перший бос? Я пощастив двічі. Ми повертаємося до цього.

За останні два роки я вирощував багато в плані візуального дизайну. Я працював над проектами, починаючи від комплексного веб-дизайну до додатків телефону. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Я навіть працював над дизайном електронної пошти для масових розсилок, які я не дуже гордий, але це кладе мене в моє місце трохи. Це важливо, до речі.

Ви не завжди будете робити те, що ви можете бути гордими, але ви обов'язково зможете дізнатися щось з вашого досвіду.
Після шкільної логіки, коли ви повинні зробити щось, що вам не подобається, ви формуєте задню частину, яка робить краще (і як дизайнер).

Ця робота була гарною. Більшість замовлень були цікавими проектами з великою кількістю завдань для молодого дизайнера. Я виріс з кожним замовленням, і мій бос був мій страх, вчитель, який завжди був там в потрібний час. Він вірив у мене з початку, і тому він дав мені повну свободу і відповідальність за те, що я зробив.

Як страхування для людини, чиї здібності ви хочете розвиватися, змушує їх відчувати, що це означає зробити відповідальні рішення.
Після оновлення я отримував цю компанію. Я провів рік до того, як я отримав в Google, і бути чесною, я люблю кожного року.

На додаток до навчання та практики (з кимось більш досвідченим), є ще одне важливе – самопізнання. Якщо ви не знаєте, що це все необхідне, особливо в нашому полі.

Якщо у вас є кравка для чогось, то самопізнання повинно відбуватися самостійно. Якщо ви любите те, що ви робите, ви на правій трасі.
Я шукаю, що вони робили, і я бачу, що вони сказали, і я все ж це зробити. Способи оплати за боргу

Ми завжди раді Вам. Подивіться на них і дізнайтесь.
Команда і дизайн-спільнота знають, що я люблю роботу з кимось. Але я звик. На сьогоднішній день я, звичайно, отримав досвід в цьому, але я ще дуже погано. Коли я повинен працювати з людьми, існує недосвідчена експресія на обличчі, що робить людей думаю, що я не знаю їх. Я не знаю... може бути так, але якщо тільки трохи. Насправді я думаю, що це просто сором'язливість...

У будь-якому випадку, я зрозумів, що це найважливіше для вашої кар'єри, особливо в нашій галузі. Денис Ковен зробив краще на цій темі в його пості, тому я не зупинився там.

Це влада інтернету, ви можете працювати з кимось без втручання в реальний світ. Ви можете стати дизайнером і зробити свій знак просто за участі в громадах. Уважно, якщо ви живете на острові, у вас є однакові шанси бути найнятими як будь-який інший.

Гаразд, окай, соковита людина в Сан-Франциско має набагато краще можливості, ніж коричневий ведмедя в печері в сонячній Франції з поганим інтернетом, але ви знаєте, що я маю на увазі.

На щастя, я не був ведмедя, я мав більш-менш нормальний інтернет, і я повинен почати десь. І я почав з маленького блогу на Tumblr.
Це був простий блог, де я поділився всілякими дизайнами і нотами про нього. Види як персонального Pinterest. Просто кілька читачів, але це невелике. Про це пристрасно. Ось замітка:

Якщо ви хочете поділитися щось з іншими, навіть дуже невеликою аудиторією, робіть це якомога довше.
Я тримала написання на мій маленький блог, і один день я зв'язався з великим французьким сайтом, який був все про веб-дизайн і всілякі речі, які митці надихають. Кількість відвідувачів звичайно стрибають. Блог став більш відомим, і я переїхав з посту речей інших людей і приміток до моїх ескізів (після того як я прийшов по Orphek Орман Кларк). Я маю на увазі, Я ще вболівальника. Блогінг був великим варіантом для саморозвитку, сподіваючись, що любов пікселів і здатний поділитися речами. Я також дізнався про зворотну інженерію з чужою роботою. Він навіть почав писати підручники.

А один день власник цього французького сайту запитав мене:
«Що вам подобається запросити на Dribbble?

DribbbleDribbble заслуговує на окрему згадку, тому що вона відіграла важливу роль у кар’єрі та в кар’єрі багатьох людей у нашій галузі.

Я зареєстрував 6 березня 2011 і опублікував цей скріншот:

І він відразу приніс в багато нових абонентів. Я опублікував нову роботу раз на тиждень. У фотошопі було багато часу, і все, що я сидю в фотошопі, все тиждень створення контенту для мого блогу. Я не мав ідеї, що це призведе до... Зовсім з-за кордону з Францією, який був несподіваним.

О, і, як Google прийшов до мене.

Я працюю на сайті. І було під час цього першого робочого року, який я почав отримувати пропозиції через Dribbble з різних іноземних (нефранцузькі) компаній. Першим був замовлення шведської поліграфічної компанії, яка була крутою і дуже важливою для мене. Я розумів, і я хотів би, щоб спілкуватись з ними, але розмова була переважно про бізнес-фах... і я був тільки закінчився і не так готовий до власних/особистих проектів.

Так я запропонував, що мій бос зробить це замовлення проекту компанії. Він потрапив в бухгалтерію, і я потрапив в все інше. Як розпочато новий проект фрілансу.

Виходячи з мого досвіду, якщо ви є молодим дизайнером, і ви маєте можливість працювати на деяких сторонніх проектах для реальних людей, обов'язково взяти його, ви дізнаєтеся багато.
З першого замовлення все було успішним, вони були щасливі з результатом, я зробив все вчасно і ми мали хороші стосунки. Цей проект був додано до мого портфоліо, і я був дуже щасливий, що я зміг вийти з зони комфорту і не викручувати вгору.

Отримаєте комфортну зону.
Я зберіг пост на Dribbble весь час, витрачаючи половину дня Photoshopping, ескізи сайтів, електронні листи та додатки для iPhone та iPad. Щоб бути чесним, я створив все від відеоплеєрів до файлів завантажити форми (нехай? Я не знаю.. Абонентам і замовленням стали більше і більше.

Я взяв на проекти з Франції, Данії та США. Кожен з них відкрився нові горизонти Я маю на увазі, є багато різних замовлень, як розробка соціальної платформи або програмного забезпечення для DJs.

Я хотів би працювати. Я також починав пара власних проектів. Фонланчінг добре пішов, переважно за одну просту причину: клієнти, які я хотів би знати, що вони бажали і мали грубу ідею того, що вони отримають в кінці (Я думав портфоліо було ясно). Можливість вибору клієнтів – розкіш. І я можу вибрати, тому що я вже мав велику роботу.

Якщо у вас є вільний час і ситуація дозволяє приймати сторонні проекти як фрілансер (тобто ви вже маєте роботу) - радимо вам спробувати, раптом це для вас. Але будьте обережні, ви повинні працювати протягом тривалого часу, не піднімаючи голову.
Допомогло мені побудувати великий портфоліо. Що приносить мені в наступну.

Перед тим як приступати, я пропоную вам прочитати статтю від Dan Petty.

Я знаю, що це ніжна справа. Кожна робота заслуговує на оплату. І це багато людей, які використовують цю логіку, і ми будемо бачити оголошення, такі як: "Я повинен дизайнера для сайту, як YouTube, і є $ 200, чекаючи пропозиції," або "Велл, ми отримали 5 дизайнерів, які працюють на цьому, і я тільки збирається платити один з них."

Робота безкоштовно – для себе.
По-перше, оплатити Інтернет заздалегідь. До речі, цей підхід має один плюс - ви можете вибрати, тому що ви будете з чого. Ви зможете працювати над тим, що вам подобається, на що ви не будете соромитися показати як модель. Якщо ви раптом захочете до правої особи в процесі, вона може відкрити двері на щось інше.

Ось чому я взяв на безкоштовні замовлення, будь-яка студентська вечірка, яка потребує плакату, будь-який невеликий сайт, який потребує дизайну, але власник має майже не гроші, і я знаю його, буде робити.

Зайдіть його, поки ви є студентом, до тих пір, поки ви маєте вільний час і можливість зробити все. Так, це важко працювати без оплати, але як молодий дизайнер, ви отримаєте неоцінний досвід, просто будьте обережні.

Я маю на увазі, так як ви можете підібрати клієнтів, принаймні нічого не робити. І якщо ви не маєте підтримки з-за кордону (Я мав сім'ю, роботу, бос, які мене лікували, так само, як студент), то подумайте про те, чи ви піднімете цей підхід.

Чи можна говорити? Я отримав свою першу пропозицію від компанії в Іспанії. Він був дивний. За перший раз, хтось хоче найняти мене на роботу для великої іноземної компанії. Я хотів би дізнатися, що я хотів би зустріти їх в головному офісі.

Я сказав, що мій бос про це, до якого він сказав мені, "Попереду!" Про те, що я розповів вам раніше про тип людей, які допоможуть виростити.

Я погодився на зустріч, щоб поговорити з ними (тобто не було гарантій). Чому я просто погоджуюсь? Я не дуже люблю місто, але я люблю свою роботу, і я вирішив не пропустити нову можливість.

Якщо у вас є можливість, але питання «Що робити?» на голову, просто спробуйте.
Вони оплачували мені авіаквиток і готель. Я знаю, що це звучить нормально зараз, але це було дуже, дуже незвично для мене назад. Я жив у світі, де люди не хочуть платити більше пари сотень доларів, щоб розробити веб-сайт... якщо вони хочуть платити за це на всіх.

Я зустрівся з інтерв’юерами та відсортував, що вони були. У той час я почав серйозно прийняти те, що я міг переїхати з Франції до Іспанії. У будь-якому випадку, я хотів ці хлопці, і я не ходив, що далеко. Але через тиждень після того, як я отримав додому, я отримав інший лист.

Я думав, що вона була від Google, як ви могли б здогадатися. Я серйозно думав, що це було спам. Це просто - це не так.
Але я сказав, що ви знаєте, просто в разі.

Це свято для американців в той час, тому я не отримав відповідь до 5 днів пізніше, і це зламало всі мої історії про спам і я шукав, що сталося поруч. ?

Рекрутер попросив мене про різні речі, в тому числі можливість переїхати до США, а потім сказав мені, що я хотів би поговорити з представником на телефоні.

У цей момент я сказав, що мільйон разів на мій розум, дякую вам за весь час, коли я провів вдома, слухаючи різні Американські телешоу під час роботи. Але під час розмови я мав намагатися дуже важко зрозуміти що-небудь. Це було важко, тому що жива розмова і пасивна мова навчання є двома різними речами, і телевізійні шоу, поєднані з двома тижніми шкільної поїздки в США, коли я був 14, не допоміг мені взагалі.

Я думав, що це страшна розмова, але я думаю, що це не так погано, щоб продовжити наше знайомство. Наступним кроком було творче завдання.

Ця частина була дуже стимулююча для мене. Я даю можливість показати, як я думаю, і як добре я можу зробити. Процес не відрізняється від того, як я зробив роботу для клієнтів, крім того, що результат був набагато важливішим, ніж звичайний.

Я послав їм результат пальцями перехрещений і сподіваючись на позитивну відповідь, а також намагатися змусити себе не уявити, як вони сміються на роботі.

Через два тижні вони сказали мені, що вони хотіли зустріти мене у людини в гірському виді.

Що я роблю тут? Я був на двотижневій поїздці до Нью-Йорка з другом. Подорож з тих, хто «ми робимо з школи, слід їздити кудись» і планувати 4 місяці тому. Це лист підтвердження, який я отримав при США. Я пішов на Starbucks двічі на день, щоб перевірити свою електронну пошту. Я сказав їм, що я був в Нью-Йорку, і це буде приємно зустрітися на найближчі два тижні тому, що перетин Атлантики, а потім повернутися не буде дуже комфортно.

Вони домовилися і два дні пізніше я мушу до Каліфорнії.

Моя площина висаджувала в Сан-Франциско, і я не повністю розумію, що збирався, і я вже їду з орендованого автомобіля на одному з треків, які потім стануть моїм щоденним знімком для роботи. Я прокинувся мислення, «Що я роблю тут?» тільки за допомогою водіння минулого знака, який читати, «Сан-Франциско, Пало-Альто і Cupertino.» Відчував дивний.

На наступний день я мав інтерв'ю. Він був досить швидко і він був над до того, як я міг його розібратися. Всім я пам'ятаю був момент між двома інтерв'ю, де я запитав, коли я вирішив Google? Я сказав, що я ніколи не хочу, я ніколи не уявляв я тут. Повернувшись назад, відповідь не була найкращою, щоб сказати принаймні, але це було вірно. Я був дуже втомлений і вихований, щоб отримати щось більш підходяще.

Поведінка.
Подумайте про це зараз, можливо, краще. Моя відповідь була простою, але я не думаю, що я єдина людина, яка буде відповідати таким чином. Ви можете сказати, що весь секрет отримання роботи є можливість відповісти на питання правильно, але вірити мене, в кінці прийде час, коли ви не знайдете правильні слова.

Я сміюся, коли я пам'ятаю цю історію.

Все, що я просто чекав на своє рішення. Я пішов на літак назад до Нью-Йорка, і на шляху, я шукав в Сан-Франциско, місто, яке я збираюся піти в наступний раз, дивлячись на місце, щоб жити.

Якщо ви хочете дізнатися більше про процес збирання в Google, перейдіть сюди. Ви знайдете багато корисних речей.

Я отримав виклик у п'ятницю, якщо я зацікавився приєднатися до команди Chrome. Не вдалося краще. Я погодився без зцілення. Інтернет зробив мене, і тепер я збираюся зробити його краще, клас.

Мій пост на Dribbble про прийоми Google

Я хочу сказати, що я отримав в Google, безсумнівно, щасливий збіг. Я був удачливий, щоб мати освіту, де я мав суб'єктів, які я шукав в майбутньому, як мій босів допоміг мені в моїй перших роботах, я отримав запрошення на Dribbble в потрібний час і через Dribbble я знайшов той же Googler, який запропонував мені роботу, я також пощастився бути в Сполучених Штатах в дуже момент, вони запрошували мене для інтерв'ю, і не доведеться додатково страждати візою або що-небудь інше.

Я не писав його, якщо я не думаю. І ще одне:

Будьте обережні, якщо удача дає вам шанс – захопити його.
Читання цієї історії звучить як своєрідна казка з веселкою та однокутниками, або принаймні оголошення від фаната Google. Ви не можете погоджуватися з тим, що Google робить, і якщо ви читаєте його через, ви, ймовірно, втратили багато часу. Але це просто мій погляд.

Я спробував розповісти про те, як я відчував і як це сталося.
Я люблю бути в місці, де багато людей смартують мене. Чи красива тут кожен день? Ноп. Це може бути нестерпним і, як і всюди, ви часто відчуваєте проти світу. Але ви є частиною гігантської машини, яка створює продукцію безпрецедентного розміру. І іноді реалізація цього викликає деяке тремтіння.

Я тут назавжди? Я не знаю, якщо є вгору, є вниз, але я люблю те, що я працюю на Chrome, Chrome OS, і люди, які я працюю з командою і Google в цілому. Так що я не збираюся кудись прямо зараз.

Я думаю, що саме тут (не в Google, але в Bay Area, Сан-Франциско Bay Area) є надзвичайним досвідом. Щойно я відчуваю, що я люблю псовану дитину, я кажу собі, "Кальм вниз або вони думаю, що ви є шахрайським шахрайством, і вони надішли вас назад до Франції на першій площині."

Я не забув нічого, хоча історія не мала.
Якщо у вас виникли питання або просто хочете поспілкуватися зі мною, то це моє суспільство-довершення з посилань.

Твитнуть
Дриббл
Портфоліо
Робоча вітрина
Українська
Веб-сайт

Оригінал: https://medium.com/medium-long/9bdb2d8bcb60

Джерело: habrahabr.ru/post/229115/