301
Де знайти себе?
Нема цікавого в моєму житті, у мене немає хобі. Робоча робота, немає хобі... Як знайти інтерес до себе, або як ви робите, що інтерес досить сильний, щоб розпочати? Він був свого роду... Або схоже питання часто чути: «Як знайти себе?» Я не можу вирішити, що я хочу, хоча я думаю про це весь час. й
Здається мені, що я знаю відповідь – або скоріше, напрямок, де потрібно знайти цю відповідь. І це напрямок не глибоко в самому. На мою думку, безперечно варто шукати відповіді на питання «як знайти себе», «як знайти деякі хобі» або «як знайти енергію» – всередині себе. Немає нічого. Наша «Я» порожня, і тому самозахід повертається з ехо.
В організмі і в психі немає внутрішніх джерел енергії. Вішалка людина ніколи не знайдеться в межах себе джерело нових калорій і поживних речовин. У нас немає відповіді. Не існує оригінального предестинування, не існує «попереджання», яке прокладено в нас кимось іншим, перш ніж ми народилися. Взаємодія з зовнішнім світом Для мене потрібне питання не «як знайти себе», але «в якій діяльності знайти інтерес?». Всі відповіді тут. У цьому сенсі ми порожні, відповідей немає. У нас є лише потреба.
Необхідність - це наші потреби, відчуття не маючи чогось, щоб відчувати себе добре. Виявлення потреби в собі – це просто відкриття внутрішньої смертості, яку потрібно заповнити. Три основні потреби є безпекою (шизоїдна частина особистості), прийняття іншими (неврологічна частина), а також визнання (нарцистична частина). Все необхідне.
Зараз, де об'єкти, які можуть задовольнити ці три основні потреби? У нас або у зовнішній світ? Хто буде впізнавати себе і ніхто інший? Справжня безпека не в соліті, але в довірі контакту з іншим. Людина, яка постійно занурюється в себе, відходить від зовнішнього світу в «самонагляді», занурюється в стан потреби, відчуває його нескінченно. Дуже важливо, щоб ви зрозуміли, але що відбувається, якщо ви голодуєте весь час і відмовляєтеся від відкриття очей, щоб подивитися на їжу? Є багато людей в цій державі.
Так, відповідь на питання «де отримати інтереси та психологічну енергію для бізнесу» дуже проста: у зовнішній світ.
Енергія на дію виникає в результаті натягу між потребами і об'єктами, які можуть задовольнити потреби. Більш чітко ви відчуєте голод, не зануривши його сурогатами, більш активно ви будете виглядати на їжу. Ви явно усвідомлюєте емость і що її можна заповнювати. Комунікація з іншими людьми, музика, улюблена книга, бізнес може бути будь-яким, але жодна з цих заходів не існує. Щастя є точно державою, в якій ми знаємо, що у нас є все, щоб задовольнити всі важливі потреби, які виникають в даний момент. Я думаю, що багато людей знайомі з цим стрибком енергії в момент чіткої реалізації: «Що це те, що я хочу!» Для того, щоб вижити цей момент, потрібно активно шукати і взаємодіяти з зовнішнім світом. До тих пір, поки ви не шукаєте, ви ніколи не знайдете об'єкт, на якому наш організм реагує: «Майн!»
Отже, якщо у нас немає патології, і ми все ще здається живим, то точка не полягає в тому, що не існує інтересу або сили, але де ми «мержаємо» або приховуємо цю енергію. Існує три варіанти:
А) Неправильний з потребами. Ви не можете усвідомити їх на всіх, але вони завжди є. В іншому випадку «Я не хочу нічого» буде еквівалентно «Я маю все, і я дуже щасливий», але, як правило, люди, які повідомляють про відсутність необхідності відчувати себе дуже різними. «Я не знаю, що хочу». Ще один аспект: «Я знаю мої потреби, але я хочу зробити щось там». Здається, що в цьому випадку, або є дилігентна муфта їх потреб (найчастіше - через оцінювання в стилі «Так, невагомі деякі бажання ..." Ми повинні щось більш серйозне для мам, щоб нарешті оцінити його, або це явно не те, що ми дійсно хочемо. Тим не менш, воістину голодну людину не буде, змивати, відключати з овочів і вимагати пауза в ананасовому соусі - він буде їсти, і насолоджуватися їжею гостро. Нехай люди їсти як енергійно, як голодний.
B) Щось неправильно з об'єктами в зовнішньому середовищі. Що означає? Це означає, що в зовнішній світ ви не можете бачити все, що задовольняє ваш внутрішній голод. Всі жінки фоліо, чоловіки алкоголік і паразити (і всі нормальні вже прикріплені), боси є ідіотами, і я не прийде до цього і сказати що-небудь для нічого, тому що я відчуваю себе як ідіот в результаті. Або: Я ніколи не спробую встановити контакт з ним, оскільки він все ще буде як завжди. Це, знову, м'яч знецінення правила - людина добре навчилася відхиляти. В результаті нічого не залишилося в світі (або досить в свідомості), що може заповнювати внутрішню емость, і ця емость розширюється і більше.
B) Щось неможливе накопичення енергії для дії, якщо необхідність і об'єкт зрозумілий і певний. Що таке, що доступна енергія або заблокована половинка або спреї. Хто є негайним з ситуаціями, де ви хочете сказати щось дуже важливе для іншої людини, але ви відчайдушно боїтеся, і в результаті ви тримаєте говорити про що-небудь, але дійсно важливо? Ще одним способом є використання сурогатів. Познайомитися з дівчатами, які ви хочете, але ті, хто є більш доступними. Завжди роси щось - тоді ви не відчуєте голод на всіх. Немає енергії або легкості, але це безпечно.
Відповіді немає. Відкрито зміст життя в себе, проявляється, коли ми відкриті до світу. Для деяких, досить мало цієї відкритості, і він займає довгий час до «дегустських» і засвоюється враженням – наприклад, ми називаємо «інтровертами». «Екстроверти» – це ті, хто має багато енергії, які поглинають її з зовнішнього світу, але часто дуже незліченні, забиваючи з іншими голосами і живе їх «Я», які тімно намагаються спілкуватися своїми потребами.
Є ті, хто боїться виходити в світ, він сповнений небезпек і монстрів, а потім краще заховатися в оболонці внутрішнього Всесвіту, в якому, однак, смтості, тиші і апатії. У мене є ті, хто забутий про свою «Я», повністю злилися з зовнішнім середовищем: вони не бояться, бо «Я», що може випробувати цей страх, втрачений. Він страшний, коли життя викине з його потоку на даний момент. Отже, на нашому сервісі - багато сурогатів, які не дають можливості відчути реальний голод: телевізор і інтернет як швидке харчування, ідентичне природному світу.
Життя повною енергією і інтересом є шлях затяжного хода, балансуючи увагу на тихому голосі його «Я» говорити про потреби, а відкритий погляд на величезний гучний світ, в якому ви можете знайти щось (якщо ви уважні до світу), що звучить в неісоні з внутрішнім голосом. Саме там, де енергія настає – як реакція визнання: «Це мій!»
Автор: Ілля Латипов
Джерело: ilyalatypov.ru/o-psyhoterapii/gde-iskat-sebya#more-262
Щастя в простоті: Збірні арочні будинки - ідеальне рішення для дачі
Загадка Шроуда Туріна - або що ми не знаємо про Воскресіння Христа