Самовивіз

Я думаю, що багато не пізно про насильство як спосіб взаємодії з зовнішніми та внутрішніми світами.

Цей метод, після всього, дуже популярний, особливо там, де довгий час був популярний «Весь світ насильства ми знищимо» і залізний ручок поїхав в щастя.

Що таке насильство?Я розумію це спосіб: будь-яка форма впливу однієї людини на інший, щоб змусити його проти власної волі зробити те, що потрібна перша людина.

Якщо ви хочете змінити мене, ви керуєте насильством, тому що ви не попросите мене, якщо я хочу змінити, або навіть попросити мене в якому напрямку. Ви вже вирішили...

Але я також використовувати насильство, коли я не запитаю вас, що ви хочете і спробувати змінити вас. Не важливо, якщо я родич, друг або навіть психолог. І якщо я амбулаторно і хочу допомогти/необґрунтувати якомога швидше, незалежно від можливостей людини, це також насильство, бо я намагаюся змусити інших людей робити те, що я хочу в першу чергу. Або заохочуйте інших використовувати сили проти себе.

Але насильство тільки знищує. . й

Коли ви намагаєтеся боротися за краще само, ви залишаєтеся у руїнах.

Замість розгромлених наркозів ви отримуєте подрібнену ініціативу, розтоплену енергію досягнення.

Надзвичайно відтіняє від себе залежність, з м'ясом ви відірвали здатність до теплого кріплення. . й

Послухайте себе як інтроверт дає вам поломку і повну ізоляцію.

Я хочу бути, і я повинен бути, комісія, щоб зекономити сторони в межах однієї особи, включаючи себе. Іноді буває, і іноді я люблю взуття без завантажень, коли цивільна війна влаштована в мене і партія перемагає «за краще проти всього».

Як я можу принести мир на місце, де я знаю тільки війну?

Кінцевий кінець, абсолютний мертвий кінець. «Як полюбити себе» – попросіть людей, які звикли до зйомки самостійно. . й І хірургічні інструменти для відрізання від себе всіх «не достатньо хороших» або всіляких хитрощів психічних ботоксів / силіконів для збільшення «повільнення».

Як зупинити це насильство проти себе та інших. . й

Здається мені зараз – тільки відчував, відчуваючи себе біль, що ми напляскуємо на себе, знову пронизивши протоку, гнів, ненависть, сором'язливість, провину в собі.

Але ці хороші інструменти – і вони хороші, так, небезпеки, сором'язливі, провини, ненависті і ненависті – вони всі хороші і необхідні, тому ці хороші інструменти стають інструментами катування, а біль від них наповнений мантрами «надійними, козацькими, ви будете анаманові», «небагато більше, трохи більше», «якщо ви страждаєте на довгий час, щось буде працювати» і «змінно я буде схвалено». Я дивлю те, що у вас є естетична мантра? . й

А якщо видалити їх, немає нічого не залишилося, але болю, а потім ви розумієте, що насильство не може вирішити нічого. Самолюбка починається з самотності і компасії. Коли ви дивитеся на горіння руїни і душа зби... «Що я роблю себе... Я не хочу робити це більше. Де немає життєздатності, не буде місця для любові, і тому ж нижчість так часто трамплюється на безспокійному світі.«Для Бога любив світ так багато, що Він дав Його тільки забутий Син».

Автор: Ілля Латипов

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: tumbalele.livejournal.com/116430.html