"Погляд на мене!"Я читав кілька автобіографічних книг, в яких люди говорять про те, що сталося з ними, коли їх психіку не вдалося. У одному випадку з Taylor Jill, це був інсульт - і вона дивилася "живо" як її функції мозку відключили один за одним. В іншому, Сусанне кагалан, під впливом дуже маловідомого захворювання в момент оповідання, психіки пішли віври, демонструючи різні ефекти, властиві різним типам психічних розладів – від шизофренії до біполярного розладу.
У третьому випадку, Скотт Тоссель має генералізований тривожний розлад з величезною кількістю симптомів і наслідків, і боротьба з невиліченним жахом продовжується в цей день. Ще раніше, багато років тому, я прочитав Андрію Саломона «Нондай Демон», про його довгу, сильну депресію.
Дуже різні люди, дуже різні історії.
Але вони мають щось спільного. Незважаючи на всю безсонність, викликану кровопаливним післястроковим мозком, або невідомою хворобою, або тривожною системою, яка постійно лікує в душі, тривожність або болючий, депресує депресії, незважаючи на все це,
Все залишилося в душі.Блискучі світильники самосвідомості не вицвітають навіть в найглуздіших моментах, і це самосвідомість кинувся нерозумно виражати себе, щоб зробити себе відчував. Зіткнувшись з паралізованими психіками, ця свідомість збивається через замкнені двері, відчайдушно, щоб зробити себе відомим - побачити, почути -і відповіді. Як Сюзанн Кахалан пізніше писав: «Що було виходити на внутрішню мене не в лінії з зовнішніми параметрами». В інших словах, «аутер» Сусанна не відповідала «іннер» Сусанна, а насправді я був більш свідомим, ніж я думав. Я відчував, що зазор. Часто це сталося, що мій «Я» здавалося б, намагатися досягти зовнішнього світу, але в цьому він був загиблим «смак» посередництвом – моє тіло.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Ми живемо в світі людей. Ті, хто постраждав психологічної травми, відчувають післятравматичний стресовий розлад, церебральний пульс і багато інших складних контактних порушень, також мальуються людям, тому що ці ігри свідомості в нас знають, що люди потребують людей. Навіть якщо весь досвід показує, що люди небезпечні, від них відбігаються, все ж це тягає від бажання, щоб досягти інших. "Погляд на мене!"
Р
Це найбільш очевидна в психотерапії. Здається мені, що справжнє загоєння починається, коли учасники цього процесу, психолог/психотерапевт і клієнт / стаціонар, можуть бачити один одного. Коли ці два половинки з'являються через палі оборони і травми, і акуратно, ретельно доторкнувшись один одному...
І тоді вони знайдуть силу не згорнути миттєво назад, але щоб бути в присутності один одного, щоб мерехтіння спокійно поруч один одному. В цьому світі немає люків, є тиша і два голоси. й І, перш за все, це моє завдання, щоб побачити, навіть якщо іноді за межі повністю спотвореного, хмарного «зовнішного» рівня через страждання, сяючий «І».
І вона блищає. Я довго відчув ідею, що людська природа нейтральна, що ми не властиві природи щось «добре» або «бід». І тепер під впливом різних факторів я відчуваю, що це не так.
Наша глибока самосвіта. Один з відомих психотерапевтів (сюррі, я не пам'ятаю, що точно) колись сказав щось дивне, щось схоже на це (як це кладеться в розумі): «Я розумію, коли я можу зв'язатися з реальним «Я» клієнта. Я бачу його в цей момент, як красиво. І це правда. Ця краса не має нічого спільного. На деякий момент іноді для дробу другого, особа людини, голос, тіло, дихання, всі зміни, освітлюється цим внутрішнім світлом. Коли я бачу когось красиву, коли я знаю цей момент, вони трохи схожі на стан транс. Часом є трилер, що працює через тіло, боді сигнал, що я отримав щось дуже інтимне, секрет, приховане від багатьох інших людей. І це хвилювання ніколи не зв'язується до мене, це завжди реакція на повну, найбільш щиру присутність іншої людини біля мене.
У мене є багато розчарування у собі як психолог. Я знаю, що я часто їду там, де я можу і повинен йти повільно. Що я можу піти в голову, логічна причина, де важливо бути уважним для тонких емоційних рухів. Що я часто відштовхую процес на моїй енергії, де це можливо і потрібно, щоб дозволити цю енергію, щоб потік, як це тече. Відсутність досвіду / можливість подивитися за демонстраційним фасадом (і він дуже відрізняється...). Більше... Я не завжди бачу, що сяючий себе, чути його, або, коли я чую, залишатися поруч, бути на зв'язку, не переривати його. Нерідко зустрічається – з досвідом краси і мила – не буває, контактують з гинями без початку. І це може пошкодити багато.
Але моменти, коли я бачу іншу людину гарною, дати мені силу і сподіватися на продовження. Бо краса неординарна.Видання
Автор: Ілля Латипов
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8