Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
р.
Збірник 60 оповідань з реального життя. Не тільки вони думають, але вони зігріли наші серця і навіть зробили нас посміхатися. Ми сподіваємося, що те ж саме буде з вами!
Сьогодні мій 75-річний дід, який був сліпий від катаракти протягом 15 років, сказав мені: "Ваш бабуся - найкрасивіша жінка на землі, право?" Я думав другу і сказав: "Так, що вона." Ви, ймовірно, пропустіть цю красу, тепер ви не можете побачити її. «Я бачу свій день». Щоб бути чесною, я можу побачити її більш чітко, ніж коли ми були молодими. й
Я одружився мій дочка сьогодні. 10 років тому я витягував 14-річний чоловік з ладу після серйозної мінівенної аварії. Вирок лікаря був невизнаним: він ніколи не ходити. Моя дочка відвідала мене кілька разів з мене в лікарні. Після цього вона почалась без мене. І сьогодні я побачила, що він кладе кільце на пальці моєї дочки, міцно стоячи на обох ногах, проти всіх прогнозів і посміхається широко.
Сьогодні, як я підійшов двері мого магазину в 7 a.m. (Я флорист), я побачила уніфікований солдат. Як виявилося, він був на шляху до аеропорту, звідки він повинен літати до Афганістану на рік. Він сказав: «Всі п'ятниці я зазвичай приваблю дружину гарним букетом квітів, і я не хочу, щоб дати їй вниз тільки тому, що я від неї.» Після цього він замовляє 52 букети квітів з мене і попросив мене, щоб доставити їм кожну п'ятницю ніч до своєї дружини, поки він повернувся. Я дав йому 50% знижку на все, і що любов заповнив свій день світлом.
Сьогодні я сказав мені 18-річну онуку, яка в усіх моїх старших школах років, я ніколи не потрапив до prom, тому що я ніколи не запрошував. І ви можете уявити, що цей вечір, він, зношуючи текседо, зануривши мій двербелл і запросив мене до шкільного м'яча як свого партнера.
Коли вона прокинулася з 18-місячної коми сьогодні, вона поцікавила мене і сказала: "Побачте, що ви для перебування з мене, щоб розповісти мені ці красиві оповідання і завжди вірити в мене." І так, я збере тебе. й
Сьогодні, під час прогулянки по парку я вирішив їсти на лавці. І так само, як я повернув свій бутерброд навколо, лікував машину похилого віку під дубом. Вони опустили вікна і перетворили на джазову музику. Потім чоловік вийшов з автомобіля, відкрив двері і кладе свою руку жінці, а через півгодини вони повільно танцювали під дерево дуба.
Сьогодні у мене була операція з маленькою дівчиною. Вона потрібна кров з першої групи. У нас не було свого, але її брат також мав першу групу. Я сказав, що це питання життя і смерті. Він думав, а потім сказав прощати своїх батьків і ставити свою руку. Я не розумію, чому він зробив його до тих пір, поки не взяв його кров, він запитав, "Коли я збираюся померти?" Він подумав, що він був дійсно самодостатнім для своєї сестри. На щастя, як з них буде добре зараз.
Сьогодні мій батько став кращим батьком. Він люблячий чоловік мій мама (і завжди робить її сміятися), він прийшов на кожну футбольну гру, яку я грав з п'яти (нині я 17), і він забезпечує всю сім'ю, працюючи в якості будівельного майстра. Зранку, коли я шукав у батьківській папці для п'ят, я знайшов складаний брудний папір внизу. Виявилося, що сторінка, яку вирушила з старого щоденника батька, і вона мала дату місяця до того, як я народилася. Вона читає: Я дев'ятнадцять років, жорсткий напій наркоман, з коледжу, невдалий самогубець, потерпілий зловживання дитини і колишній джемпер. А наступного місяця буде додано «молодий батько». Але я буду робити все, щоб переконатися, що мій дитина океї. Я буду батько, щоб я не мав себе. А -- Я не знаю, як він зробив.
Сьогодні мій 8-річний син захопив мене і сказав: "Ви найкращі мами в світі". Я посміхався і запитав його, «Як ви знаєте, що?» Ви не бачили кожного мами в світі. Моя син захопила мене навіть туго і сказав: «Ви мій світ. й
Сьогодні я шукав у літніх пацієнтів з хворобою Альцгеймера. Він ледь запам'ятовує своє ім'я і часто забуває там, де він був і що він сказав тільки хвилин тому. І я думаю, що це називається любов'ю, кожен раз його дружина приходить до нього протягом декількох хвилин, він пам'ятає, хто вона і вітає її з "Привіт, мій красивий Кате".
Моя 21-річна лабораторія може стоятися, може ледь бачити або чути що-небудь, і навіть не має міцності на кору. Але все ж, коли я ходжу в приміщення, вона манить її хвіст щастя.
Сьогодні 10-й ювілей нашого життя разом. Ми звернулися до нас, тож ми погодилися не витрачати гроші на подарунки. Коли я прокинувся вранці, мій чоловік був на ногах. Я вирушила в пустелі і побачила, що весь будинок був любим прикрашений красивими дикими квітами. Я нарахував понад 400, і не витрачав на них цент.
Сьогодні я зустрівся з хлопцям, який я ніколи не очікував знову зустрітися. Він продемонстрував мені картину двох з нас, що він зберіг у підкладці шолому на 8 років, він служив в армії далеко від мене.
І мій 88-річний бабуся і її 17-річний кіт пішов довго. Бабця отримав гід-соба, щоб допомогти їй рухатися по будинку, який є нормальним. Але останнім часом він їздив по будинку і котів! Коли вона лука, він приходить і рубає проти неї, а потім веде її до чаші, до пісочниці, або де вона спить.
Сьогодні Я дивився в жаху через мій кухонний вікно, як мій 2-річний дочка слизнув і впав в наш басейн. Але перед тим, як я можу отримати до неї, наш ресивер Rex стрибав після її і витягнув її сорочку з воріт, де вона була неглибока і вона була в змозі виділитися.
Мій старший брат вже пожертвував мій кістковий мозок 15 разів, щоб допомогти мені боротися раком. Я не знаю, коли він робить. І сьогодні лікар сказав мені, що вона виглядає як лікування починає допомагати. «Ми бачимо персистентну ремісію», - сказав він.
Я був водіння додому сьогодні з дідом, коли він раптом перевертався і сказав: "Я забули купити квіти для бабусі". Почнемо в кутовий магазин і купимо букет. Я швидко. «Я цей особливий день?» Я запитав його. "Ні, я не думаю так," мій дід відповів. «Весь день – це щось особливе. А ваш бабуся любить квіти. Вони роблять посмішку. й
Сьогодні я перепрочитав примітку самогубства я написав 2 вересня 1996 року, два хвилини до моєї дівчини збив на мої двері і сказав: "Я вагітна". Я відчув, як я хотів жити знову. Сьогодні вона кохана дружина. Моя дочка, яка 15 років, має два молодших братів. Від часу я перепрочитаю свою самогубство, щоб нагадувати себе, як я вдячний, щоб мати другий шанс жити і любов.
Сьогодні, як кожен день, так як я повернув з лікарні два місяці тому з опіком рубці на обличчі (Я провів майже місяць після пожежі, які спалювали наш будинок), я знайшов червоний троянд, приклеєний до нього на моєму фіксаторі. Я ще не знаю, що потрібно приїхати до школи щодня і залишити мені ті троянди. Я навіть постарав пару разів, щоб приїхати на початку і ловити цей чоловік, але кожен раз я знайшов троянду на місці.
Це було 10 років, оскільки мій батько помер. Коли я був маленьким, він використовував, щоб співати мене трохи, коли я пішов на ліжко. Коли я був 18 і він був в лікарні бойовий рак, я був співав його, що т.д. Я не чую це з тих пір, поки сьогодні, в ліжку з моїм ф'янцем, ми подивимося один одному і він зволожує його під нісом. Його мати також занурить його до дитини.
Сьогодні жінка, яка втратила свій голосовий зв'язок через рак, включений в мій глухий мовний клас. Чоловік, чотири діти, дві сестри, брат, мати, батько, і чотиринадцять кращих друзів підписалися на мене, щоб мати можливість спілкуватися з нею, хоча вона втратила свій голос.
Моє 11-річний син говорить про глуху мову, коли його друг Йош, з яким він виріс з непристойності, є глухим. Я так радий бачити свою дружбу щорічно.
З ранку, мій дід не завжди визнає дружину. Рік тому, коли він спочатку почав, вона була дуже хвилювалася про це, але тепер вона розуміє, що відбувається йому і допомагає йому в будь-якому випадку вона може. Вона навіть грає з ним вранці, намагаючись отримати його, щоб запропонувати знову перед сніданком. І кожен раз вона досягла успіху.
Сьогодні мій батько помер від природних причин у віці 92. Я знайшов своє тіло в кімнаті. На стегні були три 8x10 кадровані фотографії моєї матері, які померли 10 років тому. Вона була любов'ю свого життя, і швидше за все, відчуваючи смертельний підхід, він хотів побачити її знову.
Я горда мати 17-річного сліпого хлопчика. Незважаючи на те, що мій син народився сліпим, що не зупинився його від стати A.D.A., великим гітаристом (перший альбом гурту, який вже перевершив 25,000 онлайн завантаження), і великий хлопець для своєї дівчини Валерія. На сьогоднішній день молодша сестра запросив йому те, що він приваблював до Валерії і відповів: "Всі дні". вона красива.
У ресторані подається літня пара. Як вони дивилися один одному, ви можете побачити, що вони люблять один одного. Згадуємо, що сьогодні вони святкують ювілей. Я посміхнувся і сказав: "Нехай мені здогадувати." Ви вже багато років. Вони сміхалися і дружина сказав: "Не дійсно." Сьогодні наша п'ята ювілей. Ми любили душу, але доля дав нам ще один шанс любити і бути коханим. й
Сьогодні мій батько знайшов свою сестру бензопили. Вона була викрадена біля Мехіко майже 5 місяців тому. Через тиждень поліція припинила активний пошук. Моя мати і я приймала втрату і влаштував похорон. До них приходили сім'ї, і їхні друзі, всі, крім свого батька. У цей час він шукав її. Він сказав, що він любив її занадто багато, щоб відмовитися. І тепер вона додому знову, тому що він не кладав їх.
Є два старших школярів, які відкривають любов один одному. В останні два роки їм довелося покінчити пучок зловживань, але вони тримають ходьба, тримаючи руки. І незважаючи на загрози і часті поломки до своїх шкільних шаф, вони прийшли до шкільного м'яча сьогодні в ідентичних костюмах. І вони танцювали разом, посміхаючи від вуха до вуха, щоб розгубити всі ворожі.
Моя сестра і я був в автомобільній аварії сьогодні. У школі мій сестра є Міс Поп. Вона знає всіх, і кожен знає її. Тексти пісень, а це означає: Я трохи інтроверта - Я завжди висить з тим же 2 дівчатами. Моя сестра відразу відправила повідомлення Facebook про нещасний випадок. А поки всі її друзі залишили коментарі та висловили симпатію, два мої друзі показали на сцені до приїзду швидкої допомоги.
Сьогодні мій fiancé повернувся з армії за кордоном місії. Але вчора він був просто мій хлопець... добре, що я думав. Майже рік тому він відправив мені пакет, який він сказав мені не відкрити, поки він повернувся додому на два тижні, але після того, як його поїздка була продовжена майже на 11 місяців. Сьогодні, коли він нарешті отримав додому, він попросив мене відкрити пакет, і коли я знайшов гарне кільце всередині, він отримав на коліно і запропонував мені.
Сьогодні, за перші місяці, мій 12-річний син Sean і я ходив в нурсінг будинку на нашому шляху додому. Я, як правило, піти там, щоб відвідати мій мама, який має хвороби Альцгеймера. Коли ми ходимо в зал, медсестра сказав, "Хі Сінь", і дайте нам. Я попросив сина, «Як дізнатися своє ім’я?» «О, я часто приходжу сюди після школи, щоб побачити мій бабуся», - сказав він. У мене немає ідеї.
Сьогодні я знайшов в нашій статті старе щоденне щоденне щоденне перебування моєї матері, яка збереглася в школі. Вона включила список якостей, які вона сподівалася, що вона ніколи не знайдеться в своєму дружбу. Цей список є майже точним описом мого батька, і мій мати тільки зустрів його, коли вона була 27.
У школі сьогодні я зробив хімічний експеримент з однією з найкрасивіших (і популярних) дівчат у всій школі. І хоча я ніколи не мав відваги навіть говорити її перед, вона була дуже любою і солодкою. Ми витрачали час на лабораторію, бігаючи, і в кінці ми отримали п'ять (так, вона також була розумною). Трохи трохи, ми почали спілкуватися. Минулого тижня, коли я дізнався, що вона ще не вибрала, хто піти в шкільний м'яч, я хотів попросити її, якщо вона буде йти з мене, але знову я не маю мужності. І сьогодні, коли я сидів у шкільному кафе, вона прийшла до мене і запитала, якщо я хотів би піти там з нею. Я погодився, і вона поцікавила мене на щоці і збивається, "Так!"
Сьогодні, 10-й річниці, моя дружина дала мені примітку, що вона була 22-й день, ми зустрілися. І сказав вона, Всі ці роки, я не хочу, щоб ви знали, як stupid і impulsive Я був. Але якщо ви не знаєте, перш ніж, ви врятували мене. Дякую за все.
Моя діда завжди трималася на ніч, витримавши старі, зроблених у «60-ті рр.» і його бабуся сміється весело на якійсь партії. Моя бабуся померла від раку, коли я був 7 років. Сьогодні я подивився в будинок і дідусь мене дивився на цю картину. Він прийшов до мене, і сказав: "Щоб нічого триває назавжди, це не означає, що це не варто. й
Сьогодні я спробував пояснити своїм двом дочкам, віком 4 і 6 років, що нам доведеться переїхати з нашого чотирикімнатного будинку до двокімнатної квартири до тих пір, поки я не знаходжу нову добре-платну роботу. Дочки дивилися один одному за хвилину, а потім наймолодшим запитом, «А ми збираємось рухатися туди разом?» "Так," Я відповів. "Увімкніть, потім це океї", - сказала вона.
Сьогодні на літаку я зустрів найкрасивішу жінку, яку я коли-небудь бачив. Я сказав, як вона була. Вона посміхалася в мене і сказала: "Не сказав, що мені 10 років." Виявилося, що обидва з нас лише тридцять, не були одружені, немає дітей, і жити буквально 5 мил. А в наступну неділю, після того, як ми доставимо додому, ми маємо дату.
Я мама 2 дітей і бабуся 4 онуків. На 17, я вагітна з близнюками. Коли мій хлопець і друзі дізналися, що я не збираюся позбутися від малюка, вони всі поверталися назад на мене. Але я не віддаю, не кинути школу, отримав роботу, закінчив коледж і зустрів хлопця, який протягом 50 років полюбив своїх дітей.
Сьогодні, 29-й день народження, я повернув додому від мого 4-го та остаточного військового розгортання до далеких країн. Маленька дівчина, яка живе поруч з батьками (який, чесно, не маленька дівчина – вона 22) зустрічала мене в аеропорту з гарною довгою трояндою, пляшка моєї улюбленої горілки, а потім попросила мене.
Сьогодні моя дочка домовилася про її дружбу. Він 3 роки старше. Почати знайомство з 14 і він був 17. Я не схожий на те, що різниця в вікі. Коли він перетворив 18 тижнів до того, як вона була 15, чоловік наполягав, що вони розірвали. Вони залишили друзів, але зустрілися з іншими людьми. Але зараз, що вона 24 і він 27 ... Я ніколи не бачив пари, які так люблять один одному.
Коли я дізнався сьогодні, що мій мама знизився з грипом, я припинився в супермаркеті, щоб купити свій готовий суп. Я прийшов по батькові там, в кошику якого було 5 банок супу, нісового спрей, серветки, тампони, 4 DVD з романтичними повік і букет квітів. Він зробив мене зупинити і думати про все.
Сьогодні я сидів на балконі готелю і побачила пара ходьба на пляжі. Як вони переїхали, вони були божевільні про одного. Я дивлюсь, що вони були батьками. Немає того, що я б сказав, що вони майже розлучення 8 років тому.
Я тільки 17, але мій хлопець, Джейк, ми були знайомства протягом 3 років. Ми провели перший вечір. Немає, ми не зробили, що перед або ніч. Замість, ми запечені печиво, дивилися два комоди, сміхалися, відіграли Xbox і впало гасіння один одному. Не дивлячись на страхи батьків, він виявився справжнім джентльменем і кращим хлопцем.
Сьогодні, коли я збив на моєму колясці і сказав мені чоловікові, "Ви знаєте, що ви єдина причина, яку я хочу бути вільним від цього квунора", він поцікав мене на чолі і сказав: "Хонний, я не помітив його."
На сьогоднішній день мої бабусі, які вже в дев'ятих дев'ятах і жили разом за 72 років, як загинув в їх сонці, не проживавши один одному за годину.
Мій батько прийшов до мого дому сьогодні за шість місяців, оскільки я сказав йому, що я був геєм. Коли я відкрив дверцята, захопив мене сльозами в очах і сказав: «Соррі, Ясон». Я люблю тебе.
Сьогодні, мій 6-річний аутистичний сестра витерла своє перше слово: моє ім'я.
Сьогодні, 15 років після того, як мій дід помер, мій 72-річний бабуся знову одружився. Мені 17 років і в усьому житті я ніколи не бачив її щасливою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І тепер я знаю, що це ніколи не пізно.
Сьогодні, в джазовому клубі в Сан-Франциско, я бачив два несановно пристрасні люди. Жінка була карликова, і чоловік був два метри заввишки. Після декількох коктейлів вони пішли на танцювальну підлогу. Танець з її повільним танцем, людина оголена і танцювала всю ніч.
Я зухався в цей ранок дочкою, яка назвала моє ім'я. Я був сплячий в стаціонарі, і коли я відкрив мої очі я бачив її гарну посмішку. Вона була в комі за 98 днів.
У цей день майже точно 10 років тому я припинив на перетині і інший автомобіль поїхав в мене ззаду. Драйвер був студентом в Університеті Флориди, як мені. Він виглядав дуже гіпологічно. Як ми чекали на поліцію та вантажоперевезення, ми поговорили та скоро сміхалися на один одному жарти. В кінці ми обмінялися номерами, і решта, як кажуть, це історія. Ми нещодавно відсвяткували 8-річчя.
Сьогодні, коли я працюю в кафе, входив два гей чоловіки. Як ви можете очікувати, що багато відвідувачів почали зірвати на них. А потім маленька дівчина сидить на столі біля мене запитала маму, чому два чоловіки тримали руки. Моя мама відповіла, «Також вони люблять один одного. й
Сьогодні, після 2 років сепарації, моя екс-дружина і я нарешті опинив наші відмінності і вирішив зустрітися з вечерею. Поговорили і сміхалися протягом 4 годин. І перед лівою вона дала мені великий, сливовий конверт. Він містив 20 знаків любові, написаних за останні два роки. Конверт був захоплений "Уроки, які я не відправлявся через мій уродженство."
У мене був нещасний випадок, що залишив глибоку стирання на голову. Лікар загорнув пов’язок навколо голови і сказав мені не знімати його на тиждень, хоча я не люблю це взагалі. Дві хвилини тому мій маленький брат прийшов в мій номер і його голова загорнув в бандаж! Мама сказав, що не хочу, щоб почувати себе нещастям.
Сьогодні, після тривалого захворювання, мама загинула раку. Ми з радістю від щирого серця! «Що б ви робили, якщо я прогулявся в будинок і захопив вас щільно?» він запитав. "Дуже, я, звичайно, посміхатися", - відповів. А потім він ранг мій дверний дзвінок.
Сьогодні, як мій 91-річний дід (усь військовий лікар, замовляючий і успішний бізнесмен) кладуть в стаціонару, запитав його, що він вважається найбільшим досягненням. Він звернувся до мого бабуся, забрав її руку, і сказав: "Чому я вирощував старий з нею".
Коли я бачив мої 75-річні дідусь, як 14-річні в любові і сміятися на одному з страпідних жартів сьогодні, я зрозумів, що я зміг побачити на короткий момент, що справжня любов. Я сподіваюсь на один день, я зможе знайти її.
У цей день рівно 20 років тому я ризикував життя, щоб врятувати жінку, яка була зведена швидким струмом річки Колорадо. Я зустрілася з дружиною, любов'ю мого життя.
Сьогодні, на нашому 50-му річниці весілля вона посміхалася на мене і сказала: "Я хочу зустрітися з вами найближчим часом".
Сьогодні мій сліпий друг сказав мені довго, як красуня його нова подруга була.