Право на радість

Сьогодні ми говорили про те, як все в світі повинно бути «збережено». А якщо у вас є щось без багатьох причин, то ви не погоджуєтесь на це, ви є шахрайським і непрозорим. Хто вирішує, чи ви заслуговують його чи ні? Будь-який, але ви. Ви впевнені, що ви не заслугуєте цю повагу для себе, позицію, яку ви перебуваєте, або гроші, які ви платите. Якщо хтось бере ближчий погляд - і все, швидко зрозуміти, то ви не маєте права ... Ідея, що все, буквально все, повинна бути “збережена”, що нічого не може бути “право так,” міститься практично в усіх сферах життя.

Любов повинен бути заробленим; право називати себе, наприклад, психолога або журналіста, необхідно заробляти, не просто одержувати на підставі професійної освіти і здійснення відповідної професійної діяльності. За ідеєю «не заслуги» приховує, як і в гнізді ляльки, ще: «не варто давати легко, все повинно бути оплачене за важкою роботою, потомою і кров'ю». "Збереження" = "зловлювач".Якщо така думка сидить десь глибоко, то чимось простіше, тим менше ми відчуваємо право на його задоволення.Дуже багато в темі сьогодні прийшли слова відомого письменника Neil Gaiman:

«Я мав обсесивну фантазію: вони вибивають на дверцятах, я піду відкрити її, і є людина в костюмі — недорогий, звичайний чоловічий костюм, який повинен йти до роботи в офісі. Людина тримає буфер з шматком паперу. Він сказав: «Привіт, я на офіційному бізнесі». Ви Neil Gaiman? Я кажу, "Так". Він сказав: "Чому я тут отримав: ви письменник, і ви не повинні потрапити на певну годину, ви просто сидите і напишіть стільки, скільки ви хочете." І кажу: «Так, це». "І, що вам подобається. І це також говорить, що будь-які книги, які ви хочете читати, надіслані вам нічого. І фільм, він каже, що ви можете дивитися фільми безкоштовно. Що б ви хочете, вам просто потрібно викликати головний режисер. І я кажу так. А потім він каже, Ну, на жаль, ви приносили до чистої води. Тепер ми знаємо про вас. А тепер ви повинні отримати реальну роботу. Це те, де серце завжди падає. Я кажу "огра," купити дешевий костюм і почати застосування для всіх сортів регулярних робочих місць. Як тільки ви не були піддані, нічого не можете зробити.
Це віра, що неможливе, щоб визначитися з чимось хорошим: Якщо вам подобається ваша робота, це не ярмарок, ви повинні страждати. Тільки катування дає дозвіл на апробацію фруктів праці.

Якщо щось легко для вас, це повинно бути важко. Що таке легко. Ви маєте таланти і зробити речі простіше, ніж люди без? Баша на тебе. Чи є у вас чоловіча жінка, і ви отримаєте набагато простіше? Не сором'язлива з цієї переваги, п'ятий, оправить себе - пам'ятайте, що ви не заслуговували. Або краще все ж, незважаючи на себе і ви будете мати право на бездіяльність. Якщо ви швидко досягнете визнання в чомусь неправильно, визнання досягається в кінці життя або навіть краще - після смерті. Якщо люди поважають вам, перш ніж ви померли, це тому, що ви обдурили. Геній при прийомі. Ви не маєте нічого, щоб запропонувати людям – ви просто майстер з пилу. Це, звичайно, синдром не вичерпається. Але я думаю, про те, як нещастя, зануритися заздрістю і ненависті, дуже внутрішній об'єкт, який збивається в душі, ці «справжні» ідеї, які тільки потіли, кров і сльози є виправданням для вашого існування на Землі. Я бачу за нього. Якщо ви можете, пошкодуєте його. Тоді ви не хочете слухати більше. І він може говорити про щось зовсім інше.... опубліковано

Автор: Ілля Латипов

Джерело: tumbalele.livejournal.com/114436.html