Почуття як чоловіка

Три хіппети з історій чоловіків, які відчували щось неправильно з їх маскулінністю. . й

І.«Для більшого життя я спробував довести себе, що я людина. Тексти пісень, а це означає: Ні, фізично все було на місці, але деякі постійні сумніви зберігають мене.

У моїй голові було те, що моя мама забив її з дитинства: «Дівчаті не можуть бути застарілими!» Я спробував. Але на практиці «дівчинки не можуть бути болячеми» стала «дівчинкою завжди доведеться дарувати». Якщо ви не даєте в щось, ви неодмінно відключите.

А потім він почав: "Чим на тебе, ти людина, це не всім чоловікові, щоб бути так! З Я не хочу дарувати, сумніви почали гнати в душу, що я був «реальною людиною» – він був над усіма цими «похилими речами». Після чого я почав претендувати. Попередьте, що я не подбаю, дайте в певні проблеми з поведінкою зовнішнього вигляду «навіть, що з вами, жінками». й

Зіграно іграшки, місце на столі, пропущений вперед і так далі. Весь час я боївся, що якщо я поведіла «попередньо», дівчата миттєво усвідомили, що я не був реальним людиною. І багато дівчат з їхніми інстинктами зловили цей стан і відразу почалися аргументи: «Що ти любитьш дівчину? й

ІІ.«Таким чином, що реальний чоловік в сім'ї не мав права на відображення або, навпаки, зобов'язаний продемонструвати. Наприклад, не варто думати про себе в першому місці, а не про будинок або бізнес. Він мав вдарити нігті з першого удару. Ну, три. Я люблю ремонт. Зробіть вогонь швидко і легко. Спортивний і сильний. Не боятися потрапити в бій, навіть якщо є цілий дворик перед вами. Я не пам'ятаю.

Саме тому моя мама була самотньою – вона мала дуже довгий список необхідних чоловічих віртуозів. Одна з найнадійніших фраз моєї матері як дитини: «Ви – майбутній чоловік, батько!» Недавно, що я зрозумів піддони цієї фрази: «Я не чоловік, батько або чоловік. й

Я постійно впав в дуже своєрідну пастку. Тут, якось сходження на боротьбу, яка почалася під час футбольного матчу. Я не знаю, як боротися, але я повинен бути реальною дитиною! Він повернув додому, але з почуттям, що «Я ще реальна дитина!» Я прийшов додому і отримав "Як ви ідіот?" Чому ви прийшли? Але мати, ви самі сказали мені, що людина не боїться боротьби? . й

Я завжди зарекомендував себе своїм жінкам. І не всі вони вимагали його - але це отвір всередині мене не давали відпочивати. Що все вийде? У деяких випадках я не можу витримати цей натяг і зламався в певній точці. Звісно, жінка, хоча вона не мала ідеї, що вона запитала мене на що-небудь. . й

ІІІ.«Як я відчуваю, що я не дуже чоловіка?» Я боїться інших чоловіків. Я не віддаю перевагу чоловічим компаніям, я віддаю перевагу жіночим або змішаним командам. Якщо жінка з'являється в чисто чоловічому середовищі, я знімався - є хтось, щоб худнути, є хтось, щоб отримати підтримку (підтримка є дуже фактом її присутності, ви не повинні контактувати цю жінку безпосередньо). Коли я прошу руки іншим чоловікам, я не дивлюся на них, і якщо зробити зусилля і дивитися прямо в очі, я усаджую внутрішньо, бо для мене, шукаю чоловіка з очима-в-іями - це огляд маскулінності. Змагання є катастрофою для мене. Я компенсував успіх жінок – знаю, як знайти спільну мову з ними. . й

У відповідь на ці оповідання я не буду йти в тому, чому ці чоловіки (і так багато інших!) відчувають себе своєрідним синдромом імпрострату щодо власної чоловічості, чому вони так несуть себе як чоловіка.

Я зацікавлений в іншому місці: ці люди намагаються стверджувати їх мужність через жінок, спираючись на них, отримуючи підтримку від них. Але це мертвий кінець.

Не жінка, не мати, не дружина, не колега, може дати чоловіка почуття, що він чоловік.

Вона не може зробити чоловіка чоловіком, але плащами цієї думки може бути багато жінок. Рівень майстерності і навчання бійця під час спортивного матчу може дійсно оцінити інший професійний бійець, не любительський глядача, для якого головне, що удари більш красивими і міцними. Професійний тренер може підготувати бійця. Це те ж саме з чоловіками і жінками.

Можна поповнювати відчуття маскулінності, яка була втрачена в дитинстві (з різних причин) тільки через контакт з іншими чоловіками.

У Стародавньої Греції цей принцип приніс до свого логічного висновку, коли доросла людина подбала про хлопчика або юнака, часто вступаючи в гомосексуальні зв'язки з ним. Для мене це екстремально, через специфіку цієї епоху. Ви можете відновити свою ідентичність як чоловіків у сучасному світі через спілкування та змагання з іншими людьми.й

Таким чином, чоловіки легко заплутані в компанії і вводять в боротьбу з іншими. Змагання для жінок, влади, ресурсів та ін. . й По дорозі, що хтось інший змагається з вами вже означає, що ви були визнані гідним конкурентом. Вони не змагаються з тими, хто не визнаний гідністю, або з тими, хто вважає настільки високим, що це божевільність для взаємодії з ними.

У чисто-чоловічих компаніях є особлива атмосфера. Жінки не мають місця в них, а не тому, що жінки – «поганий» або «недостатній». Вони просто доводять власну жіночну енергію до компанії, яка знищує єдність і викликає настій – точно за рахунок власної особливої міцності і енергії.

Психологічні групи іноді пропонують провести такий експеримент.

Група сидить в двох колах - в одному є тільки чоловіки, в іншому - тільки жінки. Ви можете сидіти, поговорити, обмін думками, подивитися на що інше коло, інший світ це робить. Послухайте свої почуття. І майже всі учасники і учасники відзначають, скільки змінилася атмосфера в рамках цих маленьких груп, скільки змінився почуття. І це дуже важко описати, багато просто знайти важко знайти правильні слова, які точно відображають цю зміну. Але одна річ досить часто відзначається: Після перебування в одностатевій групі, інтерес до протилежного сексу збільшується, і ви самі можете покладатися на почуття маскулінності / фемінності, яку ви отримали / отримали в групі.

З жінкою чоловіка може реалізувати одну з лицях своєї чоловічості. Ключ до реалізації, не отримувати або довести. Якщо чоловік повинен довести жінці, що він чоловік, йому не вистачає чоловіка. І довести, що Ваш партнер не має сенсу, якщо тільки ця конкретна жінка може мати власний образ того, що чоловік повинен бути. Намагатися адаптуватися до чужого образу чоловіка не дуже хороший рух.

Неважливо, що сенс бути людиною. Є багато зображень «реального чоловіка», і для мене, наприклад, факт самостійного сприйняття більш важливий, ніж відповідність образу. Звісно, визнання жінки є важливою для чоловіка, який проводиться в душі, але для нього жіноча відмова не є підставою для визнання себе непристойним і сумнівним, що щось «невинний» з вами як чоловіка.

Самий процес «провування» – це сутність, коли «допомоги» жінка часто дотримується двох сценаріїв: негативний і позитивний.

Негативний спосіб через приниження і приниження жінок.

«Жінки є фолками», «що брати з них», «жінка, знаю своє місце» і так далі. Класична проекція того, що ви не визнаєте себе на абстрактному образі «типової жінки». Цей процес ще краще, коли ви можете приєднатися до інших подібних негабаритних і отримати визнання від них, не на основі конкуренції і досягнення, але на основі загального ненависті.

Тоді ви отримаєте сурогатне відчуття, що ви «право», але знову, це залежить від жінок, що припливають через їх заперечення. У деяких «жіночих» феміністичних групах, де принцип об’єднання ненависть «чоловічих притисків» і значна частина розмовних відкладень навколо «хто причепів». Феміністи, які є жінки, які впевнені в їх фемінності, яскраво відрізняються від таких «ультрас», оскільки колишні не повинні приниження чоловіків, які народжуються чоловічими і пов'язують певні негативні якості з статтю, не з особистістю.

Позитивний сценарій - виконувати подвиги, досягнення і вподобання, і принести все це до ніг жінки.

Цей сценарій засмаги в нашій культурі. Але він не дасть комфорту, тому що знову визнання залежить від жінки, і якщо вона відхиляє все буде згорнути і всі досягнення будуть знецінені.

Чоловіча і жіноча ідентичність не може залежати від будь-якого віку.

Тому чоловіча комунікація – в що-небудь іржі, в якомусь “сексіст” і “хаувініст” – дуже важливо, незалежно від того, скільки жінок протестують проти нього, намагаючись обмежити його.

У давні часи (і в деяких сучасних «примітивних» товариствах) Призначений для користувача ініціації - обряд переходу хлопчика на новий статус, статус чоловіка. Він супроводжувався тяжкими випробуваннями, під час яких хлопчик перед іншими чоловіками показав, що він мав необхідні якості.

Зараз цей обряд не існує, а функція ініціації здійснюється чоловічими громадами. Вони різні, ці громади: десь реальний чоловік курить, напої в барі на п'ятниці і ярликах на футболі / хокею; десь йде на екстремальні походи / сплави; десь будується будинок і так далі. Важливо мати цю значну групу - в цьому випадку, вкорочення, що утворюється в дитинстві.

Я думаю, що все вище стосується жінок, а також.

Автор: Ілля Латипов

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: tumbalele.livejournal.com/68665.html