380
Хіт парад питань психолога
Наше життя сповнене абсурдів. Іноді стає очевидним при психотерапевтичних сесій, коли психолог і клієнт раптом усвідомлюють абсурдність або смішність того, що клієнт хоче. Іноді він отримує смішний один або інший.
Це часто сумні, тому що ці питання відображають свою власну заплутаність у складності життя. Нижче наведено запити до психологів, які в одній формі або іншому голосували під час різних сеансів. На основі реальних подій.
Розкажіть мені, що я хочу.
Як обдурити дружину і не зав'язувати свою совість?
Я не маю часу на будь-який час.
Мені потрібно розбити хлопця, але в такому випадку він продовжує любити мене.
Як залишити когось, що я не хочу залишити?
Як ви отримуєте впевненість в цьому світі бастарів і луків?
Як я поясню, що якщо вона залишає мене, це буде краще для неї?
Як я можу зупинити почуття і почати жити нормально?
Я не хочу.
Я боїться дружини. Я хочу, щоб вона була боїться.
Покажіть мені, як ви працюєте, але не на мене - Я повинен вирішити, чи найняти вас як терапевт або ні.
Я занурився, коли мій чоловік загрожує вбити мене. Як не зануритися?
Я сильна і впевнена жінка, я ніколи не скаржаю про будь-які проблеми. Чому ми думаємо, що я без проблем і ніхто не хоче допомогти? !
Я шкода, у мене є проблема ерекції. Захопити їх, з відносинами з дружиною - вона трохи, краще розповісти мені, як зробити його стояти. Не працює з іншими бітеями.
Хочу розпочати відносини з красивими, знезаражені діви безкоштовно.
Я жир, невагомий прищівник. Чому я не бачу себе?
Вчити жінок, як кинути, оскільки вони хочуть пояснення.
Я прочитав багато книг з психології. Це божевільний. Не вірно.
Я намагаюся краще працювати і вдома. Де я повинен зробити більше зусиль, щоб нарешті початися?
Я завжди поспішав, занадто зайнятий, занадто зайнятий. Не думаю, що я не думаю, що це допоможе.
Моя дитина добре не їсть, жахи, боятися інших дітей і має ентурез. Як зробити його добре?
Я люблю хлопця і не маю мене. Як він помстає?
Він мене б'є, бої мене, і погрожує мене з розлученням весь час. Чи можна сказати, що розлучення занадто багато?
Я дуже, дуже важко. Унікальний простий. Я багато психологів... Не допомогло... Як ви краще?
Психологія похилого віку або бар’єрів Епічний блок мозку: Як знищити людей майстерно покласти відповідальність на тебе
П.С. Не про те, що люди «погані», стипендії, степи і так далі. І тільки скільки суперечок і парадоксів, що досягають точки абсурдності, є в наших бажаннях. І якщо ви хочете сказати, "Що життєздатні люди ці люди," Я можу цитувати слова однієї людини: "Цей ударний парад питань регулярно в голові." Що це нам. Опубліковано.
Автор: Ілля Латипов
Джерело: tumbalele.livejournal.com/32465.html
Це часто сумні, тому що ці питання відображають свою власну заплутаність у складності життя. Нижче наведено запити до психологів, які в одній формі або іншому голосували під час різних сеансів. На основі реальних подій.
Розкажіть мені, що я хочу.
Як обдурити дружину і не зав'язувати свою совість?
Я не маю часу на будь-який час.
Мені потрібно розбити хлопця, але в такому випадку він продовжує любити мене.
Як залишити когось, що я не хочу залишити?
Як ви отримуєте впевненість в цьому світі бастарів і луків?
Як я поясню, що якщо вона залишає мене, це буде краще для неї?
Як я можу зупинити почуття і почати жити нормально?
Я не хочу.
Я боїться дружини. Я хочу, щоб вона була боїться.
Покажіть мені, як ви працюєте, але не на мене - Я повинен вирішити, чи найняти вас як терапевт або ні.
Я занурився, коли мій чоловік загрожує вбити мене. Як не зануритися?
Я сильна і впевнена жінка, я ніколи не скаржаю про будь-які проблеми. Чому ми думаємо, що я без проблем і ніхто не хоче допомогти? !
Я шкода, у мене є проблема ерекції. Захопити їх, з відносинами з дружиною - вона трохи, краще розповісти мені, як зробити його стояти. Не працює з іншими бітеями.
Хочу розпочати відносини з красивими, знезаражені діви безкоштовно.
Я жир, невагомий прищівник. Чому я не бачу себе?
Вчити жінок, як кинути, оскільки вони хочуть пояснення.
Я прочитав багато книг з психології. Це божевільний. Не вірно.
Я намагаюся краще працювати і вдома. Де я повинен зробити більше зусиль, щоб нарешті початися?
Я завжди поспішав, занадто зайнятий, занадто зайнятий. Не думаю, що я не думаю, що це допоможе.
Моя дитина добре не їсть, жахи, боятися інших дітей і має ентурез. Як зробити його добре?
Я люблю хлопця і не маю мене. Як він помстає?
Він мене б'є, бої мене, і погрожує мене з розлученням весь час. Чи можна сказати, що розлучення занадто багато?
Я дуже, дуже важко. Унікальний простий. Я багато психологів... Не допомогло... Як ви краще?
Психологія похилого віку або бар’єрів Епічний блок мозку: Як знищити людей майстерно покласти відповідальність на тебе
П.С. Не про те, що люди «погані», стипендії, степи і так далі. І тільки скільки суперечок і парадоксів, що досягають точки абсурдності, є в наших бажаннях. І якщо ви хочете сказати, "Що життєздатні люди ці люди," Я можу цитувати слова однієї людини: "Цей ударний парад питань регулярно в голові." Що це нам. Опубліковано.
Автор: Ілля Латипов
Джерело: tumbalele.livejournal.com/32465.html
Електричний автомобіль Opel Ampera-e з'явився на Paris Motor Show
Вправа Yoshiro Tsutsumi для підтримки миру у складних умовах