Ви платите за задоволення.

Задоволення є дуже сумнівним, і ви завжди повинні платити за це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ми додаємо сучасну обсесію з експедицією та «отримуючи» всі види успіху, ми отримуємо досить вибуховий коктейль.

День і ніч, коли вона втомилася. Він вибирає свою улюблену книгу, починає його читати, і... Вона запалюється в думі, що вона відпочиє тут, і є так багато речей, які ще не були перероблені. Час для відпочинку не цінується, і якщо ви робите те, що ви любите, але це «непродуктивний» – це неприпустимо, ви відчуєтесь вчасно. Відпочинок - це розкішний, який ви не маєте права. Сісти з дітьми, починають подобатися те, що вони виснажуються, щоб розповісти вам, зануривши в цю теплою вечірньою атмосферою – і знову незапрошуються думки про те, скільки коштує rake, і ви...

Він і зустрівся, відчував симпатію і пам'ятку один одному. Вони не мають "других половинок". І вони, "припустимо," мала секс. Вранці він з'являвся з твердими думками про те, що робити з цією жінкою. «Я не робив нічого неправильного». Чи не це занадто швидко? ... Ще одна можливість навіть перед сексом, коли вони говорять один одному, і він думає, «Дуже, я спати з нею». А потім що? Як якщо сам секс не має значення, це задоволення не цінне в собі, але обов'язково повинні бути обумовлені чимось іншим, ви повинні платити за неї: комунікація, в якому ви не дуже зацікавлені, перезнижувати для «послухання його / її для сексу ...». З якоїсь причини в цій ситуації, забуває, що не вистачає до соусу - це все ще необхідно для «іншої сторони» бути спокусливим, щоб прагнути до задоволення (і це також забуто тим, хто кидає репроах: «Ви використовували мене / a!»). І це може бути важко для того, щоб визнати себе, що було велике минуле ночі, фіксуючи на думках «на наступний» замість того, щоб сказати, що «це було чудово». Він йде до абсурду: один відомий громадський діяч, який був спійманий, маючи секс з просту, обгрунтував себе дружині тим, що він не отримав задоволення від сексу з жінкою легкої поведінки. Якщо проблема не в зраді, але в цьому кримінальному і забороненому задоволенні.

Забороняється багато, щоб насолодитися їжею. Підраховуючи кожну калорію можна, і будь ласка, комусь, але позбавляє від задоволення від того, що ви їсти. Солодкий? Будь ласка, дайте мені цей крихітний шматок. Я не можу мати його. З таким ставленням і невеликим шматочком торта не буде радості, можна тільки радувати не їсти занадто багато. Але якось відключається від реальності, що відбувається тут і зараз. За аналогією: замість того, щоб насолодитися салатом, знімати його на камері і насолоджуватися успішним пострілом.

Ступідна комедія або розривна мелодрами? Вони не повинні бути веселими, і ми, як еволюціоновані люди, не можуть бути щасливими про ці примітивні речі. Ані, Фелліні та Тарковського також є якось ... ні щасливий, але щось не дає вам визнати, що ви переїхали на сцені «несолодкий» або сміятися, як кінь над абсолютною американською комесією. І замість того, щоб надати в цьому простому насолоді, хтось починає підтримувати образ «розробленої людини».

Ви можете перерахувати ситуації, в яких певні люди забороняють себе дійсно зануритися в досвід щастя, ейфорії, задоволення.

Задоволення, здається мені, має два основних вороги: летять і розумово пригнічені ставлення (вступи) пов'язані з забороною радості життя. Закуска на будь-якому смачному смакі – не дивно. Секс «кілька» – це більш скидання натягу, ніж справжній прийом і надання задоволення. книги «Робота» не встигнути по-справжньому відчути стиль автора або емпатизувати персонажами, асимілатувати лише чистою інформацією. Правда, ми ще не дізналися, як дивитися фільм швидко, постійно перевернулися на прискорене перемотування, але здається, що це не станеться. Діти почувають це добре, а отже, пропозиція «наскільки закінчуються» викликає бурхливий протест – це неможливо, вона вбиває все задоволення від процесу і задоволення від результату.

Коли ви досягнете успіху, дуже важливо, щоб скористатися ним і відсвяткувати його. Нагадка про те, що вам подобається, де ви збираєтеся. В іншому випадку, наступна картина виявиться: кучеряві сходження на віддалену вершину і відразу вирушають - немає часу стрибати, кричати, бігати...

Тут ми входимо до контакту з другою «немією» – інтроектними установками. Хтось, що насильствує радість, якось неспроможність, здається, пологів і привидів. А потім ви можете пересуватися, але одночасно вбити свою власну раду і високий. Хтось відразу ж думає про наслідки, про оплату – до того, як вони трапляються, і не замислюючись про те, чи буде на всіх наслідків.

Задоволення нагадує нам, що ми живемо, що ми хочемо. І якщо це взагалі не існує, це не дуже висока ціна, щоб платити за те, що у нас буде час десь або захистити власні (?) ідеї про те, як він повинен і повинен бути опублікований?

Автор: Ілля Латипов

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: ilyalatypov.ru/vnutrennyaya-zhizn/za-udovol-stvie-ty-budesh-platit#more-84

Категории

Смотрите также

Новое и интересное